Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
......................
εισαι διχασμενη προσωπικοτητα!
... και τριχασμενη μη σου πω ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
... και τριχασμενη μη σου πω ...![]()
:rotflmao:
![]()
κανείς άνθρωπος δεν έχει μία μόνο προσωπικότητα...
χαχαχαχαχαχα...
υποψιαστείτε μικροί και άμαθοι...
χεχεχεχε...
μπα περισσοτερο me doctor WHO μου κάνει!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειπε ο Ντοκτορ Τζέκιλ ...![]()
τελικά φτιαχνει τη διαθεση το σπαμ!![]()
ασε, γιατι ειναι και επικαιρο το θεμα με τα δυστηχοι συμβαντα στο ΙπσουιτςΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!
Και οι δύο σας!!!!!!!!!!!!!! Θα σας στοιχίσει... ακριβά!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ασε, γιατι ειναι και επικαιρο το θεμα με τα δυστηχοι συμβαντα στο Ιπσουιτς
Δεν μου κάνει αίσθηση φίλε!
Έχω ζήσει 4 χρόνια στον τόπο τους. Πήγαν να με φάνε όταν τόλμησα να πω ότι έχουν παρα πολλούς ψυχοπαθείς εγκληματίες.
Κι όμως!
Αναλογικά έχουν περισσότερους απ' ότι στις ΗΠΑ. Και μάλιστα μακραίωνη ιστορία...
ο αρχι-κάγκουρας της εκδρομής... sΚατάνας ....
δυστυχώς η φωτό δε δείχνει καλά...
στη παρούσα φάση ξαναγεμίζει εν κινήσει το ρεζερβουάρ του από το βυτιοφόρο συνοδείας...
ταυτόχρονα έχει πάρει αεροδυναμική θέση στο KTM καθώς έτσι καταναλώνει λιγότερη βενζίνη....
το μηχανάκι που βλέπετε....
είχε κάποιες βασικές ελλείψεις εξοπλισμού.... τίποτα σπουδαίο.... φώτα και όργανα έλειπαν...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η "σκούπα" μας Daemon...
απίστευτα τα φώτα Xenon... Στις ευθείες στην Εθνική μπορούσα από τον καθρέφτη μου να ξέρω πόσο πίσω είναι η ουρά της παρέας μας...
όλη τη μέρα υπόμεινε όλες τις στάσεις (προγραμματισμένες και μη) και καρτερικά περίμενε να ξεκινήσει και ο τελευταίος...
σκία από πίσω του ο bartlal με το όχημα υποστήριξης που κατάφερε να μείνει κοντά στην μοτοπαρέα ακόμα και με την κίνηση στην εθνική αλλά και στο μποτιλιάρισμα στη Νεμέα...
Το μόνο παρατράγουδο του Daemon ήταν στην τελευταία μη-υποχρεωτική ανασυγκρότηση στα διόδια του Ισθμού στην επιστροφή...
- Τι έγινε ρε παιδιά που είναι οι υπόλοιποι ?
daemon : - Δεν υπάρχει κανείς πίσω ...
εκείνη την ώρα πέρναγαν 5 μηχανές της εκδρομής μας τα διόδια πίσω του...![]()
![]()
![]()
![]()
(βέβαια τα του Καίσαρος, τω καίσαρι... είχαν βγει από την εθνική σε αναζήτηση μπεζίνας... )
![]()
Στον πηγαιμό το φιδάκι έμοιαζε περισσότερο με διαδήλωση της ΚΝΕ....
- Παιδιά σκορπιστείτε να φαινόμαστε πολλοί...
Μέχρι τα πρώτα διόδια της Κορίνθου-Τριπόλεως υπήρχε ένα γλήγορο group μπροστά, O crs-k με κάνα 4-5 παρατρεχάμενους από πίσω του και στην ουρά της πορείας τα εντουράκια, ΧΤ, CBF250 μαζί με το σκουποφάρασο φυσικά...
![]()
Στην πρώτη ανασυγκρότηση (στα διόδια της τρίπολης πριν την Νεμέα)...
Μετά από μια ψιλοκαγκούρικη εθνική μας υποδέχεται χαρακτηριστικά ο homo erectus της βόλτας μας... DimHomo![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: επειδή δεν έχει anti-fog ζελατίνα έχει φροντίσει η φυσική εξέλιξη για τον καθαρισμό της ζελατίνας του εσωτερικά.... σλουρπ.... :rotflmao:
![]()