Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 99

Θέμα: Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Πάντως έξαγόμενοι....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......σέ αύτό πιστεύω συμφωνείς...!!

Δε συμφωνώ σε τίποτα απο όσα γράφεις...

Δυστυχώς δείχνουν γιατί ποτέ δε θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η χώρα.

Μας λέει καποιος τα στραβά μας, φέρνοντας σαν παράδειγμα μια άλλη χώρα και η - σχεδόν τυποποιημένη - απάντηση του μέσου έλληνα είναι "ποιοι είναι αυτοί, δεν κοιτάνε τα χάλια τους κλπ κλπ"

τι να λέμε... μια ζωή 3ος κόσμος θα είμαστε και το χειρότερο είναι οτι κάποιοι θα αισθάνονται και περήφανοι γι' αυτό.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε συμφωνώ σε τίποτα απο όσα γράφεις...

Δυστυχώς δείχνουν γιατί ποτέ δε θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η χώρα.

Μας λέει καποιος τα στραβά μας, φέρνοντας σαν παράδειγμα μια άλλη χώρα και η - σχεδόν τυποποιημένη - απάντηση του μέσου έλληνα είναι "ποιοι είναι αυτοί, δεν κοιτάνε τα χάλια τους κλπ κλπ"

τι να λέμε... μια ζωή 3ος κόσμος θα είμαστε και το χειρότερο είναι οτι κάποιοι θα αισθάνονται και περήφανοι γι' αυτό.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum

Ούτε τσάι κρύο πίνουμε......
    Χμ...εμένα μου άρεσει το ice tea...άσε που στην αγγλία το πίνουν μόνο ζεστό..και η μπύρα τους πάντα κρύα(και φανταστικές μπύρες όχι σαν τις αηδίες εδώ)..χλιαρή έπινε μόνο ο ξάδερφος του Αστερίξ
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

να θυμίσω και το άλλο ... ότι όλοι οι άγγλοι είναι αδελφές ενώ οι έλληνες οι γαμίκουλες.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν είχαμε τον πλούτο από τις αποικίες (όσον αφορά τη σύγχρονη ιστορία μας) για να φτιάξουμε τη χώρα μας .

Και να τα'χαμε όμως, μάλλον κάποιοι θα είχαν φτιάξει τα ατομικά τους παλάτια παρά τη χώρα.

You BETA believe...

Αν ο καθένας από εμάς προσπαθούσε κάθε μέρα να διορθώνει ένα λάθος του τη φορά, θα ήταν καλά.

Αν την επόμενη μέρα διορθώναμε άλλο ένα λάθος μας, θα μας περίσσευε χρόνος για να κάνουμε και κάτι καλό μέσα στην καθημερινότητά μας.

Αθροιστικά όλοι μας αν το κάναμε αυτό, τα πλεονεκτήματα θα ήταν τεράστια για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά.

πχ το να φοράμε κράνος δεν είναι μόνον καλό για εμάς, είναι καλό και για τα παιδιά που μας βλέπουν και γουστάρουν και αυτά όταν μεγαλώσουν να πάρουν μηχανή οπότε και να φοράνε κράνος. Διαμορφώνεται έτσι μια αντίληψη.

Οι καινούριοι οδηγοί θεωρητικά όσο περνάνε τα χρόνια έχουν καλύτερη εκπαίδευση. Αν πχ ξέρουν και το εφαρμόσουν πως δεν σταματάμε στη μέση διασταύρωσης κι ας έχουμε πράσινο στο φανάρι μας αλλά είμαστε μποτιλιαρισμένοι, τότε και οι άλλοι θα καταλάβουν και θα κάνουν το ίδιο.

Διότι αλλιώς αν συνεχίσουμε το ίδιο παραμύθι, θα είναι σαν να μιλάμε στον καθρέφτη μας.

Τι φοβόμαστε, το σωστό?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Χμ...εμένα μου άρεσει το ice tea...άσε που στην αγγλία το πίνουν μόνο ζεστό..και η μπύρα τους πάντα κρύα(και φανταστικές μπύρες όχι σαν τις αηδίες εδώ)..χλιαρή έπινε μόνο ο ξάδερφος του Αστερίξ
    Σωστά. Μα τον Τουτατή...

Εκλιπαρώ την συγνώμη σας.
    2004 R1 red-black

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    να θυμίσω και το άλλο ... ότι όλοι οι άγγλοι είναι αδελφές ενώ οι έλληνες οι γαμίκουλες.

Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν είχαμε τον πλούτο από τις αποικίες (όσον αφορά τη σύγχρονη ιστορία μας) για να φτιάξουμε τη χώρα μας .

Και να τα'χαμε όμως, μάλλον κάποιοι θα είχαν φτιάξει τα ατομικά τους παλάτια παρά τη χώρα.

Ναι σίγουρα. Είμαστε γαμίκουλες και πεθαίνουμε στους δρόμους. Τελικά συμφωνώ με τον Cpt. Haddock. Τα λάθη μας δεν τα βλέπουμε ποτέ, μόνο τα λάθη άλλων. Και το μόνο που μας αφορά είναι να πίνουμε την μπύρα μας κρύα και το τσάι μας ζεστό.

"Εγώ μένω Ελλάδα" Ωραία φράση. Δυστυχώς μαζί με μερικούς, έχει μείνει πίσω και η Ελλάδα.
    2004 R1 red-black

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    "Εγώ μένω Ελλάδα". Δυστυχώς μαζί με μερικούς, έχει μείνει πίσω και η Ελλάδα.
    :wacko:

Α επίσης θα ήθελα να επισημάνω κάτι που ίσως μερικοί δεν το γνωρίζουν, όσον αφορά την χρήση του απαραίτητου εξοπλισμού όταν βρισκόμαστε πάνω στην μηχανή. Επειδή παρόμοια συζήτηση έγινε σε ένα περιοδικό του εξωτερικού.

Σε περίπτωση ατυχήματος που δεν φταίει η μηχανή αλλά το αυτοκίνητο και πρέπει να πληρώσει τα "σπασμένα" η ασφάλεια του αυτοκινήτου καθώς και όσους λογαριασμούς για νοσοκομεία,γιατρούς, περίθαλψη κτλ κτλ, έχει το δικαίωμα η ασφάλεια του αυτοκινήτου να πει, πως επειδή ο αναβάτης δεν είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό, και δεν προστάτευε ο ίδιος τον εαυτό του, εμείς δεν πρόκειτε να πληρώσουμε περίθαλψη. Που πολλές φορές είναι και πολλές χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα μπορούν να σας κάνουν και μήνυση!!! Ναι..έχουν γίνει και αυτά.

Να θυμάστε, κάτι τέτοιες ασφαλιστικές ψάχνουν το παραμικρό γιά να μην πληρώσουν. Μην τους δώσετε το δικαίωμα. Αφού βέβαια εξερέσουμε τον πόνο και την μεγάλη @@@@@@ να βρίσκεσαι στραπατσαρισμένος για ένα μήνα σε ένα νοσοκομείο.
    2004 R1 red-black

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    VASKUNITO................

Έδώ είναι Βαλκάνια....!!!!!!!!

Κανά 2500 χρόνια....!!!!!!!

Ούτε μπύρα ζεστή πίνουμε....
    Ούτε οδηγάμε άριστερά.....
    Ούτε μπριζόλα μέ μαρμελάδα τρώμε......
    Ούτε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, έχουμε..........
    Ούτε ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.......
    Ούτε κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες.......
    Ούτε έχουμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....καί διάδοχο .....
    Ούτε φιάχνουμε τούς δρόμους μας ρουφώντας τό αίμα κανενός.....

Καμμιά φορά όμως φοράμε τό κράνος στόν άγκώνα γιατί νομίζουμε ότι
    τό κεφάλι μας πήγε έκεί....!!!!
    Έκεί όμως πού είναι τό κεφάλι τών Άγγλων ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....!!!!!!!!!

Έγώ .....ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΕΣΥ...????

1. μπύρα ζεστή πίνουμε...απλώς δεν την παραγγέλνουμε ζεστή...και την πληρώνουμε και σε
    διπλάσια τιμή απο τους άγγλους
    2.δεν τρώμε μπριζόλα με μαρμελάδα.....τρώμε Mac Donalds ....ακόμα χειρότερα
    3. δεν πετάμε βόμβες αλλά στρώνουμε χαλιά για τα αεροπλάνα που τις πετάνε και τρώμε τα πυρηνικά απόβλητα των αεροπλανοφόρων που μεταφέρουν τα αεροπλάνα που πάνε να τις πετάξουν....(προτεκτοράτο με λίγα λόγια)...επίσης ρίχνουμε και καμία σφαίρα σε Αφγανιστάν, Βοσνία κτλ
    4. δεν κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες...καταστρέφουμε τους δικούς μας ή τους χαρίζουμε - στην καλύτερη περίπτωση - στους ξένους επίσημους αρχαιοκάπηλους
    5.δεν έχουμε όντως πλέον Βασιλιά πάρόλα αυτά τον πληρώσαμε πρόσφατα πολύ ακριβά....(αποζημίωση αποκαλούμενης βασιλικής περιουσίας)
    6. δεν φτιάχνουμε όντως δρόμους, αλλά ρουφάμε το αίμα τον ελλήνων οδηγών καθημερινά...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....
    ΑΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    1. μπύρα ζεστή πίνουμε...απλώς δεν την παραγγέλνουμε ζεστή...και την πληρώνουμε και σε
    διπλάσια τιμή απο τους άγγλους
    2.δεν τρώμε μπριζόλα με μαρμελάδα.....τρώμε Mac Donalds ....ακόμα χειρότερα
    3. δεν πετάμε βόμβες αλλά στρώνουμε χαλιά για τα αεροπλάνα που τις πετάνε και τρώμε τα πυρηνικά απόβλητα των αεροπλανοφόρων που μεταφέρουν τα αεροπλάνα που πάνε να τις πετάξουν....(προτεκτοράτο με λίγα λόγια)...επίσης ρίχνουμε και καμία σφαίρα σε Αφγανιστάν, Βοσνία κτλ
    4. δεν κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες...καταστρέφουμε τους δικούς μας ή τους χαρίζουμε - στην καλύτερη περίπτωση - στους ξένους επίσημους αρχαιοκάπηλους
    5.δεν έχουμε όντως πλέον Βασιλιά πάρόλα αυτά τον πληρώσαμε πρόσφατα πολύ ακριβά....(αποζημίωση αποκαλούμενης βασιλικής περιουσίας)
    6. δεν φτιάχνουμε όντως δρόμους, αλλά ρουφάμε το αίμα τον ελλήνων οδηγών καθημερινά...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....
    ΑΜΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ...

Respect
    2004 R1 red-black

Και μετά σου λέει Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα.

Μήπως θα έπρεπε να επαναδιατυπώσεις τον τίτλο αυτού του thread?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    VASKUNITO................

Έδώ είναι Βαλκάνια....!!!!!!!!

Κανά 2500 χρόνια....!!!!!!!

Ούτε μπύρα ζεστή πίνουμε....
    Ούτε οδηγάμε άριστερά.....
    Ούτε μπριζόλα μέ μαρμελάδα τρώμε......
    Ούτε ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, έχουμε..........
    Ούτε ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.......
    Ούτε κρατάμε κλεμμένους Παρθενώνες.......
    Ούτε έχουμε ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....καί διάδοχο .....
    Ούτε φιάχνουμε τούς δρόμους μας ρουφώντας τό αίμα κανενός.....

Καμμιά φορά όμως φοράμε τό κράνος στόν άγκώνα γιατί νομίζουμε ότι
    τό κεφάλι μας πήγε έκεί....!!!!
    Έκεί όμως πού είναι τό κεφάλι τών Άγγλων ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....!!!!!!!!!

Έγώ .....ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ....
    ΕΣΥ...????

Συγνώμη που θα σου την πω, αλλά η απάντησή σου θυμίζει κακομαθημένο παιδάκι πρώτης δημοτικού!
    "Κωστάκη γιατί πέταξες το σκουπίδι κάτω;"
    Και ο Κωστάκης δείχνοντας το Γιωργάκη με το δάχτυλο:"Κυρία και ο Γιωργάκης πέταξε το δικό του το σκουπίδι κάτω, πρόπερσι στα προνήπια και η δασκάλα δεν του είπε τίποτα!"
    Κανένας εδώ μέσα δε νομίζω να αμφιβάλει (για να σοβαρευτούμε) ότι οι Άγγλοι και οποιοδήποτε άλλο έθνος, έχουν τα δικά τους ελαττώματα και έχουν πράξει διάφορα για τα οποία θα έπρεπε να ντρέπονται! Αποτελεί όμως αυτό, ικανοποιητικό άλλοθι, όταν μας φέρνουν ως παράδειγμα κάτι σωστό που τους χαρακτηρίζει, για να καταρρίπτουμε τους ισχυρισμούς αυτών που επισημαίνουν τη σωστή πρακτική, ώστε να μην την υιοθετήσουμε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti

Re: Re: Re: Re: Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Χα χα ναι αυτό με το σκούφο το ξέχασα. Το παρατήρησα κι εγώ. Ίσως είναι ειδικός σκούφος της Arai γιά να μην σε... β-Arai το κρύο αλλά και να σε προστατεύψει σε περίπτωση που ατυχήματος με νταλίκα που μεταφέρει πούπουλα σε βιομηχανία παρασκευής μαξιλαριών. Τι άλλο να πω.

Πάντως το θεϊκό είναι το κράνος αγκαζέ στον αγκώνα. Ρε φίλε, αφού κάνεις τον κόπο να το πάρεις γιατί δεν το βάζεις στο ξερό σου το κεφάλι; Ίσα ίσα που στον αγκώνα σε δυσκολεύει και στην οδήγηση. Αίσχος

Αλλά...ο παθών...μαθών.

Το ποιο τρελλο,ειναι που εδω που μενω εγω, ΟΛΟΙ οι πιτσιρικαδες που κυκλοφορουνε με παπακια φορανε κρανος, αλλα χωρις να βαλουνε το κεφαλι τους μεσα.
    Δηλαδη το εχουν ΠΑΝΩ στο κεφαλι, και οταν βλεπουνε κανα μπλοκο το τραβανε προς τα κατω ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ και κανουν τους νομιμους. Το θεαμα μου θυμιζει παρα πολυ τη γνωστη προτομη του περικλη του αρχαιου,με τη περικεφαλαια πανω στο κεφαλι κι οχι φορεμενη,αυτος ομως προφανως για να ποζαρει στον γλυπτη της εποχης.

Παλαιό μέλος
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ......ΧΩΡΙΣΤΑ

Θά τά πώ γιά όλους μαζί........

Ή Έλλάδα λεβέντες μου δέν πρόκειται νά γίνει ποτέ Άγγλία.....!!!!!!
    Γιά νάχεις καλούς δρόμους πρέπει νά έχεις ρουφήξει τό μεδούλι τής μισής γής
    καμμιά πεντακοσαριά χρόνια.....

Τά τσάγια καί οί μπριζόλες γιά όσους δέν τό άντελήφθησαν είχαν παραβολική
    σημασία.........

ZZR......παιδί μου ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ........ΑΛΛΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ....όταν 1 έκατομμύριο
    στούς δρόμους ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.....έσύ πού ήσουν..??
    Στή βουλή μέ τόν κύριο YES SIR..??
    Nταβάδες καί πετρώνους γιά τούς Παρθενώνες μας ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ....!!!!!!
    Ούτε λόρδους νά τούς κόβουν μέ τά πριόνια....!!!!!
    Καλή ή πλάκα άλλά όταν ή κουβέντα σοβαρεύει.........ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ....!!!!!!!!
    Άπό μιά χώρα πού καί τό κλάσιμο βιντεοσκοπείται........ΕΓΩ.....
    ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ ΤΙΠΟΤΕ....!!!!!!!!
    Κί άν ήταν νά διαλέξω 100 φορές τό ίδιο θά έκανα.....
    θά προτιμούσα ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......άπό όλες τίς σκατοχώρες τής Εύρώπης....
    Καί άν ύποψιαζόμουν τό παραμικρό,πώς γιά νά πάρω κάτι πού λαχταρώ
    νά δώ καί έδώ σωστό,θά είχε σάν άντάλλαγμα τήν παραμικρή ύποχώρηση
    σέ ότι άφορά τίς άτομικές μου έλευθερίες,......ΤΟΤΕ.....
    ΑΝΑΘΕΜΑ....τούς δρόμους καί ότι άλλο....!!!!!
    Άν έπρόκειτο λοιπόν ποτέ νά διαλέξω.......
    ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ.........!!!!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ....!!!!!!!!!
    Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...!!!!!

Γιά νά τό κάνω λοιπόν πιό άπλοικό τό πράμμα θά σάς ρωτήσω όλους έσάς πού μέ κράξατε...
    άφού πρώτα πώ σέ όσους .....ΔΕΝ τό άντελήφθησαν ότι καί γώ θά ήθελα τήν Έλλάδα μας
    καλύτερη,...ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...,
    τί θά προτιμούσατε άν σάς έβαζαν στό δίλλημα νά διαλέξετε....
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ......μέ τά κακώς κείμμενα του
    Η............
    αύτή τήν όποιαδήποτε Άγγλία μέ τούς ώραίους δρόμους,τούς φοβερούς πολίτες κ.λ.π....κ.λ.π...
    γιά νά μήν έπεναλαμβάνω τίς όμορφιές τους.... ??????????????????

Έγώ λοιπόν....ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...πού κανείς δέν μού άπαγορεύει νά
    όνειρεύομαι καλύτερη......

ΕΣΕΙΣ...????

Όπως λοιπόν βλέπετε ή διαφωνία μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....μέ τό άν θέλω ή δέν θέλω
    καλύτερα πεζοδρόμια....ΑΛΛΑ.....
    μέ τί άντίτιμο θά τά άποκτήσω....!!!!
    Άν είναι μέ τήν ..ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΜΠΟΤΟΠΟΙΗΣΗ......
    ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....!!!!!!
    Δέν είμαι Έλληναράς....άλλά ούτε καί ΕύρωΠΕΟΣ....!!!!!
    Ούτε είς Παρισίους μεγάλωσα ούτε είς τάς Βρυξέλλας...!!!!!!!!!!!
    Είμαι άπό τό χωριό τού Κουφοντίνα καί μού άρέσει πολύ ή Θεσσαλονίκη πού ζώ,......
    μέ τούς κωλόδρομους της, μέ τίς ρεμούλες της, μέ τήν κωλοδημόσια διοίκηση της,.......
    ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ...!!!!!!!!!!!
    Πάντα θά ψάχνω τό καλύτερο,..........ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.....!!!!!!!!
    Γιατί αύτοί είναι......ΣΚΕΤΟΙ ΠΕΗ.....!!!!!!!!!
    Άν είναι νάχω 500 κάμερες άπό τό σπίτι μέχρι τό σούπερ-μάρκετ καί γώ ΚΟΤΤΑ θά είμαι,
    όχι όμως άπό παιδεία άλλά άπό ...ΦΟΒΟ...!!!

Έν πάσει περιπτώσει φίλοι μου θεωρώ πώς ή Έλλάδα μας έχει πολύ περισσότερα νά έπιδείξει
    άπό τό νά ζηλέψει άπό όλη τήν Εύρώπη........
    Γιατί έμείς δρόμους κάποτε μπορεί νά κάνουμε καί παιδεία οδηγική μέ τό έτσι ή τό άλλιώς
    νά παρουσιάσουμε..............ΑΛΛΑ......
    ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ....!!!!!
    Αύτές είναι οί άπόψεις μου.....
    Τώρα σάς άκούω....

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μώ την τύχη μου πρωί-πρωί
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 22:20
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. Γ@μω την ανεργία μου......
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 143
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 19:16
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  5. Γ@μω την γκαντεμια μου
    από voudarxos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 20:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας