Γράψτε άλλον ένα τρελαμένο κάτοχο στην παρέα με τα Tuono 06!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
![]()
:a51:![]()
![]()
![]()
Εύγε !!! Καλορίζικο !!!!!!
ΦΩΤΟ Τώρα !!!!!
Και λεπτομέρειες από το δώρο που έκανες στον εαυτό σού![]()
εισαι τυχερος φιλε που δεν μπορεσα εγω να το παρω το συγκεκριμενο τουονο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι πραγματικα αστρωτο!το προσεχε ο φιλοςκαι εγω δεν ξερω πως!!!!!!!!!!!!καλοταξιδο παντως,και κανονισε να το βλεπουμε που και που σε καμια απριλιοβολτα!
![]()
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
Τώρα μόλις τελείωσα το πλύσιμο κ ήμουν προετοιμασμένος να βρω μερικές ατέλειες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
εισαι τυχερος φιλε που δεν μπορεσα εγω να το παρω το συγκεκριμενο τουονο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι πραγματικα αστρωτο!το προσεχε ο φιλοςκαι εγω δεν ξερω πως!!!!!!!!!!!!καλοταξιδο παντως,και κανονισε να το βλεπουμε που και που σε καμια απριλιοβολτα!
![]()
Αλλά πραγματικά, δεν βρήκα ούτε την παραμικρή γρατζουνιά πάνω στο μηχανάκι. Είναι πέρα από εντυπωσιακό το πόσο προσεγμένο είναι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα![]()
Όσο για τις βόλτες, ό,τι κανονιστεί εγώ κ βέβαια είμαι μέσα!![]()
Σημερα ειδα απο κοντα το Factory. Αυτο το χρυσο πλαισιο που ειχα δει σε φωτο απο περιοδικα και δε μου αρεσε, τελικα απο κοντα ειναι πολυ ωραιο και δεν ειναι χρυσο,πιο πολυ σε καφε φερνει.
Το μηχανακι ειναι ΠΟΛΥ ομορφο.
Κατι ακουσα για 13.400,00
Το είδα και εγώ το Factory.Ωραίο φαίνεται και στο δρόμο θα είναι ακόμη πιο ωραίο.
Nαι οντως...Θα ελεγα οτι δε δειχνει τοσο αρμονικο...ενα μαυρο πλαισιο θα του ταιριαζε καλυτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Νομίζω 'οτι αυτή η φωτό δείχνει την απόχρωση του πλαισίου. Βέβαια το συγκεκριμένο Factory έχει βαμμένες τις χρυσές σφυρήλατες ΟΖ στο χρώμα του απλού (και άλλα τελικά εξάτμισης).
Δείχνει πιο όμορφο από άλλες φωτο που έχω δει αλλά και πάλι νομίζω ότι ειναι πολύ "φλύαρο" σαν χρώμα.
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
Ισως αν ειχε βαφτει και το ψαλιδι να υπηρχε μια, (καποια) ,ιδιομορφια....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Νομίζω 'οτι αυτή η φωτό δείχνει την απόχρωση του πλαισίου. Βέβαια το συγκεκριμένο Factory έχει βαμμένες τις χρυσές σφυρήλατες ΟΖ στο χρώμα του απλού (και άλλα τελικά εξάτμισης).
Δείχνει πιο όμορφο από άλλες φωτο που έχω δει αλλά και πάλι νομίζω ότι ειναι πολύ "φλύαρο" σαν χρώμα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ιδιομορφια???Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ισως αν ειχε βαφτει και το ψαλιδι να υπηρχε μια, (καποια) ,ιδιομορφια....:wacko:Μηπως ομοιομορφια?
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης
ιδιο-όμοιο... το θέμα είναι ότι το χρώμα των Factory δεν είναι και το πλέον κατάλληλο. Αφού και η ίδια η μαμά στο site είχε (ίσως έχει ακόμα) επιλογή για να ψηφίσουν οι πελάτες αν τους αρέσει το χρώμα του πλαισίου......Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ισως αν ειχε βαφτει και το ψαλιδι να υπηρχε μια, (καποια) ,ιδιομορφια....:wacko:
Ίσως η αλήθεια να είναι πιο απλή. Τους είχαν ξεμείνει τα καφεχρυσαφί πλάισια του Mille Factory και τα έβαλαν στο Tuono να αδειάσουν τα ράφια.... :rotflmao: :rotflmao:
Εεεε μα !!!! Τόσο ωραίο είναι το αλουμίνιο από την μαμα γή. Άστο στο χρώμα του κυρά μου!!!![]()
Φτου απροσεξια μεγαληΑρχικά δημιουργήθηκε από jbear
ιδιομορφια???Μηπως ομοιομορφια?
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?