Καταρχας να πω οτι ειμαι νεος στο forum και ακομα δεν εχω διαβασει ολα τα θεματα που αφορουν το κρανος και την επιβολη προστιμου..
Διαβαζοντας ομως καποια ,ειδα οτι αρκετοι ειναι αυτοι που αντιτιθενται στην επιβολη προστιμου.
Προσωπικη μου γνωμη ειναι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ αφου το επιβαλουν θα επρεπε να υποχρεωνουν τουσ εμπορους μοτοσυκλετας μαζι με την αγορα μηχανης ΔΩΡΟ ενα κρανος...ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΧΙ ΤΕΝΕΚΕ ΚΡΑΝΟΣ.ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ!!!
δεν νομιζω οτι εχει κανεις το δικαιωμα να σου επιβαλλει να πληρωνεις ενα πραγμα που ειναι ισως το Α και το Ω της σωματικης σου ακεραιοτητας και να σου ριχνει προστιμο αν δεν μπορεις να το αποκτησεις...
Για να προλαβω μερικους που θα πουν "τι λες τωρα ? δινεις λεφτα για μηχανη και οχι για κρανος??"
Εχω να πω οτι εχω χαλασει αρκετα λεφτα σε εξοπλισμο (οσα μπορω δηλαδη) οχι για να μην φαω προστιμω αλλα γιατι θελω να ειμαι αρτιμελλης..
Αυτο που θελω να πω ειναι: Τα αυτοκινητα εχουν ζωνες ασφαλειας δεν τις αγοραζουν...οσοι δεν τις φορουν να φανε προστιμο!!
τα μηχανακια γιατι να μην ερχονται με δωρο ενα κρανος με προδιαγραφες???θελουν να μας πουν οτι η ζωη μας ειναι σημαντικη αλλα το ιδιο το κρατος η οι κατασκευαστες δεν διαθετου λεφτα γι αυτην???
αν οχι δωρο τουλαχιστον χωρις ΦΠΑ..μια επιχορηγηση ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ!
Και κατι τελευταιο...βλεπω μερικουσ να φορανε στο δρομο κατι κρανη που τουσ ειναι τοσο μεγαλα που φτανουν μεχρι τουσ ωμουσ...η τοσο μικρα ποΥ στεκονται σαν αυτο που φοραει ο Παπας της ρωμης(δεν θυμαμαι ακριβωσ πωσ λεγεται)...ΕΛΕΟΣ!!!δηλαδη ρε παιδια η ολη δουλεια ειναι για το προστιμο?? τι να πω....
Συγνωμη αν κουρασα η αν ανοιξα θεμα που εχει ξανασυζητηθει..αν ναι ας σβηστει.