Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Δευτερη φορα στην ζωη μου που....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εμεις τον Παπαδοπουλο γιατι δεν τον τουφεκισαμε?Ο τουφεκισμος υπηρχε σαν ποινη.
    Όλοι οι πρωταίτιοι της χούντας καταδικάστηκαν σε θάνατο και η ποινή μετετράπη σε ισόβια με απόφαση της τότε κυβέρνησης.

Πληροφοριακά ο τελευταίος καταδικασθείς σε θάνατο στην Ελλάδα εκτελέστηκε μετα το '74...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Όλοι οι πρωταίτιοι της χούντας καταδικάστηκαν σε θάνατο και η ποινή μετετράπη σε ισόβια με απόφαση της τότε κυβέρνησης.

Πληροφοριακά ο τελευταίος καταδικασθείς σε θάνατο στην Ελλάδα εκτελέστηκε μετα το '74...

Χμμμμ εχω την εντύπωση ότι κάνετε λάθος.... αν δεν κάνετε λάθος, παρακαλώ διορθώστε με, με τας λεπτομέρειας της τελευταίας εκτελέσεως...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Χμμμμ εχω την εντύπωση ότι κάνετε λάθος.... αν δεν κάνετε λάθος, παρακαλώ διορθώστε με, με τας λεπτομέρειας της τελευταίας εκτελέσεως...

Λες;

δε θυμάμαι όνομα, αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι εκτελέστηκε ΜΕΤΑ το ΄74

αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

ΑΥτο λεω και εγω...αφου υποτιθεται πας να εκπολιτισεις τουλαχιστον κρατα τα προσχηματα και μην κανεις οτι εκανε ο "απολιτιστος"!!
    Εδω ειναι το Vietnam II..coming soon on Cinema...psp + xbox
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Να κάνω μία χαζή ερωτησούλα;;;;;;;
    Από που προκύπτει ότι ο Σαντάμ ήταν βασανιστής;;;;;;;;;;;
    Σφαγέας και δολοφόνος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μήπως λέγω εγώ τώρα από τα ΙΔΙΑ μέσα (ΜΜΕ) που τον στήριζαν μέχρι πρότινος;;;
    Μήπως ξαναλέω από τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα τα οποία όλως τυχαίως δεν είχαν πει τίποτα για βιασμούς δολοφονίες και σφαγές ως τον πρώτο πόλεμο στο Κουβέιτ;
    Μετά έγιναν όλα; Πιο πριν δεν τα είχαμε ανακαλύψει;;;;;;;;;
    Μήπως ξαναλέω να ελέγχουμε πολύ προσεκτικά όσο μπορούμε βέβαια τι μας δίδεται ως πληροφορία; Ως γνώση;

ΥΓ Δεν υπερασπίζομαι τον Σαντάμ ούτε λέω πως ήταν άγγελος. Απλώς έχω κάποιες αμφιβολίες και γενικά δεν μου αρέσει η απόλυτη και ξαφνική δαιμονοποίηση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Λες;

δε θυμάμαι όνομα, αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι εκτελέστηκε ΜΕΤΑ το ΄74

αλλά μπορεί να κάνω και λάθος...

Αν θυμάμαι καλά ο τελευταίος άνθρωπος ο οποίος εκτελέστηκε ήταν Έλληνας και δεν είχε σχέση με τα πολιτικά τεκταινόμενα.
    Νομίζω ότι είχε σφάξει και κάψει τη γυναίκα του αλλά δεν είμαι βέβαιος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    ΑΥτο λεω και εγω...αφου υποτιθεται πας να εκπολιτισεις τουλαχιστον κρατα τα προσχηματα και μην κανεις οτι εκανε ο "απολιτιστος"!!
    και τι έγινε αν η ιρακινή κυβέρνηση έκρινε οτι δεν ήθελε να του δώσει χάρη;

Προσωπικά, είμαι κατα της θανατικής ποινής σα μέσο τιμωρίας.

Όμως πολλά κράτη, ειδικά στον αραβικό κόσμο έχουν τη θανατική ποινή σε κανονική "λειτουργία"

για τον Σαντάμ μας πείραξε; πόσα απο τα θύματά του έτυχαν δίκης ή έστω "δίκης" ;

Απλά την εκτέλεσή του τη θεωρώ λάθος και γιατί είμαι κατά της θανατικής ποινής ΓΕΝΙΚΑ, αλλα και γιατι πολιτικά επιφέρει λάθος αποτελέσματα

Απο την άλλη βέβαια ένας κρατούμενος Σαντάμ θα ήταν ενα διαρκές πρόβλημα

τεσπα... πιο πολύ με θλίβει η ευκολία αφαίρεσης της ζωής απο τον "θρησκευτικό" φανατισμό με τα δεκάδες καθημερινά θύματα στο Ιράκ και αλλού παρά η απώλεια ενός δικτάτορα... άλλωστε με τη φωτια έπαιζε τόσα χρόνια, πήρε ένα κράτος - όαση μέσα στα υπόλοιπα φονταμελιστικά αραβικά, με ένα λαό με σαφώς ανώτερη μόρφωση απο τους άλλους άραβες, μια χώρα με την κληρονομιά του λίκνου της ανθρωπότητας (Μεσοποταμία), μια χώρα με φυσικό πλούτο και την έκανε ένα μπουρδέλο... ας πρόσεχε.

Χιλιάδες νέοι ιρακινοί οδηγήθηκαν στο σφαγείο του πολέμου με το Ιράν εξαιτίας των διαταγών του, χιλιάδες ιρακινοί σήμερα πουλάνε ο,τι έχουν για να περάσουν απο τα ναρκοπέδια του Εβρου σε αναζήτηση καλύτερης τύχης...

Έπρεπε να πληρώσει για όλους αυτούς...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αν θυμάμαι καλά ο τελευταίος άνθρωπος ο οποίος εκτελέστηκε ήταν Έλληνας και δεν είχε σχέση με τα πολιτικά τεκταινόμενα.
    Νομίζω ότι είχε σφάξει και κάψει τη γυναίκα του αλλά δεν είμαι βέβαιος.
    Ναι, ποινικός κρατούμενος ήταν για δολοφονία

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

να προσεχεις οταν μιλας με τον πακ10, γιατι εκτος απο τραπεζιτης, κανει και αλλες δουλειες!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    να προσεχεις οταν μιλας με τον πακ10, γιατι εκτος απο τραπεζιτης, κανει και αλλες δουλειες!
    ακόμα κι εδώ ρε π@πάρα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Να κάνω μία χαζή ερωτησούλα;;;;;;;
    Από που προκύπτει ότι ο Σαντάμ ήταν βασανιστής;;;;;;;;;;;
    Σφαγέας και δολοφόνος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μήπως λέγω εγώ τώρα από τα ΙΔΙΑ μέσα (ΜΜΕ) που τον στήριζαν μέχρι πρότινος;;;
    Μήπως ξαναλέω από τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ μέσα τα οποία όλως τυχαίως δεν είχαν πει τίποτα για βιασμούς δολοφονίες και σφαγές ως τον πρώτο πόλεμο στο Κουβέιτ;
    Μετά έγιναν όλα; Πιο πριν δεν τα είχαμε ανακαλύψει;;;;;;;;;
    Μήπως ξαναλέω να ελέγχουμε πολύ προσεκτικά όσο μπορούμε βέβαια τι μας δίδεται ως πληροφορία; Ως γνώση;

ΥΓ Δεν υπερασπίζομαι τον Σαντάμ ούτε λέω πως ήταν άγγελος. Απλώς έχω κάποιες αμφιβολίες και γενικά δεν μου αρέσει η απόλυτη και ξαφνική δαιμονοποίηση.
    Chemical warfare in the Iran-Iraq War
    in 1988. Then held by Iranian troops and Iraqi Kurdish guerrillas allied with Tehran.[10] According to Iraqi documents, assistance in developing chemical weapons was obtained from firms in many countries, including the United States, West Germany, the United Kingdom, France and China.[11] ]] The Iran-Iraq War began in 1980 when Iraq attacked Iran. Early in the conflict, Iraq began to employ mustard gas and tabun delivered by bombs dropped from airplanes; approximately 5% of all Iranian casualties are directly attributable to the use of these agents. Iraq and the U.S. government alleged that Iran was also using chemical weapons, but independent sources were unable to confirm these allegations.

About 100,000 Iranian soldiers were victims of Iraq's chemical attacks. Many were hit by mustard gas. The official estimate does not include the civilian population contaminated in bordering towns or the children and relatives of veterans, many of whom have developed blood, lung and skin complications, according to the Organization for Veterans. Nerve gas agents killed about 20,000 Iranian soldiers immediately, according to official reports. Of the 80,000 survivors, some 5,000 seek medical treatment regularly and about 1,000 are still hospitalized with severe, chronic conditions. [12][13][14] Iraq also targeted Iranian civilians with chemical weapons. Many thousands were killed in attacks on populations in villages and towns, as well as front-line hospitals. Many still suffer from the severe effects.

The Halabja poison gas attack was an incident on 15 March–19 March 1988 during the Iran-Iraq War when chemical weapons were used by the Iraqi government forces to kill a number of people in the Iraqi Kurdish town of Halabja (population 80,000). Estimates of casualties range from several hundred to 7,000 people. Halabja is located about 150 miles northeast of Baghdad and 8-10 miles from the Iranian border.

Halabja was not the first time Iraq had turned its chemical arsenal on the Kurds. Thousands -- and most likely tens of thousands -- of civilians were killed during chemical and conventional bombardments stretching from the spring of 1987 through the fall of 1988. The attacks were part of a long-standing campaign that destroyed almost every Kurdish village in Iraq -- along with a centuries-old way of life -- and displaced at least a million of the country's estimated 3.5 million Kurdish population

Ελπίζω να απαντάει στο ερώτημά σου. (Για να μην παρεξηγιόμαστε, δεν είμαι υπέρ του τι γίνεται στο Ιράκ, αλλά μερικά πράγματα είναι ιστορικά γεγονότα που δεν αποδέχονται αμφισβήτηση... βλ. σφαγές Παλαιστινίων στην Sabra και Shatila).Όπως βλέπεις και εμείς οι Ευρωπαίοι βάλαμε το χεράκι μας...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. 17/12/2005 Η μερα που αλλαξε την ζωη μου
    από manhunter στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 10:59
  3. Στην επομενη ζωη μου.......
    από Zpower στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2010, 07:05
  4. Το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή μου