Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από apatsi02
    με κάτι τέτοια θέλω να φύγω για πάντα στο εξωτερικό
    :

......η να πουλησεις την μηχανη ........ξεχασε το
    :smilea: με τιποτα δεν πωλειται

δυστυχως αυτα τα ερπετα ζουν ακομη και μη μασατε τιποτα παιδια .......αν δειτε οτι σας παιρνει και μονο τοτε δωστε ενα μαθημα αντρικιο αλλα και προσοχη γιατι κυκλοφορουν και κουμπουρες ,μαχαιρια....

εκανε τον μαγκα ο τυπος με το τσουλι διπλα .........αλλα πηρε το μαθημα του

.........μπραβο φιλε HARD ROCK αλληλουια κατι τετοια διαβαζω και γουσταρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

αλλα επηδει εχω πλεον βαρεθει τον ελληνισττροπο τσαμπουκα που καταληγει παντα σε συζητηση ή ειναι ο ενας απεναντι στον αλλο και χωνουν μπινελικια.........................παω κατα πανω του και του τραβαω μια χαστουκα με τα γαντια.

:
    [/QUOTE]

αυτα ειναι .........και μην το σκεφτεσαι καθολου ......να φανταστω οτι εχεις και βαρυ χερι ......γιατι απο κλοτσιες εχω υποψη μου ......ο ΛΑΛΑΚΗς στο καραβι ακομα θα σε θυμαται ...........ΓΟΥΣΤΑΡΩ .........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    αυτο ειναι αλητεια .......ντροπη και αισχος .......εσπασες τον καθρεπτη του επιβατικου ι.χ. και εχεις το θρασος και το λες ?? μα που ζουμε?? που βαδιζει η κοινωνια??? αυτη ειναι η οικογενειακη γαλουχηση ?? υπαρχουν και νομοι .Ο νομος της ζουγκλας δεν θα περασει .

σαφεστατα και καταδικαζω τα γεγονοτα

Μαλλον κατι δεν καταλαβα καλά!!!

Άλλα δεν λες παρακάτω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Μαλλον κατι δεν καταλαβα καλά!!!

Άλλα δεν λες παρακάτω???

τωρα τι ψαχνεις και σι?? μηπως θες να σου σπασω τον καθρεπτη?? ......απλα δεν ειχα παρει τα φαρμακα μου και δεν ηξερα τι ελεγα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    τωρα τι ψαχνεις και σι?? μηπως θες να σου σπασω τον καθρεπτη?? ......απλα δεν ειχα παρει τα φαρμακα μου και δεν ηξερα τι ελεγα

Α, καλά....

Vstromάκιας από κούνια... Το avatar του/της NikdeV82
    ......η να πουλησεις την μηχανη ........ξεχασε το
    :smilea: με τιποτα δεν πωλειται

δυστυχως αυτα τα ερπετα ζουν ακομη και μη μασατε τιποτα παιδια .......αν δειτε οτι σας παιρνει και μονο τοτε δωστε ενα μαθημα αντρικιο αλλα και προσοχη γιατι κυκλοφορουν και κουμπουρες ,μαχαιρια....

εκανε τον μαγκα ο τυπος με το τσουλι διπλα .........αλλα πηρε το μαθημα του

.........μπραβο φιλε HARD ROCK αλληλουια κατι τετοια διαβαζω και γουσταρω

Να σαι καλα φιλαράκι,τώρα διαβάζουμε και (μπορούμε και) γελάμε :a5: :a5: :a5:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

Σε τέτοια σκηνικά, ότι και να σου κάνουν αρχικά, εφόσον δέν έχεις πέσει, προσπαθείς να κρατήσεις απόσταση ασφαλείας παρά το θυμό σου, να δεις τη πινακίδα και να τον δώσεις στους μπάτσους.

+100059,3

...και επιπλεον τον ακολουθεις οσο πιο ηρεμα μπορεις και σε ααφαλη αποσταση οπου παει,σταμπαρεις το σπιτι του και σε περιπτωση που η αστυνομια δεν κανει τιποτα ...

Αληθεια τον καθρεπτη με τι τον εφαγες?Χερι ποδι ή με το τιμονι?Δεν το εχω επιχειρησει ποτε ( δεν εχω καταφερει να νευριασω τοσο πολυ ακομα ) αλλα για δωσε καμια δοκιμασμενη συμβουλη για οταν θα ερθει εκεινη η ωρα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apatsi02
    με κάτι τέτοια θέλω να φύγω για πάντα στο εξωτερικό
    γαμώ τους νεόπλουτους και τους κομπλεξικούς νεοέλληνες μου γαμώ
    βγαλε τα εισιτηρια και φυγαμε μαζι...
    κωλονεοελληνοτουρκοσποροι:a66:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

επρεπε να σταματησεις μπροστα του και να τον αρπαξεις να τον σαπισεις στο ξυλο
    ...appetite for destruction...

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Φιλε Νικ μετα απο τοσα ποστ εμενα μου μενει η απορια τι θα κανεις αν σου ξανασυμβει παρομοια φαση.

α) θα τον πετυχεις σταματημενο σε φαναρι και θα τον πλακωσεις στο ξυλο;

β) θα σταματησεις μπροστα του αναγκαζοντας τον να σταματησει κι αυτος και θα τον πλακωσεις στο ξυλο;

γ) θα παρεις τον αριθμο του και 5 φιλαρακια σου και θα τον πλακωσετε στο ξυλο;

δ) θα του σπασεις τον καθρεφτη ή θα του κλωτσησεις την πορτα;

ε) θα τον πλαγιοκοπησεις με τη μηχανη βγαζοντας τον εκτος πορειας και πανω στην πιο χοντρη τσιμεντενια κολωνα που θα βρεις;

ζ) θα ακολουθησεις σε αποσταση ασφαλειας και θα καλεσεις το 100 (εχει και ευκολο νουμερο, ε-κα-το!) υποβαλλοντας μηνυση για αποπειρα κατα της ζωης σου;

Ειμαι πραγματικα περιεργος.....

Re: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
    Καλησπέρα..

Σάββατο βραδάκι με μαζί με φίλο, γυρνούσαμε από Χαλάνδρι μέσω Κηφισίας και μιλούσαμε για γκόμενες...

Λίγο πριν την στροφή για Γαλάτσι, ένας οδηγός 40άρης με MX-5 πράσινο και γκομενα ξανθιά με στυλ πουτανάκι πολυτελείας μέσα, κάνει σφηνα μπροστά μου χωρίς φλάς με 100χλμ περίπου φρενάρω... (άναψα μόνο φώτα). Βγάζω φλάς να τον περάσω από αριστερα και μόλις πάω δίπλα του κάνει σφήνα πάνω μου και ταυτόχρονα φρενάρω και κάνω αριστερά. Αφού περάσαμε το μαιετηριο μετά τη στροφή δεξια σταματάω δίπλα του και το φιλαράκι μου του λέει
    " Καλά τι κάνεις θα μας σκοτώσεις "
    -Φίλε μόνο οι μηχανές θα κάνουν σφήνες ?"
    -Φίλε τα φλάς δεν τα ξέρεις ?
    -Άσε μας ρε φίλε...
    -Καλά μας δουλεύεις θα μας σκότωνες..
    -Φίλε μόνο οι κωλομηχανές θα κάνουν σφήνες εγώ δεν έχω το δικαίωμα ?
    -Ναι ρε φίλε αλλά δεν έβγαλες ΕΝΑ φλάς!

Τέλος πάντων φεύγω συνεχίζω την ανηφόρα.. μετά την διχάλα πάω αριστερά πρός ΚΥΨΕΛΗ πίσω μου αυτός ... Ξαφνικά πάλι σφηνα και φρένω μπροστά μου! Φρένα παραλίγο.. _τα βρισίδια για τη μάνα του τα άκουσαν μέχρι το φανάρι.. Συνεχίζω από δίπλα του και λέω στο φίλο μου στο φανάρι σταματάμε και του γαμαμε τη μανα. _και τι κάνει ο τύπος!!!!!!!!!!!!!

Το ΘΕΙΚΟ! -Ξαφνικά πατάει φρένο έρχεται δεξιά μου και αρχίζει με μανία να με σπρώχνει το απέναντι ρεύμα.. να αποφεύγω με ελιγμούς και φρένα τα απέναντι αυτοκίνητα και το μαλάκα που με μίσος με κοιτούσε και έστριβε το αμάξι πάνω μου...
    οχι μια δυο τρεις φορες ... ΔΩΔΕΚΑ φορές έριξε το αμάξι πάνω μου ... και εγώ να κάνω ελιγμούς στο απέναντι ρεύμα.. ο τύπος αποφεύγει το παραπέντε δύο αμάξια στο απέναντι ρεύμα... Που για να τον αποφύγουν έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

-Ηρέμώ και αφήνω απόσταση απτον φονια περίπου 300-400μ ... αρχίζει και κατεβαίνει τον περιφερειακό Πολυγώνου μέχρι την διασταυρωση με Ευελπίδων.. μετά στρίβει δεξια... και ακολουθώ στο τέρμα δεξιά ρεύμα για να μην με βλέπει στον καθρέφτη του... ώσπου τον βλέπω στο φαναρι σταματημένο στο αριστερο ρέυμα πίσω από ένα ταξί.Στο δεξί Ρεύμα πάλι ταξί και δεξιά του άλλο ταξί.. _Γαμιόλη λέω.. Γκάζι και ... Το δεξί καθρεφτάκι του κρεμόταν από ένα καλωδιάκι...

-Ισως με κράξετε. ϊσως πείτε ότι μπορεί να είχε οτιδήποτε πάνω του...

