Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Υπάρχουμε... Συνυπάρχουμε;

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Και συγνώμμη που ξαναποστάρω από κάτω.
    Εχτές είχε στην θεματική βραδιά του Κούλογλου, την ιστορία του απαρντχάιντ, στην Ν. Αφρική. Καταπληκτικό ντοκυμανταίρ.
    Έχουνε δει κανένα τέτοιο οι ρατσιστές? ή βλέπουνε μόνο survivor, και παρακαλάνε να κερδίσουν οι έλληνες, (επίτηδες το ε μικρό), τους κακούς τούρκους? Ανεμίζανε και την Ελληνική σημαία από ότι μου είπανε οι ελληνάρες του κολοριάλιτι.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Κ αυτο το survivor,,εθνικο θεμα εγινε.
    Δικιο πιστευω εχει ο αλχιμιστης.Γενικα παντα δεν ειμαστε λαος με εθνικιστικη νοοτροπια.
    Τωρα σχετικα με τους αλβανους ο καθενας εχει την αποψη του.....(βρε ουστ)
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Κ αυτο το survivor,,εθνικο θεμα εγινε.
    Δικιο πιστευω εχει ο αλχιμιστης.Γενικα παντα δεν ειμαστε λαος με εθνικιστικη νοοτροπια.
    Τωρα σχετικα με τους αλβανους ο καθενας εχει την αποψη του.....(βρε ουστ)

Το κάνανε εθνικό θέμα, και οι ανεγκέφαλοι τσιμπήσανε. Δηλαδή από που και ως πού ρε μάγκες, το κάθε κολόπαιδο, που θέλει να κάνει καριέρα με όποιο μέσο, ξεφτυλίζοντας τον εαυτό του μέσω ενός ριάλιτι, θα εκπροσωπεί την Ελλάδα? Θα σηκώνει την αιματοβαμενη Ελληνική σημαία, για να πάρει κάποιες χιλιάδες ευρώ? Την συγκεκριμένη σημαία που σήκωσε αυτός ο αλήτης, την καίω μαζί με αυτόν. Την ξεφτύλισε. Την σημαία που κράταγε ο Ήρωας της Αλβανίας και ο Αντάρτης ενάντια στους Γερμανούς την τιμώ.
    Θα διαφωνήσω μαζί σου, και με τον αλχημιστή. Οι Έλληνες εκτός από την περίοδο 1940 - 1944, άγονταν και φέρονταν πάντα από τις εθνικιστικές σε αντιδιαστολή με τις εθνικές ιδέες. Όλες οι κυβερνήσεις εκεί πατούσαν και κάναν ότι ήθελαν. Ο εθνικισμός εμπεριέχει και στοιχεία ρατσισμού, τα οποία την κατάλληλη στιγμή αναδύονται, και την κατάλληλη στιγμή, π.χ. αλβανοί, παίρνουν κεφάλι. Τώρα μπορείς να μου πεις, άλλο ο λαός και άλλο οι κυβερνήσεις του, δεν μπορώ να πω ότι θα έχεις και άδικο, αλλά όλοι μας μοιραζόμαστε μέρος της ευθύνης. Ακόμα και αυτοί που διαφωνούμε, επειδή απλά δεν κάναμε - κάνουμε περισσότερα.
    Δεν ξυπνάς μια μέρα και ξαφνικά είσαι ρατσιστής. Θέλει εκκόλαψη το αυγό του φιδιού. Ενσταλάσσεται σιγά σιγά μέσα σου, μέχρι να σε γεμίσει.
    Πιο παλιά, και βέβαια ακόμα και σήμερα, τον ρατσισμό τον αντιμετωπίζουν οι τσιγγάνοι π.χ, καθ'όλα νόμιμοι Έλληνες πολίτες, με ίσα δικαιώματα στην "ευνομούμενη" πολιτεία μας.
    Γι' αυτό φτάνουμε σήμερα, και ξαφνιαζόμαστε με το μέγεθος των ρατσιστών, χρυσαυγιτών, και των "κρυφό" πολλών ακόμα "ιστών".
    Συγνώμμη για το μακροσκελές του ποστ, αλλά στην ουσία δεν πιστεύω ότι διαφωνούμε.

Φιλε μου,παρα τις ιδεες μου....Γυφτους και αλβανους ουτε στα ματια μου να μην τους βλεπω..
    Αλβανους απο προσωπικες και απο αλλες εμπυριες..
    Οσο για τους γυφτους,,,ε δεν χρειαζονται και παραδηγματα.
    Μονο την καταστροφη που αφηνουν πισω τους σε οποιο μερος μεινουνε(για κανα 3μηνο γιατι μετα τους τρωει η βρομα)φτανει.Ασε,διπλα στην εταιρεια που εργαζομαι εμεναν καποτε και τραβουσα τα μαλλια μου.
    Δεν λεω,πολλες φορες ριχνουμε το φταιξιμο στους ξενους,οπως τις κλοπες ας πουμε.
    Οπου στην τελικη περαν απο τους επαγγελματιες κλεφτες ο απλος ανθρωπος τον οποιο επιτρεψανε να μπει στην χωρα αλλα δεν εχει δουλεια και πειναει ειναι λογικο να κλεψει.Παρ' αυτα το εχει το ατιμο το αιμα τους,τι να πω.Ασχημη ρατσα..
    www.tsakosart.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    Φιλε μου,παρα τις ιδεες μου....Γυφτους και αλβανους ουτε στα ματια μου να μην τους βλεπω..
    Αλβανους απο προσωπικες και απο αλλες εμπυριες..
    Οσο για τους γυφτους,,,ε δεν χρειαζονται και παραδηγματα.
    Μονο την καταστροφη που αφηνουν πισω τους σε οποιο μερος μεινουνε(για κανα 3μηνο γιατι μετα τους τρωει η βρομα)φτανει.Ασε,διπλα στην εταιρεια που εργαζομαι εμεναν καποτε και τραβουσα τα μαλλια μου.
    Δεν λεω,πολλες φορες ριχνουμε το φταιξιμο στους ξενους,οπως τις κλοπες ας πουμε.
    Οπου στην τελικη περαν απο τους επαγγελματιες κλεφτες ο απλος ανθρωπος τον οποιο επιτρεψανε να μπει στην χωρα αλλα δεν εχει δουλεια και πειναει ειναι λογικο να κλεψει.Παρ' αυτα το εχει το ατιμο το αιμα τους,τι να πω.Ασχημη ρατσα..
    Εδώ διαφωνούμε και με στεναχωρεί αυτό. Ξανασκέψου το.

Δεν ειμαι εθνικιστης αυτοι ειναι αλβανοι:rotflmao: :rotflmao:
    Παντου υπαρχουν και οι ''κακοι'' αλλα το προβλημα ειναι οτι σε αυτους τους ανθρωπους δεν εχω δει ακομα τους καλους.
    Τελος μην μπερδευεις τσιγγανους με γυφτους....
    Τωρα να σου πω οτι δεν τα πιστευω αυτα.......ψεμματα θα σου πω.
    www.tsakosart.gr

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    παιδια εγω εκανα 6 μηνες μεσα στην Αλβανια,συγκεκριμενα εξω απο τα Τυρανα στο δυραχιο νατοικος κατα την διαρκεια της θητειας μου,στην μονη νατοικη βαση που υπαρχουν Ελληνες και Τουρκοι μαζι,η βαση ειχε Ιταλικη διηκηση,ρε παιδια τα συμπερασματα μου ειναι οτι
    1)Ο καθε λαος εχει την κουλτουρα του και εφοσον δεν διαταρασει την δικια μας οταν ερχετε στην χωρα μας πρεπει να την σεβαστουμε
    2)Οι τουρκοι δεν μας μισουνε,ισα ισα θα ελεγα πως μας θαυμαζουν κιολας(τουλαχιστον τα παιδια που γνωρισα εγω και καναν την θητια τους σαν εμενα)
    3)τα μεγαλυτερα προβληματα τα ειχαμε με τους Ιταλους που δεν γουσταραν μια τους Ελληνες και την Ελλαδα

Ολα τα παραπανω που λετε καποιοι λιγο εχουν να κανουν με το αρχικο ποστ,το θεμα ειναι οτι δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλα αυτο δεν συμενει οτι καποιοι ειναι ανωτεροι και καποιοι κατωτεροι,ολοι οι ανθρωποι ειμαστε διαφορετικοι αλλα χωριζομαστε σε ομαδες λογο της κοινης κουλτουρας που επικρατει στις κατα τοπους ομαδες,Ελληνας ειναι οποιος εχει την ιδια κουλτουρα με 'εμας',δεν εχει σημασια που γεννηθηκε η τι χρωμα ειναι,υπαρχουν παρα πολοι ανθελληνες που γεννηθηκαν εδω,τι να λεει αυτο?τι κανει καποιον που καιει την σημαια μας Ελληνα και π.χ. την κιττυ που νιωθει οπως λεει Ελληνιδα ξενη?
    Ολα αυτα κατα την γνωμη μου ειναι τεχνασματα της γραφιοκρατιας για να μας απο-προσανατολισει απο το ποιος ειναι πραγματικα λαθος και εχθρος μας και ποιος οχι,βαζουν τα αδερφια να σκοτωνονται και ο πραγματικος εχθρος χαιρει ευημεριας ανεξαρτητου αποτελεσματος.
    ...και για να λυσω τις αποριες περι του ποιος ειναι ο εχθρος,
    οι μεγαλυτεροι εχθροι της Ελλαδος ειναι οι Ελληνες που δεν ασκουν το Ιερο δικαιωμα-υποχρεωση του εκλεγην,δηλαδι αυτοι που μενουν αμετοχοι στις εκλογες,ναι στο χερι μας ειναι αμα δεν γουσταρουμε να καταργησουμε τον δικοματισμο στην Ελλαδα,αλλα μας εχουν βαλει στο λουκι του ωχ αδερφισμου,δεν σε καλυπτει κανενα κομμα?,οκ ασκησε το δικαιωμα-υποχρεωση του εκλεγεσθε και κανε εσυ κατι και θα βρεις υποστιρικτες,αλλα που να ψαχνεις τωρα και τι σου λεω τωρα,ετσι?
    δεν συνεχιζω γιατι αρχισα να ξεφευγω
    καλημερα
    Ο πυργος της Βαβελ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Υπαρχουμε στο Facebook?
    από Xrider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2010, 13:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε