Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Σκυλομαχιες

Εχω βρεθει σε σκηνικο που τυπος επιασε pitbull που ειχε ενα αλλο σκυλι απο το λαιμο απο το ποδαρι....Αλλα εκεινος ηταν εκπαιδευτης σκυλων στο στρατο και το σηκωσε στον αερα με το ενα χερι.....Παντως επιασε (εγω κοιταγα απο αποσταση ασφαλειας :rotflmao: )

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Λοιπον να το χερι μου.

Το κακο ειναι οτι θα οδηγησω μηχανη τουλαχιστον μετα απο 3 εβδομαδες.

Και τι να της κανω τωρα αυτης ;

Τα εξοδα δικαστηριου ειναι 200 € τουλαχιστον.

Τι να ζητησω ;

Ψυχικη οδυνη που της φαγαμε το σκυλο.

Το χερι μου τη γλυτωσε επιφανειακα , το εγραψε και το νοσοκομειο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jadt(442).jpg 
Προβολές:	431 
Μέγεθος:	19,4 KB 
ID:	72564
    Keep on rocking in a free world !!!

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Τι θα κερδισεις απο ενα δικαστηριο; Λεφτα για τα ταξι που θα παρεις οσο δεν καβαλας μηχανη; Αξιζουν τον κοπο;

Εξαλλου εσυ δεν θα οδηγησεις μηχανη για 3 εβδομαδες.

Αυτη εχασε μαλλον ενα απο τα 2 σκυλια της. Λογικα θα βαλει μυαλο και στο εξης δεν θα τα αφηνει ανεπιβλεπτα.

Και στη χειροτερη αν ξαναγινει αυτο ασε το πιτ να κανει τη δουλεια του. Πηγαινε γυρευοντας, φυσικη επιλογη, πες το οπως θες, εγω τα χερια μου δεν θα τα εβαζα στη φωτια για τη μαλακια του αλλου...

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Το θεμα ειναι να μη του κανει αυτη μηνυση..
    Γιατι αν ο δικαστης ακουσει για πιτμπουλ που εφαγε τεριε, δε παιζει να βρει το δικιο του..
    Απ'οτι καταλαβα δεν υπηρχε κανεις εκει γυρω που να ειδε τη φαση..

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Το φιμωτρο ειναι νομιζω υποχρεωτικο πλεον.
    Δεν σε συμφερει να πας δικαστηριο γιατι θα χασεις σιγουρα!!
    Τα πιτ μπουλ αν θυμασαι πριν καμια 4ετια μαζι με κατι αλλες ρατσες σκυλων θεωρηθηκαν επικυνδινα και απαγορευτηκε η αναπαραγωγη τους και η πωληση τους...κοινως εισαι ηδη παρανομως αν ο σκυλος ειναι μικροτερος των 4 ετων.
    Μεγαλο λαθος να βαλεις χερι αναμεσα σε σκυλια....τραβας λουρι (πνιχτη) αν εχει και μονο!!αλιως τα αφηνεις και οτι γινει....συνηθως σταματανε.
    Αν ο σκυλος σου ειναι αρσενικος και τα γκριφον το ιδιο ειναι λογικος ο καβγας..ειναι θεμα "αντρισμου".
    Ειχα αναλογη περιπτωση με τον δικο μου XL Doberman με εναν μαλακα που ειχε τον δικο του αμολυμενο αν και τον ειχα προειδοποιησει οτι και ο δικος μου ειναι αρσενικος αυτος αφησε το Ακιτα ινου και εγινε χαμος....εγω τραβαγα τον δικο μου απο τον πνιχτη και αυτος χωθηκε στον καβγα για να τα χωρησει....
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Νομικαί συμβουλαί Γκασμάς κ. σία! :wacko:

