![]()
![]()
![]()
τέλος καλό όλα καλά
![]()
Τι έγινε ρε μάγκες ..???![]()
Έπεσε κανείς ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
αστα τουλα μιας και σας ειδα Live μπροστα μου να πεφτετε και οπως και να το κανεις ειναι καπως...επισης με τρομαξε λιγο το γεγονος το οτι εμεινες ακινητη...το συνηθες για εμενα ειναι να πεταγομαι στο δευτερολεπτο οποτε το να μεινει καποιος ακινητος δεν ειναι καλο...αλλα τελικα ολα καλα σχετικα πανταΑρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Λοιπον ενα μονο πραγματακι να πω εγω που αισθανομαι την αναγκη....
εμενα σαν εμπειρια η πτωση ετσι οπως ,εγινε μου φανηκε απλως πολυ ενδιαφερουσα....Ουτε τρομαξα ουτε τιποτα....κι αν φορουσα καταλληλο παντελονι και μποτες, δεν θα ειχα ουτε γρατζουνια.....
Αυτο ομως που δεν θα ξεχασω ηταν το παγωμα κι ο τρομος που ειδα στα ματια αυτων που παρακολουθουσαν, ειχαν παραλυσει εντελως,γιατι κατι δεκατα του δευτερολεπτου απ το ξαφνιασμα της πτωσης οταν σταματησα να κυλαω ειχα μεινει εντελως ακινητη ανασκελα ,ξαφνιασμενη που δεν πονουσα πουθενα.....Αμεσως ομως ανασηκωθηκα και φωναξα τον Χρηστο που με βοηθησε να σηκωθω γιατι ηθελα να δουν πως ειμαι καλα και να μην ανησυχουν γιατι οι ανθρωποι ειχαν παραλυσει.....
Παιδια χιλια συγγνωμη για την τρομαρα που σας δωσαμε....Νομιζω οτι αυτοι που ηταν παροντες στο πεσιμο τραβηξανε πιο μεγαλο ζορι ακομα κι απο μας που το ζησαμε, κι οταν τους ειδα μετα που κοιτουσαν ερευνητικα με αγωνια να τους βεβαιωσω πως ειμαι καλα στεναχωρεθηκα που υποχρεωθηκαν να ζησουν αυτη τη σκηνη....Εστω κι αν τελος καλο ολα καλα.....
εσύ ΔΕΝ είσαι στους συνήθεις υπόπτους;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι απ' τους συνηθεις υποπτους, ΜΗΝ ανησυχεις ... :wacko:![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Λοιπον ενα μονο πραγματακι να πω εγω που αισθανομαι την αναγκη....
εμενα σαν εμπειρια η πτωση ετσι οπως ,εγινε μου φανηκε απλως πολυ ενδιαφερουσα....Ουτε τρομαξα ουτε τιποτα....κι αν φορουσα καταλληλο παντελονι και μποτες, δεν θα ειχα ουτε γρατζουνια.....
Αυτο ομως που δεν θα ξεχασω ηταν το παγωμα κι ο τρομος που ειδα στα ματια αυτων που παρακολουθουσαν, ειχαν παραλυσει εντελως,γιατι κατι δεκατα του δευτερολεπτου απ το ξαφνιασμα της πτωσης οταν σταματησα να κυλαω ειχα μεινει εντελως ακινητη ανασκελα ,ξαφνιασμενη που δεν πονουσα πουθενα.....Αμεσως ομως ανασηκωθηκα και φωναξα τον Χρηστο που με βοηθησε να σηκωθω γιατι ηθελα να δουν πως ειμαι καλα και να μην ανησυχουν γιατι οι ανθρωποι ειχαν παραλυσει.....
Παιδια χιλια συγγνωμη για την τρομαρα που σας δωσαμε....Νομιζω οτι αυτοι που ηταν παροντες στο πεσιμο τραβηξανε πιο μεγαλο ζορι ακομα κι απο μας που το ζησαμε, κι οταν τους ειδα μετα που κοιτουσαν ερευνητικα με αγωνια να τους βεβαιωσω πως ειμαι καλα στεναχωρεθηκα που υποχρεωθηκαν να ζησουν αυτη τη σκηνη....Εστω κι αν τελος καλο ολα καλα.....![]()
Κατι πηρε βρε Τουλα το ματι μου πριν που διαβασα για την βολτα αλλα τωρα το ειδα![]()
Αφου εισαι καλα εσυ και ο Χριστος τελειωσε.
Και ναι...η πτωση ειναι μια εμπειρια, και παραδοξως πολλες φορες δεν ποναει...αρκει να φοραμε τα προβλεπομενα..(παλι το στρατο μου μεσα).:rotflmao:![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
χιλιομετρα δεν κοιταξα αλλα εκτιμωντας και μονο γυρω στα 30-40 και η αληθεια ειναι οτι ο εναλλαγες πληρους φωτος μιας και ο ηλιος ειχα αρχισει να κατεβαινει σε τελειως ανηλιαγα τμηματα ηταν πολυ κουραστικο και τελικα και εκρυβε και υπουλες παγιδες..στο σημειο εκεινο ειχε βρυα και λειχηνες στην ακρη του δρομου πραγμα που μαρτυραει οτι ποτε δεν το βλεπει ηλιος και εχει μονιμα υγρασια το σημειο...εντεινωντας την κατασταση ειχε πατησει αγροτικο πριν λιγο αφηνωντας λασπωμενες ροδιες
Ευτυχώς όλα καλά
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
20-30?![]()
Καπου εκει φανταζομαι ...![]()
Οι πισω ισως να ειδαν ... :wacko:
![]()
![]()
50-60....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πάντως η αφασία ήταν να "κυνηγιούνται" σε κατηφορικό στροφιλίκι 2 αφρικάνες, ένα ντουκάτι και ένα μονοκύλινδρο ΚΤΜ!![]()
αγώνας OPEN:rotflmao: :rotflmao:
Οπου εκεί οφείλω να ομολογήσω ότι κ@υλωσα περισσότερο από όλη τη διαδρομή!!!
![]()
![]()
![]()
Τι ήταν αυτό ρε? Γ@μ@το!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οπου εκεί οφείλω να ομολογήσω ότι κ@υλωσα περισσότερο από όλη τη διαδρομή!!!
![]()
![]()
![]()
Τι ήταν αυτό ρε? Γ@μ@το!!!
![]()
Και να ησουνα ο μονος!!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Και να ησουνα ο μονος!!!!!
![]()
Κι εσύ? Κι εσύ??? :o
![]()
![]()
![]()
Και που.... ήταν και η πρώτη σου βόλτα...
Είναι νωρίς ακόμα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κι εσύ? Κι εσύ??? :o
![]()
![]()
![]()
Και που.... ήταν και η πρώτη σου βόλτα...
Είναι νωρίς ακόμα!
![]()
ΚΥΡΙΩΣ εγω!!!!!Φοβαμαι να σκεφτω τι ειμαι ικανη να κανω στη δευτερη!!!
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
κι εγώ είχα χαρεί ο μ@λ@κας...![]()
σκέφτηκα, "¨θα έχει την Τούλα, δε θα τον πιάσει η κ@λοπιλάλα, θα είμαστε κουλαριστοί..."
@@@@δια![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κι εγώ είχα χαρεί ο μ@λ@κας...![]()
σκέφτηκα, "¨θα έχει την Τούλα, δε θα τον πιάσει η κ@λοπιλάλα, θα είμαστε κουλαριστοί..."
@@@@δια![]()
![]()
Αλλα επαιξες κι εχασες!!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Nietzsche