Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Επιβολη Προστιμου ναι..αλλα

Επιβολη Προστιμου ναι..αλλα

Καταρχας να πω οτι ειμαι νεος στο forum και ακομα δεν εχω διαβασει ολα τα θεματα που αφορουν το κρανος και την επιβολη προστιμου..
    Διαβαζοντας ομως καποια ,ειδα οτι αρκετοι ειναι αυτοι που αντιτιθενται στην επιβολη προστιμου.
    Προσωπικη μου γνωμη ειναι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ αφου το επιβαλουν θα επρεπε να υποχρεωνουν τουσ εμπορους μοτοσυκλετας μαζι με την αγορα μηχανης ΔΩΡΟ ενα κρανος...ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΧΙ ΤΕΝΕΚΕ ΚΡΑΝΟΣ.ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ!!!
    δεν νομιζω οτι εχει κανεις το δικαιωμα να σου επιβαλλει να πληρωνεις ενα πραγμα που ειναι ισως το Α και το Ω της σωματικης σου ακεραιοτητας και να σου ριχνει προστιμο αν δεν μπορεις να το αποκτησεις...

Για να προλαβω μερικους που θα πουν "τι λες τωρα ? δινεις λεφτα για μηχανη και οχι για κρανος??"
    Εχω να πω οτι εχω χαλασει αρκετα λεφτα σε εξοπλισμο (οσα μπορω δηλαδη) οχι για να μην φαω προστιμω αλλα γιατι θελω να ειμαι αρτιμελλης..

Αυτο που θελω να πω ειναι: Τα αυτοκινητα εχουν ζωνες ασφαλειας δεν τις αγοραζουν...οσοι δεν τις φορουν να φανε προστιμο!!

τα μηχανακια γιατι να μην ερχονται με δωρο ενα κρανος με προδιαγραφες???θελουν να μας πουν οτι η ζωη μας ειναι σημαντικη αλλα το ιδιο το κρατος η οι κατασκευαστες δεν διαθετου λεφτα γι αυτην???

αν οχι δωρο τουλαχιστον χωρις ΦΠΑ..μια επιχορηγηση ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ!

Και κατι τελευταιο...βλεπω μερικουσ να φορανε στο δρομο κατι κρανη που τουσ ειναι τοσο μεγαλα που φτανουν μεχρι τουσ ωμουσ...η τοσο μικρα ποΥ στεκονται σαν αυτο που φοραει ο Παπας της ρωμης(δεν θυμαμαι ακριβωσ πωσ λεγεται)...ΕΛΕΟΣ!!!δηλαδη ρε παιδια η ολη δουλεια ειναι για το προστιμο?? τι να πω....

Συγνωμη αν κουρασα η αν ανοιξα θεμα που εχει ξανασυζητηθει..αν ναι ας σβηστει.

Νέο μέλος Το avatar του/της dhead
    Prosopika ego den kalovlepo genika to olo thema tou prostimou gia to kranos...(allo an to forao synexeia ayto den exei sxesi) Mh forontas to kranos den einai mia energeia pou mporei na dimiourgisei provlima sthn somatiki akeraiotita ton gyro mou, ara tha eprepe na htan epilogi mou an tha eprepe na to forao i oxi... alla krima ... ta korakia peinane

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Aπό την στιγμή που το φοράμε ρε παιδιά τι μας νοιάζει??Όπως είπε και ένα άλλο παιδί σε ένα ποστ..εφόσον δεν παρανομείς ας το βάλουν και 100000 ευρώ...Όσο για να γίνεται δώρο ένα κράνος , κάποια μαγαζιά το κάνουν ήδη.Αλλά εκεί είναι άλλα συμφέροντα.Ας το φοράμε και ας ασχολούνται αυτοί που δεν το φοράνε για τα πρόστιμα
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Με καλυψες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Aπό την στιγμή που το φοράμε ρε παιδιά τι μας νοιάζει??Όπως είπε και ένα άλλο παιδί σε ένα ποστ..εφόσον δεν παρανομείς ας το βάλουν και 100000 ευρώ...Όσο για να γίνεται δώρο ένα κράνος , κάποια μαγαζιά το κάνουν ήδη.Αλλά εκεί είναι άλλα συμφέροντα.Ας το φοράμε και ας ασχολούνται αυτοί που δεν το φοράνε για τα πρόστιμα

