na to kanoyme savato?ti wra poy?an den prolavw na kanw to diko moy tha erthw me ena kdx enws kolitoy
na to kanoyme savato?ti wra poy?an den prolavw na kanw to diko moy tha erthw me ena kdx enws kolitoy
Ο πυργος της Βαβελ
KDX που να δουλεύουν είναι λίγα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
tha erthw me ena kdx enws kolitoy
(ποιος είναι ο "κολλητός" ??)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
to eixan 2 aderfia mexri prin liges meres,o nikos kai o alkhs,twra to exei o neoklhs poy einai kolitos moy,to mhxanaki einai sthn pena o pateras toon paidiwn einai pseiras se afta kai to anakataskevase moy eipan,pantws telika me to diko moy tha erthw,
ayrio to prwi elpizw na to exw teleiwsei
Ο πυργος της Βαβελ
Για βολτα λιγο δυσκολο το Σαββατο πρωι γιατι δουλευω ως τη μια.
Για καφε αν κανονισετε αργοτερα μεσα!
Σαββατο 16:00 αριστοτελους με εγνατια απο την μερια που εχει μετωπο δυτικα,που εχει και χωρο,ποιος ειναι μεσα;
Ο πυργος της Βαβελ
Εγώ είμαι μέσα κυρίαρχε του πολέμου!!!
Άλλοι για την μάχη;
Ατσάτσα
Αν εννοεις ....μπριζολοπανσετομπιφτεκομαχη θα εχετε την αμεριστη υποστηριξη μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Atsatsos
Εγώ είμαι μέσα κυρίαρχε του πολέμου!!!
Άλλοι για την μάχη;
Θελω και εγω μια απο τα ιδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Αν εννοεις ....μπριζολοπανσετομπιφτεκομαχη θα εχετε την αμεριστη υποστηριξη μου!
Αν ειναι ετσι και δεν δουλευω θα ερθω και εγω.
εγω παλι δεν καταλαβα .......συναντηση 1600 ........δλδ κανα χιλιομετρο δεν θα κανουμε???
αν γινει μια ψιλοεκδρομη τυπου .....Αγιος Προδρομος .......ειμαι μεσα ............δευτερα και τριτη ειναι ολα κλειστα .......οσοι μεινουν εδω ειναι καλη περιπτωση
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εγω παλι δεν καταλαβα .......συναντηση 1600 ........δλδ κανα χιλιομετρο δεν θα κανουμε???
αν γινει μια ψιλοεκδρομη τυπου .....Αγιος Προδρομος .......ειμαι μεσα ............δευτερα και τριτη ειναι ολα κλειστα .......οσοι μεινουν εδω ειναι καλη περιπτωση
να το δεις σαν προ-πορεια,οπως στο στρατο,να βρεθουμε μια,να πιουμε κανα καφε και κανα κρασι![]()
και να δουμε και ποιοι ειμαστε και κανονιζουμε και βολτουλα στο καπακι οπως λες,εγω το προτεινα ετσι σχεδιο γιατι πολλοι δουλευουν μεχρι και την κυριακη:rotflmao:
:rotflmao:
Ο πυργος της Βαβελ
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ....
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...
...ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΔΕΛΕΑΡ ΑΚΟΥΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ :a31: :a31:
ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΠΑΝΤΑ....
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΩΜΕΓΑ Μ@Λ@Κ@:rotflmao: :rotflmao:
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
...οποιος δεν προλαβαινει και γουσταρει να ερθει πιο μετα ας μου στειλει pm να του στειλω τηλ για να ερθει να μας βρει
Ο πυργος της Βαβελ
ρε αμα ειναι να βγουμε ραντεβου παω και με την γκομενα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από warlord
να το δεις σαν προ-πορεια,οπως στο στρατο,να βρεθουμε μια,να πιουμε κανα καφε και κανα κρασι![]()
και να δουμε και ποιοι ειμαστε και κανονιζουμε και βολτουλα στο καπακι οπως λες,εγω το προτεινα ετσι σχεδιο γιατι πολλοι δουλευουν μεχρι και την κυριακη:rotflmao:
:rotflmao:
.........δλδ να φορεσω και τα καλα μου???
![]()