Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Σας ενδιαφερει ολους νεους κ παλιους!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider

Σας ενδιαφερει ολους νεους κ παλιους!!

Οποιος αναρωτιοταν γιατο ττι καλο θα φερει ο καινουργιος χρονος....ΕΚΠΛΗΞΗ!!!
    Τα νεα διπλωματα που θα παρετε υποχρεωτικα και θα αντικαταστησετε με του νεου τυπου....οπως θα εχετε καταλαβει δεν ειναι για λογους καλαισθησιας....
    ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ>Χτες ακουσα στις ειδησεις στην Ιταλια οτι απο φετος ολοι οι κατοχοι διπλοματος μηχανης θα ξαναπερασουν απο εξετασεις και ιατρικες και οδηγησης αναλογα με τα κυβικα μηχανης που εχουν.
    Δλδ.Οποιος εχει 1000κκ ξανα εξετασεις αν πηρε το διπλωμα πριν 5 χρονια,το ιδιο και για τα 600κκ
    Με λιγα λογια το Ιαπωνικο συστημα.
    ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ
    Το διπλωμα θα ισχυει για 5 χρονια και μετα ξανα ανανεωση!!
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    Οποτε... καλη χρονια παιδες!!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Σας ενδιαφερει ολους νεους κ παλιους!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Τα νεα διπλωματα που θα παρετε υποχρεωτικα και θα αντικαταστησετε με του νεου τυπου....οπως θα εχετε καταλαβει δεν ειναι για λογους καλαισθησιας....
    ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ>Χτες ακουσα στις ειδησεις στην Ιταλια οτι απο φετος ολοι οι κατοχοι διπλοματος μηχανης θα ξαναπερασουν απο εξετασεις και ιατρικες και οδηγησης αναλογα με τα κυβικα μηχανης που εχουν.
    Δλδ.Οποιος εχει 1000κκ ξανα εξετασεις αν πηρε το διπλωμα πριν 5 χρονια,το ιδιο και για τα 600κκ
    Εδώ Ελλάδα μάστορα..... NO RULES APPLY

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ετοιμασου....και με τις ταυτοτητες τα ιδια εγιναν....οταν θα βγαλουν το φιρμανι ποσο θα ειναι η κληση για οσους δεν εχουν το νεο διπλωμα τοτε θα δουμε...Το τελη κυκλοφοριας τα πληρωνεις η οχι καθε χρονο που ειναι μια απατη!?
    Στο διπλωμα θα κολλησουμε?
    Και το νεο διπλωμα ειναι υποχρεωτικο απο το 2007.

Ευτυχως που δεν εχω διπλωμα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	great.gif 
Προβολές:	439 
Μέγεθος:	848 Bytes 
ID:	73461
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ετοιμασου....και με τις ταυτοτητες τα ιδια εγιναν....οταν θα βγαλουν το φιρμανι ποσο θα ειναι η κληση για οσους δεν εχουν το νεο διπλωμα τοτε θα δουμε...Το τελη κυκλοφοριας τα πληρωνεις η οχι καθε χρονο που ειναι μια απατη!?
    Στο διπλωμα θα κολλησουμε?
    Και το νεο διπλωμα ειναι υποχρεωτικο απο το 2007.
    Εντό στο Ελλάντα ντεν ξέρουμε τίποτα ακόμα... εκεί στο Ιταλία κάνουν ότι τέλουν...

Πάντως δεν αλλάζει έτσι απλά το σύστημα των διπλωμάτων.... Το έντυπο είναι κοινό. Ο τρόπος της εξέτασης διαφέρει απο χώρα σε χώρα.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Τόσα χρόνια οδηγούσα δίχως δίπλωμα κι όπως πάει εκεί θα ξανακαταλήξω.

Κοστίζει ένα σωρό λεφτά ρε παιδιά το δίπλωμα...άκου καινούριο και κάθε 5 χρόνια...

Τα λεφτά που έδωσα για το παλιό θα μου τα δώσουν πίσω? Γιατί αν το αχρηστέψουν δίχως να μου τα δώσουν θα είναι μεγάλη απάτη.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Ατσάτσος Το avatar του/της Atsatsos
    Δεν μας πιάνει τίποτα εδώ. Κι αν μας πιάσει, εγώ τέτοιες μαλακίες δε κάνω. Άμα θέλουν και λεφτά, τότε σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλοί...
    Ατσάτσα

Αυτά είναι χαζομάρες

Εγώ μια φορά διάβασα το βιβλίο και το θυμάμαι απ'όξω ακόμα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Δεν είναι κακή η φιλοσοφία της επανεξέτασης, αλλά χωρίς κόστος ή έστω με συμβολικό κόστος, για να πείσει οτι γίνεται για σκοπούς ασφάλειας και όχι εισπραχτικούς. Υποθέτω θα ισχύσει και για τα αυτοκίνητα ε; Εκεί να δεις γλέντια...

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    ρε παιδια εδω τωρα που βγαζει ο καθενας μας μια φορα και γινεται χαμοσ στο υποργειο!!

φανταζεσαι τι θα γινει αμα πρεπει για εξετασεις καθε 5 χρονια τι θα γινεται?

δεν θελω να φανταστω!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    DLd gia ta kivika pou kouvalas tha prepei na exeis analogo diplwma ? Apo mia apopsh logiko einai afto . AN kai efoson den leitourgisei eispraktika .

Profanws oi eksetastes den vgainoune kai eipane na paroune metra .E mera seira exoune kai ta asfalistra , apo 600 kai panw tha skizoune .Mia nea 400arikh anoiksh ston orizonta

Me tis ygeies mas ....
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Επισης στο εξωτερικο εχουν δυο κατηγοριες παραπανω στα μηχανακια απο οτι εχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα.

Απο οτι ειχα δει σε ενα Γερμανικο πριν λιγες μερες και σε ενα Αγγλικο απο φιλους μου φοιτητες.

Οι δυο κατηγοριες ειναι η Super Sport και η αλλη ο Δευτερος Αναβατης.

Δηλαδη αν εχεις διπλομα οδηγησης για εσενα μονο και παρεις συνεπιβατη χωρις να εχεις διπλομα για συνεπιβατη τρως κληση.

Επισης μπορεις να εχεις διπλομα για μεγαλου κυβικων μηχανη και οδηγησης Super Sport κατηγορια παλι τρως κληση γιατι εκει τις εχουν ξεχωριστα αυτες τις κατηγοριες.

Επισης κατι παραπλησιο συμβαινει και με τις κατηγοριες των αυτοκινητων και φορτηγων.

Εγω προσπαθω τα τελευταια δεκα χρονια περιπουνα συγκεντρωσω χρηματα για να βγαλω διπλομα οδηγησης για μεγαλου κυβισμου μηχανης και ακομη δεν τα εχω καταφερει.

Εχω δωσει 2 φορες εξετασεις θεωρητικα τις εχω περασει αλλα επειδη ολο κατι συνεβαινε δεν ειχα χρηματα για πρακτικη ή για εξεταστρα τυχαινε παντα να εληγε η περιοδος που ισχυαν τα θεωρητικα που εδωσα και να πρεπει να ξανα δινω παλι απο την αρχη.

Ακομη επειδη εχω οικονομικα προβληματα - εκρεμοτητες εχω το διπλωμα μεγαλου κυβισμου ακομη σε εκρεμοτητα.

Να δω ποτε θα τα καταφερω.

Οσο για τα θεωρητικα καθε φορα που δινω ολο και ποιο πολυ δυσκολευουν εχω δοσει μεχρι τωρα με 2 διαφορετικα βιβλια και 2 διαφορετικους τροπους εξετασεις.

Τωρα παμε για τον τριτο οπως το βλεπω το πραγμα.

Τιποτα δεν καθεται καλα και οπως το υπολογιζω παντα.

Ατσάτσος Το avatar του/της Atsatsos
    To άλλο το κουφό το ξέρετε; Στη γερμανία με το που βγάζεις δίπλωμα για αυτοκίνητο αυτομάτως έχεις και για μικρό τρακτέρ και για 50αράκι. Χωρίς να τα οδηγήσεις!!!
    και έκανα κουβέντα με 2-3 παιδιά από γερμανία για αυτό το πράμα και μου λένε οτι έτσι είναι.
    Καλά λέω και πως σας δίνουν το δίπλωμα για μηχανάκι χωρίς καν να ανεβείτε πάνω; και μου σηκώνουν του ώμους.
    Γιαυτό έρχονται εδώ και τα νοικιάζουν και σκοτώνονται.
    Ατσάτσα

Όλα αυτά τα άκουσες στις ιταλικές ειδήσεις ή ανακοινώθηκε κάτι εδώ;
    Εγώ το Ε΄που έχω πάντως, από την αρχή που το έβγαλα το έχω ανανεώσει 3 φορές έως τώρα υποχρεωτικά.
    (μόνο παράβολα και ιατρικές εξετάσεις)
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Re: Re: Σας ενδιαφερει ολους νεους κ παλιους!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Όλα αυτά τα άκουσες στις ιταλικές ειδήσεις ή ανακοινώθηκε κάτι εδώ;
    Εγώ το Ε΄που έχω πάντως, από την αρχή που το έβγαλα το έχω ανανεώσει 3 φορές έως τώρα υποχρεωτικά.
    (μόνο παράβολα και ιατρικές εξετάσεις)
    Sto Italy kardia mou....
    Prepei na exoun na kanoun me EE malon oi alages!
    Pliroforiaka..edo mexri prin 3 xronia den xreiazosoun diploma kai kranos gia scooter 50cc...tora 8es!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σας ενδιαφερει.......For your eyes only!
    από hornet στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 09:42
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 19:52
  3. Ισως σας ενδιαφερει
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 10:31
  4. ακουστε τον ηχο που θα εκανε η εξατμηση που σας ενδιαφερει
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1