Φίλε μου αφού ήθελες τσιφτετελάτο όχημα γιατί δεν πήρες αυτοκίνητο να το κάνεις ντίσκο να το χαίρεσαι?Άσε τα παλιομηχανάκια για τους ξενέρωτους.....
Φίλε μου αφού ήθελες τσιφτετελάτο όχημα γιατί δεν πήρες αυτοκίνητο να το κάνεις ντίσκο να το χαίρεσαι?Άσε τα παλιομηχανάκια για τους ξενέρωτους.....
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Βρε τζιέρι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από StrataraS
plz helpppppp
Τι στον πούτσο θέλεις ???![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βρε τζιέρι μου...
Τι στον πούτσο θέλεις ???![]()
![]()
![]()
Οχου....μυστήριος είσαι ρε oldman. Τι να θέλει το παιδί. Να το 'χει έτοιμο ως το βράδυ που έχει ραντεβού ...
Να κάνουμε ένα ρεφενέ να του τα πάρουμε και εσύ ως υπεύθυνος των τεχνικών, να τα κοτσάρεις πάνω.....
Dax τώρα? Σου έφυγε η απορία???![]()
Γερογκρινιάρης είσαι ώρες ώρες![]()
εχει και στο Ηρακλειο Κρητης ....δυτικες συνοικιες ??? :hypnotize
Έχεις πάει στον Μασταμπά ??Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εχει και στο Ηρακλειο Κρητης ....δυτικες συνοικιες ??? :hypnotize
![]()
(δεν συζητάμε για Αλικαρνασό...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
eleos egw thelw help gia na balo music sto mhxanakh kai esys lete asxeta kalhtera mhn milate an den thete h mporite na me help eleos axolithte se ala topic
Νταααξ μωρέ.....υπάρχουν και χειρότερα....
The modified Kawasaki Zx10R would surely make a lot of noise because it is embedded with 12 loudspeakers with 1500 watts of output, two ipods, a Sony PSP, a flatscreen with DVD and remote control.
This is also a connection for an electric guitar, probably for an on-road performance.
KWAK rocks!
![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
eyxaristo aderfekaneis alos? ok exw ton enisxith to mp3 ta hxeia ola kala sthn mpataria pos ta syndeo? pos mporo na syndeso ston enisxith to mp3 kai ta hxeia plz help
![]()
![]()
![]()
HELP PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz
Ευκολα παρε εναν φορτιστη αυτοκινητου για IPOD συνδεσε τις δυο ακρες απο τον φορτιστη δες προτου κανεις την συνδεση ποιος ειναι ο θετικος πολο και ποιος ο αρνητικος πολος.Αρχικά δημιουργήθηκε από StrataraS
eyxaristo aderfekaneis alos? ok exw ton enisxith to mp3 ta hxeia ola kala sthn mpataria pos ta syndeo? pos mporo na syndeso ston enisxith to mp3 kai ta hxeia plz help
![]()
![]()
![]()
Αντιστοιχα κανεις και στον ενιχυτη του αυτοκινητου που πιθανος εχεις.
Ποσα ηχεια εχει?
Αν εχεις δυο και ο ενισχυτης ειναι στερεοφωνικος συνδεεις το καθε ενα ηχειο ξεχωριστα σε καθε ενα καναλι.
Σε αυτην την περιπτωση ειναι δυο.
Το αριστερο και το δεξι συνηθως τα καλωδια και τα βυσματα εχουν κοκκινο και μαυρο χρωμα.
Περνεις ενα καλωδιο απο micro jack σε δυο αρσενικα RCA τα οποια τα βαζεις
την υποδοχη Micro Jack στο IPOD και τα δυο RCA στην εισοδο του ενισχυτη καπου λεει input ή line in και οχι εκει που λεει output ή speakers.
Τα ηχεια εκει που λεει output ή speakers.
Αν θελεις ανεβασε φωτος για να σου δειξω ακριβως πως γινεται και οχι στο περιπου για να μην γινουν λαθη.
Να σε ενημερωσω οτι η εξτρα μπαταρια που θα βαλεις πρεπει να ειναι αναλογη με τον ενισχυτη που θα χρησιμοποιησεις και υπολογιζω τουλαχιστον 12 Volt και 20 - 30 Ampere.
Εννοειτε οτι θα βαλεις και ασφαλειες αντιστοιχα ητε μεταξυ μπαταριας και ενισχυτη ητε μπαταριας και IPOD ητε ενισχυτη και ηχειων.
Για να μην καψεις τιποτα κατα λαθος και πρεπει να μου δωσεις ακριβη τεχνικα χαρακτηριστικα οπως ωμικη αντισταση ηχειων και ενισχυτη και ισχυ ηχειων και ενισχυτη.
Το IPOD δεν καταναλωνει σχεδον καθολου ρευμα αλλα τα υπολοιπα καταναλωνουν παρα πολλη.
Την μπαταρια την εξτρα που θα την φορτιζεις στο σπιτι σου ή επανω στο μηχανακι σου?