Με καλυψεσ αλλα το ανεφερα για το γαμωτο!! το αιωνιο αυτο γαμωτο η Ελλαδα να αγνοει τα παιδια της..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dhead
    Mh forontas to kranos den einai mia energeia pou mporei na dimiourgisei provlima sthn somatiki akeraiotita ton gyro mou, ara tha eprepe na htan epilogi mou an tha eprepe na to forao i oxi... alla krima ... ta korakia peinane
    Φίλε μου το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα των γύρω σου αλλά με τη δική σου και μόνο με αυτή ! Εσύ οφείλεις να είσαι πάντοτε ασφαλής πρώτα απ'όλα και όλους για τον εαυτό σου, αυτή είναι η προτεραιότητα που θα πρέπει να μας βάζει μηχανικά να προστατευόμαστε σωστά ακόμα "και μέχρι το περίπτερο" που λένε.

Κι όταν βρίσκεται κάποιος στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα -μακρυά απ'όλους μας- τον τρέφουν τα "κοράκια" για τη νοσηλεία του απ'την "τροφή" που μασάνε απ'όλους τους υπόλοιπους -όλους εμάς δηλαδή- καθημερινά. Να βλέπουμε τα πράγματα και απ'τη σκοπιά των "κορακιών".

Ο Gallagher έθιξε ένα θέμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο παρόλο που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Σαν άποψη όμως τη βρίσκω απόλυτα σωστή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φίλε μου το όλο θέμα δεν έχει να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα των γύρω σου αλλά με τη δική σου και μόνο με αυτή ! Εσύ οφείλεις να είσαι πάντοτε ασφαλής πρώτα απ'όλα και όλους για τον εαυτό σου, αυτή είναι η προτεραιότητα που θα πρέπει να μας βάζει μηχανικά να προστατευόμαστε σωστά ακόμα "και μέχρι το περίπτερο" που λένε.

Κι όταν βρίσκεται κάποιος στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα -μακρυά απ'όλους μας- τον τρέφουν τα "κοράκια" για τη νοσηλεία του απ'την "τροφή" που μασάνε απ'όλους τους υπόλοιπους -όλους εμάς δηλαδή- καθημερινά. Να βλέπουμε τα πράγματα και απ'τη σκοπιά των "κορακιών".

Ο Gallagher έθιξε ένα θέμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο παρόλο που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Σαν άποψη όμως τη βρίσκω απόλυτα σωστή.

Nomiza to thema tis somatikis akeraiotitas tou eaytou mou einai apofasi dikia mou...i mipos oxi?
    To thema to nosokomeion kai tou IKA as min to sxoliasoume kalytera... Tespa as to forame to kolokranos kai ola kala

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Nomiza to thema tis somatikis akeraiotitas tou eaytou mou einai apofasi dikia mou...i mipos oxi?
    To thema to nosokomeion kai tou IKA as min to sxoliasoume kalytera... Tespa as to forame to kolokranos kai ola kala
    Εδω εισια λαθος φιλε μου!Γιατι?Πολυ απλα αν δεν το φορας δεν ειναι θεμα μονο δικο σου!Τους γονεις σου τους ρωτας τι θα κανουν χωρις εσενα?(και βαζω και βαζω και εμενα μεσα σε αυτο ε? )

Ο περαστικος στο πεζοδρομιο τι φταιει αν εσυ δεν φορας το κρανος σου και σου ερθει καμμια μελισσα,σφηκα και οτι αλλο σκ@το πετουμενο υπαρχει και σε τσιμπησει ξαφνιαζοντας σε και σκασεις πανω του?(αυτο ισχυει και για την εθνικη,αν το χασσεις και σκασεις πανω σε αλλο διερχομενο οχημα απο ενα τετοιο ξαφνιασμα,ο αλλος θα φταει?Σκεψου το λιγο?Εγω τι φταιω να βγω την βολτα μου και να σε/με δω κατω πεσμενο με τα μυαλα στην ασφαλτο(ειπαμε βαζω και εμενα μεσα ) και να μου χαλασεις ολη την υπολοιπη μου μερα?Φταιω σε τιποτα?

Ολα αυτα που λεω απευθυνονται σε ολους μας και προπαντως σε εμενα,γιατι εχω ανθρωπους που νοιαζονται για μενα(και το ιδιο και σε ολους σας!)

Παντα υπαρχει καποιος που οταν εμεις καβαλαμε την μηχανη μας θα ανησυχει για εμας μεχρι να γυρισουμε σωοι στο σπιτι!!Αυτοι οι ανθρωποι τι φταινε αν εγω δεν βαζω την ζωνη μου/κρανος μου και πηγαινω στον δρομο χωρις αυριο ε?

Παντα φιλικα Γιαννης
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Εδω εισια λαθος φιλε μου!Γιατι?Πολυ απλα αν δεν το φορας δεν ειναι θεμα μονο δικο σου!Τους γονεις σου τους ρωτας τι θα κανουν χωρις εσενα?(και βαζω και βαζω και εμενα μεσα σε αυτο ε? )

Ο περαστικος στο πεζοδρομιο τι φταιει αν εσυ δεν φορας το κρανος σου και σου ερθει καμμια μελισσα,σφηκα και οτι αλλο σκ@το πετουμενο υπαρχει και σε τσιμπησει ξαφνιαζοντας σε και σκασεις πανω του?(αυτο ισχυει και για την εθνικη,αν το χασσεις και σκασεις πανω σε αλλο διερχομενο οχημα απο ενα τετοιο ξαφνιασμα,ο αλλος θα φταει?Σκεψου το λιγο?Εγω τι φταιω να βγω την βολτα μου και να σε/με δω κατω πεσμενο με τα μυαλα στην ασφαλτο(ειπαμε βαζω και εμενα μεσα ) και να μου χαλασεις ολη την υπολοιπη μου μερα?Φταιω σε τιποτα?

Ολα αυτα που λεω απευθυνονται σε ολους μας και προπαντως σε εμενα,γιατι εχω ανθρωπους που νοιαζονται για μενα(και το ιδιο και σε ολους σας!)

Παντα υπαρχει καποιος που οταν εμεις καβαλαμε την μηχανη μας θα ανησυχει για εμας μεχρι να γυρισουμε σωοι στο σπιτι!!Αυτοι οι ανθρωποι τι φταινε αν εγω δεν βαζω την ζωνη μου/κρανος μου και πηγαινω στον δρομο χωρις αυριο ε?

Παντα φιλικα Γιαννης
    file mou akoma ki etsi opos to theteis to provlima einai diko mou kai tis oikogeneias mou ( epanalamvano den sizitao thn xrisi i oxi tou kranous gia logous prostasias) kai oxi tou kratous.
    Twra to paradeigma tis sfikgas..ok exeis dei polles sfigkes sthn athina?

Στο οτι είναι αποκλειστικά δική σου η επιλογή δεν διαφωνώ, αντιθέτως είμαι απόλυτα σύμφωνος στο δικαίωμά της επιλογής που έχει ο καθένας για τον εαυτό του !

Ήθελα απλά να σου πω οτι τα κοράκια δεν κάνουν τις ενέργειες που κάνουν απλά και μόνο επειδή πεινάνε, υπάρχει και κάτι πολύ σημαντικό πέρα απ'αυτό.