Τράβα σε κανα δικηγόρο να σου πει τι γίνεται στις περιπτώσεις σου και μην ακούς τους φορουμίτες. Περίπτωση από περίπτωση διαφέρει πολύ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Ειχα αναλογη περιπτωση με τον δικο μου XL Doberman με εναν μαλακα που ειχε τον δικο του αμολυμενο αν και τον ειχα προειδοποιησει οτι και ο δικος μου ειναι αρσενικος αυτος αφησε το Ακιτα ινου και εγινε χαμος....εγω τραβαγα τον δικο μου απο τον πνιχτη και αυτος χωθηκε στον καβγα για να τα χωρησει.... [/B]
    Ποιός έζησε τελικά? Τα Ακίτα είναι πολύ επιθετικά σκυλιά (ιδίως προς άλλους σκύλους).

Στην δικιά μας τρελοπαρέα, ο ένας έχει Αkita ο άλλος Dogo argentino και εγώ γερμανικό ποιμενικό (από πιέρρο μεριά, για όσους γνωρίζουν). Εγώ τον βγάζω βόλτα μόνο με φίμωτρο και ας είναι εκπαιδευμένος. Δεν με νοιάζει να αρπάξει κανένα άλλο σκύλο ή γάτα, αλλά με τρομάζει η περίπτωση να την πέσει σε κανένα παιδάκι, ακόμα και αν το δεί σαν παιχνίδι το σκυλί...
    vrooommmmm!!!

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Τελικα το σκυλι ζει , το ειδα εχθες και ειναι μια χαρα.
    Προφανως δεν προλαβε να το πιασει καλα και επιασε μονο δερμα.

Τωρα δε νομιζω οτι τα πιτ μπουλ ειναι παρανομα . Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο.

Μαρτυρες υπηρχαν.

Μαλιστα ενας απο αυτους ειχε πιασει ενα ξυλο και ο βλακας μαζι με το σκυλο βαραγε και μενα Με ειχε αχτι φαινεται , ποιος ξερει.

Δεν ειμαι απο αυτους που πανε στα δικαστηρια για ψυλλου πηδημα.

Αλλα μου τη σπαει το υφακι της και η συμπεριφορα της.

Οταν εφυγα απο το σκηνικο ειχα δυο χερια γεματα αιματα και ουτε που ρωτησε μετα αν ειμαι καλα κλπ.
    Επισης μου τη σπαει το γεγονος οτι οταν της ελεγα να τα μαζευει μου απαντουσε με ενα υφος "Τι μιλας εσυ δολοφονε ;"

Ειναι το γαμωτο ρε παιδι μου.
    Βαριεμαι αφορητα να μπλεκω με μυνησεις , δικαστηρια κλπ αλλα αλλες φορες σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να περασει ετσι.
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Ειναι το γαμωτο ρε παιδι μου.

Ε ασε το pitbul να το ξεσκισει την επομενη φορα.

In Thrust We Trust

Turn To Burn

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Ποιός έζησε τελικά? Τα Ακίτα είναι πολύ επιθετικά σκυλιά (ιδίως προς άλλους σκύλους).

Στην δικιά μας τρελοπαρέα, ο ένας έχει Αkita ο άλλος Dogo argentino και εγώ γερμανικό ποιμενικό (από πιέρρο μεριά, για όσους γνωρίζουν). Εγώ τον βγάζω βόλτα μόνο με φίμωτρο και ας είναι εκπαιδευμένος. Δεν με νοιάζει να αρπάξει κανένα άλλο σκύλο ή γάτα, αλλά με τρομάζει η περίπτωση να την πέσει σε κανένα παιδάκι, ακόμα και αν το δεί σαν παιχνίδι το σκυλί...
    Απο Πιέρρο μερια???? MARATHON LAND να υποθεσω?

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
    Ε ασε το pitbul να το ξεσκισει την επομενη φορα.

OXI ΡΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!

