Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Τα παπούτσια είναι εκτός κουβερτούλας...άντε να βάλουμε και τις νέες που δίνουν τα goody's με τα αρκουδάκια...![]()
φτουυυυ δηλ πρεπει να φοραω χοντρες καλτσες ε?Γμτ μου
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Τα παπούτσια είναι εκτός κουβερτούλας...άντε να βάλουμε και τις νέες που δίνουν τα goody's με τα αρκουδάκια...![]()
φτουυυυ δηλ πρεπει να φοραω χοντρες καλτσες ε?Γμτ μου
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Μπορείς πάντα να δοκιμάσεις και την παλία καλή λύση της άσπρης παχιάς ποδοσφαιρικής κάλτσας με σαγιοναρούλα απο μοναστηράκι..:rotflmao:
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
μια που το εφερε και η κουβερτοκουβεντα...κατα τυχη ειδα σημερα ενα τυπο στο κεντρο με ενα piaggio και ειχε κουβερτα στα ποδια ......νταλα ο ηλιος......
![]()
...ελεος... ενταξει δεν κανει ζεστη αλλα οχι και για κουβερτα...
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Μπορει απλα ο ανθρωπος να την εκανε τεστ ride για να την δοκιμασει σε συνθηκες σαουνας:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
μια που το εφερε και η κουβερτοκουβεντα...κατα τυχη ειδα σημερα ενα τυπο στο κεντρο με ενα piaggio και ειχε κουβερτα στα ποδια ......νταλα ο ηλιος......
![]()
...ελεος... ενταξει δεν κανει ζεστη αλλα οχι και για κουβερτα...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Καλά να δω και ΧR 600 με κουβερτούλα τι άλλο θέλω από τη ζωή μου.....:smilea: Βρε ουυυυυυστττττττ λουκρητίες μου θέλετε και κουβερτούλα . Μήπως να σας περάσουμε και λίγο Vicks για πιο ανάλαφρες αναπνοούλες; Στο ποπουδάκι μήπως προδέρμ μην και συγκαείτε από τη σέλλα . Α τώρα που λέω σέλλα , μήπως να την επενδύαμε με στρωματέξ για καλύτερη απόλαυση ...... ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕΡ ΤΩΡΑ ; Αν κάνει κρύο και δεν αντέχεις πάρε ταξί![]()
Νομιζω οτι βγηκε και μινι καυστηρας που συνδεεται με την μπαταρια και απλα παιρνεις το καλοριφερ αγκαλια.
Υπαρχει και δευτερο το πετας μεσα στο παντελονι.
:rotflmao:
Πλακα κανω οποιος θελει ας βαλει κουβερτα ή και παπλωμα,ή ακομα ταξι.![]()
Εγώ προτιμώ την κουβέρτα στο κρεβάτι. Μιας και μου λείπει ύπνος...![]()
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Αν και αισθητικα ειναι γελοιο για μενα και δεν ξερω και κατα ποσο ειναι επικινδυνο-αν φουσκωνει απο τον αερα δλδ και τετοια-δεν μπορω να κατακρινω οσους τις χρησιμοποιουν...
Εγω παντως δεν θα επαιρνα ποτε γιατι γουσταρω και λιγο κρυο και αν ηθελα ζεστουλα θα επαιρνα αυτοκινητο και οχι μηχανη....