Επομένως ενημερώνω το αρχικό post με τη διαδρομή και ώρα που πρότεινε ο Μάνος και με τις συμμετοχές.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Σάββατο, 08:00, τελεφερίκ.
Over and out.
Επομένως ενημερώνω το αρχικό post με τη διαδρομή και ώρα που πρότεινε ο Μάνος και με τις συμμετοχές.Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Σάββατο, 08:00, τελεφερίκ.
Over and out.
ναι...όντως....είναι ένας πολύ καλός λόγοςΑρχικά δημιουργήθηκε από $py
Tha sas akolouthousa alla den exo GPS...![]()
![]()
Αν και απ'ότι γλιέπω μόνος θα πάω
Ρε Γιαννη αν πηγαίνατε μόνο Πάρνηθα που την ξέρω τη διαδρομή μπορεί να το αποτολμούσα έστω και με τα anakee...
![]()
Αλλα Κιθαιρώνα που θέλει ο παλαβός ο Μάνος δεν εχω ιδέα τι παίζει![]()
κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου για τη φλαταδούρα δίπλα στον αγωγό του Μόρνου με τα συνεχή αλματάκια![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
ναι...όντως....είναι ένας πολύ καλός λόγος![]()
Einai enas poly kalos logos gia na min xanese sto vouno otan meneis piso, poly piso...![]()
Ούτε εγώ ξέρω τι παίζει.....βέβαια εσύ έχεις και τα λάστιχα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε Γιαννη αν πηγαίνατε μόνο Πάρνηθα που την ξέρω τη διαδρομή μπορεί να το αποτολμούσα έστω και με τα anakee...
![]()
Αλλα Κιθαιρώνα που θέλει ο παλαβός ο Μάνος δεν εχω ιδέα τι παίζει![]()
κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου για τη φλαταδούρα δίπλα στον αγωγό του Μόρνου με τα συνεχή αλματάκια![]()
![]()
Ας μας πει ο Μάνος που ξέρει![]()
Επιδή προβλέπετε παιδική χαρά βροχή λάσπη και τα σχετικά αν μπορεσω να ξυπνήσω και δεν πονάει το κουλάδι βάλε κι εμένα με ?
![]()
![]()
![]()
ακυρώθηκε το μακρινό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Επιδή προβλέπετε παιδική χαρά βροχή λάσπη και τα σχετικά αν μπορεσω να ξυπνήσω και δεν πονάει το κουλάδι βάλε κι εμένα με ?
![]()
![]()
![]()
ακυρώθηκε το μακρινό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωχ, τωρα θα "κράξει" εμένα ότι τον ματιασα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Σύμφωνα με τον (προφανώς ανακριβή) χάρτη, κάπου στον Κιθαιρώνα ό δρόμος "χάνεται" γιά 300 μέτρα περίπου και μετά συνεχίζει. Το πολύ-πολύ αν δεν παλεύεται πηγαίνουμε από αλλού.
![]()
Μετα (και) απο τηλεφωνικη επικοινωνια, να σΜπρωξω λιγο ... :wacko:
Αν κυριε Μανο μας, μιλαμε για τον δρομο που (φαινεται οτι) παει απο τα Βίλια προς τις Πλαταιές, που μαλλον αυτο θες για να κανεις διασχιση, μαλλο θα σε απογοητευσω ...![]()
Απο τα Βίλια πιανεις τον (ασφαλτινο) δρομο που παει για το καταφυγιο και την κορφη.
Αφου αφησεις την διασταυρωση στ' αριστερα σου, για Ασπρόπυργο (εχει και δυο κατασκηνωσεις στα 50 μετρα στον αριστερο δρομο) συνεχιζεις για καταφυγιο και στα 1,2-1,3 χλμ στα δεξια σου εχει χωματινο (φανταζομαι οτι αυτον λες).
Αυτος λοιπον, απο την "Κάτω Μπελέζα" που ειμαστε (690μ.) μεσα απο μερικες φουρκετες (στην "Πάνω Μπελέζα") μας ανεβαζει σε σταυροδρομι στην "Κιάφα Φίχθι" (890μ).
Ο Δεξιος δρομος ειναι αδιεξοδο σε στανη.
Ευθεια ο κατηφορος (οπως ειναι και ο προφανης δρομος) παει για Ερυθρές ή Βίλια !
Εχει λιγο πιο κατω διχαλα, που αριστερα μας καβαζει Ερυθρές ενω δεξια κανει τον κυκλο του Λεστόριου και μας φερνει στην διασταυρωση σχεδον (απ' οπου ξεκινησα την περιγραφη) στην "Κάτω Μπελέζα".
Ο Αριστερος τωρα (που μας ενδιαφερει) εχει διχαλα στα 150-200μ.
Ειτε αριστερα πας, ειτε δεξια, βγαινουν κι οι δυο στο ιδιο σταυροδρομι καμμια 300αρια μετρα πιο περα (αν πας απ' τον δεξι) ή κανα χιλιομετρο (αν πας απ' τον αριστερο που κανει κυκλο.
Θεωρωντας οτι ερχομαστε απ' τον δεξιο (στην προηγουμενη διχαλα) τοτε ...
Δεξια μας ανεβαινει σε στανη...
Αριστερα ειναι ο αλλος δρομος που ΔΕΝ πηραμε στην προηγουμενη διχαλα (τον οποιο μαλιστα "κοβει" 2 φορες το μονοπατι που ανεβαινει στο καταφυγιο απ' τα Βίλια).
Ο Ευθεια μπροστα (που δεν τον εχω παει) σταματαει σε κανα χιλιομετρο (μαλλον σε στανη κι αυτος).
Η αληθεια ειναι οτι απο κατω (απ' την "Οζνά") ανεβαινει ο δρομος που ερχεται απ' τις Πλαταιές κι αποσταση των δυο δρομων δεν ειναι πανω απο 300-350μ ...
Αυτο που ξερω ομως (επειδη εκει ειναι διασταυρωση μονοπατιων) ειναι οτι ειναι κατω απ' το καταφυγιο ("Βαγγελης Τσάκος") και εχει ρεματια ...
Επισης η υψομετρικη διαφορα των δυο δρομων ειναι απο 50μ ως 80μ σε εκεινο το σημειο, οποτε το θεωρω απο ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ μεχρι ΑΔΥΝΑΤΟ να μπορεσετε να περασετε κι ιδιαιτερα τα "τερατα" ...![]()
Μακαρι να κανω λαθος ...![]()
Αλλα μαστορη μου ...
Οταν προτεινεις διαδρομη σε κοσμο, πρεπει να την εχεις περασει εσυ, το λιγοτερο μια φορα ... :wacko:
Εκτος αν παρεις καποιον (που μπορει λιγο) και πεις "παμε για αναγνωριση" ...![]()
Για οτι αλλο χρειαστειτε ....
Εδω ειμαι !![]()
.
![]()
Εγω παντως (αν και δυσκολευτηκα λιγο) τα χωματινα τα εβαλα. Επισης θα προτεινα λογο της εποχης να κινηθουμε σε γνωστα μερη (πχ Αγ Τριαδα - Κλημεντι - Βουντημα - Αυλωνα) λεω εγω τωρα :wacko:
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Σαββατο 23/12 θα παίξει και Βαρυμπόμπη-Αυλώνα-Ιλίκη-Αυλώνα. χλμ περίπου 240 με παρέα απο εντουράδες!
![]()
Μήπως ρε Σταύρο έχει περάσματα που τα μεγάλα on-off θα έχουν πρόβλημα ή ακόμα και οι αναβάτες εξαιτίας της μικρής εμπειρίας?Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Σαββατο 23/12 θα παίξει και Βαρυμπόμπη-Αυλώνα-Ιλίκη-Αυλώνα. χλμ περίπου 240 με παρέα απο εντουράδες!
![]()
Για πε
Και συ τώρα θα τον πιστέψεις...:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Για πε
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Απο οτι καταλαβα στο Σαλεα θα παω....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Απο οτι καταλαβα στο Σαλεα θα παω....![]()
κάνει εντουράδα με το κλαρίνο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()