Εχτες το βραδυ γυριζωντας απο Ν.Ιωνια προς Αγια Παρασκευη,γυρω στις 24:00 μετα την γεφυρα της βεικου,πηγαινω αριστερα με καμια 80χλμ και κουτακιας απο δεξια ερχεται και μπαινει μπροστα μου.
Του αναβοσβηνω τα φωτα και αυτος αντι να κανει λιγο δεξια να περασω μου κλεινη τον δρομο σαν να το εκανε επιτηδες.
Συνεχισα να του αναβοσβηνω τα φωτα για να περασω γιατι ηρθε τελειταια στιγμη και δεν προλαβαινα να φυγω απο δεξια.
Αρχισε απο μεσα απο τα τζαμι να μου κανει χειρονομιες και πηγα διπλα του απο δεξια να δω τι μου ελεγε.
Και ξερετε τι μου ελεγε?
Να κανω αριστερα και να σταματησω για να μου εξηγησει, απ'οτι καταλαβα.
Επειδη την προηγουμενη βδομαδα εχασα εναν αδελφικο φιλο απο καποιο μαλακα που εκανε επιτοπου,θωλοσα με την μια.
Ο τυπος ηθελε να μου κανει τσαμπουκα.Σταματαει και σταματαω και εγω.Κατευθειαν κατεβαινει απο το αμαξι και εγω τρεχω κατα πανω του.
Αρχιζει τα τι θες ρε μαλακα κτλ.αλλα επηδει εχω πλεον βαρεθει τον ελληνισττροπο τσαμπουκα που καταληγει παντα σε συζητηση ή ειναι ο ενας απεναντι στον αλλο και χωνουν μπινελικια.........................παω κατα πανω του και του τραβαω μια χαστουκα με τα γαντια.
Τι μου ειπε ο τυπος?
Φιλε και εγω μηχανη οδηγαω.
Αρχιδια μηχανη οδηγας,γιατι δεν εκανες δεξια να περασω?
Να με περναγες απ'δεξια.
Του ριχνω αλλο ενα σπρωξιμο και του λεω:καλα ρε λιωμα εισαι?
Και μου λεει ηρεμησε φιλε,μπορει να χεις και δικιο.
Τοτε αμεσως καβαλησα την μηχανη και εφυγα με τυψεις κιολας που τον ειχα χτυπησει.
Στεναχωρηθηκα αλλα πιεσα τον εαυτο μου να μην το σκεφτεται γιατι καποιος τετοιος μπορει να εφαγε τον φιλο μου και τοσους αλλους.
Το ξερω οτι η αντιδραση μου δεν ηταν σωστη για 1002 λογους,αλλα ελεος δεν αντεχω αλλο με τοσους ανεγκεφαλους οδηγους.
Μπορειτε να μου πειτε οτι θελετε αλλα εκεινη την στιγμη δεν σκεφτηκα τιποτα αλλο.
Και παλι ομως στεναχωρηθηκα,τον λυπηθηκα.
Γαμωτο μου.