Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας

Και προς Crywolf και προς Mindthegap.

Παιδια, μην το κουραζετε! Η λυση ειναι απλη:

Παρτε αυτο που σας κανει κλικ!!!!!!!!!!!

Μην σκεφτεστε το αν και ισως και μπορει! Το γουσταρεις ρε παιδι μου αυτο το Χ μηχανακι; ΠΑΡΤΟ!
    Θα σε κανει να μενεις ξυπνιος τις νυχτες και να λες "πω πω πω ρε συ... τι πηρα ρε δικε μου;;;;" ;; ΠΑΡΤΟ!

Το Α και το Ω στην μηχανη ειναι να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυτο που εχεις. Η μηχανη δεν ειναι κατι που διαλεγεις με ορθολογιστικα κριτηρια. Αλλιως ολοι θα οδηγουσαμε αμαξακια, που ειναι ανετα, ζεστα, δεν βρεχεσαι, δεν κρυωνεις, κλπ κλπ...

Την μηχανη την παιρνεις με την καρδια!!!!
    Ναι ειναι διχρονο! Και λοιπον;
    Ναι μπορει να μην πουλιεται ευκολα μετα! Και;
    Ναι ειναι 600 κυβικα και δεν ειχα πριν! Και;;;

Σας αρεσει ρε καλα μου παιδια; JUST DO IT!
    Νίκος
    Open Horizons

Y.Γ.1 Crywolf, παρε το hyosung. Οπως βλεπω κλινεις προς τα εκει. Προσωπικα το βρισκω πολυ ομορφο, και αφου ειναι Suzuki μεινε ησυχος. Εχουν αξιοπιστια παρα τα οσα λεγονται, και ανταλλακτικα βρισκεις παντου. Οσο για το οτι ειναι αεροψυκτο δεν ειναι προβλημα.

Στην τελικη αν σου βγει μαπα, το δινεις στα μισα απο οσα το πηρες και πας για αλλα.

Υ.Γ.2 Mindthegap, παρε το KTM adventure του Maintenance. Ειναι ΜΗΧΑΝΑΡΑ, και ΠΟΛΥ πανω απο τα αλλα που σκεφτεσαι, το δινει μελος του φορουμ -πραγμα που σημαινει οτι ειναι προσεγμενο-, και η τιμη ειναι πραγματικη ευκαιρια.
    Πανε δες το, μια αναληψη σε ενα ΑΤΜ και μετα κερνας μπυρες για τα καλοριζικα!
    Νίκος
    Open Horizons

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Γνώμες για αγορά μοτοσυκλέτας

Αρχικά δημιουργήθηκε από crywolf74
    Έπειτα πήγα και είδα το Aprilia το οποίο δείχνει πολύ πιο όμορφο από κοντά. Η τιμή του είναι 4.650 και είναι ίσως ένα από τα δυνατότερα 125άρια. Έχει πολύ καλό πλαίσιο και αναρτήσεις κατευθείαν από την αγωνιστική έκδοση. Η πωλητής μάλιστα μου είπε ότι το ρεζερβουάρ του είναι από ανθρακονήματα για μείωση του βάρους του.

Τέλος είδα και το Derbi το οποίο είναι επίσης πολύ όμορφο. . Άρεσε και στην κοπέλα μου περισσότερο (τελικά έχει πλάκα να παίρνείς κοπέλα μαζί σου όταν διαλέγεις μοτοσυκλέτα).

Θα ήθελα, λοιπόν, να ακούσω και τις δικές σας απόψεις. Νομίζω ότι έχω πελαγώσει και δεν ξέρω ποια να διαλέξω.

Καταρχήν θα συμφωνήσω με τα παιδιά, που προτείνουν κάποια μεταχειρισμένη μοτόσυκλέττα. Αν βέβαια σου κάνουν κλικ τα 125αρια go for it....

Καταρχήν ο πωλητής που σου είπε ότι το ρεζερβουάρ του Aprilia είναι από ανθρακονήματα είναι τσίου και δεν έχει δεί ποτέ ανθρακόνημα. Λόγω του ότι το Tuono μου έχει πλαστικό ρεζερβουάρ, υποθέτω ότι από παρόμοιο υλικό είναι και του RS. Btw το RS έρχεται μόνο σε ανοιχτή έκδοση στην Ελλάδα με 30+ Hp.
    Η κοπελλιά σου προτιμά το Derby, αλλά μην το δένεις και κόμπο....

Ας κάνει κανένα χιλιόμετρο και με τα δύο 125άρια , με την σέλλα που έχουν. Το Derby έχει και το τελικό της εξάτμισης στην ουρά, επομένως μετά από λίγα χλμ η συμβία σου θα μυρίζει όπως και το derby....

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    να προσθέσω για τον φίλο μας ότι τα αερόψυκτα δεν έχουν πρόβλημα, είναι κατασκευασμένα ώστε η ψύξη του αέρα να τους αρκεί. Ο Ορφανός έχει τρέξει στο Ράλυ Dakar με αερόψυκτο αν δεν κανω λαθος. Οπως και να'χει, ΔΕΝ είναι ένας κινητήρας χωρίς ψυγείο, άρα έχει πρόβλημα, είναι ΑΛΛΟΣ κινητήρας που δε χρειάζεται ούτε παίρνει ψυγείο. (εκτός φυσικά από του λαδιού που ήδη έχει)

Και μια ακόμα λεπτομέρεια, ωραία και τα 2χρονα αλλά αν δε μένεις δίπλα σε πίστα.... δεν. Ασε που όσο και να σε τρελλαίνουν, πιστεύω πως θα σου κουράσει πολύ να μυρίζουν όλα σου τα ρούχα καπνό από μια απλή βόλτα. Και σκέψου το περισσότερο αν θες και τη γυναίκα μαζί, γιατί θα μυρίζουν ΚΑΙ τα μαλλιά της και είναι κρίμα!

Αν δε σκέφτεσαι να το κρατήσεις μόνο 1-2 χρόνια πάρε το χοσουνγκ και μη σε νοιάζει η μεταπώληση, εσύ το παίρνεις για να το έχεις όχι για να το πουλήσεις.

Μπορείς να πας σε μεταχείρα και πιο πολλά κυβικά, είσαι σοβαρός και μυαλωμένος και δε θα έχεις πρόβλημα, αλλά αν πιστεύεις ότι δε σου χρειάζεται, δεν υπαρχει λόγος να πιεστείς επειδή με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι μεγαλύτερο.

Καλές βόλτες.
    Βάλε και καμια 500-600 Ε το ελάχιστο για εξοπλισμό:
    κράνος
    τζάκετ
    μπότες
    γάντια

και ένα τζιν μηχανόβιο με κρυφές επιγονατίδες δε θα ήταν άσχημο αν βρίσκεις υπερβολικό το ειδικό παντελόνι.

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Γεια χαρα σε ολους κ ευχαριστω για τις γνωμες σας.
    Βασικα το συμπερασμα ειναι παρε αυτο που γουσταρεις κ προσεχε...
    Νομιζω οτι οι πιο πολλοι μιλησατε για BMW F650.
    Μαλλον θα συμφωνησω αλλα θα παω για καμια δοκιμη πρωτα.
    Βασικα εψαξα λιγο για μεταχ μιας κ πρωτη αποπειρα ειναι αυτη... κ ειδα οτι οι τιμες της ειναι ανεβασμενες. Ενω με πολυ λιγοτερα βρισκω Transalp. Το σκεφτομαι καθαρα κ ονο γιατι ειναι η αρχη κ μετα βλεπουμε... ειναι κ ο εξοπλισμος που πολυ σωστα αναφερθηκε κ παιζει σημαντικο ρολο...

Θα τα δοκιμασω θα ψαξω κ τα ξαναλεμε...

Καλες βολτες κ καλες γιορτες παιδες!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά CBR 900RR 96-97
    από zeus_12 στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2010, 22:57
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. Τι άλλο? προτάσεις για αγορά μοτοσυκλέτας
    από Aboulafia στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:04
  4. γνωμες για αγορα κρανους "ixs Hx 330
    από kopa1956 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2007, 22:59
  5. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 14:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία