Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 70 από 70

Θέμα: ΟΤΕ.... ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....

Πάντως ο Καραμανλής κάθε φορά που ανοίγει ένα ζήτημα πώλησης για τα καλά, λείπει κάπου στο εξωτερικό έτσι;
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Τι ακριβώς θα πει κερδοφόρος που τραγουδάτε? έχω μονοπώλιο, πουλάω όσο θέλω ΟΤΑΝ θέλω, χώνω τον ανταγωνισμό, και με στηρίζουν κράτος ΕΕΤ κλπ?

Το πορισματάκι της ΑΔΑΕ έγραφε ότι νομικά δεν είχαν δυνατότητα να προχωρήσουν παραπάνω. Δηλαδή τώρα ποιόν δουλεύουν? Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν μπαίνουν (και καλά κάνουν και μπαίνουν) μυστικόμπατσοι στα πολυτεχνεία και λοιπά ευαγοί ιδρύματα. Επίσης τότε είχε σκάσει ότι υπήρχαν παρακολουθήσεις και στις άλλες εταιρείες. Ενημερώστε με για την συνέχεια γιατί δεν έχω ακούσει νεότερα..........

Οσον αφορά τους ξένους, αυτοί βλεπούν νούμερα. Και μόλις έρθουν Μπαλκάνια μεριά.......... Να σας ενημερώσω ότι η ΤΙΜ είναι προς πώληση? ΞΑΝΑ.........

Επίσης οι κακές ξένες telecom, αν δεν με απατά η μνήμη μου, είναι όλες ιδιωτικοποιημένες.

Η χρηματιστηριακή αξία μίας εταιρείας στο Ελλάντα δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την πραγματική της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ΟΛΕΣ οι τεχνικές (ΟΚ σχεδόν όλες) και μια προσφάτως ιδιωτικοποιηθήσα τράπεζα (αυτή από την ανάποδη σε σχέση με τις τεχνικές) Οι ισολογισμοί τους δημοσιεύονται στις εφημερίδες, για όσους δεν το έχουν προσέξει.

Δεν λέω ότι αν πουληθεί θα φτιάξουν όλα. Αλλα ρε συμφορουμίτες κάτι θα βελτιωθεί. Δεν είναι δυνατό να δουλεύω σε "μεγάλο πελάτη" τους, να έχω θεωρητικά προνόμια, και να κάνει να μου στείλει μία προσφορά 35 μέρες. Και όταν μου την στέλνει να είναι η ακριβότερη.

Οσον αφορά την ανεργία, εγώ πάντως μόλις με απολύσουν, και επειδή έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι στην επόμενη δουλειά θα είναι υποχρεωτικό να φοράω βερμούδα και σαγιονάρα, θα πάω να γίνω "νέος αγρότης" Κάνει καλό στην σωματική και διανοητική υγεία και το κυριότερο στην τσέπη. Ασε που καθαρίζεις 5 μέσα στο χωριό και κανείς δεν βλέπει-ακούει τίποτα. Πέραν από την πλάκα πουλώντας (έστω ξεπουλώντας) τέτοια μαγαζιά πεθαίνει σταδιακά και η εξάρτηση του βουλευτή από τους "πελάτες" του, πράγμα που ΝΟΜΙΖΩ μπορεί να ταρακουνήσει λίγο τους 300 αργόσχολους. Εδώ βελτιώθηκε το επίπεδο της αστυνομίας από τότε που σταμάτησαν οι "προσλήψεις" Ο ΟΤΕ δεν θα βελτιωθεί? (φυσικά και δεν θεωρώ πλάκα το να σκοτώνεις κόσμο)

Βέβαια αγοράζοντας τον Γερμανό, απόκτησε ένα σκασμό κακοπληρωμένους υπαλλήλους οι οποίοι δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να μιλήσουν-διαμαρτυρηθούν. Αρα θεωρητικά, και με τις προοπτικές της συγκεκριμένης εταιρείας, θα προσλαμβάνει αβέρτα κόσμο με 600 ευρά το μήνα καθαρό μισθό. (Ας μην σχολιάσω την συγκεκριμένη κίνηση-δώρο στον τύπο που πουλάει ελληνικές τορπίλες στο πολεμικό ναυτικό, κατασκευασμένες στην φάμπρικα που δεν υπάρχει)

PS Εχω ΟΤΕ OTENET και COSMOTE εκ πεποιθήσεως. Και χτές που έκανα μία αναγνωριστική, για δεύτερη φορά, σε μεγάλη ανταγωνίστρια με ιδιωτικό δίκτυο, πάλι απογοητεύτηκα από τις απαντήσεις. (-Πότε - Ε σε περίπου 20 μέρες - Δηλαδή πόσο περίπου? Τελικά η κοπελίτσα μου είπε ότι μπορεί και σε 3 μήνες. Μιλάμε για περιοχή που έχει κάλυψη το δικτυό τους, και μιλάμε ότι παπαδιάζουν κανονικά τους πελάτες)

PS2 (όχι playstation ρε) Τα εισιτήρια Ελλάδα Ιταλία έχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές. (Τα μπλε και τα κόκκινα είναι μια εταιρεία και όντως έχουν τις ίδιες τιμές)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δεν έχω μιλήσει ακόμα γιατί έχω βαρεθεί να μιλάω για αυτό το θέμα...

Θα ακολουθήσει όμως σύντομα ζόρικο αναλυτικό ποστ....

@wiredgr---->Ναι ειναι κερδοφορος ναι ειναι η μοναδικη εταιρια στον κλαδο της.....Τοσα χρονια ακουσες καμμια αλλη ΔΕΚΟ να βγαζει τοσα πολλα(πανω απο 400 εκ ευρω το 9μηνο)?Μονο ΟΤΕ και ΕΤΕ βγαζουνε..........Και λεω το εξης........Αν ο ΟΤΕ ιδιωτικοποιηθει πληρως δοθει και το management κτλ κτλ.....Παλι μονοπωλιο δεν θα ειναι?Αυτη την φορα μαλιστα και πληρως ιδιωτικο.....Τοτε να δειτε χαρες και γλεντια.....Να φανε θελουνε και τπτ αλλο, ολα τα αλλα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες.....

ΥΓ Οσο για την πολιτικη σκοπιμοτητα πισω απο τον ΟΤΕ και τις υπολοιπες ΔΕΚΟ το ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι δεν νομιζω να ειναι λυση....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο αλογοσκούφης επειδή τα έκανε μπάχαλο με την απογραφή και έφερε την εε να μας επιτηρεί προσπαθεί να πιαστεί από παντού, την προσπάθεια για αύξηση του αεπ κατά 25% με ενσωμάτωση του τζίρου από τα μαγαζιά με τα κόκκινα φωτάκια τη θυμάστε;
    το χειρότερο με τον οτε είναι ότι πάει να τον ξεπουλήσει όσο όσο μπας και μπαλώσει καμιά τρύπα τώρα και μετά βλέπουμε.
    παλιότερα ο επίτιμος είχε προσπαθήσει να πουλήσει τον οτε για πολύ λιγότερα και στο μεταξύ με κοσμοτέ και επενδύσεις στα βαλκάνια προέκυψαν πολλαπλάσια κέρδη, τώρα λέμε ευτυχώς που δεν πουλήθηκε.
    κατά τη γνώμη μου ο οτε δε θα πρέπει να πουληθεί, θα πρέπει όμως να αρχίσει να λειτουργεί σαν να ήταν ιδιωτική εταιρία, όχι να είναι, όπως ήταν κατά κόρον και εξακολουθεί να είναι, το μαγαζάκι του καθενός για ρουσφέτια.

Μα στην ουσια ιδιωτικος ειναι ο ΟΤΕ ρε φιλαρακι.......Απλα για εμενα ο ελεγχος και μερος απο τα κερδη πρεπει να μεινουνε σε εμας(δημοσιο....και καλα )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    @wiredgr---->Ναι ειναι κερδοφορος ναι ειναι η μοναδικη εταιρια στον κλαδο της.....Τοσα χρονια ακουσες καμμια αλλη ΔΕΚΟ να βγαζει τοσα πολλα(πανω απο 400 εκ ευρω το 9μηνο)?Μονο ΟΤΕ και ΕΤΕ βγαζουνε..........Και λεω το εξης........Αν ο ΟΤΕ ιδιωτικοποιηθει πληρως δοθει και το management κτλ κτλ.....Παλι μονοπωλιο δεν θα ειναι?Αυτη την φορα μαλιστα και πληρως ιδιωτικο.....Τοτε να δειτε χαρες και γλεντια.....Να φανε θελουνε και τπτ αλλο, ολα τα αλλα ειναι φυκια και μεταξωτες κορδελες.....

ΥΓ Οσο για την πολιτικη σκοπιμοτητα πισω απο τον ΟΤΕ και τις υπολοιπες ΔΕΚΟ το ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι δεν νομιζω να ειναι λυση....
    Δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι κερδοφόρος. Αφου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κερδοφόρος θα είναι. Και επειδή είναι κερδοφόρος που ακριβώς με απασχολεί εμένα προσωπικά? ή εσάς που τον υπερασπίζεστε? Τα κέρδη του πάμε, και καλά κάνουν, σε ανοίγματα σε νέες αγορές, σε επενδύσεις (και άρα τρελές μίζες) κλπ Στην τσέπη μου μόνο υπέρογκους λογαριασμούς βλέπω, και σίγουρα δεν ενισχύουν το κρατικό ταμείο. Αν φύγει από το κρατικο management θα αντιμετωπίζεται όπως και οι υπόλοιπες telecom της αγοράς. Οπότε μπορεί και να γίνει ανταγωνιστικός.

Η ΕΤΕ δεν είναι ΔΕΚΟ είναι τράπεζα. Επίσης πολλές ΔΕΚΟ παράγουν χρήμα, απλώς κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.

Οσο για το πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι, εδώ που έχουμε φτάσει, σε πάρα πολλές καταστάσεις σε αυτή τη χώρα είναι η μόνη λύση, όσο και αν δεν αρέσει. (αρχίστε τώρα για αυγά του φιδιού και λοιπές φ@φ@ριές)

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι το κράτος δεν είναι μαγαζί.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Παιδιά το θέμα "κερδοφορίας" του ΟΤΕ είναι μεγάλη ιστορία και απάτη ταυτόχρονα...

Τα τελευταία χρόνια μέσω των εθελουσιών έχουν αποχωρήσει χιλιάδες υψηλόμισθοι εργαζόμενοι και την θέση τους έχουν πάρει σαφώς λιγότεροι και χαμηλόμισθοι συμβασιούχοι...

Το θέμα όμως είναι ότι αυτούς τους χιλιάδες ΠΡΟΩΡΑ (μιλάμε για ηλικίες 48-55) και με υψηλες συντάξεις-αποδοχές συνταξιοδοτημένους, τους "ξεφορτώθηκε" ο ισολογισμός του ΟΤΕ και τους "φορτώθηκε" το ΤΑΠ-ΟΤΕ το οποίο παρουσιάζει ΤΡΑΓΙΚΑ ελλείματα τα οποία φυσικά καλύπτονται από το κράτος - δηλαδή από εμάς...και μάλιστα με την επικείμενη ενοποίηση των ταμείων θα καταλήξουν στο ΙΚΑ - με την διαφορά ότι έχουν σύνταξη 2000 ευρώ και όχι 500-600 όπως οι υπόλοιποι κακόμοιροι συνταξιούχοι του ΙΚΑ !!!! ....και φυσικά λόγω του νεαρού της ηλικίας τους θα συνεχίσουμε να τους πληρώνουμε αδρά για πολλά χρόνια ακόμα...

Με τέτοια "φθηνά" λογιστικά και πολιτικά κολπάκια είναι εύκολο μετά να παρουσιάζεις κέρδη στον ισολογισμό... τελικά όμως είναι ο ισολογισμός η πραγματική εικόνα ??? ....το μάρμαρο ποιός στην πραγματικότητα το πληρώνει ??? .... γιατί εμένα μου φαίνεται ότι θέλουμε-δεν θέλουμε τελικά όλοι μας συνεισφέρουμε τον "οβολό" μας (και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για πολλά χρόνια) για να μπορούν κάποιοι να κοκορεύονται ότι η επιχείρηση είναι "κερδοφόρα" και ως εκ τούτου "ελκυστική"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αυτο που με πειραξε πιο πολυ παντως ειναι ο φωτογραφικος νομος που περασε η κυβερνηση ο οποιος προβλεπει την αλλαγη της εργασιακης σχεσης σε ΔΕΚΟ εαν ειναι 2 χρονια ελλειματικη και δεν υπαρξη συμφωνια διοικησης-υπαλληλων πανω σε αυτο.Ο ΟΤΕ τα προηγουμενα 2 χρονια ηταν ελλειματικος αφου πληρωσε την εθελουσια και τεραστια ποσα στους Ολυμπιακους Αγωνες σαν χορηγος. Κλικ σας θυμιζει κατι?

Ειναι απλα τα πραγματα...Αλλα οι περισοτεροι τσιμπανε στο δολωμα της κακης εταιριας με τους κακους υπαλληλους......Ειδα και τις αλλες τις ιδιωτικες....Απο κρατικο μονοπωλιο θα παμε σε ιδιωτικο μονοπωλιο...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Σίγουρα στις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν νοσηρά φαινόμενα. Σε όλο το κόσμο υπάρχουν τέτοιου είδους φαινόμενα στους δημόσιους οργανισμούς. Υπάρχουν ανεπτυγμένες χώρες που οι δημόσιες υπηρεσίες τους δεν είναι κερδοφόρες. Υπάρχουν απλά γιατί υπηρετούν το κοινό συμφέρον και σε μερικές περιόδους οικονομικής κρίσης βοηθούν - μακροπρόθεσμα - στην οικονομική ανάκαμψη.

Από την άλλη όμως θα πρέπει να δείτε ότι όσο απρόσωπο και συμφεροντολόγο είναι το κράτος τόσο πολλαπλάσια στυγνές, ανήθικες, απρόσωπες και κερδοσκοπικές είναι οι ιδιωτικές εταιρίες. Αυτό που πάντα φροντίζουν είναι η αύξηση του κέρδους των μετόχων τους και των ανώτατων στελεχών τους.

Ίσως καταλάβετε το μέγεθος των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που προκαλούν(οι μεγάλες εταιρίες) άμεσα ή έμμεσα, εάν έχετε παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντερ που προβλήθηκε χθες το βράδυ στη κρατική τηλεόραση στην εκπομπή θεματική βραδιά με το τίτλο "Η εταιρία" - "The Corporation". Πραγματικά στην Αμερική έχουν γίνει κράτος εν κράτει εις βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του απλού λαού - που σε πολλές περιπτώσεις επαναστάτησε - με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ειδική υπηρεσία του κράτους που ... "προσπαθεί" να ασκήσει κάποιου είδους έλεγχο !!! Με την παγκοσμιοποίηση οι πολυεθνικές μεγαλοεταιρίες έπαψαν να ελέγχονται από τα κράτη οπότε σε αρκετές περιπτώσεις κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν.

Ένα παράδειγμα μόνο για να καταλάβετε την χρησιμότητα των δημοσίων υπηρεσιών. Στις ΗΠΑ, στη πατρίδα του καπιταλισμού, όλες οι υπηρεσίες ήταν ιδιωτικές(στις αρχές του 20ου αιων). Ακόμα και αν στο σπίτι σου έπαιρνε φωτιά, έπρεπε να είχες πληρώσει τη μηνιαία δόση για να έρθει η πυροσβεστική στο σπίτι. Υπήρχαν λοιπόν περιπτώσεις που καιγόντουσαν σπίτια και η πυροσβεστική δεν επέμβαινε γιατί το θύμα δεν ήταν πελάτης της συγκεκριμένης εταιρίας πυρόσβεσης. :hypnotize Έτσι αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν εταιρίες και υπηρεσίες δημοσίου.

Έχουν κατοχυρώσει σαν πατέντες απίστευτα πράγματα. Για παράδειγμα οι εταιρίες κατοχυρώνουν γονιδιώματα και τεχνητούς ζωντανούς οργανισμούς(εκτός του ανθρώπου).

Δεν λέω περισσότερα γιατί θα με κατηγορήσετε ότι είμαι τσιράκι της Παπαρήγα. Εγώ απλά σας προτρέπω να δείτε κάποια στιγμή αυτό το ντοκιμαντέρ.

Πάντα όρθιοι

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. και τωρα τι να παρω?
    από tkata στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2012, 18:35
  2. Το πρωινό κρύο σήμερα... να δούμε και τώρα το απόγευμα.
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2011, 18:43
  3. Ledάκια εδώ και τώρα....
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2009, 13:22
  4. ΕΛΕΟΣ!!!ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2007, 20:39
  5. ΑΡΨΑΜ εδω και τωρα