ΑΛΛΑ>>> Αυτό που έγινε με αυτόν να με σπρωχνει το απέναντι ρεύμα μέχρι το πεζοδρόμιο και να θέλει να με σκοτωσει νομίζω ότι και λίγο του είναι ...

ΥΓ. Καταραμένος να σε ρε παλιόπουστα
    εγω θα σε κραξω επειδη οπως εξελιχθηκε η φαση κινδυνεψες και μονο.απορω τι δικιο εψαχνες εκεινη την ωρα,αφου τον εβλεπες τι ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ηταν.παρε νουμερο και φυγε.τελοσπαντων αφου εισαι καλα.......

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ....

Επαθε ένα παρόμοιο σκηνικό στην Αλεξάνδρας, πριν χρόνια, ακολούθησε τον τύπο με σκοπό να τον ρωτήσει τι κάνει και γιατί θέλει να τον γκρεμίσει απο την μηχανή....... ο τύπος 50αρης κατέβηκε απ το αμάξι και του κόλησε το κουμπούρι του στο κούτελο αναφωνόντας: Τι θες ρε κολόπαιδο βραδιάτικα;;; Οτι γουστάρω κάνω

Η ζωή του γνωστού μου, του πέρασε εμπρός απο τα μάτια του, πάγωσε και δεν αντέδρασε καθόλου!!!

Αυτό σκέφτομαι όταν τα πέρνω στο κεφάλι και αναρωτιέμαι να τον εγαμήσω τον μαλάκα να την δείξω πάλι την ανωτερότητα και να κρατηθώ σε απόσταση ασφαλείας.......;;;

Δεν ξέρω πια τι να πω, έχουμε καταντήσει αηδία στους δρόμους
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Παραλίγο να ήμουν νεκρός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82

Megisti malakia

tha ton akolouthousa mexri na parkarei kai sthn synexeia....... tha toy evaza to mx5 ston kolo

TOYLAXISTON
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος
    Η αστυνομια θα εκοβε στην καλυτερη μια κληση για επικινδυνη οδηγηση,
    αφου θα ειχατε αλλαξει στοιχεια πρωτα,εκτος αν τους ελεγες οτι ηταν
    κανενας διαδηλωτης η μεταναστης.
    Μετα το πρωτο σκηνικο παιρνεις το νουμερο,πας σε μια σχολη οδηγων,
    μαθαινεις που μενει,σχιζεις λιγο την οροφη,η λιγο βιτριολι και ριχνεις
    μεσα ενα πυρσο,αν σε περιπτωση εχει αλλα παρκαρισμενα κοντα,
    αλλαζεις μεθοδο και του ριχνεις 2 κουτια υγρα φρενων.Ολα αυτα γιατι
    προκειται για αποπειρα ανθρωποκτονιας.

Παντως παραξενευτικα που δεν βγηκανε οι σοφρωνες του site
    να στην πουνε
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Επειδή δεν τα πιάνετε τα ψιλά νοήματα να το πω αλλιώς:

Διαβάστε το πρώτο ποστ. Πόσες φορές πήγε να τον κλείσει;

Τόσες φορές θα μπορούσε να τον είχε ρίξει κάτω.

Νομίζεις ότι άν πάρεις τους μπάτσους και τους πεις ότι ένας μεθυσμένος με ένα κάμπριο κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και μάλιστα έβγαλε πιστόλι και έριξε προς το μέρος ενός περαστικού, ενώ προσπάθησε να σε ρίξει από τη μηχανή επίτηδες, δεν θα έρθουν; Άν σου πουν μα μου και έχεις αρχίδια, πες τους ότι αν δεν έρθουν θα πας στα κανάλια -και στη τελική πήγαινε και κάντονα ρόμπα (καί τους μπάτσους), γιατί τέτοιοι θρασύδειλοι μαλάκες όταν τους κάνεις ρόμπα βάζουνε μυαλό.

Άν νομίζεις ότι είναι επικίνδυνος ο τύπος, θα προσπαθήσεις να του "χαλάσεις" και το αμάξι; Και αυτός νομίζεις μετά θα γεμίσει ευγνωμοσύνη για τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές; Ξέρεις την έννοια ηθικός αυτουργός;

Ξαναλέω, αν μου τύχαινε μένα, θα φρόντιζα (παρόλο που δεν είμαι των μέσων) να τον έβγαζα στα κανάλια, να ξέρουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι τί μαλάκα να αποφύγουν -η πινακίδα θα βοηθούσε περισσότερο μαζί με τον χαρακτηρισμό (οδηγός 40άρης με MX-5 πράσινο).

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλιγο να γινω φονιας.. εις διπλουν
    από kalesin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 22:03
  2. παραλίγο...να μην ξαναπόσταρα εδώ!
    από filipp0s στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2007, 12:27
  3. παραλιγο να με φαει ενα κουτι
    από power hornet στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2006, 16:20
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:59
  5. Παραλίγο να την πατήσω...και να με πατήσει!
    από jtoros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF