Kalispera!
Einai kapoios apo esas katoxos kranous ths en logo markas?Apla tha ithela entyposeis ki an exei meinei eyxaristimenos![]()
Kalispera!
Einai kapoios apo esas katoxos kranous ths en logo markas?Apla tha ithela entyposeis ki an exei meinei eyxaristimenos![]()
Προσωπικά ειχα κακή εμπειρία απο τη συγκεκριμένη μάρκα.
Κλικαρε εδώ για περισσότερα -> : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30364
Αν θες να μιλησω υποκειμενικά, υστερα απ'οσα έπαθα δε σου το προτείνω![]()
Αντικειμενικά και ας πουμε οτι ημουν ατυχος με το συγκεκριμένο κρανος, θα σου πω οτι εχει πολυ καλή εφαρμογη-τουλάχιστον στο κεφάλι μου-, πανεμορφα, που και που ακουγοταν ενα τριξιματάκι απο τον αεραγωγο στο πάνω μέρος του κράνους και πιο συγκεκριμένα "ψιλοπαίζει" το διακοπτακι του αεραγωγου. Για το όνομα που έχει η συγκεκριμένη μάρκα, για τα υλικά απο τα οποία κατασκευάζετε (τουλάχιστον το προστατευτικό μέρος του κράνους) και στην κατηγορία τους η τιμή πωλησης ειναι αρκετά καλη.
Θα σου προτεινα πριν πάρεις κρανος να το δοκιμάσεις, να δείς πως καθεται στο κεφάλι σου κ μετα αποφασιζεις.
Tο έχω δοκιμάσει το κράνος και είναι μια χαρά. Από εκεί και πέρα έχω βρει το ff4 σε πολύ καλή τιμή και μου φάνηκε ότι προσφέρει παρα πολλά σε σχέση με την τιμή του. Απλά ήθελα να ξερα μερικes λεπτομέρειες όπως θόρυβος, αντοχή etcΑρχικά δημιουργήθηκε από BLACK77
Προσωπικά ειχα κακή εμπειρία απο τη συγκεκριμένη μάρκα.
Κλικαρε εδώ για περισσότερα -> : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30364
Αν θες να μιλησω υποκειμενικά, υστερα απ'οσα έπαθα δε σου το προτείνω![]()
Αντικειμενικά και ας πουμε οτι ημουν ατυχος με το συγκεκριμένο κρανος, θα σου πω οτι εχει πολυ καλή εφαρμογη-τουλάχιστον στο κεφάλι μου-, πανεμορφα, που και που ακουγοταν ενα τριξιματάκι απο τον αεραγωγο στο πάνω μέρος του κράνους και πιο συγκεκριμένα "ψιλοπαίζει" το διακοπτακι του αεραγωγου. Για το όνομα που έχει η συγκεκριμένη μάρκα, για τα υλικά απο τα οποία κατασκευάζετε (τουλάχιστον το προστατευτικό μέρος του κράνους) και στην κατηγορία τους η τιμή πωλησης ειναι αρκετά καλη.
Θα σου προτεινα πριν πάρεις κρανος να το δοκιμάσεις, να δείς πως καθεται στο κεφάλι σου κ μετα αποφασιζεις.
Εχω δοκιμασει το FF4 (την καλυτερη σειρα της OGK) και εχει φοβερη αισθηση και fitment! Για την τιμη του ειναι πραγματικα ενα πολυ καλο κρανος. Δε μπορεις να τα συγκρινεις με τα Shoei X-spirit ή τα Arai RX7...αλλα ειναι ενα πολυ καλο κρανος που πιστευω οτι θα ειναι αρκετο για να σε προστατεψει σε παν ενδεχομενο (μακρια απο μας!)
![]()
Στο Αeroblade II που εχω εγω τρέμει το διακοπτακι του πανω αεραγωγου, όπως εγραψα, οταν αυτος ειναι ανοιχτός κ ακούγεται. Το FF4 το εχει φιλαράκι μου κ δεν εχει κανενα προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dhead
...Απλά ήθελα να ξερα μερικes λεπτομέρειες όπως θόρυβος, αντοχή etc
Το FF4 είναι ποιοτικά καλύτερο όσο αναφορά τους "διακόπτες" των αεραγωγών! Και έχει λίγο καλύτερη αεροδυναμική!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACK77
Στο Αeroblade II που εχω εγω τρέμει το διακοπτακι του πανω αεραγωγου, όπως εγραψα, οταν αυτος ειναι ανοιχτός κ ακούγεται. Το FF4 το εχει φιλαράκι μου κ δεν εχει κανενα προβλημα.
ΤΕΛΟΣ
εχω το ff3, οκ για τα λεφτα του δεν ειναι κακό. Μου έσπασε πρόσφατα η αεροτομή όταν έπεσε το κράνος από τη σέλα. Το θέμα ποιο είναι? ΔΕΝ υπάρχει ανταλλακτικό στο χρώμα μου, και σε επικοινωνία με την αντιπροσωπεία μου είπαν πως "δεν θα ξαναφέρουμε" !![]()
Θα πρέπει να πάρω σε άλλο χρώμα που υπάρχει (και αυτό περιορισμένο στοκ, αμα τους τελειώσει...γιοκ..) να το τρίψω, να το βάψω, άλλη δουλειά δεν είχα...
Τι στο διάολο δηλαδή??? ωραίο after sales support, πάρε ogk, και αμα σου πάθει τπτ, πέτα το!
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
'Αλλαξαν αντιπροσωπεία τώρα τα φέρνει το Motomarket, πήρες τηλ. μήπως το φέρνουν? Ή μήπως το φέρουν κατόπιν παραγγελίας?
ΤΕΛΟΣ
ok, πρώτα πήγα στο wintex από όπου και είχα πάρει το κράνος και η κοπέλα εκεί με παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία eagle oil. Εκεί μου είπαν ότι δεν υπάρχει το ανταλλακτικό.
Τώρα, τι γίνεται με τις αντιπροσωπείες, δεν ξέρω (και η eagle oil και η motomarket εμφανίζονται ως αντιπρόσωποι) ... Τελικά στο moto market μου είπαν οτι θα μου το παραγγείλουν το ανταλλακτικό και θα το περιμένω σε κανα μήνα...
Πάντως τώρα τελευταία άρχησε τις εισαγωγές το Motomarket! Να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω αν το Pro ride (eagle oil) έχει σταματήσει ή τα εισάγουν και οι δύο!
Άσχετο αλλά αυτο που είπε ο φίλος πιο πάνω για τα καπάκια των αεραγωγών ισχύει! Γι' αυτά πάνω ακριβώς απο την ζελατίνα (για το Aeroblade), αλλά έχω κάνει μια ψιλοπατέντα και έχει σταματήσει-έχω βάλει ένα μικρό χαρτάκι και έχει πάρει τα μπόσικα! Δεν φαινετε καθόλου και έχει σταματήσει να τρίζει απο τον αέρα στα πολλά ΧΛΜ.
ΤΕΛΟΣ
Άκυρο το motomarket!! χτες μου είπαν οτι "...στράβωσε η δουλειά..." και πως το motomarket ΔΕΝ θα ξαναφέρει OGK και άρα δεν μπορούν να παραγγείλουν ανταλλακτικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Τελικά στο moto market μου είπαν οτι θα μου το παραγγείλουν το ανταλλακτικό και θα το περιμένω σε κανα μήνα...
Ο μόνος αντιπρόσωπος τελικά παραμένει η eagle oil (κατάστημα proride στην καλλιρόης). Ξαναπάω λοιπόν απο εκεί, μόνο και μόνο για να μου επαναλάβουν οτι ΔΕΝ πρόκειται να ξαναφέρουν ανταλλακτικό για το συγκεκριμένο μοντέλο (FF3) γιατί "...ακόμα και η ίδια η εταιρεία δεν το παράγει πια και δεν έχει παρακαταθήκη ανταλλακτικών πλέον, έχουν εξαντληθεί...".
Ένα κατα τα άλλα οκ κράνος λοιπόν, στο καλάθι των αχρήστων, από ενα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ after sales support. Οσοι έχετε το FF3 προσέχετε το σαν τα μάτια σας.... Ανταλλακτικά τέλος...
Και εγώ σε αναζήτηση νέου κράνους...
![]()