ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ αέρα τα μυαλά σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μα είναι δυνατόν τόσο νωρίς?
![]()
Μπας και το ματιάσανε?![]()
Αυτό το τρένο το'χεις χάσει προ πολλού.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ αέρα τα μυαλά σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μα είναι δυνατόν τόσο νωρίς?
![]()
Μπας και το ματιάσανε?![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ΕΣΕΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ αέρα τα μυαλά σου.
Ζηλεύεις που είμαι ωραίος ψηλός με γαλανά μάτια, και βάρος ιδανικό για enduro.![]()
Και καλα το xr εβγαλε 140.000χλμ.....εσυ πως τα "εβγαλες" πανω του![]()
![]()
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
ειδικά το τελευταίο ...... (αλλιώς δε θα έφτανες να πατήσεις κάτωΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ζηλεύεις που είμαι ωραίος ψηλός με γαλανά μάτια, και βάρος ιδανικό για enduro.![]()
![]()
)
You BETA believe...
ψαχνω για ενα που να μη το αντεξωΑρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Και καλα το xr εβγαλε 140.000χλμ.....εσυ πως τα "εβγαλες" πανω του![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε ΧR το πρόβλημα είναι φανερό..Δεν είχες κάνει καλό στρώσιμο...:rotflmao:
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
εμενα θα πεις ρε ασχετεΑρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Φίλε ΧR το πρόβλημα είναι φανερό..Δεν είχες κάνει καλό στρώσιμο...:rotflmao:...........εχω στρωσει 17 μηχανακια...........................................................................ολα με σουζα
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω για τις αποψεις σας...............αλλα η οργανωση δε μου λεει ποια ειναι σωστη,και ανησυχω![]()
:wacko: :hypnotize :rotflmao: :o
Γιαυτό έγινε χρέπι στα μόλις 150000 χιλιομετράκια..Όλο σούζα δεν λιπαίνεται σωστά ο κινητήρας και τον χάλασες...καλά να πάθεις που αγοράζεις ΗοndaΑρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
εμενα θα πεις ρε ασχετε...........εχω στρωσει 17 μηχανακια...........................................................................ολα με σουζα
![]()
![]()
![]()
![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Γιαυτό έγινε χρέπι στα μόλις 150000 χιλιομετράκια..Όλο σούζα δεν λιπαίνεται σωστά ο κινητήρας και τον χάλασες...καλά να πάθεις που αγοράζεις Ηοnda![]()
εκανα και έντο,να μη μενει πισω το λαδι.........σωστα????? αν εχει κανεις το μανιουαλ του κατασκευαστη ας μου πει...........να βρω τι εκανα λαθος ρε παιδακι μου επιτελους
:a1:
Ε μα είδες που δεν τα ξέρεις?Κάνεις σούζα..Λιπαίνεται το πίσω κομμάτι..μετά το με το endo το λάδι στα κωλομηχανάκια που είναι τα honda έχει πάρει τέτοιο σχήμα ώστε να μην μπορεί να πάει μπροστά..Δέξου το φίλε και τελείωσε...χρέπι είναι και εσύ φταις που είσαι κουλός:rotflmao:![]()
μηπως λεει το ενγουρουνιδιο του κατασκευαστη να μην κανουμε σουζες????? δε νομιζω![]()
τωρα που το σκεφτομαι,καμια φορα στη σουζα αναβα φλας.......τα φλας τα βαζουν εδω για να βγαινει αδεια κυκλοφοριας,καποια βλακεια θαχει γινει στη πατεντα και βραχυκυκλωσε η μπιελα,μπερδευτηκε και εχασε το δρομο προς το μπουζι.......ε κυριε σαρακακη???? σ επιασα![]()
![]()
φταει που εκανες τα service στο βουνο ρε παλιο-μεθυστακα!!
p.s.τα τακακια τωρα που δε τα χρειαζεσαι τι θα κανεις????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H