Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: "Ftiaxta" solinakia ipsilis...Mipos ekana gafa?

"Ftiaxta" solinakia ipsilis...Mipos ekana gafa?

Kalispera paidia.
    Exo ena fzs600 tou 2002 kai eipa na tou kano mia anavathmisi sta frena.Epsaksa gia ipsilis tis "hel" edo sta xania kai athina,alla de vrika prama.

Etsi evala "ftiaxta" (mprosta mono)se enan mastora edo kato me ergal akra kai dyo grammes,mia se kathe dagana,xoris gefyra.

To thema einai oti to mixanaki tora exei xeirotera frena apo prin!!!!
    H maneta thelei poly patima pleon gia na kanei douleia kai pali to frenarisma den einai se kamia periptosi opos palia pou nomiza oti den itan kalo...(tromara mou!!!!).Tou ekana deuteri fora eksaerosi alla kamia veltiosi.

Vevaia autos mou eipe oti thelei merika xiliometra gia na apodosei 100%,alla den ton polypisteuo.Pros timi tou mou eipe oti an de mou aresoun na to pao piso na valo ta palia.

Mipos telika ena set kala takakia na eixan kalyteri apodosi?

Exei kaneis kamia idea ti na kano?

Kai ti takakia tha itan kalytera?(exo ta mama)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    i gnomi mou einai oti (ektos kai an exoun provlima ta solinakia px den einai presarismena kala) einai thema sostis e3aerosis....thelei epimoni e3aerosi me ton klasiko tropo kai oxi mono me to kompreser pou kanoun oi perisoteroi.Dokimase e3aerosi,an den veltiothei exoun provlima oi ta solinakia.Oso gia ta HEL ego pron 2 mines pira to kit (2 grammes empros,1 grammi piso) apo ebay agglia 70e komple stin porta mou.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

kaname pali eksaerosi simera,alla tipote....

Mipos na valo ta palia solinakia kai na allakso takakia?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
    autos mou eipe oti thelei merika xiliometra gia na apodosei 100%,alla den ton polypisteuo.
    Καλά κάνεις !!!

Προσωπική μου γνώμη είναι να τα γυρίσεις πίσω γιατί "φτιαχτά" σωληνάκια με πρεσσάρισμα των ρακόρ "στο χέρι", αυτόματα μου φέρνουν την εικόνα 3-4 χειρουργών (και ενός αναισθησιολόγου) πάνω από το κεφάλι σου (στην καλύτερη περίπτωση...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ένα από τα πράγματα που δεν θα πειραματιζόμουν(αυτό έκανες) είναι τα ΦΡΕΝΑ .Να πεις του τύπου που σου τα έφτιαξε να τα πάρει πίσω και να πάρεις επώνυμα και σωστά φτιαγμένα.Δεν παίζεις έτσι με ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της μηχανής σου.Πραγματικά πόσο πιο φτηνά μπορεί να ήταν για να ρισκάρεις έτσι.Όσο για το ότι θα φτιάξουν σε μερικά χλμ,τι να πω:hypnotize πες του ότι δεν είναι τακάκια.Το βρήκαμε τώρα":a015: "Κάνε μερικά χλμ και θα στρώσει:a37: Sorry αλλά τα έχω πάρει με τον κάθε μαστοράκο που λέει ότι του κατέβει για να πουλήσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Ένα από τα πράγματα που δεν θα πειραματιζόμουν(αυτό έκανες) είναι τα ΦΡΕΝΑ .Να πεις του τύπου που σου τα έφτιαξε να τα πάρει πίσω και να πάρεις επώνυμα και σωστά φτιαγμένα.Δεν παίζεις έτσι με ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της μηχανής σου.Πραγματικά πόσο πιο φτηνά μπορεί να ήταν για να ρισκάρεις έτσι.Όσο για το ότι θα φτιάξουν σε μερικά χλμ,τι να πω:hypnotize πες του ότι δεν είναι τακάκια.Το βρήκαμε τώρα":a015: "Κάνε μερικά χλμ και θα στρώσει:a37: Sorry αλλά τα έχω πάρει με τον κάθε μαστοράκο που λέει ότι του κατέβει για να πουλήσει.
    dikio exeis file...
    me mprizoses!
    mallon tha pao na tou po na mou ta vgalei...

Piga gia malli kai vgika kouremenos!!!

Alla pali...mipos einai apo ta takakia re paidia?

Tha ta tripso kai tha epaneltho me nea.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
    Alla pali...mipos einai apo ta takakia re paidia?
    Tha ta tripso kai tha epaneltho me nea.
    Μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα ...

Είτε φρενάρουν καλά είτε όχι, τα φρένα σου είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Και κατι αλλο τα HEL τα φτιαχνουν και αυτα στο χερι εδω στην ελλαδιτσα μας

υσ:Εχω δει τον συγκεκριμενο μαστορα μπροστα μου νμα τα πρεσσαρει και να τα τοποθετει σε θηκες που λενε HEL
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Kala paidia min yparvalete....ta goodridge ta ftiaxnei robot diladi?Ola sto xeri ginontai,apla me sigkekrimena ergaleia pou einai pistopoiimena.Den mas eipe omos to palikari poso tou pire gia ta solinakia?
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Loipon paidia ksanapiga simera sto mastori kai etripse takakia kai diskous.....

Apotelesma:
    To freno pleon einai super!!!
    Opos to perimena!

To piga to mixanaki mia grigori volta kai pleon einai sa na rixno aleksiptoto otan frenaro!!!Aggyres leme!

Ti na po....tetoia diafora den tin perimena...

meta malista pou to ksanapiga volta kai exontas krya lastixa dokimasa kapoia dynata frenarismata...KONTEPSA NA FILISO ASFALTO!!!
    Diplose to mprostino kai ekei pou eipa paei epesa,afisa ti maneta kai epanilthe to mixanaki....
    Etreman ta podia mou meta...
    Me POLLH prosoxi to mprostino freno apo do kai pera.

Auta pros to paron.
    Idomen...

P.S.Mou pire 70 euro ola mazi(ergal akra,ygra,ergasia)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Συγνώμη ρε παλικάρια (και δεσποινίδες) Γιατί είναι επικίνδυνα τα σωληνάκια αν είναι φτιαγμένα στο χέρι?

Αν φοβάστε αυτά θα σας συμβούλευα να μην μπείτε ποτέ σε αεροπλάνο. Οτι σωληνάκι-σωλήνας αλλάζει φτιάχνετε επιτόπου. Και οι πιέσης σε ένα αεροπλάνο είναι άλλες.

Επίσης ΟΛΟΙ οι φρενάδες κατασκευάζουν σωληνάκια φρένων (μαρκούτσια) εδώ και 40 χρόνια, σε φορτηγά λεωφορεία και επίσης για ότι αυτοκίνητο δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Για βρείτε μου μία αμαζόνα με σωληνάκια Σουηδίας. Εκτός αν ο τύπος τα φόρμαρε με το μάτι. Αν δεν χάνει υγρά πατώντας το με όση δύναμη μπορεί ο φίλος, τότε τα έχει φτιάξει καλά ο μάστορας.

Τώρα το γεγονός ότι θέλει πίεση η μανέτα μάλλον με λάθος διάμετρο μου κάνει. (Edit δεν είχα διαβάσει το αμέσως προηγούμενο post - με ένα τρίψιμο καθάρισε ο φίλος) Αν είχε αέρα στο κύκλωμα η μανέτα θα έφτανε στο grip και με 1-2 πρεσαρισιές θα μάζευε πίεση.

Οσο για τα επώνυμα και σωστά φτιαγμένα, επιτρέψτε μου να έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη. Μήπως έχετε υπόψη σας τι μέγεθος έχουν οι περισσότερες από τις "επώνυμες" εταιρείες? Η μήπως πόσα χρόνια μετράνε?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Συγνώμη ρε παλικάρια (και δεσποινίδες) Γιατί είναι επικίνδυνα τα σωληνάκια αν είναι φτιαγμένα στο χέρι?

Αν φοβάστε αυτά θα σας συμβούλευα να μην μπείτε ποτέ σε αεροπλάνο. Οτι σωληνάκι-σωλήνας αλλάζει φτιάχνετε επιτόπου. Και οι πιέσης σε ένα αεροπλάνο είναι άλλες.

Επίσης ΟΛΟΙ οι φρενάδες κατασκευάζουν σωληνάκια φρένων (μαρκούτσια) εδώ και 40 χρόνια, σε φορτηγά λεωφορεία και επίσης για ότι αυτοκίνητο δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Για βρείτε μου μία αμαζόνα με σωληνάκια Σουηδίας. Εκτός αν ο τύπος τα φόρμαρε με το μάτι. Αν δεν χάνει υγρά πατώντας το με όση δύναμη μπορεί ο φίλος, τότε τα έχει φτιάξει καλά ο μάστορας.

Τώρα το γεγονός ότι θέλει πίεση η μανέτα μάλλον με λάθος διάμετρο μου κάνει. Αν είχε αέρα στο κύκλωμα θα η μανέτα θα έφτανε στο grip και με 1-2 πρεσαρισιές θα μάζευε πίεση.

Οσο για τα επώνυμα και σωστά φτιαγμένα, επιτρέψτε μου να έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη. Μήπως έχετε υπόψη σας τι μέγεθος έχουν οι περισσότερες από τις "επώνυμες" εταιρείες? Η μήπως πόσα χρόνια μετράνε?
    Σωστός!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Δεν νομίζω κανένας να αντιλέγει για την ικανότητα των Ελλήνων να πρεσάρουνε μαρκούτσια για φορτηγά αυτοκίνητα τρένα εκσκαφείς κλπ.
    Απλά όταν λέμε "υψηλής" για φρένα μοτό εννοούμε κάποια κατασκευή υψηλωτέρων προδιαγραφών απο τα μαμίσια.
    Αφού λοιπόν μπήκαμε στην διαδικασία να βγάλουμε άχρηστα και ανεπαρκη για τις οδηγικές μας ικανότητες τα σωληνάκια της Honda Yamaha κλπ το βλέπω λίγο περίεργο να βάλουμε "μαστρο Μήτσο"
    Και βέβαια αν ήθελα σωληνάκια για του 20 χρονών τουτού μου ΔΕΝ θα πήγαινα στην αντιπροσωπία για να μου πιάσει τον κώλο θα πήγαινα στον φρενά να μου φτιάξει φθηνότερα, με σωληνάκι που πήρε σε ΚΟΥΛΟΥΡΑ με το μέτρο απο κάποιον (κορυφαίο? η τον φθηνότερο που βρήκε?) κατασκευαστή.
    Και θα πάω σε φρενά που κάνει αυτή τη δουλειά όλη του την ζωή.
    Οχι σε μηχανικό μοτό που πρίν 10 λεπτά ρύθμιζε βαλβίδες και είχε φτιάξει και κάτι σωληνάκια το περασμένο Πάσχα.
    Είναι αυτή λογική "βελτίωσης" μοτοσυκλέτας?
    Μάλλον οχι.
    Θα μου πείτε αποκλείεται να πέσουμε στην περίπτωση και να πάρουμε καλό προιόν?
    Οχι είναι πιθανό να πάρουμε κάτι καλό ,ίσως και πάρα πολύ καλό απο ειδικό μαγαζί.
    Αλλά θα το πληρώσουμε ακριβότερα απο κάτι έτοιμο του εμπορίου ίδιας ποιότητας (στην περίπτωση αυτή όμως χαλάλι του).

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    .
    'Ενα Jameson με πάγο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Απλά όταν λέμε "υψηλής" για φρένα μοτό εννοούμε κάποια κατασκευή υψηλωτέρων προδιαγραφών απο τα μαμίσια.
    Αφού λοιπόν μπήκαμε στην διαδικασία να βγάλουμε άχρηστα και ανεπαρκη για τις οδηγικές μας ικανότητες τα σωληνάκια της Honda Yamaha κλπ το βλέπω λίγο περίεργο να βάλουμε "μαστρο Μήτσο"
    Και βέβαια αν ήθελα σωληνάκια για του 20 χρονών τουτού μου ΔΕΝ θα πήγαινα στην αντιπροσωπία για να μου πιάσει τον κώλο θα πήγαινα στον φρενά να μου φτιάξει φθηνότερα, με σωληνάκι που πήρε σε ΚΟΥΛΟΥΡΑ με το μέτρο απο κάποιον (κορυφαίο? η τον φθηνότερο που βρήκε?) κατασκευαστή.
    Και θα πάω σε φρενά που κάνει αυτή τη δουλειά όλη του την ζωή.
    Οχι σε μηχανικό μοτό που πρίν 10 λεπτά ρύθμιζε βαλβίδες και είχε φτιάξει και κάτι σωληνάκια το περασμένο Πάσχα.
    Είναι αυτή λογική "βελτίωσης" μοτοσυκλέτας?
    Μάλλον οχι.
    Θα μου πείτε αποκλείεται να πέσουμε στην περίπτωση και να πάρουμε καλό προιόν?
    Οχι είναι πιθανό να πάρουμε κάτι καλό ,ίσως και πάρα πολύ καλό απο ειδικό μαγαζί.
    Αλλά θα το πληρώσουμε ακριβότερα απο κάτι έτοιμο του εμπορίου ίδιας ποιότητας (στην περίπτωση αυτή όμως χαλάλι του).

Οταν λέμε "υψηλής" ενοούμε όχι λαστιχένια, που παραμορφόνονται και αποροφούν μέρος της πίεσης που παράγει η τρόμπα (κλπ παρενέργειες αυτού) Δεν αλλάζουμε τρόμπα για να αλλάξει η πίεση.

Οσο για τους κατασκευαστές, με εξαίρεση κάποια μηχανάκια που φτιάχνονται Ιαπωνία τα υπόλοιπα....... Για δες τα Ιταλικά Honda και Yamaha τι φοράνε. Οτι φοράει και η Fiat. (Το Guzzi φοράει μαμά υψηλης)

Η κουλούρα του μάστρο Μήτσου μας χαλάει αν είναι της Goodridge? και πολλών άλλων σοβαρών κατασκευαστών? Το κόστος των εργαλείων για την κατασκευή είναι πραγματικά αστείο.

Το αν θα το πληρώσουμε ακριβότερα είναι επιλογή μας, αλλά ο μαστρο Μήτσος άφησε το όψιον της επιστροφής στο φίλο. Αν είχε παραγγείλει τα "καλά" τι θα έκανε σε περίπτωση που δεν του άρεσαν.

Μην τρελένεστε ρε. Παίζετε το παιχνίδι της κατανάλωσης με αυτό το τρόπο και τίποτα άλλο. Μια καλή διαφίμιση, μια καλή συσκευασία και να οι πελάτες.

Μην με παρεξηγήσετε. Δεν λέω ότι όλα τα αγοραστά είναι για πέταμα. Αλλα παίζει πολύ σκουπίδι στην αγορά.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων