Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Vstromάκιας από κούνια... Το avatar του/της NikdeV82

Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Καλησπέρα..

Σάββατο βραδάκι με μαζί με φίλο, γυρνούσαμε από Χαλάνδρι μέσω Κηφισίας και μιλούσαμε για γκόμενες...

Λίγο πριν την στροφή για Γαλάτσι, ένας οδηγός 40άρης με MX-5 πράσινο και γκομενα ξανθιά με στυλ πουτανάκι πολυτελείας μέσα, κάνει σφηνα μπροστά μου χωρίς φλάς με 100χλμ περίπου φρενάρω... (άναψα μόνο φώτα). Βγάζω φλάς να τον περάσω από αριστερα και μόλις πάω δίπλα του κάνει σφήνα πάνω μου και ταυτόχρονα φρενάρω και κάνω αριστερά. Αφού περάσαμε το μαιετηριο μετά τη στροφή δεξια σταματάω δίπλα του και το φιλαράκι μου του λέει
    " Καλά τι κάνεις θα μας σκοτώσεις "
    -Φίλε μόνο οι μηχανές θα κάνουν σφήνες ?"
    -Φίλε τα φλάς δεν τα ξέρεις ?
    -Άσε μας ρε φίλε...
    -Καλά μας δουλεύεις θα μας σκότωνες..
    -Φίλε μόνο οι κωλομηχανές θα κάνουν σφήνες εγώ δεν έχω το δικαίωμα ?
    -Ναι ρε φίλε αλλά δεν έβγαλες ΕΝΑ φλάς!

Τέλος πάντων φεύγω συνεχίζω την ανηφόρα.. μετά την διχάλα πάω αριστερά πρός ΚΥΨΕΛΗ πίσω μου αυτός ... Ξαφνικά πάλι σφηνα και φρένω μπροστά μου! Φρένα παραλίγο.. _τα βρισίδια για τη μάνα του τα άκουσαν μέχρι το φανάρι.. Συνεχίζω από δίπλα του και λέω στο φίλο μου στο φανάρι σταματάμε και του γαμαμε τη μανα. _και τι κάνει ο τύπος!!!!!!!!!!!!!

Το ΘΕΙΚΟ! -Ξαφνικά πατάει φρένο έρχεται δεξιά μου και αρχίζει με μανία να με σπρώχνει το απέναντι ρεύμα.. να αποφεύγω με ελιγμούς και φρένα τα απέναντι αυτοκίνητα και το μαλάκα που με μίσος με κοιτούσε και έστριβε το αμάξι πάνω μου...
    οχι μια δυο τρεις φορες ... ΔΩΔΕΚΑ φορές έριξε το αμάξι πάνω μου ... και εγώ να κάνω ελιγμούς στο απέναντι ρεύμα.. ο τύπος αποφεύγει το παραπέντε δύο αμάξια στο απέναντι ρεύμα... Που για να τον αποφύγουν έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

-Ηρέμώ και αφήνω απόσταση απτον φονια περίπου 300-400μ ... αρχίζει και κατεβαίνει τον περιφερειακό Πολυγώνου μέχρι την διασταυρωση με Ευελπίδων.. μετά στρίβει δεξια... και ακολουθώ στο τέρμα δεξιά ρεύμα για να μην με βλέπει στον καθρέφτη του... ώσπου τον βλέπω στο φαναρι σταματημένο στο αριστερο ρέυμα πίσω από ένα ταξί.Στο δεξί Ρεύμα πάλι ταξί και δεξιά του άλλο ταξί.. _Γαμιόλη λέω.. Γκάζι και ... Το δεξί καθρεφτάκι του κρεμόταν από ένα καλωδιάκι...

-Ισως με κράξετε. ϊσως πείτε ότι μπορεί να είχε οτιδήποτε πάνω του...

ΑΛΛΑ>>> Αυτό που έγινε με αυτόν να με σπρωχνει το απέναντι ρεύμα μέχρι το πεζοδρόμιο και να θέλει να με σκοτωσει νομίζω ότι και λίγο του είναι ...

ΥΓ. Καταραμένος να σε ρε παλιόπουστα

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Ένα τηλέφωνο εκέινη την στιγμή στην τροχαία.Λες ο οδηγος με αριθμό τάδε κάνει αυτά που κάνει και τους πρήζεις συνέχεια αναφέροντας την θέση σου.Και όταν με το καλό σκάσουν οι μπάτσοι διακριτικά και από απόσταση χαζεύεις το θέαμα..Πάντως μιλάμε για άνρθωπο με ψυχολογικά προβλήματα..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

όταν πήγα σπίτι το δεξί μου χέρι ακόμα έτρεμε από τα νεύρα.. Φίλε άστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
    όταν πήγα σπίτι το δεξί μου χέρι ακόμα έτρεμε από τα νεύρα.. Φίλε άστα...

Ευτυχώς το κορίτσι μου ούτε που σκονίστηκε...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Καλησπέρα..

Σάββατο βραδάκι με μαζί με φίλο, γυρνούσαμε από Χαλάνδρι μέσω Κηφισίας και μιλούσαμε για γκόμενες...

Λίγο πριν την στροφή για Γαλάτσι, ένας οδηγός 40άρης με MX-5 πράσινο και γκομενα ξανθιά με στυλ πουτανάκι πολυτελείας μέσα, κάνει σφηνα μπροστά μου χωρίς φλάς με 100χλμ περίπου φρενάρω... (άναψα μόνο φώτα). Βγάζω φλάς να τον περάσω από αριστερα και μόλις πάω δίπλα του κάνει σφήνα πάνω μου και ταυτόχρονα φρενάρω και κάνω αριστερά. Αφού περάσαμε το μαιετηριο μετά τη στροφή δεξια σταματάω δίπλα του και το φιλαράκι μου του λέει
    " Καλά τι κάνεις θα μας σκοτώσεις "
    -Φίλε μόνο οι μηχανές θα κάνουν σφήνες ?"
    -Φίλε τα φλάς δεν τα ξέρεις ?
    -Άσε μας ρε φίλε...
    -Καλά μας δουλεύεις θα μας σκότωνες..
    -Φίλε μόνο οι κωλομηχανές θα κάνουν σφήνες εγώ δεν έχω το δικαίωμα ?
    -Ναι ρε φίλε αλλά δεν έβγαλες ΕΝΑ φλάς!

Τέλος πάντων φεύγω συνεχίζω την ανηφόρα.. μετά την διχάλα πάω αριστερά πρός ΚΥΨΕΛΗ πίσω μου αυτός ... Ξαφνικά πάλι σφηνα και φρένω μπροστά μου! Φρένα παραλίγο.. _τα βρισίδια για τη μάνα του τα άκουσαν μέχρι το φανάρι.. Συνεχίζω από δίπλα του και λέω στο φίλο μου στο φανάρι σταματάμε και του γαμαμε τη μανα. _και τι κάνει ο τύπος!!!!!!!!!!!!!

Το ΘΕΙΚΟ! -Ξαφνικά πατάει φρένο έρχεται δεξιά μου και αρχίζει με μανία να με σπρώχνει το απέναντι ρεύμα.. να αποφεύγω με ελιγμούς και φρένα τα απέναντι αυτοκίνητα και το μαλάκα που με μίσος με κοιτούσε και έστριβε το αμάξι πάνω μου...
    οχι μια δυο τρεις φορες ... ΔΩΔΕΚΑ φορές έριξε το αμάξι πάνω μου ... και εγώ να κάνω ελιγμούς στο απέναντι ρεύμα.. ο τύπος αποφεύγει το παραπέντε δύο αμάξια στο απέναντι ρεύμα... Που για να τον αποφύγουν έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

-Ηρέμώ και αφήνω απόσταση απτον φονια περίπου 300-400μ ... αρχίζει και κατεβαίνει τον περιφερειακό Πολυγώνου μέχρι την διασταυρωση με Ευελπίδων.. μετά στρίβει δεξια... και ακολουθώ στο τέρμα δεξιά ρεύμα για να μην με βλέπει στον καθρέφτη του... ώσπου τον βλέπω στο φαναρι σταματημένο στο αριστερο ρέυμα πίσω από ένα ταξί.Στο δεξί Ρεύμα πάλι ταξί και δεξιά του άλλο ταξί.. _Γαμιόλη λέω.. Γκάζι και ... Το δεξί καθρεφτάκι του κρεμόταν από ένα καλωδιάκι...

-Ισως με κράξετε. ϊσως πείτε ότι μπορεί να είχε οτιδήποτε πάνω του...

ΑΛΛΑ>>> Αυτό που έγινε με αυτόν να με σπρωχνει το απέναντι ρεύμα μέχρι το πεζοδρόμιο και να θέλει να με σκοτωσει νομίζω ότι και λίγο του είναι ...

ΥΓ. Καταραμένος να σε ρε παλιόπουστα

Καλα ρε αυτο πηγε να σας σκωτοσει,εισασταν και 2 και ζημια μονο στον καθρεφτη?

Δεν ξερω πως το βλεπουν οι αλλοι και βασικα δεν με ενδιαφερει,αλλα ο τυπος μ'αυτο που εγινε ,την επομενη φορα θα τη χωσει σε οποιοδηποτε μοτοσυκλετιστη για να μην κλαιει το καθρευτη του.

Εκανες τα ελαχιστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Με βάση την περιγραφή σου ο σπασμένος καθρέπτης είναι το λιγότερο που του άξιζε....

Φοβάμαι όμως ότι το μάρμαρο θα το πληρώσει άλλος ανυποψίαστος συνάδελφος...Ο τύπος την στιγμή που προσπάθησε να σε σκοτώσει απλά είναι ψυχάκιας και κάπου θα του βγεί... Ελπίζω να μην είμαι κάπου γύρω...

Δεν ξέρω παιδιά εύχομαι κανείς να μην το ζήσει αυτο...

τι λες ρε φιλε και λιγα του εκανες του κ@ρ.....λη.και τον καθρεφτη και την οροφη και ολο του το αμαξη και αυτον και την γκομενα του.το γαμημενο τι μυαλα κουβαλανε???το θεμα ειναι οτι εσυ εισαι μια χαρα.

ΥΓ. Εκεί που τα πηρα ήταν ότι πρίν αρχίσει να κάνει τις μαλακίες να με σκοτώσει του μιλούσε η γκόμενα έντονα και κουνουσε τα χέρια της , προφανώς αυτός ήταν ή πιωμένος ή κανένας γαμησετα τύπος... κι αυτός θέλοντας να το παίξει γαμιάς/λεφτάς/στ'αρχίδια μου για τα κωλόπαιδια με την κωλομηχανή στη γκόμενα, αποφάσισε να μας σκοτώσει..

ΥΓ1. Φυσικά αφού έκανε ότι έκανε έτρεχε και πέρασε με τρία κόκκινα για να ξεφύγει..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Δυσκολο.Συνεβη την προηγουμενη βδομαδα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1
    Εχτες το βραδυ γυριζωντας απο Ν.Ιωνια προς Αγια Παρασκευη,γυρω στις 24:00 μετα την γεφυρα της βεικου,πηγαινω αριστερα με καμια 80χλμ και κουτακιας απο δεξια ερχεται και μπαινει μπροστα μου.

Του αναβοσβηνω τα φωτα και αυτος αντι να κανει λιγο δεξια να περασω μου κλεινη τον δρομο σαν να το εκανε επιτηδες.

Συνεχισα να του αναβοσβηνω τα φωτα για να περασω γιατι ηρθε τελειταια στιγμη και δεν προλαβαινα να φυγω απο δεξια.

Αρχισε απο μεσα απο τα τζαμι να μου κανει χειρονομιες και πηγα διπλα του απο δεξια να δω τι μου ελεγε.

Και ξερετε τι μου ελεγε?

Να κανω αριστερα και να σταματησω για να μου εξηγησει, απ'οτι καταλαβα.