.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Τι φταινε τα σκυλακια, αμολα το στη γειτονισα κατευθειαν :a39:

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ο δικος μου ειχε αιματα στην γλωσσα του και το ακιτου στο λαιμο.
    Οταν τελειωσε ο καβγας το ακιτου ειχε μαλλον κουραστει.
    Ο τυπος τα ειδε κολιωμενα αλλα και εγω γιατι δεν περιμενα να ειναι τοσο μαλακας.
    Σε σκυλοκαβγα παντως μην βαζετε χερια αναμεσα...θα την πατησετε οπως ο φιλος εδω.
    Πληροφοριακα ο "Διας" δεν υπαρχει πια...Καλαζαρ (Λυσμανια) μου τον τελειωσε πριν 3 χρονια
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    Απο Πιέρρο μερια???? MARATHON LAND να υποθεσω?
    Όχι από marathon, αλλά από άλλον γνωστό Βασίλη... Που έχει την σχολή Piero στο Ηράκλειο Κρήτης...

Αν σου αρέσουν τα ποιμενικά τσέκαρε το site του (www.piero.gr), έχει πολύ καλά σκυλιά (ιδίως επιβήτορες)...Ο δικός μου (Asko vom piero) είναι γιός του Mexx...

Να και ο Άσκο, ο οποίος λατρεύει το μπάνιο στην θάλασσα...:smilea:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	asko.jpg 
Προβολές:	318 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	72674
    vrooommmmm!!!

φύγαμε...έλα... Το avatar του/της lady-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    ...Η αλλη θα πει "αααχ το πατσαβουρι μου, το ξεσκονιστηρι, καμαρι της μπιζουτιερας μου μου το'φαγε το κακο θηριο.."
    Να εισαι σιγουρος οτι κανενας που εχει μικρο σκυλακι δεν το λεει ετσι.
    Ενας σκυλος κ ειδικα αν τον εχεις μεσα στο σπιτι ειναι για τον ιδιοκτητη του μελος
    της οικογενειας και αυτο το καταλαβαινουν μονο οσοι εχουν ζησει με σκυλια.
    Για τους απεξω ειναι απλα μια πατσαβουρα, ενω για σενα που το εχεις ειναι ο φιλος σου.

οσο για την κυρια με το γκριφον... τι να πω... απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ : ακους εκει χωρις λουρι!
    ειναι κινδυνος οχι μονο για τα άλλα σκυλια (ναι ,οι ''πατσαβουρες'' αρχιζουν την επιθεση)
    αλλά κ για το ιδιο το σκυλι και το αφεντικο του,αν μπει να τους χωρισει,το μικρο θα τον
    δαγκωσει σιγουρα.
    με τετοιο αφεντικο,με τουπε κ ανευθυνο,πως να μη γινει στριμμενο το μικρο και να μην
    εχει το θρασος να επιτιθεται σε πιτμπουλ?

ειλικρινα τσαντιζομαι με τετοιους δηθεν φιλοζωους.Φιλοζωος=υπευθυνος
    http://s4.bitefight.gr/c.php?uid=38071

Δεν κάνω επανάσταση απλά ζω σ' άλλη διάσταση.
    Διάλεξα ρόλο και σενάριο στην παράσταση...

dikasthrio

φιλε μοθ στο δικαστηριο δεν θπαρχει περιπτςση να κερδισεισ τιποτα
    απεναντιασ 8α χασεισ το χρονο σου και τα νευρα σου 8α γινουν κροσια
    εχω 4 dogo canario.και εχς αντιμετωπισει πολλεσ φορεσ τετοια περιστατικα στη βολτα..
    ειναι υποχρεωτικο το φιμωτρο δυστηχως..οταν τον βγαζεισ βολτα να εχεισ μαζι σου ενα 3υλο α να εκπαιδευσεισ το σκυλο σου να σε ακουει οταν τοθ λεσ να σταματησει.κσερς λες μαλακιες αλλα σπλα σσυ λεω να προστατεπσεισ το σκθλο σοθ και εσενα απο τετοιεσ καταστασεις.
    --IF U -R UNDER CONTROL.....U R NOT GOING FAST ENOUGH!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF