Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

πειραιας 11.30 το πρωι.
    ξεκιναω απο το σπιτι με το μοτορι μου να παω σε ασθενη μου στο κορυδαλλο.
    ενω ακομα ειμαι στο κεντρο του πειραια και συγκεκριμενα ηρωων πολυτεχνειου στο υψος της πλατειας κοραη υπαρχει διαβαση πεζων ανευ σηματοδοτη.δεδομενου λοιπον του οτι ειμαι αρτι αυηχθεις απο σοβαρη πρωτευουσα της κεντρικης ευρωπης (βιεννη) οπου ο πεζος εχει προτερεοτητα στη διαβαση, και δεδομενου του οτι συνηδητοποιω πως οι πεζοι στη συγκεκριμενη διαβαση εχουνε προθεση να διασχισουνε το δρομο...κοβω και ακινοιτοποιω τη μοτοσυκλετα μου παραχωρωντας τους προταιρεοτητα.
    50αρης με οπελ βεκτρα ερχεται απο πισω μου και φτανωντας στα 5 εκατοστα απο την πινακιδα μου, φρεναρει (ενω ηδη ειμαι ακινητοποιημενος) και κολαει το χερι στη κορνα!!!!
    εκτελω αριστερη ημισια περιστροφη της κρανιωμενης (κυριολεκτικα και μεταφορικα) κουτρας μου και με κινηση του αριστερου μου χεριου ρωτωντας <<τι εγινε>>
    απαντηση: <<προχωρα ρε μαλακισμενο>>
    αντιδραση: αναβω αλαρμ, κατεβαζω σταντ και ξεκαβαλαω με ματι θολωμενο.πλησιαζω το εν λογω οχημα και παρατηρω ασφαλειες να κλεινουνε και παραθυρα να ανεβαινουνε!!!!!!!!
    φτανω στο παραθυρο και αρχιζω να του εξηγω πολυ παραστατικα το πως γεννηθηκε %&^&#%$#$^%&%&%&^$&&^$^*^&$@!

κλπ κλπ κλπ.

ο μπαρμπας αφοτου εκανε τη χοντρη του αναγκη δεν τολμησε να με κοιταξει.
    ο κοσμος εχει κερωσει και ενω εγω υπερασπιζομαι το δικαιωμα τους στη ζουγκλα που ζουμε δεν μιλαει

τα νευρα μου γινονται ζαρτιερες ακομα περισσοτερο και κανοντας να αποχωρισω κανω μια κινηση να χτυπησω το μπαμπριζ του αυτοκινητου με το κεβλαρ στα γαντια μου.κινηση την οποια δεν ολοκληρωσα.καβαλησα και εφυγα...

ας ελπισουμε οτι ο συγκεκριμενος οδηγος θα σκεφτεται λιγο περισσοτερο ατην επομενη φορα...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Φανταστικό μέλος Το avatar του/της Nrgman

Re: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ας ελπισουμε οτι ο συγκεκριμενος οδηγος θα σκεφτεται λιγο περισσοτερο ατην επομενη φορα...

Την επόμενη φορα θα κορνάρει , θα βρίσει και φύγει γρήγορα απο δεξία !!!
    Μερικοί δεν διορθώνονται με τίποτα!!!
    Ειμαι και πάλι πολίτης ... γαμώτο.

Re: ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

πειραιας 11.30 το πρωι.

....................
    ....................

το γουρουνι, και παπιγιον να του φορεσεις, παλι γουτς θα κανει!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    Προτείνω σε τέτοιες περιπτώσεις να παίρνουμε ότι στοιχεία μπορούμε τέτοιων υποκειμένων. Αν είναι επαρκή για στήσιμο δικογραφίας, να το προωθούμε στην τροχαία (σε συνεργασία με συλλόγους μοτό ή άλλες οργανώσεις που μπορούν να βοηθήσουν). Διαφορετικά, απλά να τα κοινοποιούμε μεταξύ μας και να διαπομπεύουμε τους εξυπνάκηδες. Π.χ. προσοχή σε μαύρο Vectra με αριθμό ΧΨΖ **** και οδηγό 50ρη μπουχέσα, αν υπάρχει και φωτογραφικό υλικό ακόμα καλύτερα.

Φίλε Trooper, πολύ καλά αντέδρασες. Άλλη φορά μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. Να σταματήσεις ήρεμα, και να ζητήσεις ευγενικά τα στοιχεία του "κυρίου" γιατί θες να του κάνεις μήνυση για εξύβριση (ξεκινώντας να σχηματίζεις το νούμερο της αστυνομίας στο κινητό σου). Εφόσον η φάση γίνεται σε κομβικό σημείο με πολύ κόσμο, η ξεφτίλα του... ξεφτίλα είναι ακόμα πιο εγγυημένη :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Νευρολόγος είσαι?

Χωρίς πλάκα πάντως,είμαστε κάφροι.Και δεν εννοώ τη δική σου αντίδραση(την επικροτώ κιόλας),αλλά τού καραγκιόζη με την κόρνα.

Ανάλογο περιστατικό έχω δεί κι εγώ.Είναι ένα ZZR στην Θησέως με κατεύθυνση Κουκάκι,είναι πρώτος στο φανάρι που πάει για Χαμοστέρνας-αριστερά δηλαδή-είναι πίσω από το φανάρι και το κοιτάζει,περιμένοντας να γίνει πράσινο.Από πίσω,Ι.Χ. με 50άρη πάλι(λές?)και πιο πίσω εγώ.
    Ε ,με το που ανοίγει το φανάρι,ο τύπος κολλάει το χέρι στην κόρνα,ενοχλημένος προφανώς που ο μοτοσυκλετιστής δεν είχε ήδη εξαϋλωθεί και ο οποίος βέβαια έκανε αυτό που έκανες κι εσύ.
    Μονο που το προχώρησε.Και ο πενηντάρης ή δεν είχε ηλεκτρικά παράθυρα ή δεν πρόλαβε να τα κλείσει.Και ο ZZR δεν φορούσε γάντια.
    Τη σφαλιάρα την άκουσα στα 10 μέτρα.Τις ευχές του τις ακούσανε κι άλλοι.
    Ε λοιπόν,τη λέω την αμαρτία μου.Πολύ το χάρηκα!!!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    καταρχας σωστα επραξες και σταματησες στην διαβαση και γενικα βεβαια σωστα επραξες...

αλλα το μονο που καταφερες (ναι ξερω θα στην σπασω λιγο τωρα) ειναι αλλος ενας μεσηλικας να λεει ''να κοιτα τα τσογλανια με τις μηχανες'' κτλ κτλ...
    ο τυπος προφανος δεν εχει καταλαβει οτι στην διαβαση σταματαμε, του ειναι απιστευτο,αδιανοητο...

οποτε (με την λογικη του) γιατι σταματησε το μαλακισμενο μες στην μεση του δρομου αφου δεν εχει φαναρι---> κορνα, βρισιμο και ολα καλα ξεκινησε......

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    καταρχας σωστα επραξες και σταματησες στην διαβαση και γενικα βεβαια σωστα επραξες...

αλλα το μονο που καταφερες (ναι ξερω θα στην σπασω λιγο τωρα) ειναι αλλος ενας μεσηλικας να λεει ''να κοιτα τα τσογλανια με τις μηχανες'' κτλ κτλ...
    ο τυπος προφανος δεν εχει καταλαβει οτι στην διαβαση σταματαμε, του ειναι απιστευτο,αδιανοητο...

οποτε (με την λογικη του) γιατι σταματησε το μαλακισμενο μες στην μεση του δρομου αφου δεν εχει φαναρι---> κορνα, βρισιμο και ολα καλα ξεκινησε......

ισως...

αλλα με αυτη τη λογικη ρε συ επρεπε να πω yes master και να παρω τον πουλο μου!!!!

καλυτερα ετσι.ισως και να καταλαβε οτι ο πεζος οταν περναει απο διαβαση, σταματαμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ισως...

αλλα με αυτη τη λογικη ρε συ επρεπε να πω yes master και να παρω τον πουλο μου!!!!

καλυτερα ετσι.ισως και να καταλαβε οτι ο πεζος οταν περναει απο διαβαση, σταματαμε!

Η αντίδρασή σου απολυτα λογική και δικαιολογημένη...αλλά πιστεύω ότι μερικές φορές πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή...εξάλλου μας χαλάει και εμάς το σκηνικό και μετά οδηγούμε νευριασμένοι,...

όσοι επικρότησαν μάλλον δεν γνωρίζουν πόσοι μουρλοί, μπράβοι και άλλα όντα κυκλοφορούν στην Αθήνα.... φανταστείτε αντίστοιχο σκηνικό με τον οδηγό να βγάζει πιστόλι....(μην μου πείτε ότι είναι απίθανο)...
    ή αν φεύγοντας τον ακολουθήσει ο αυτοκινητιστής και ο θωλομένος κ με πεσμένο εγωισμό εμβολίσει το μοτοσυκλετιστή??? (αν θυμάμαι καλά υπάρχει αντίστοιχο περιστατικό με μοτοσυκλετιστή και οδηγό αυτοκινήτου όπου ο μοτοσυκλετιστής έχασε τα πόδια του όταν ο οδηγός του κουτιού τον πέταξε σε μπαρντιέρες)...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Δυστυχώς στο ελλαδιστάν μας αυτός που έχει δίκιο πολλές φορές του φέρονται σαν μαλάκα.Καλά έκανες φίλε μου..Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι έτσι.Εδω σταματάς σε πορτοκαλί που αναβοσβήνει ενώ οι πεζοί έχουν πράσινο και στα χώνουν οι από πίσω..Που αν τους ρωτήσεις τι είναι το πορτοκαλί που αναβοσβήνει σου λένε χάλασε το φανάρι..τα ΖΩΑ!
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Η αντίδρασή σου απολυτα λογική και δικαιολογημένη...αλλά πιστεύω ότι μερικές φορές πρέπει να δίνουμε τόπο στην οργή...εξάλλου μας χαλάει και εμάς το σκηνικό και μετά οδηγούμε νευριασμένοι,...
    Ωραία λοιπον εάν έρθουν και στο σπ'ητι μας να μας κλέψουν να τους βοηθίσουμε μήπως και τσαντιστούν αλιώς
    Μα τι λέμε τώρα? Εάν δεν 'εχει αντισώματα η κοινωνοία δεν πρόκειτε ποτέ να γιατρευτεί.Καλά έκανες
    TROOPER έτσι πρέπει και την επόμενη φορά θα το ξανασκευτεί ο τύπος
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Θα πω κατι βαρυ

Δυστυχως μονο αν ΨΟΦΗΣΟΥΝ αυτα τα ζωα θα δουμε προκοπη σε αυτον τον τοπο
    Υπαρχουν ακομα πολλοι υστερικοι κατοχικοπληκτοι που δεν προκειται ποτε να μαθουν 2-3 πραγματα
    Εδω βλεπω καθε μερα να φτυνουν ροχαλες μισο μετρο εξω απο την πορτα του μαγαζιου μου τα ζωα, και αν τους πεις και τιποτα ''τους εθιξες το φιλοτιμο''

ΟΞΩ ΡΕ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Ωραία λοιπον εάν έρθουν και στο σπ'ητι μας να μας κλέψουν να τους βοηθίσουμε μήπως και τσαντιστούν αλιώς
    Μα τι λέμε τώρα? Εάν δεν 'εχει αντισώματα η κοινωνοία δεν πρόκειτε ποτέ να γιατρευτεί.Καλά έκανες
    TROOPER έτσι πρέπει και την επόμενη φορά θα το ξανασκευτεί ο τύπος
    ναι σίγουρα θα το ξανασκεφτεί...και την επόμενη φορά θα έχει μαζί του ένα στυλιάρι....για να απαντήσει...
    νομίζεις ότι ο άλλος θα γίνει άνθρωπος στα 40αντα του ή στα 50ντα του όταν μια ζωή είναι κάφρος???

όσο για το παράδειγμα με τη ληστεία τελείως άκυρο...το ένα είναι αυτοάμυνα και το άλλο είναι επίθεση σε κάποιον που μας την έδωσε στα νεύρα....ή μας προπηλάκισε...

Υ.Γ. και πάλι τονίζω ότι είναι λογική αντίδραση αλλά .......πάντα υπάρχει ένα αλλά...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Γιώργο, επειδή και κατ ιδίαν το έχουμε κουβεντιάσει το θέμα, ΚΑΙ σχετικά με τη δική μου περίπτωση και τον τρόπο αντίδρασης, σου λέω το εξής....

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΛΚ!!!

Και μιλάω πολύ σοβαρά!

Μην αρχίζετε με τα "αν είχε", "αν μπήξε" και μπλα μπλα μπλα!!!

Τα έχουμε ξαναπεί....

Παλαιό μέλος
    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ......ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ..???????

Άποκλείεται δηλαδή νά τό κάνει τριαντάρης αύτό...??

TROOPER........όταν δέν ξέρεις τί θά σού τύχει....ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...
    Δέ μετράν τά μπράτσα πιά, έχει γεμίσει πιστολάκια.....!!!!!!!!!
    Καί άν δέν είχε ήλεκτρικά παράθυρα θά τού τήν έριχνες..??
    Άρχίζω καί τό σκέφτομαι έκείνο τό μονομαχούμε...καλά πού είπα ..ΟΧΙ..δηλαδή......!!!!!!!

ΟΧΙ.......ΦΙΛΟΙ ΟΧΙ............δέν συμφωνώ μέ αύτό τόν τρόπο άντίδρασης......
    Άν ήταν έτσι κάθε μέρα έπρεπε νά δερνόμαστε μέ κανά 2-3.....!!!!!!
    Άν καί έτυχε ή φύση νά μέ κάνει πιό δυνατό άπό πολλούς ,ποτέ δέν έμπλεξα σέ τέτοιο καυγά
    τού δρόμου....!!!!!
    Τώρα τό παράδειγμα μέ τόν κλέφτη είναι τελείως άτυχές........
    Άν μπούν στό σπίτι μου θά ύπερασπίσω τήν οικογένεια μου μέ τήν ίδια μου τή ζωή....!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ......ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ..???????

Άποκλείεται δηλαδή νά τό κάνει τριαντάρης αύτό...??

TROOPER........όταν δέν ξέρεις τί θά σού τύχει....ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...
    Δέ μετράν τά μπράτσα πιά, έχει γεμίσει πιστολάκια.....!!!!!!!!!
    Καί άν δέν είχε ήλεκτρικά παράθυρα θά τού τήν έριχνες..??
    Άρχίζω καί τό σκέφτομαι έκείνο τό μονομαχούμε...καλά πού είπα ..ΟΧΙ..δηλαδή......!!!!!!!

ΟΧΙ.......ΦΙΛΟΙ ΟΧΙ............δέν συμφωνώ μέ αύτό τόν τρόπο άντίδρασης......
    Άν ήταν έτσι κάθε μέρα έπρεπε νά δερνόμαστε μέ κανά 2-3.....!!!!!!
    Άν καί έτυχε ή φύση νά μέ κάνει πιό δυνατό άπό πολλούς ,ποτέ δέν έμπλεξα σέ τέτοιο καυγά
    τού δρόμου....!!!!!
    Τώρα τό παράδειγμα μέ τόν κλέφτη είναι τελείως άτυχές........
    Άν μπούν στό σπίτι μου θά ύπερασπίσω τήν οικογένεια μου μέ τήν ίδια μου τή ζωή....!!!!!!!!!

1.δεν τα βαλα με τους 50αρηδες (οποιος εχει τη μυγα... ) και 25αρης να ηταν το ιδιο μου κανει!!!
    2.εχει γεμισει πιστολακια!!!ε να βαλουμε τοτε την ουρα στασκελια!!!!
    3. αν δεν ειχε ηλεκτρικα παραθυρα παλι θα μιλαγα!!!θα ελεγα αυτα που του ειπα και με κλειστα τα παραθυρα του!!!αν φυσικα αντι να ζητουσε συγγνωμη η αν αντι να σκασει (οπως εκανε) ηθελε και τα ρεστα ΝΑΙ !!!!!!!!! ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ !!!!!!!!!!
    4.το μονομαχουμε ητανε φυσικα στα λογια...ελπιζω να το καταλαβες!
    5.αν δερνομασταν 2-3 φορες τη μερα με ολους τους μαλακες που μας περιβαλουνε...ο κοσμος μας μαλλον θα ητανε καλυτερος.
    6.το οτι δεν εμπλεξες ποτε σε καβγα στον δρομο ηταν και ειναι επιλογη σου!!!
    7. το παραδειγμα με τον κλεφτη ειναι σωστοτατο!!!ο κλεφτης ειναι πιο πιθανο να οπλοφορει σε σχεση με τον οποιοδηποτε οδηγο που συνανταμε!!!!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF