πειραιας 11.30 το πρωι.
ξεκιναω απο το σπιτι με το μοτορι μου να παω σε ασθενη μου στο κορυδαλλο.
ενω ακομα ειμαι στο κεντρο του πειραια και συγκεκριμενα ηρωων πολυτεχνειου στο υψος της πλατειας κοραη υπαρχει διαβαση πεζων ανευ σηματοδοτη.δεδομενου λοιπον του οτι ειμαι αρτι αυηχθεις απο σοβαρη πρωτευουσα της κεντρικης ευρωπης (βιεννη) οπου ο πεζος εχει προτερεοτητα στη διαβαση, και δεδομενου του οτι συνηδητοποιω πως οι πεζοι στη συγκεκριμενη διαβαση εχουνε προθεση να διασχισουνε το δρομο...κοβω και ακινοιτοποιω τη μοτοσυκλετα μου παραχωρωντας τους προταιρεοτητα.
50αρης με οπελ βεκτρα ερχεται απο πισω μου και φτανωντας στα 5 εκατοστα απο την πινακιδα μου, φρεναρει (ενω ηδη ειμαι ακινητοποιημενος) και κολαει το χερι στη κορνα!!!!
εκτελω αριστερη ημισια περιστροφη της κρανιωμενης (κυριολεκτικα και μεταφορικα) κουτρας μου και με κινηση του αριστερου μου χεριου ρωτωντας <<τι εγινε>>
απαντηση: <<προχωρα ρε μαλακισμενο>>
αντιδραση: αναβω αλαρμ, κατεβαζω σταντ και ξεκαβαλαω με ματι θολωμενο.πλησιαζω το εν λογω οχημα και παρατηρω ασφαλειες να κλεινουνε και παραθυρα να ανεβαινουνε!!!!!!!!
φτανω στο παραθυρο και αρχιζω να του εξηγω πολυ παραστατικα το πως γεννηθηκε %&^&#%$#$^%&%&%&^$&&^$^*^&$@!
κλπ κλπ κλπ.
ο μπαρμπας αφοτου εκανε τη χοντρη του αναγκη δεν τολμησε να με κοιταξει.
ο κοσμος εχει κερωσει και ενω εγω υπερασπιζομαι το δικαιωμα τους στη ζουγκλα που ζουμε δεν μιλαει![]()
τα νευρα μου γινονται ζαρτιερες ακομα περισσοτερο και κανοντας να αποχωρισω κανω μια κινηση να χτυπησω το μπαμπριζ του αυτοκινητου με το κεβλαρ στα γαντια μου.κινηση την οποια δεν ολοκληρωσα.καβαλησα και εφυγα...
ας ελπισουμε οτι ο συγκεκριμενος οδηγος θα σκεφτεται λιγο περισσοτερο ατην επομενη φορα...
![]()