Αν ειναι επανω στο μηχανακι σου τοτε θελεις και αλλες αλλαγες που θα ξεφυγεις πολλη σε χρηματα.
Παρε φορτιστη για μπαταριες μηχανων και φορτιζε την σπιτη σου.
Κανε ενα απλο ηχοσυστημα αν μπορεις και οχι κανα πολυπλοκο για να μπορεις να ελεγχεις ανα πασα στιγμη ποιο ευκολα και να δεις τι φταιει.
Να ξερεις οτι αν ολο σου το συστημα το συνδεσεις με την υπαρχον μπαταρια τοτε θα εχεις μεγαλο προβλημα επειδη θα αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια σου.
Η μπαταρια δεν θα μπορεσει να φορτιστει ποτε απο το δυναμο - γεννητρια τις μηχανης σου γιατι θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο οτι θα μπορεις να παραγεις - αποδοσεις.
Ειδικα αν δεν εχεις και μανιβελα θα ειναι σαν να εχεις αποκτησει ενα σταθερο ηχοσυστημα επανω σε δυο ροδες.
Εγω εκανα ηδη αλλη μια τετοια πατεντα και εμεινα την ιδια μερα και μεσα σε λιγοτερο απο 2-3 ωρες απο μπαταρια και ευτυχως που ειχα μανιβελα και ξεκινησα.
Ακομη και με δευτερη μπαταρια το συστημα φορτισης που εχει το μηχανακι μου δεν μπορει να φορτισει την δευτερη μπαταρια.
Με αποτελεσμα να πρεπει να την φορτιζω στο σπιτι την δευτερη.
Το δοκιμασα το καλοκαιρι πηγαινοντας για χαλκιδικη μια φορα και μετα το εβγαλα γιατι αλλαξα γνωμη.
Επαψε να μου αρεσει και να μου κινει αλλο το ενδιαφερον μιας και ηθελε να αλλαξω και γενητρια.
Και μετά μου λές γιατί έχει ο κόσμος ανοιχτή εξάτμιση στο μοτόρι...
Μα φυσικά για να κάνει ραπιές άμα κάτσει και πεταχτεί ο πιτσιρικάς με το ηχοσύστημα πάνω στο γκάζι του παίζοντας το "Walk this way" των Aerosmith + Run DMC.
(Φαντάζεσαι το γέλιο της αρκούδας, να κάνει scratch supersport στις 11.000 στροφές εκεί που παίζει το scooter; Θα τραβάνε τα βυζιά τους μέχρι και οι μπάτσοι από τα γέλια αντί να σας γράψουνε...)
:rotflmao:
StrataraS, σου έχουν απαντήσει διεξοδικά, φυσικά καταλαβαίνεις ότι το να επιδιώκεις να γίνεις καί εσύ άλλος ένας από τους κάφρους που θέλουν σώνει και καλά να μας πετάνε στη μάπα με πολλά ντεσιμπέλ αυτά που κάποιοι άλλοι τους σερβίρουνε, ίσως να μην είναι αποδεκτό από την πλειοψηφεία των φίλτατων και ευγενέστατων μοτοσυκλετιστών, αλλά σίγουρα θα βρεις κάποιον (όχι εμένα) να τζαμάρεις σε κάνα φανάρι...
Φαντάσου λέει να σκάσει και κάνα speed triple και να κρατάει και τα μπάσα, έ;
:rotflmao::rotflmao:
Πηγαινε σε ενα ψυχολογο καλυτερα να σε βοηθησει !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από StrataraS
eleos egw thelw help gia na balo music sto mhxanakh kai esys lete asxeta kalhtera mhn milate an den thete h mporite na me help eleos axolithte se ala topic![]()
![]()
![]()
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
oti kai na m lete egw eskasa 1300 eyrw ebala ena woyfer 6 hxeia kai dio mpataries :P opios theli kontra as m to ph kai na forate eleythero stis strofes piou pianh h kolotrypida sas pali den me pianete noobs ax0xa0axax00a eleos xazobiloi p m thn les kiolas
Καλά εβαλες 1300 ευρώ ηχεία κλπ και το μηχανάκι το αγόρασες ούτε 1000??? Φίλε μου σε δικαιολογώ γιατι είσαι μικρός και η:a31: σου τρώει πολλές απο τις ελεύθερες ώρες σου. Όταν μεγαλώσεις λίγο θα κατανοήσεις οτι αυτο που έκανες ηταν ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!! 1300 ευρώ σε σκούτερ αξίας ούτε 1000 ευρώ!!!:a019::a019:
:a029: :a53: :a31:
![]()
![]()
![]()
Δε πιστευω να υπάρχουν αλλα σκίττάκια που ν αταιριάζουν στην καγκουριά σου ανα και όλο και κάτι θα βρούν οι πιο ψαγμένοι συμφορουμίτες...
1300 ευρώ σε σκούτερ 1000 ευρώ.....ρε φίλε δε το χωράει ο νούς μου ακόμα χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχα
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
opiios ta xi ta skaei opios dn ta xe ta kitazei :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
anathemesa tzampatzi
![]()