Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

καλά......ηλίθιοι είναι μερικοί???
    δλδ δεν καταλαβένουν οτι μπωρεί να μας σκοτώσουν? Τι σκατόμυαλοι ειναι αυτοί ρε γμτ!!
    CALCULATOR ISLAND

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
    Απ'τα νεύρα μου δεν κράτησα πινακίδα.

Mazda MX-5 νομίζω με μαύρη όροφή και χρώμα πράσινο κυπαρισσι. Νομίζω η πινακίδα είχε Υ .
    Από τα νεύρα μου την ξέχασα.
    Mέγα φάουλ.....ΠΑΝΤΑ κρατάμε πινακίδα.Τέλος πάντων.Εφόσον είσαι καλά αυτό έχει σημασία φίλε μου
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Eδω ειναι η κολαση εδω ειναι και ο παραδεισος.

Θα το βρει απο αλλου ο πουστης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πάλι θα με πούν κάποιοι "αλήτη", "κάγκουρα", που τσαμπουκαλεύομαι, που φωνάζω και "ψάχνομαι" για καυγά και άλλα τέτοια....

ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ???? ΜΟΝΟ?????

ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΠ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΩΣΤΑ?

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ!!! ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΙ, ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ!!!

ΣΚΙΣ ΤΟ ΤΟ Μ@@@@ΠΑΝΟ!!!

Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!!

Ξέρω την τρομάρα σου ρε φίλε, την έχω νιώσει όπως και πολλοι συνάδελφοί μας!!!

Τι? φοβάστε μη μας κατηγορήσουν?

ΜΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Οκ, αλυσίδα έχει γίνει, ο ένας κοντράρει τον άλλο! Όποιος όμως έχει λίγο μυαλό δεν σκέφτεται έτσι, λειτουργεί ανθρώπινα και με σεβασμό! Είτε μοτοσυκλετιστης είναι είτε αυτοκινητάκιας!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Έτσι κι αλλιώς, τελικά, μιά μάχη είναι οι δρόμοι μας!

Αυτό που έκανε ο τύπος είναι τουλάχιστον εγκληματικό. Πινακίδες και στην τροχαία, ούτε καθρεπτάκια ούτε τίποτα αφου σου λέει και τέτοια πράγματα περί δικαιωμάτων στη σφήνα.....μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην γκόμενα δίπλα του και είναι τραβεστί.

Αν και έχω πετύχει παρόμοιο περιστατικό μεταξύ αυτοκινήτων, να προσπαθεί να τον πετάξει έξω από στροφή, δύσκολα μπορώ να σου πω πιο είναι το σωστό. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Μακάρι να μην συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, σε κανέναν.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

απορω πως κρατηθηκες και αρκεστηκες στον καθρεφτη φιλε μου.επρεπε να τον ειχατε λιωσει στο ξυλο και να του εσπαγες και το κουτι.
    ενναλακτικα κρατας πινακιδα,μαθαινεις ποιος ειναι,μαζευεις παρεα και του ανοιγεις δευτερη κω@#$#%δα απο το πολυ γ@#$%σι.καλα ειναι και τα πολιτισμενα αλλα αυτος προσπαθησε να σε σκοτωσει εν ψυχρω

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ...και λιγα εκανες...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Πάλι θα με πούν κάποιοι "αλήτη", "κάγκουρα", που τσαμπουκαλεύομαι, που φωνάζω και "ψάχνομαι" για καυγά και άλλα τέτοια....

ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ???? ΜΟΝΟ?????

ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΠ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΣΩΣΤΑ?

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ!!! ΜΕ ΜΟΤΟ ΕΙΣΑΙ, ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ!!!

ΣΚΙΣ ΤΟ ΤΟ Μ@@@@ΠΑΝΟ!!!

Α ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!!

Ξέρω την τρομάρα σου ρε φίλε, την έχω νιώσει όπως και πολλοι συνάδελφοί μας!!!

Τι? φοβάστε μη μας κατηγορήσουν?

ΜΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ, Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Οκ, αλυσίδα έχει γίνει, ο ένας κοντράρει τον άλλο! Όποιος όμως έχει λίγο μυαλό δεν σκέφτεται έτσι, λειτουργεί ανθρώπινα και με σεβασμό! Είτε μοτοσυκλετιστης είναι είτε αυτοκινητάκιας!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤ Π@Π@ΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Έτσι κι αλλιώς, τελικά, μιά μάχη είναι οι δρόμοι μας!
    +10000000000000000000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόλο που σε ανάλογη φάση που θα μου τύχαινε τώρα δε ξέρω τι θα έκανα (συνήθως όταν πάω να κατεβω από μηχανή σε ανάλογες φάσεις, οι κουτάκηδες φεύγουν -και καλά κάνουν), οφείλω να θυμήσω τα εξής:

Σε τέτοια σκηνικά, ότι και να σου κάνουν αρχικά, εφόσον δέν έχεις πέσει, προσπαθείς να κρατήσεις απόσταση ασφαλείας παρά το θυμό σου, να δεις τη πινακίδα και να τον δώσεις στους μπάτσους.