Ας το φοράμε.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    file mou akoma ki etsi opos to theteis to provlima einai diko mou kai tis oikogeneias mou ( epanalamvano den sizitao thn xrisi i oxi tou kranous gia logous prostasias) kai oxi tou kratous.
    Twra to paradeigma tis sfikgas..ok exeis dei polles sfigkes sthn athina?
    Εχω φαει προσωπικα σφηκα στο φρυδι με ανοιγομενο(μεγαλη :a31: :a31: μου το ειχα ανοικτο ) Και μου φυγε το καφασι ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΝΟ!!!Περιττο να σου πω οτι το επαθα στο περιστερι λιγα μετρα πριν παρκαρω στην εταιρεια και πηγαινα πολυυυ σιγα (30-40χιλ) μονο αυτο με εσωσε και σταματησα ακαριαια και πεταξα το κρανος με λιγα βρισιδια(οτι ξερω δηλ) και την επομενη μερα και για μια εβδομαδα ημουν σαν να ειχα φαει direct στο αριστερο ματι απο τον Ζαμπιδη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οποτε ολα μπορουν να συμβουν...ακομα και σφηκα στην Αθηνα!!

Πριν στο πιο πανω μυν ημουν ολιγον αποτομος αλλα δυστηχως αυτα που ειπα ειναι αληθεια,οποτε κρανακι και παλι κρανακι και τα μυαλα μας να μην περνουν αερα και κανουμε μαλ@κιουλες ε?
    Keep spamming!!!:a13:

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Το κράτος έχει υποχρέωση να σε προστατέψει, ακόμη και αν εσύ έχεις σκατά μες στο κεφάλι! (ΔΕΝ μιλάω για τον dhead αλλά γενικά).
    Με την ίδια λογική δεν είναι νόμιμο να σε βοηθήσει κάποιος να αυτοκτονήσεις

Και αν θέλουμε να το δούμε και από τη σκοπιά της ψυχρής λογικής, το κράτος έχει επενδύσει κάποια χρήματα σε εσένα (μόνο τα 12 χρόνια σχολείο να βάλεις να βάλεις, χώρια το Πανεπιστήμιο), επομένως θέλει να προστατεύσει αυτή του την 'επένδυση'... (+ αυτά που ειπώθηκαν για τα Νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, επιδόματα κλπ)

Τέλος συμφωνώ πως θα μπορούσε να γίνει κάτι με τον ΦΠΑ και τα κράνη. Από την άλλη μπορείς να το θεωρήσεις ως πάγιο έξοδο με την αγορά της μηχανής.

Για το κρατος εισαι ενα ειδος "επενδυσης"

Τοσα χρονια σε "μεγαλωνει" σε "μορφωνει" κτλ περιμενοντας απο εσενα να πιασεις δουλεια και να τον "πληρωνεις" μεσω εφοριας.
    Αμα παθεις κατι, τα λεφτα τα εχασε.
    Και τελος, αν παθεις κατι θα σε τρεχουν σε νοσοκομεια τα οποια θα σου παρεχουν περιθαλψη "δωρεαν" χανοντας λεφτα απο εσενα.

Το κρατος ειναι ενα ειδος επιχειρησης,
    και για οοοολες τις επιχειρησης
    τα νουμερα εχουν σημασια, τιποτα αλλο.
    Never ride faster than your angel can fly!!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Το κράτος έχει υποχρέωση να σε προστατέψει, ακόμη και αν εσύ έχεις σκατά μες στο κεφάλι! (ΔΕΝ μιλάω για τον dhead αλλά γενικά).
    Απ'το κρατος ποιος θα με προστατεψει ακομα και αν εχει σκατα στο κεφαλι!

Νέο μέλος
    Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν το φ.π.α. απο τα κράνη και έτσι θα μπορούμε να τα πάρουμε σε καλύτερες τιμές.

Μακάρι να γίνει.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Το κράτος μας να ΒΓΑΛΕΙ φόρους?:hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600 ναι αλλά ποιο;;
    από WILDCAT_mmm στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 11:31
  2. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07
  3. Streetfighters......ναι αλλα ποιο;