Επειδη την προηγουμενη βδομαδα εχασα εναν αδελφικο φιλο απο καποιο μαλακα που εκανε επιτοπου,θωλοσα με την μια.
    Ο τυπος ηθελε να μου κανει τσαμπουκα.Σταματαει και σταματαω και εγω.Κατευθειαν κατεβαινει απο το αμαξι και εγω τρεχω κατα πανω του.
    Αρχιζει τα τι θες ρε μαλακα κτλ.αλλα επηδει εχω πλεον βαρεθει τον ελληνισττροπο τσαμπουκα που καταληγει παντα σε συζητηση ή ειναι ο ενας απεναντι στον αλλο και χωνουν μπινελικια.........................παω κατα πανω του και του τραβαω μια χαστουκα με τα γαντια.

Τι μου ειπε ο τυπος?
    Φιλε και εγω μηχανη οδηγαω.
    Αρχιδια μηχανη οδηγας,γιατι δεν εκανες δεξια να περασω?
    Να με περναγες απ'δεξια.
    Του ριχνω αλλο ενα σπρωξιμο και του λεω:καλα ρε λιωμα εισαι?
    Και μου λεει ηρεμησε φιλε,μπορει να χεις και δικιο.
    Τοτε αμεσως καβαλησα την μηχανη και εφυγα με τυψεις κιολας που τον ειχα χτυπησει.
    Στεναχωρηθηκα αλλα πιεσα τον εαυτο μου να μην το σκεφτεται γιατι καποιος τετοιος μπορει να εφαγε τον φιλο μου και τοσους αλλους.

Το ξερω οτι η αντιδραση μου δεν ηταν σωστη για 1002 λογους,αλλα ελεος δεν αντεχω αλλο με τοσους ανεγκεφαλους οδηγους.

Μπορειτε να μου πειτε οτι θελετε αλλα εκεινη την στιγμη δεν σκεφτηκα τιποτα αλλο.
    Και παλι ομως στεναχωρηθηκα,τον λυπηθηκα.
    Γαμωτο μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster

πινακίδα κράτησες;; κάντην post εδώ μέσα...
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

θα δερνομασταν ακομα ποιοι μπατσοι και ποιος καθρεφτης..........Μπραβο παντως που συγκρατησες τα νευρα σου

Edit--->Δεν μπορουσες να τον αποφυγεις με το Vstrom????Τωρα το ειδα...

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Μπορείς κάλιστα να σημειώσεις τον αριθμό και να εντοπίσεις 2-3 καλόπαιδα(όλοι ξέρουμε που να τα βρούμε).Αυτά θα ξέρουν πως να του σχίσουν λάστιχα κλπ Σοβαρά τώρα ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος....
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Μπορείς κάλιστα να σημειώσεις τον αριθμό και να εντοπίσεις 2-3 καλόπαιδα(όλοι ξέρουμε που να τα βρούμε).Αυτά θα ξέρουν πως να του σχίσουν λάστιχα κλπ Σοβαρά τώρα ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος....
    Απ'τα νεύρα μου δεν κράτησα πινακίδα.

Mazda MX-5 νομίζω με μαύρη όροφή και χρώμα πράσινο κυπαρισσι. Νομίζω η πινακίδα είχε Υ .
    Από τα νεύρα μου την ξέχασα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    θα δερνομασταν ακομα ποιοι μπατσοι και ποιος καθρεφτης..........Μπραβο παντως που συγκρατησες τα νευρα σου

Edit--->Δεν μπορουσες να τον αποφυγεις με το Vstrom????Τωρα το ειδα...
    Σκέψου έναν δρόμο με δύο λωρίδες το αρχίδι στην δικιά του κανονική έμένα να με σπρώχνει τέρμα αριστερά. Πίσω από αυτόν άλλα αμάξια και στο απέναντι ρεύμα που με έβγαλε συνεχώς αμάξια... Έχεις πάει περιφερειακό πολυγώνου να δεις πως είναι ? Στροφές και γεμάτος νερά... τον απέφυγα επειδή είχα το suzukι αν ήμουν με το παπί.....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλιγο να γινω φονιας.. εις διπλουν
    από kalesin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 22:03
  2. παραλίγο...να μην ξαναπόσταρα εδώ!
    από filipp0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 12:27
  3. παραλιγο να με φαει ενα κουτι
    από power hornet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2006, 16:20
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  5. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF