Ξεκινάμε,
ανεφοδιασμός,
ξεκίνημα γρήγορου ωραίου ρυθμού στο πλέον πολύ καλό κομμάτι μέχρι Κόρινθο,
με εναλλαγές , ξεκινήματα ρεπρίζ και γενικά όμορφα συναισθήματα...
Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά απο μυρωδιά, και αργότερα αποδεικνύεται απο τα λεγόμενα του παπ ότι "μύριζε" απο Ελευσίνα...
ψιλοχανόμαστε πριν τα δεύτερα διόδια , περιμένουμε λίγο ξαναμαζευόμαστε για να μπούμε πλέον απο Αρχ.Νεμέα και να πάμε απο την διακλάδωση δεξια στο γεφυράκι των γραμμών προς Αργος.
Κανουμε την ωραία ελαφρο-στριφερή και μετά φουλ πεδινή διαδρομή... και διαπιστώνουμε πάλι μια χασούρα , περιμένουμε και μαθαίνουμε ότι ένα χωραφάκι παρακάλαγε να ποτιστεί με αμμωνία φρέσκια εδώ και ώρα απο τον srx6 που φυσικά δεν χάλασε χατήρι σε αυτό που του κλεισε το μάτι...
Η "μυρωδιά" συνεχίζει και εγώ απτόητος μαζί της...
ξανασυνεχίζουμε λίγο μετά το Άργος και λίγο πριν το Ναύπλιο χάνουμε πάλι τους πίσω 3....
σταματάμε να τους περιμένουμε...
![]()
ΚΑΠΝΟΙ καμένου λαδιού απο το δικό μου!!! και 92C θερμοκρασία λαδιού!!!
Σκύβω και βλέπω το κάρτερ μες την πιτσίλα λαδιού...
Λιγο μετά το εγκεφαλικό και λίγο πριν την λιποθυμία με τα καντήλια ήδη να πέφτουνε, με καλμάρουν λίγο τα παιδιά και ξεκινάμε να σκουπίζουμε ότι μπορούμε αφού ο div400 την γλύτωσε παρα γουρουνοκωλότριχα απο ένα χάσιμο μπροστινού με 5χλμ/ώρα επειδή ένα αμάξι αποφάσισε να βγει απο θέση χωρίς ορατότητα...
Κάρτερ λάδια ,
Εξάτμιση λάδια,
Λάστιχο πίσω λάδια...
ψυγείο λαδιού απο την μέση και κάτω... μούσκεμα...
:hypnotize
![]()
τελικά καταλαβαίνουμε αφού έχουν σουρώσει κάτω αρκετά λαδάκια , ότι η δεξιά βίδα της σωλήνωσης απο το ψυγείο λαδιού χάνει...και ότι ήδη το μηχανάκι είναι με κάτω του επιτρεπτού στάθμη...
![]()
Έρχονται και οι υπόλοιποι που είχαν σταματήσει για να πάρουν και αυτοί λαδάκια:a13:
και αποφασίζουμε να πάμε να συμπληρώσουμε λίγο λάδι να βεβαιώσουμε το σημείο διαρροής και αν και εφόσον να δούμε τι θα κάνουμε...
Προτιμώ απλά να καλέσω γερανό να το πάρει να το γυρίσει πίσω για να έχω και τα αποδεικτικά του συμβάντος , και να πάρω ανάλογες απαντήσεις τι και γιατί... καθώς υπάρχουν παιδιά που προθιμοποιούνται να με πάρουν 2κάβαλο και να συνεχίσουμε...
... προτιμώ την γερμανίδα σαν πιο άνετη για την συνέχεια της βόλτας...
Καθόμαστε Ναύπλιο για καφεδάκι, έρχεται ο γερανός , το πέρνει...
ωστόσο τα έχω πάρει και εγώ με το τι θα μου συνέβαινε αν συνέχιζα με το λαδωμένο λάστιχο...
Προβληματισμένοι ΟΛΟΙ,
o trooper & gixxerpap: δώστην ρε Λάμπρο να πάει στο διάολο, εσένα δεν σε πάει αυτή η μηχανή...
![]()
Φυσικά και εδώ και η γκαντεμιά δεν μας αφήνει ήσυχους...
αυτή η παλιόσομπα καθε 2 λεπτά με νεα φιάλη και σβύνει...
ετοιμαζόμαστε να οδεύσουμε προς Ν.Κιο παραλιακα απο τον κόλπο του Ναυπλίου όπου και λόγω έργων στον δρόμο κάνουμε έναν μικρό κύκλο...
Ξανα-εφοδιασμός για τα επόμενα ποιο όμορφα και στριφτερά μας χιλιόμετρα...
![]()