Είναι η πιο ασφαλής μέθοδος.

Δώδεκα η ώρα δεν είναι νωρίς για να είναι κόκκαλο κάποιος, και δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να σε ρίξει κάποιος από τη μηχανή. Άν το κεφάλι του είναι γεμάτο σκατά η ζωή σου δεν έχει γι' αυτόν τόση αξία όση νομίζεις.

Τα "να μαζευτείτε κάνα δύο παλικάρια και να του το κάνετε καλοκαιρινό" τα ακούω βερεσέ. Όπως και στο παρελθόν εγώ καθαρίζω μόνος μου -αλλά όχι ενώ οδηγάς, ειδικά όταν έχει ο άλλος το πλεονέκτημα όπως στη περίπτωση που οδηγάς μηχανή, και ο άλλος κουτί.

Το να είναι αυτός εγκληματίας δεν σημαίνει ότι θα κάνει και μένα -όσο και να δικαιολογείται το εν βρασμώ ψυχής. Και μερικές φορές παραείναι εύκολο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Σε τέτοια σκηνικά, ότι και να σου κάνουν αρχικά, εφόσον δέν έχεις πέσει, προσπαθείς να κρατήσεις απόσταση ασφαλείας παρά το θυμό σου, να δεις τη πινακίδα και να τον δώσεις στους μπάτσους.

Ετσι για ν' άχουμε καλό ρώτημα...
    Αν πας στην αστυνομία και τον καταγγείλεις (ειδικά αν είσαι μόνος - χωρίς μάρτυρες) τι νομίζετε ότι θα γίνει...θα τον κάνουν ντα ??? ή μήπως ούτε καν θα ασχοληθούν με την καταγγελία ???
    Εκτός αν (πάντα με μάρτυρες) είσαι αποφασισμένος για μήνυση και τα σχετικά..., οπότε πάλι πιας τ' αυγό και κούρευτο...

Νέο μέλος
    Ακριβώς, συνεπώς τι να την κάνεις την πινακίδα;
    Και αυτη να έχεις δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις από αυτή ,που μενει και να του κάνεις κανένα "δωράκι".

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
    Καλησπέρα..

Σάββατο βραδάκι με μαζί με φίλο, γυρνούσαμε από Χαλάνδρι μέσω Κηφισίας και μιλούσαμε για γκόμενες...

Λίγο πριν την στροφή για Γαλάτσι, ένας οδηγός 40άρης με MX-5 πράσινο και γκομενα ξανθιά με στυλ πουτανάκι πολυτελείας μέσα, κάνει σφηνα μπροστά μου χωρίς φλάς με 100χλμ περίπου φρενάρω... (άναψα μόνο φώτα). Βγάζω φλάς να τον περάσω από αριστερα και μόλις πάω δίπλα του κάνει σφήνα πάνω μου και ταυτόχρονα φρενάρω και κάνω αριστερά. Αφού περάσαμε το μαιετηριο μετά τη στροφή δεξια σταματάω δίπλα του και το φιλαράκι μου του λέει
    " Καλά τι κάνεις θα μας σκοτώσεις "
    -Φίλε μόνο οι μηχανές θα κάνουν σφήνες ?"
    -Φίλε τα φλάς δεν τα ξέρεις ?
    -Άσε μας ρε φίλε...
    -Καλά μας δουλεύεις θα μας σκότωνες..
    -Φίλε μόνο οι κωλομηχανές θα κάνουν σφήνες εγώ δεν έχω το δικαίωμα ?
    -Ναι ρε φίλε αλλά δεν έβγαλες ΕΝΑ φλάς!

Τέλος πάντων φεύγω συνεχίζω την ανηφόρα.. μετά την διχάλα πάω αριστερά πρός ΚΥΨΕΛΗ πίσω μου αυτός ... Ξαφνικά πάλι σφηνα και φρένω μπροστά μου! Φρένα παραλίγο.. _τα βρισίδια για τη μάνα του τα άκουσαν μέχρι το φανάρι.. Συνεχίζω από δίπλα του και λέω στο φίλο μου στο φανάρι σταματάμε και του γαμαμε τη μανα. _και τι κάνει ο τύπος!!!!!!!!!!!!!

Το ΘΕΙΚΟ! -Ξαφνικά πατάει φρένο έρχεται δεξιά μου και αρχίζει με μανία να με σπρώχνει το απέναντι ρεύμα.. να αποφεύγω με ελιγμούς και φρένα τα απέναντι αυτοκίνητα και το μαλάκα που με μίσος με κοιτούσε και έστριβε το αμάξι πάνω μου...
    οχι μια δυο τρεις φορες ... ΔΩΔΕΚΑ φορές έριξε το αμάξι πάνω μου ... και εγώ να κάνω ελιγμούς στο απέναντι ρεύμα.. ο τύπος αποφεύγει το παραπέντε δύο αμάξια στο απέναντι ρεύμα... Που για να τον αποφύγουν έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

-Ηρέμώ και αφήνω απόσταση απτον φονια περίπου 300-400μ ... αρχίζει και κατεβαίνει τον περιφερειακό Πολυγώνου μέχρι την διασταυρωση με Ευελπίδων.. μετά στρίβει δεξια... και ακολουθώ στο τέρμα δεξιά ρεύμα για να μην με βλέπει στον καθρέφτη του... ώσπου τον βλέπω στο φαναρι σταματημένο στο αριστερο ρέυμα πίσω από ένα ταξί.Στο δεξί Ρεύμα πάλι ταξί και δεξιά του άλλο ταξί.. _Γαμιόλη λέω.. Γκάζι και ... Το δεξί καθρεφτάκι του κρεμόταν από ένα καλωδιάκι...

-Ισως με κράξετε. ϊσως πείτε ότι μπορεί να είχε οτιδήποτε πάνω του...

ΑΛΛΑ>>> Αυτό που έγινε με αυτόν να με σπρωχνει το απέναντι ρεύμα μέχρι το πεζοδρόμιο και να θέλει να με σκοτωσει νομίζω ότι και λίγο του είναι ...

ΥΓ. Καταραμένος να σε ρε παλιόπουστα
    πωπω αδερφε το διαβαζω και τρεμω....!!!
    αλλα σε τετοιες καταστασεις-θυμησου το παλικαρι με το TDR προπερσυ τετοιες μερες στη Συγγρου-απλα,κανεις το παπι.ξεφορτωνεις το κοριτσι και τηλεφωνας σε φιλους σου.......
    Απλα,το να του κανεις το μαγκα δικαβαλος με ενα τυπο σε αμαξι (και μαλλον γρηγορο) που του την εχει σφυριξει με τα διτροχα τι να πω...πας γυρευοντας για το ΚΑΤ...
    ενω αν σε δει μπροστα του φαντη μπαστουνι εσενα το φαντη και το μπαστουνι....ειναι αλλο πραμα....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

αυτο ειναι αλητεια .......ντροπη και αισχος .......εσπασες τον καθρεπτη του επιβατικου ι.χ. και εχεις το θρασος και το λες ?? μα που ζουμε?? που βαδιζει η κοινωνια??? αυτη ειναι η οικογενειακη γαλουχηση ?? υπαρχουν και νομοι .Ο νομος της ζουγκλας δεν θα περασει .

σαφεστατα και καταδικαζω τα γεγονοτα

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Ρε αυτά τα μουν@π@ν@ θέλουν ξύλο μέχρι να γίνουν αλοιφή ρεεεεεεε
    Που να του σκάσει σε κολόνα και να καεί ζωντανό μέσα το @ρχίδι......................
    ΟΥΣΤ

τί να πώ, τέτοιο παρόμοιο ούτε μου έχει τύχει ούτε το είχα φανταστεί.. αν μου τύχαινε δεν ξέρω τί θα έκανα... τουλάχιστον φίλε έκανες κάτι, αν και το λιγότερο δυνατό

ν...
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

φιλαράκι τρέμω μόνο και στην ιδέα ο αρχιμαλάκας να σε πετύχαινε
    και ξέρεις κάτι
    μετά θα έλεγε ότι ο αλήτης ο μηχανόβιος έπεσε πάνω του
    πιστέυω όταν θα μου τύχει εμένα
    γιατί λίγο πολύ σε όλους μας συμβαίνει
    να έχω την ψυχραιμία να αντιδράσω με δύο τρόπους
    ή να του πετάξω στο κεφάλι το λουκέτο από το δισκόφρενο που έχω στην τσέπη μου
    ή άκολουθείς διακριτικά μέχρι εκεί που μένει και βρίσκει το βρωμόκουτό του μπουρδέλο το άλλο πρωί
    με κάτι τέτοια θέλω να φύγω για πάντα στο εξωτερικό
    γαμώ τους νεόπλουτους και τους κομπλεξικούς νεοέλληνες μου γαμώ
    mipos ksereis apo vespa????

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλιγο να γινω φονιας.. εις διπλουν
    από kalesin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 22:03
  2. παραλίγο...να μην ξαναπόσταρα εδώ!
    από filipp0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 12:27
  3. παραλιγο να με φαει ενα κουτι
    από power hornet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2006, 16:20
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  5. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF