[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
[B]Mε 8000 προκαταβολη, 285 το μηνα για το 990.
Για κανα δώρο μιλήσατε;
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
[B]Mε 8000 προκαταβολη, 285 το μηνα για το 990.
Για κανα δώρο μιλήσατε;
Οχι. Δεν το ειχε εκει οποτε δεν μπηκαμε στον κοπο.
Την αλλη φορα ομως...
Ξεχασα να πω οταν λεω προκαταβολη εννοω το zxr.
Τοσο πιστευω θα πιασει.
Οι παρατηρήσεις μου από 950ΑDV!! Τα περισσότερα ισχύουν όμως και στο 990 γιατί πολλά από τα συστήματα είναι ίδια. Ο υδραυλικός συμπλέκτης τα παίζει συχνά, αρκετά συχνά άν κρίνω από το δικό μου!! 4 φορές! Ραγίζει το πιστόνι στον κάτω κύλινδρο ή χάνει τη στεγανότητά του και φεύγουν τα υγρά!! Άρα το συμπλήρωμα υγρών δεν φτουράει!! Ένα εξάμηνο κράτησε το τελευταίο αλλά όταν χαλάσει αδειάζει στο δεκάλεπτο!! Έρχεται όμως βελτιωμένη έκδοση!! Να πούμε και του στραβού το δίκιο, η αλλαγές στην εγγύηση!
Η πίσω δισκόπλακά μου ράγισε δύο φορές από σκληρή χρήση οπότε πήρα άλλη μάρκα!! Δεν μου το κάλυψε η εγγύηση την πρώτη φορά, οπότε και την δεύτερη πήρα άλλη μάρκα! Τό πίσω φρένο υπερθερμαίνεται σε βαριά χρήση και πάει πάτο, όσπου να κρυώσει!
Το "αδελφίστικο" σύστημα που θέλει να πατάς συμπλέκτη για να λειτουργήσει η μίζα, είναι προβληματικό και θέλει ολίγον γαργάλημα. Το νυχάκι που σπρώχνει το διακόπτη χρειάζεται μία μικρή επιμήκυνση.
Η αντλία νερού φθείρεται και θέλει μία προσοχή, γιατί αν πάει το ψυκτικό στα λάδια, βρέχει το χάρτινο φίλτρο λαδιού και το στουμπώνει, με αποτέλεσμα να σταματάει την κυκλοφορία λαδιού!! Ο ανταλλακτικός άξονας της αντλίας έχει καινούργιο νούμερο ανταλλακτικού και ελπίζουμε για το καλύτερο!! Προειδοποιεί όμως με θόρυβο από την αλυσίδα χρονισμού και το φωτάκι χαμηλής πίεσης. Δέν μου έχει συμβεί και ούτε είναι συχνό στην Ελλάδα!! quote Αυγέρης, Τσολερίδης.
Από κινητήρα δέν είχα κανένα πρόβλημα. 55000 χλμ.
Ο συμπλέκτης μου δεν απομονώνει τελείως αλλά φαίνεται οτι έχει ψιλολυθεί τελευταία και για τα 990 δεν ακούστηκε τίποτα...
Αυτά! Α! η ζέστη είναι ένα μόνιμο πρόβλημα που παραμένει και στα 990!! Να μήν πείς οτι δεν στο είπαμε!! Αυτά είναι χονδρικά!! Άν ξέχασα τίποτα, συμπληρώστε με!!
Tωρα με συγχωρειτε που επεμβαινω στα...οικογενειακα σας αλλα μηπως αυτο ειναι λιιιγο καλυτερο?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
΄Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Tωρα με συγχωρειτε που επεμβαινω στα...οικογενειακα σας αλλα μηπως αυτο ειναι λιιιγο καλυτερο?![]()
Κάτσε καλά ρε Γιαννάκη, που έβαλες τακούνια και πήρε ο κώλος σου αέρα ...!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Oχι δεν ειναι αυτο που θελω.
Το 990 με καλυπτει καλυτερα. Το μεγαλο εννοω. Οτι περιοδικο εχω διαβασει το βγαζουν το καλυτερο με διαφορα.
Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Τουλαχιστον ετσι διαβασα.![]()
Αλλα και 14000 ειναι πολλα, ισως περιμενω τις προσφορες του 2007 που καπου διαβασα εδω μεσα. Και το 950 καλο ειναι.
Το zxr παντως θα φυγει. Αυτο ειναι 100% σιγουρο.
Οτι λέει είναι πολύ ευαίσθητο και απότομο!! Αν είναι να το αγοράσει κάποιος ας το δοκιμάσει έχοντάς το κατά νού!! Άλλοι λένε οτι βελτιώνεται με τον καιρό, άλλοι οτι το συνηθίζεις και προσέχεις (αυτά που λέω δεν είναι προσωπική μου γνώμη, αλλά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεί στο advrider).
Καλές αποφάσεις!!
10000+ χλμ με 950 του ’06 χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα,
Χρηση καθημερινη και μικτη(πολη,ταξιδι,εργασια,βολτες),
Οδηγηση οχι στα ¨κοκκινα¨,αλλα ζωηρη που και που...
Ετυχε;
...cause the place seems still alive...
'Οχι, πέτυχε !Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
10000+ χλμ με 950 του ’06 χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα,
Χρηση καθημερινη και μικτη(πολη,ταξιδι,εργασια,βολτες),
Οδηγηση οχι στα ¨κοκκινα¨,αλλα ζωηρη που και που...
Ετυχε;![]()
12500 περίπου, χωρίς κανένα πρόβλημα, με παρόμοια χρήση + χωμάτινα.
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
και που ξερεις εσυ ρε τι εκανε ο προηγουμενος?????? ΕΕΕΕΕΕ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
'Οχι, πέτυχε !![]()
12500 περίπου, χωρίς κανένα πρόβλημα, με παρόμοια χρήση + χωμάτινα.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και που ξερεις εσυ ρε τι εκανε ο προηγουμενος?????? ΕΕΕΕΕΕ?????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χεχε..
ξέρω, ξέρω !
Αλλά δε μετράνε !:rotflmao:
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Εχω το 950 του 2005.
13000 χλμ. μια βλάβη: ΤΡΟΜΠΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ!
Τα καλα νεα ειναι οτι σου την αλλαζουν στην εγγυηση.
Τα καλα νεα ειναι οτι δε μενει το μηχανακι. Συμπληρωνεις καθε λιγα χλμ λαδι για αυτοματο σαζμαν αυτοκινητου που βρισκεις σχεδον σε καθε βενζιναδικο και συνεχιζεις μεχρι το εξουσιοδοτημενο. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ.
Τα καλα νεα ειναι οτι η καινουρια τρομπα εχει δικη της εγγυηση για 2 χρονια και ευτυχως γιατι...
...τα ασχημα νεα ειναι οτι θα τα φτυσει και αυτη!!! Ολη η υφηλιος μενει απο τρομπα συμπλεκτη και αυτοι δεν τη βελτιώνουν!
Αυτα.
Εγω ψιλοεψαξα πριν το παρω και γενικως εμαθα οτι αν το προσεχεις δεν χαλαει. Εγω το προσεχω.
Με κωδικό #60032061144 και ελπίζουμε για το καλύτερο...Έχει λίγο μεγαλύτερη μπίλια και άρα η δύναμη μοιράζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Έτσι πιθανό να μην ραγίζει το πιστονάκι.![]()