Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 122

Θέμα: ΤΕΤΑΡΤΗ 21:45 ΩΡΑ Ch.league

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ηταν στημενο ! 5 ειχαμε πει να φαμε...

ρε κουραμπιεδες(επικαιρο) , απορω πως βγαζετε και γλωσσα , συνεχιζουμε η οχι σε ευρωπαϊκη διοργανωση , που αν μου επιτρεπετε σνομπαρατε και απαξιωνατε απο την αρχη της χρονιας??!!!

Κρεμαστε στο τζακι μια πολυυυυυυ μεγαλη καλτσα και ζητηστε απο τον αγιο Βασιλη καναπε , ο παλιος εχει ξεχαρβαλωθει....

ουστ απο δω

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΠΑΟ.... χωρίς αρχή και τέλος.

Τερματοφύλακας τροχονόμος (τι εγινε ο Γκαλίνοβιτς ρε παιδιά; ) , άμυνα αντιαεροπορικών και κέντρο και επίθεση χαμένα στο διάστημα. Ο Μουνιόθ, θεώρησε οτι κάνει προπόνηση , και οι Γάλλοι το έκαναν αγώνα. Για την ιστορία , στο 80 με πήρε ο ύπνος (συναρπαστικό το παιχνίδι!!!) ... τι να λέμε τώρα... για πλάκα έπαιζαν οι Γάλλοι και οτι ώρα ήθελαν , ήταν στην περιοχή των πρασίνων.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο ΠΑΟ, πραγματικά , έκανε μια εμφάνιση οχι πολύ διαφορετική απο αυτές που κάνει τελευταία, και αυτό είναι ανυσηχητικό για τους πράσινους.

Σας έδωσαν τα δωράκια σας , (4 τον αριθμό) και ελπίζω να περάσουν απο το τελωνείο.

Πάντως.

1ος ΠΑΟ
    2η Παρί
    3η Χάποελ.

ώρες είναι να πέσει καμιά Παρί με ΑΕΚ... εκεί να δείς τι θα γίνει.

Υ.Γ. Οι κόκκινοι παρακαλώ να σιωπούν , γιατί ειδικά φέτος την προκαταβολή για τον καναπέ, θα την δώσουν πρώτοι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ 5ΑΡΕΣ....... ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΤΡΩΣ 4ΑΡΕΣ......ΠΑΣ ΚΑΛΑ
    ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΓΚΟΛ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

ΥΓ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΟ.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ

ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ?ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!!!:rotflmao: :rotflmao:

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΡΕ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΑΓΑΜΕ 4 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ!!!:rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Τι μιλάτε ρε γαύροι ;;;;;
    Ποιά 4 και 5 λέτε όταν έχει φτάσει τα 7 η ταρίφα για σας ;;;;;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ 5ΑΡΕΣ....... ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΤΡΩΣ 4ΑΡΕΣ......ΠΑΣ ΚΑΛΑ
    ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΨΙΛΟΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΓΚΟΛ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

ΥΓ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΟ.........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
    ΓΙΑΝΝΗ(ΚΑΡΠΑΖΟΣΥΛΕΚΤΗ) , Την πιτσα που ετρωγες εχθες ενω παρακολουθουσες των αγωνα στον καναπε σου την πληρωσες μετρητοις? Γιατι υπαρχουν πιτσαριες που μετα τον Νοεμβριο με την επιδειξη της καρτας μελους του θρυλου κανουν ειδικες προσφορες στους γαυρους.....

υ.γ. βαλε και κανα καλυμμα στον καναπε ...μην πεσει κανα πεπερονι και τα κανεις ολα μανταρα....

αντε καλη ορεξη και παντα μπουκωμενοι...με πιτσες

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Τι μιλάτε ρε γαύροι ;;;;;
    Ποιά 4 και 5 λέτε όταν έχει φτάσει τα 7 η ταρίφα για σας ;;;;;;;
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!!!!!
    το παιχνιδι δεν το ειδα γιατι δεν ειμαι παρι ουτε προκειται να γινω ποτε αντιπαναθηναικος και να υποστηριζω την μλαντα την ραπιντ και τις αλλες του ουεφα...

ομως γιατι σας ενοχλει η κριτικη, οταν την κανετε στον ολυμπιακο ειναι καλα?

στην τελικη και στο ελληνικο πρωταθλημα δεν σας παιρνει να την κανετε αλλα την κανετε για να κοροιδευετε τον εαυτο σας...

για πειτε μου ομως εσεις που ειστε ευρωπαικη ομαδα, ξερω οτι οι μεγαλες ομαδες θελουν παντα το αποτελεσμα και κυνηγανε τη νικη με οποιον και να παιζουν και ας ειναι 10 βαθμους μπροστα, λοιπον η τεσσαρα τι ηταν χθες, ετσι λειτουργειτε εσεις? αφου παλι πρωτοι θα ειμαστε γ@@@στε μας δεν μας πειραζει?

εκτος και αν οι δυνατοτητες σας ειναι μεχρι τη μλαντα και τη ραπιντ (τις αλλες δεν θυμαμαι πως τις λενε) που αντιμετωπισατε...

αν ειναι ετσι προσεξτε γιατι απο δω και περα ειναι σοβαρες οι ομαδες που προχωρανε...

λοιπον καλη επιτυχια στην συνεχεια και αν κανετε κριτικη οπως ειπα και παραπανω να ειστε ετοιμοι να την δεχεστε κιολας, κοροιδεψτε μας με την 7αρα που φαγαμε αλλα κι εσεις δεν πατε πισω, εχετε φαει 5αρες που θα μπορουσαν ανετα να ειναι 7αρες και μην ξεχνατε επισης οτι εχετε το αρνητικο ρεκορ γκολ εις βαρος σας σε γυρο CH.L...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    για πειτε μου ομως εσεις που ειστε ευρωπαικη ομαδα, ξερω οτι οι μεγαλες ομαδες θελουν παντα το αποτελεσμα και κυνηγανε τη νικη με οποιον και να παιζουν και ας ειναι 10 βαθμους μπροστα, λοιπον η τεσσαρα τι ηταν χθες, ετσι λειτουργειτε εσεις? αφου παλι πρωτοι θα ειμαστε γ@@@στε μας δεν μας πειραζει?

εκτος και αν οι δυνατοτητες σας ειναι μεχρι τη μλαντα και τη ραπιντ (τις αλλες δεν θυμαμαι πως τις λενε) που αντιμετωπισατε...

αν ειναι ετσι προσεξτε γιατι απο δω και περα ειναι σοβαρες οι ομαδες που προχωρανε...

+10000000000 σε αυτο και μονο.

ΔΕΝ ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο διοτι με ενοχλει ο οπαδισμος και η γενικοτερη καφριλα που το συνοδευει, ΔΕΝ ειμαι ΚΑΜΙΑ με ομαδα, αλλα θα ηθελα να πω κατι εδω.

Διαβαζοντας ολα τα μηνυματα μεχρι εδω νοιωθω πολυ στεναχωρημενος. Ρε παιδια, συγνωμη αλλα ΠΟΥ ειναι η μετριοπαθεια και η αξιοπρεπεια;
    Απο τα λεγομενα ανθρωπων που ξερουν, ο Παναθηναικος εχθες επαιξε ενα αληθινα αθλιο παιχνιδι. Οι Γαλλοι ηταν μιλια μπροστα απο την Ελληνικη ομαδα σε ολα τα επιπεδα, γιναμε για αλλη μια φορα η ΞΕΦΤΙΛΑ της Ευρωπης, και παρολαυτα οι οπαδοι της ομαδας αυτης που μας ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ως χωρα (θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα -δεν αναφερομαι αποκλειστικα στον ΠΑΟ, απλα εχθες αυτος επαιζε) καθονται και βριζουν αλληλους και ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ γιατι ειναι.... πρωτοι;;

Εγω εχω μαθει στη ζωη μου οτι κανω να το κανω με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ακομα και την ηττα. Αυτο εχθες ηταν αξιοπρεπες παιχνιδι;
    Ενας οπαδος του ΠΑΟ που ΣΕΒΕΤΑΙ τον εαυτο του και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ομαδας του θα επρεπε να παει να περιμενει την ....ομαδα που ξεφτιλιστηκε ετσι με γιαουρτια!

Θα επρεπε να θυμωσουν με την ηγεσια της ομαδας η οποιον αλλον ειναι υπευθυνος για το φιασκο αυτο και να αλλαξουν τα πραγματα!
    ΜΟΝΟ ετσι πανε μπροστα οι καταστασεις...

Και εδω το μονο που βλεπω ειναι "Γαυρακια", "Βαζελακια", καναπεδες, κουραμπιεδες, "ειμαστε παλι πρωτοι" και αλλα τετοια γελοια....

Λιγο ντροπη ρε παιδια.... Δεν κανει κακο....
    Νίκος
    Open Horizons

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    να τι κανουν οι σοβαρες ομαδες ...

http://www.youtube.com/watch?v=nX56r...elated&search=

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μα φίλε idi... .ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ;;..... ακόμα παίζουμε Ευρώπη..... και πιθανόν να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές...

Δεν θα ξεχάσω τον τύπο που είχα "καβαλήσει" με την Μίλαν και πανυγήριζαμε μαζί...Ούτε που τον ήξερα... αλλά ήταν τέτοιες οι εκδηλώσεις εκείνη την στιγμή που ακόμα τις θυμάμαι..

Κρίμα που αργήσαμε να κάνουμε το ίδιο και στο Βέλγιο...tespa...

Η πορεία συνεχίζεται και ας ελπίσουμε οτι θα είμαστε το ίδιο καλοί και στο UEFA.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

[/QUOTE

Αποκλειονται και παιζουν ουεφα ????

Γιατι πορειες τετοιες εχω να σου δειξω πολλες....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

[/QUOTE

ΔΙΚΈΣ ΣΟΥ???Η ΚΑΜΙΑΣ ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ ΜΟΛΤΝΕ...ΜΑΚΑΜΠΙ...ΚΤΛ??? :rotflmao:

ΑΧ ΓΕΛΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    +10000000000 σε αυτο και μονο.

ΔΕΝ ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο διοτι με ενοχλει ο οπαδισμος και η γενικοτερη καφριλα που το συνοδευει, ΔΕΝ ειμαι ΚΑΜΙΑ με ομαδα, αλλα θα ηθελα να πω κατι εδω.

Διαβαζοντας ολα τα μηνυματα μεχρι εδω νοιωθω πολυ στεναχωρημενος. Ρε παιδια, συγνωμη αλλα ΠΟΥ ειναι η μετριοπαθεια και η αξιοπρεπεια;
    Απο τα λεγομενα ανθρωπων που ξερουν, ο Παναθηναικος εχθες επαιξε ενα αληθινα αθλιο παιχνιδι. Οι Γαλλοι ηταν μιλια μπροστα απο την Ελληνικη ομαδα σε ολα τα επιπεδα, γιναμε για αλλη μια φορα η ΞΕΦΤΙΛΑ της Ευρωπης, και παρολαυτα οι οπαδοι της ομαδας αυτης που μας ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ ως χωρα (θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα -δεν αναφερομαι αποκλειστικα στον ΠΑΟ, απλα εχθες αυτος επαιζε) καθονται και βριζουν αλληλους και ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ γιατι ειναι.... πρωτοι;;

Εγω εχω μαθει στη ζωη μου οτι κανω να το κανω με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ακομα και την ηττα. Αυτο εχθες ηταν αξιοπρεπες παιχνιδι;
    Ενας οπαδος του ΠΑΟ που ΣΕΒΕΤΑΙ τον εαυτο του και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ομαδας του θα επρεπε να παει να περιμενει την ....ομαδα που ξεφτιλιστηκε ετσι με γιαουρτια!

Θα επρεπε να θυμωσουν με την ηγεσια της ομαδας η οποιον αλλον ειναι υπευθυνος για το φιασκο αυτο και να αλλαξουν τα πραγματα!
    ΜΟΝΟ ετσι πανε μπροστα οι καταστασεις...

Και εδω το μονο που βλεπω ειναι "Γαυρακια", "Βαζελακια", καναπεδες, κουραμπιεδες, "ειμαστε παλι πρωτοι" και αλλα τετοια γελοια....

Λιγο ντροπη ρε παιδια.... Δεν κανει κακο....
    Kαλα εσυ το ανηγαγες σε Εθνικο θεμα....

Για το τελευταιο πραγμα που θα νοιωσω ντροπη ειναι οι οπαδικες μου προτιμησεις, ποτε δεν αποτελουσε κριτηριο της προσωπικης μου ψυχολογικης καταστασης η πορεια της ομαδας μου (του Παναθηναϊκου εν προκειμενο)...χαβαλες να γινεται και να περναμε ολοι καλα.... αλιμονο αν περιμεναμε απο το συλλογικο ποδοσφαιρο να μας κανει περηφανους και να μας βγαλει ασπροπροσωπους στην Ευρωπη η να εκμαιευσουμε χαρα απο αυτο...σαν χωρα δυστυχως ξεφτιλιζομαστε μια χαρα και σε αλλα πιο σημαντικα θεματα και εγω προσωπικα λυπαμε οσους τοποθετουν το ποδοσφαιρο (σαν οπαδοι) παραπανω απο εκει που του αξιζει...

Για αυτα που εθειξες σε οτι αφορα τον ΠΑΟ , συμφωνω 100% αθλια αποδοση , απαραδεκτο ποδοσφαιρο...τα τελευταια χρονια μας εχει παρει η κατω βολτα και μονο φετος παρουσιαστηκε μια καποια ανακαμψη , η οποια θα δειξει αν εχει συνεχεια και διαρκεια...

Μην φρικαρεις το θεμα εχει θιχτει και αλλες φορες ...οι περισσοτεροι που βριζομαστε και αλληλογιουχαριζομαστε εδω μεσα , ελαφρα το περνουμε το θεμα....υπαρχουν βεβαια και εξαιρεσεις οι οποιες -μεταξυ μας ε?- ειναι ολοι ΓΑΥΡΟΙ!!!

..

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

μη ξεχασω να αναφερω οτι αμα η ομαδα σου επαιζε στα προκριματικα ειναι σιγουρο οτι τις μισες τουλαχιστον φορες ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ CL στο πειραια.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    με μια λέξη .............ΞΕΦΤΙΛΑ

τέτοια αδιαφορία είναι ανεπίτρεπτη...δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία των νέων παιχτών...αντί να πιάσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται τις πετάνε....
    Δάρλας..απαράδεκτος....
    Λεοντίου ανύπαρκτος....
    Θεωδορίδης κάτι προσπάθησε αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο...
    είναι δυνατόν να σκίζονται ο Παπαδόπουλος και ο Σαλπιγγίδης και να γράφουν το παιχνίδι στα π@@@ οι μικροί???

όσο για τα περί ανωτερότητας τα ακούω βερεσέ...τίποτα ιδιαίτερο η Παρί ...και φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού όπου αντί να μπει μέσα και να μας πατήσει είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το πρώτο γκολ και με σαφώς πιο επικίνδυνες φάσεις (με εξαίρεση ένα δοκάρι της Παρί)....

απλά νόμιζαν ότι το δεύτερο ημίχρονο θα περάσει όπως το πρώτο και μπήκαν χαλαροί....και οι άλλοι άλλο που δεν ήθελαν....
    φυσικά σε αυτό συνέβαλε και η τρομερη σκέψη να βάλει τον Νίλσον δεξί μπακ...τον πέρναγαν σαν σταματημένο οι αντίπαλοι....αργός και χωρίς τσαγανό ο Σουηδός...δεν κάνει με τίποτα για μπακ..

με αυτή τη νοοτροπία την κοβω δύσκολη τη συνέχεια....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημερες Τεταρτη 21-12-11
    από sober στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2011, 13:48
  2. Τετάρτη.21-01-09.Καλημέρα.
    από Ζεύκας στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2009, 16:36
  3. Τετάρτη 21/05/08 ΤίταΜπρίκι