Το sig μου αφορά αυτούς που θέλουνε να ασχοληθούν με τη σωστή οδήγηση -ακόμα και τη γρήγορη. Άν κάνεις κλικ θα δεις λίγα σχετικά πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Νομιζω ο,τι το sig σου λεει πολλα>>>
"Δεν αρκεί να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης, πρέπει να τη ψάξεις για να επιβιώσεις."
Εχεις βιωματικες επιπλοκες ακομη πριν απο την ωρα που εβγαλες διπλωμα, τιποτα παραπανω.
Οσο για το video, το τραβηξα για πλακα στη γειτονια, τιποτα επιληψιμο - θαρρώ.
Επίσης, παίρνω σαν δεδομένο το ότι κανείς δεν σου μαθαίνει να οδηγάς σωστά, ούτε φυσικά όταν βγάζεις δίπλωμα -εκτός αν ασχοληθείς ο ίδιος και πας σε καμιά σχετική σχολή, και εκεί κολλάει το sig μου, είναι ξεκάθαρο το νόημά του. Εσύ φυσικά, τα ξέρεις όλα, οπότε μην ασχολείσαι.
Προτείνω πρόσφατο ενδιαφέρον DVDάκι του περιοδικού Μοτο αφιερωμένο στις τούμπες (δεν δείχνει πτώματα όμως), για να έχεις και κάνα ρεαλιστικό παράδειγμα του τί παθαίνεις όταν το παρακάνεις.
Καλοκαιράκι που θα περάσω για χαλαρές βόλτες προς τα βόρεια, όποτε θες μου δείχνεις την αγαπημένη σου διαδρομή, και συγκρίνουμε χρόνους (μόνο), κόντρες δεν κάνω. Άν και δεν έχει κανένα νόημα -άν είχαμε ίδιες μηχανές, με τα ίδια εξτρά επάνω, ίσως, αλλιώς συγκρίνεις πιθήκια με βόδια -no offense.
Μιας και είναι δίπλα οι Σέρρες, θα είχε ακαδημαϊκό ενδιαφέρον μια αναμέτρηση αλλά 1) δεν έφαγα κάποια χρόνια στη δουλειά για να σακατέψω μια μηχανή που ήθελα 15 χρόνια (και που κάνει γύρω στα 13.000 ευρά) για μια μαλακία της στιγμής (που μπορεί να την κάνω και εγώ δεν βάζω μόνο εσένα στη μπρίζα) και 2) δεν οδηγάω επειδή γουστάρω να είμαι πρώτος, απλά γουστάρω να οδηγάω άρα δεν μου λέει τίποτα μια κόντρα -κάτι ελάχιστα γρήγορες φιλικές βόλτες μόνο, και με ανθρώπους που είμαι 1000% σίγουρος ότι δεν θα παρασυρθούν και θα στολίζουν μπαριέρες προσπαθώντας να κάνουν τη διαφορά, που σημαίνει βόλτα για τη βόλτα.
Με ανησυχεί ότι στο quote αναφέρεσαι μόνο στο sig μου και λίγο στο βιντεάκι σου, δηλαδή στα υπόλοιπα που σου λέω συμφωνείς;
Επιμένω: :a41: