(οι άλλες φωτό εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=32751)
Πού είναι ο SF;
![]()
(οι άλλες φωτό εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=32751)
Πού είναι ο SF;
![]()
Θάνος..
Η αληθεια ειναι οτι αποφασισαμε να παμε βυτινα την παρασκευη αργα το απογευμα μου λενε τα παιδια δεν παμε μια βυτινα να βρουμε και τα παιδια εκει...και λεω δεν παμε ο καιρος καλος το vfr εχει καινουρια λαστιχα λεω γιατι οχι αιντε μου λενε να το πουμε κατα τις 10 στο περιπτερο λεω οκ.Λαδια ξυδια ενα τσαακ στην αποσβεση στο πισω αμορτισερ και να το πρωι πρωτος και καλυτερος στο περιπτερο με καπουτσινια στο χερι και περιμενω τους αλλους συναδελφους πουλαδερους!!
εσκασε ο κωστακης (sf)με το busa (echo 3)
μετα ο νικολακης (sniper) με 954 (echo 4)
και τελευταιος ο θανος με το 750 κ5 (echo2)
αιντε ρε θανο που εισαι
καλε ρε σεις 10:30 δεν ειπαμε
αινταααα!!!
καφε και οι υπολοιποι αιντε το καναμε 11 παρα...αντε παμε να φυγουμε εε και να σας πω ειμαι bingo fuel να βαλουμε κανα καυσιμο γιατι σε λιγο θα πηγαινω με ατμους.
- οκ στα goodys η αεροπορικη βαση ελευσινας!!
Μετα την γεμιση του ντεποζιτου ξεκιναμε και παιρνω κεφαλι με ταχυτητα σταθερη ...εχμ!φτανουμε στροφη για δρομο κορινθου τριπολεως σε σχηματισμο και νιωθω τον echo 3 να ερχεται και με περνα με ταχυτητα εχμ ++ να μην τα πολυλογω με περασαν και τα αλλα δυο echo και εμεινα πισω και απο γνησιος squadron leader το εριξα στην αεροφωτογραφιση (καταραμενα 250 κιλα!!!)
Φτανουμε πλεον αναβαση προς τρυπα με αραιη κινηση εκει πλεον αρχισαμε τα ψαλιδια μεχρι να φτασουμε στην τρυπα εχοντας το echo2 σε θεση πλεονεκτικη για αφεση οπλου αλλα μεχρι εκει αφου ο echo3 ηταν συνεχως στο 6 μου οσον αφορα το echo 4 χαζευε τα κατσικια στα βουνα και με ειχε αφησει ακαλυπτο αναμεσα στα δυο suzukia ( α ρε top gun γαμω τη που@!να μου!!!)
Μετα το τελος των αερομαχιων σταματημα για τσιγαρο μετα την τρυπα και κανα τηλεφωνο στους διοικητες για ενημερωση (debriefing) μην σκασει και καμια π!π@
Εδω ειχαμε και μια μικρη αλλαγη αφου ο θανος πηρε το busa και ο κωστας το gixer και πηγαιννε στη μεση του δρομου και καμαρωναν σαν τα παγωνια τα μηχανακια τους αφου τα οδηγαγε αλλος...αιντε ρε θα μας περασουν οι παπιες!!!
Συνεχεια μεχρι τα διοδια και στροφη και στοπ για εντυπωσεις
τι ωραιο το μηχανακι σου ωωω σε παρακαλω και το δικο σου γαμω και αλλα τετοια μελομακαρονα.
Φευγουμε επιτελους για λεβιδι και αλλαγη σκαφων εκει και συνεχεια για σκοτεινη.Η διαδρομη απο λεβιδι σκοτεινη ειναι φανταστικη αλλα η θερμοκρασια στα χαμηλα ειναι 7 βαθμοι αλλα οι ρυθμοι ειναι γοργοι και δεν μας ενδιαφερει το τι συμβαινει στον αερα αλλα χαμηλα στο εδαφος αφου ειμαστε σε διαμορφωση παρακολουθησης τερραιν.Αρχιζουμε και ανεβαινουμε σε ενα φιδισιο δρομο με αρκετα καλη προσφυση ωσπου ο κωστακης σταματαει και ωωππ φωτο φωτο...στηθηκαμε και εμεις και τσακκ το πουλακι ..τσιγαρο οι χαρλαμηδες hornet sniper και μετα απο λιγο φτανουμε στη σκοτεινη και καμια 500 αρια μετρα στηνουμε καρτερι.
Ο κωστας εχει πιασει την περα ραχουλα ο νικος και θανος εχουν στησει μπλοκο και εγω ...εχω παει για κατουτημα (κατι μου λεει οτι εχω αποθανατιστει ).
Μετα απο λιγο πολλαπλοι στοχοι εμφανιστηκαν (ηταν τα υπολοιπα παιδια που ερχονταν απο την αλλη διαδρομη) χαιρετηθηκαμε και δωσαμε ραντεβου στη βυτινα.
Αλλα με τουτα και με εκεινα τα δυο ειχαν μπει απο ωρα σε κατασταση bingo fuel οποτε πηγαν για ανεφοδιασμο και εγω τους περιμενα στο δρομο.
Απο εκει μεχρι τη βυτινα νομιζω πως για εμας τους 3 ηταν ενα απο τα καλυτερα κομματια της διαδρομης μιας και ειχαμε πιασει ενα ωραιο ρυθμο και πηγαιναμε λαδι.
Φτανουμε στη βυτινα οπου γινεται χαμος απο μηχανακια εχουμε κανει καταληψη στη πλατεια.
Μηχανες πηγαινοερχονται για να βαλουν καυσιμα αλλοι ξυλοκοπουν γνωστη συμφορουμιστρια και αλλοι χαζευουν τα νεα μαλλια του bart!
Η ωρα της αναχωρησης ηρθε και δρομο παιρνουμε για χρυσοβιτσι ενα κλειστο φιδισο δρομο με δεντρα σε σημειο που να μην περναει ο ηλιος μπροστα χρηστος crs και πισω εγω σε μια στροφη απο αυτες τις ανηλιαγες οι οποιες βασταγαν υγρασια ο πισω τροχος του χρηστου πατησε λασπη πανω σε βρεγμενο εδαφος και εχασε προσφυση και ωπ αγορασε οικοπεδακι με την συμφωνη γνωμη και της τουλας και ακουστε εχει και χωματοδρομο κατευθειαν για το βουνο ο οποιος ξεκιναει απο το συνορο του οικοπεδου.Ευτυχως τιποτα το ανυσηχητικο σηκωθηκαν τα παιδια και συνεχισαμε το δρομο μας μεχρι το ταβερνειον ο πλατανος στο χρυσοβιτσι ,καθησαμε εξω που θα μπορουσαμε να κατσουμε αλλου αλλωστε!
Κατι γιαγιαδες μας κοιταζαν καλα καλα δεν αποκλειεται να ειχαν να δουν τοσες μηχανες απο την κατοχη ευτυχως μια bmw που ειχαμε την κρυψαμε για να μην αναστατωσουμε τον πλυθυσμο.
Τα παιδακια επαιζαν με τις μηχανες και εμεις παιζαμε με τα παίδακια ...μετα το παιξιμο ηρθε η ωρα της αναχωρησης μιας και αρχιζε σιγα σιγα να πεφτει ηλιος και να ερχεται ο μπαμπουλας και φυγαμε σε συνθηκες τακτικης υποχωρησης στα βουνα καλη και αυτη η διαδρομη...λεπτομερειες απο τον πλοηγο χρηστο.
Φτανοντας στην τριπολη καυσιμα και παλι στο διαδρομο απογειωσης 03L με ταχυτητα γκουχ εχμ dc ++.Μια σταση τελευταια στα διοδια τριπολης για χαιρετουρα στα παιδια που θα ερχονταν με το ησυχια τους και εμεις φυγαμε με κατευθυνση πλεον αθηνα χωρις σταση γιατι ειχαμε αργησει για προσκλητηριο.
Παιδακια ευχαριστουμε πολυ για τη παρεα και εσας παίδακια για τη γευση σας ....
να μαστε καλα εως την επομενη
hornet signing off
Ο BBQος δεν ξύπνησε... ας πρόσεχε!
Συναντηθήκαμε στο γνωστό περίπτερο κατά τις 10.30 με προορισμό (νόμιζα) τη Βυτίνα.
Στο Αρτεμήσιο ο Sniper ήταν λίγο αδιάθετος και δεν μπορούσε ν'ανοίξει το γκάζι. Τον SF τον αφήσαμε να πάει μπροστά για να νομίζει ότι είναι ο πιο γρήγορος και έτσι νυσταγμένα φτάσαμε στο τούνελ για ανασυγκρότηση και αλλαγή μηχανών.
Ο SF ήθελε σαν τρελός να οδηγήσει το 750, οπότε του έκανα τη χάρη να πάρω τη Busa μέχρι το Λεβίδι όπου και ξαναλλάξαμε γιατί καλό για τουρισμό το τριαξονικό, αλλά δεν στρίβει και δεν πάει μία.
Μετά τη Σκοτινή παραπλανήθηκα ύπουλα σε μία "τυχαία" συνάντηση με το υπόλοιπο φόρουμ!
Από εκεί και μετά εξελίχθηκε σε μία από τις ωραιότερες εκδρομές που έχουμε κάνει και θα τη θυμόμαστε!
Ψηλέ βάλε καμιά φωτογραφία τώρα μην κοιμάσαι..
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
backstage
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το μλκ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
μπραβο παιδακια!!!
γαμω τις βολτες τελικα!
ετσι ειναι, της τελευταιας στιγμης ειναι παντα τα καλυτερα!![]()
O γνωστός κακοήθης και εγκάθετος Θάνος άρχισε και πάλι τις σουζουκολογίες του![]()
Το ένα σουζουκι είναι άσχημο... το 750
το άλλο κόντευε να πάρει φωτιά κατά δήλωση του θλιμένου ιδιοκτήτη του... το μπούσα....
Είδα και το Στάθη να τους πηγαίνει από κοντά με το πυροσβεστικό..... την Βέφα....
εγώ λάστιχα για μαλακίες δεν χαλάω.... άσε που το πίσω είναι ήδη για αλλαγή...
Τους άφησα να φυγουν μπροστά μην με δει κανένας αξιοπρεπής οδηγός και χαρακτηριστώ κι εγώ σουζουκόβιος.... και τους έπιασα εύκολα πιο κάτω.... :rotflmao: :rotflmao:
Αποτελέσματα της βόλτας:
1. Περάσαμε πολύ καλά!
2. Φάγαμε καλά
3. Η διαδρομή ήταν πολύ καλή (την προτιμουμε με +10 βαθμούς)
4. Τα ΧΧ δεν πάνε πάνω απο 200![]()
![]()
Αντε και στην επόμενη παίδες
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.