Τελικα ακομα και τα προστατευτικα στα ποδια ειναι ολα τα λεφτα, οχι μονο το κρανος.
Ετσι την πατησα και εγω μια φορα ενα καλοκαιρι και σηκωθηκα με 2 τρυπες στο γονατο. Μικρες μεν, τρυπες δε.
Προσοχη παιδια. Αφου ειστε καλα...![]()
Τελικα ακομα και τα προστατευτικα στα ποδια ειναι ολα τα λεφτα, οχι μονο το κρανος.
Ετσι την πατησα και εγω μια φορα ενα καλοκαιρι και σηκωθηκα με 2 τρυπες στο γονατο. Μικρες μεν, τρυπες δε.
Προσοχη παιδια. Αφου ειστε καλα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
..........................
δε θέλω να γίνομαι μοιρολάτρης αλλά αν δεν έπεφτες εσύ ώστε να κόψουμε απο πολύ νωρίτερα ολοι οι υπολοιποι που ακολουθούσαμε μαλλον κάποιος απο εμας τους λοιπούς θα την πάταγε...
.........................
Η μοιρα του πλοηγου ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ωωωω είχε και τα δυσάρεστα η βόλτα..
Ας είναι το τελευταίο για όλους μας αλλά επειδή αυτό δυστυχώς δεν γίνεται ας είμαστε πάντα σωστά προστατευμένοι.
Στο εξής πάντα όρθιοι αγαπητό μας ζεύγος !![]()
![]()
![]()
![]()
Και του κουλού.... που πας ρε με το παπόρι βαθιά στη στροφή;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η μοιρα του πλοηγου ...![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παντα ο κος Λυκος αναλαμβανει τον ρολο του πλοηγου!Οποτε μπαινει πρωτος στην στροφη για να δει τι παιζει,και ω....πεφτει!!!!Παλια βαζανε....γουρουνια στα ναρκοπεδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Δόξα στο Θεό όλα καλά Χρηστάρα!
δε θέλω να γίνομαι μοιρολάτρης αλλά αν δεν έπεφτες εσύ ώστε να κόψουμε απο πολύ νωρίτερα ολοι οι υπολοιποι που ακολουθούσαμε μαλλον κάποιος απο εμας τους λοιπούς θα την πάταγε...
![]()
![]()
![]()
Παρ'ολα αυτα κε Λυκε περαστικα!!!!Οπως ισως ξερετε(απο την Φυσικη) η ευσταθης θεση ισορροπιας της μοτοτσυκλετας ειναι ΚΑΤΩ ασχετα αν εμεις...παλευουμε να την κρατησουμε ορθια![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Το καλό ήταν οτι η πτώση ήταν πρακτικά ανώδυνη. Αυτό μετράει!
Κατα τα άλλα, όπως έγραψε ο Χρήστος, δικαιολογίες μπορούμε πάντοτε να βρούμε αλλα κατα κανόνα φταίμε εμείς. Τα λάστιχα είναι αυτά που είναι, ο δρόμος είναι αυτός που είναι, η οδήγησή μας πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα.
Καλό "διάβασμα" της στροφής και σωστό εξοπλισμό κορίτσια.... κάτι κάνει!
Περαστικά Τούλα!
![]()
![]()
![]()
Οι πληροφορίες οτι η πτώση ήταν προμελετημένη ελέγχονται ως ανακριβείς:a13:
![]()
ΥΓ. Χρήστο τα κλειδιά της μηχανής τα έχεις ή στα πήραν τα παιδιά σου;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Περαστικά και από μένα...![]()
Μήπως σου την φύλαγε καμιά φυγόκεντρος που την έφαγες την καημένη ότι δεν υπάρχει;![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Περαστικά και από μένα...![]()
Μήπως σου την φύλαγε καμιά φυγόκεντρος που την έφαγες την καημένη ότι δεν υπάρχει;![]()
![]()
![]()
![]()
+1, ή έψαχνε να βρει την κεντρομόλο, αλλά του ξέφυγε
![]()
![]()
![]()
Περαστικά!!!
Η μηχανή έπαθε τίποτα;
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Η πρωτη βολτα του μοτο σε μοτο της Τουλας μας και γεματη καλες και κακες εμπειριες !! Το μονο που θα ευχηθω ειναι να ξαναρθεις μαζι και να μη ξανασυμβει ποτε !!!
εισαι ψυχαρα Τουλαρα !!!![]()
περαστικα
Τέλος καλό....όλα καλά.
Και όπως πολύ σωστά είπε ο Χρήστος, οι δικαιολογίες πολλές (the easy way), αλλά ας έχουμε το θάρρος να ψαχτούμε τι κάναμε λάθος ώστε να μην το κάνουμε την άλλη φορά.![]()
Μπράβο ρε Τούλα (απ'ότι κατάλαβα από αυτά που γράφονται δε μάσησες). Σε αντίστοιχη περίπτωση (πρώτη βόλτα...πρώτη σούπα) η ευαγγελία θα προτιμούσε να το κόψει με τα πόδια (και μσεί το περπάτημα)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
20-30?![]()
Καπου εκει φανταζομαι ...![]()
Οι πισω ισως να ειδαν ... :wacko:
Ειχες φρεναρει και επεσες με 20-30?
η κορντουρα εγινε ετσι με αυτα τα χιλιομετρα?
Αν μη τι αλλο,αν πεφτεις πρεπει να εχεις και αρκετο...φιλοθεαμον κοινο να σε θαυμαζει!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
20-30?![]()
Καπου εκει φανταζομαι ...![]()
Οι πισω ισως να ειδαν ... :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Ειχες φρεναρει και επεσες με 20-30?
η κορντουρα εγινε ετσι με αυτα τα χιλιομετρα?
Ειχα φρεναρει ΠΡΙΝ.
Εστριψα (το μεγαλυτερο μερος).
Και η πτωση ηρθε στο ανοιγμα του γκαζιου στην εξοδο.
Η μηχανη πηγε καμμια 30αρια μετρα, ΟΛΑ πανω στην ασφαλτο για να καταλαβεις.