Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 99

Θέμα: Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ...........

Άλλά θά σέ πάω Χαλκιδική καί θά σέ πατήσω στό στροφιλίκι,δεύτερο πόδι.....
    Οί δικοί μας ξέρουν...!!!!!!
    Χειρότερα άπό τήν Έπίδαυρο, πιό κλειστές στροφές καί τίς ξέρω ...ΟΛΕΣ...
    άπ'έξω.....!!!!!!!!
    Μέ τό v-strom.........ή μέ τό παπάκι θές νά σέ σκίσω....???????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ώστε κι εγώ, ή ντρέπομαι να πω ποιο κόμμα με αντιπροσωπεύει ή δεν έχω επιχειρήματα, έτσι; Δε μου λες zzr.. σε μια συζήτηση όπως η παραπάνω σε τι ακριβώς βοηθούν οι πολιτικές μου πεποιθήσεις; Αυτός δήλωσε ποιο κόμμα ψηφίζει;;; Εσύ; Τι κόμμα ψήφισες;;;

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥΛΑΣ..........

Πόσω χρονών είσαι...???? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...????

Όλο τό forum .....ΞΕΡΕΙ............καί έσύ ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...???

ΑΡΙΣΤΕΡΑ..........ΑΡΙΣΤΕΡΑ..........ΑΡΙΣΤΕΡΑ............ΑΡΙΣΤΕΡΑ.... ........ΑΡΙΣΤΕΡΑ.........ΑΡΙΣΤΕΡΑ......
    Μέχρι καί βαθύ κόκκινο έχω ρίξει....!!!!!!

Τώρα τό κατάλαβες..????

Γιά πές μας καί σύ είσαι ....ΠΛΟΥΣΙΟΣ.......ή......ΦΤΩΧΟΣ......νεοφιλελεύθερος......????????
    Ή δέν ψήφισες άκόμα...??
    Γίνεται κουβέντα, μέ κάποιον πού ......
    ΦΟΒΑΤΑΙ.........ΚΡΥΒΕΤΑΙ..........ή.......ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.......γιαυτό πού ψηφίζει....????
    Μή φοβάσαι,δέν είσαι ό μοναδικός.......τά 3/4 τής Έλλάδας έτσι είναι....!!!!!!!!!!!!!!
    Άλλος παίρνει 500 εύρώ τό μήνα καί άκόμα μέ τό βασιλιά είναι....!!!!!
    Σέ βολεύει νά μήν έχει σημασία στήν κουβέντα τό πού βρισκόμαστε πολιτικά...????
    Λυπάμαι μικρούλη άλλά δέν μπορώ νά σέ πάρω στά σοβαρά,άν ώριμάσεις,άν μεγαλώσεις ίσως....
    Τότε ίσως καταλάβεις γιατί είναι άλλιώς ή άσφαλτος στήν Άγγλία άπό τήν Έλλάδα καί γιατί
    είναι αύτή πού είναι ή οδηγική παιδεία τους στή χώρα τους πολύ διαφορετική άπό ότι έδώ
    στήν Μπανανία όπως μάς θεωρούν......!!!!!!!!!
    ΤΟΤΕ..............ΙΣΩΣ........

ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ....!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Δεν πρόκειται να σου πω!!! Επί βδομάδες μιλάμε για ένα θέμα και αγνοείς επιδεικτικά, οτιδήποτε κι αν σε ρώτησα. Τα λεγόμενά σου είναι, κατά γενική παραδοχή, τελείως άσχετα με το θέμα για το οποίο μιλάμε και ξαφνικά αρχίζεις να με ρωτάς για προσωπικές πληροφορίες που δεν έχουν καμμμία απολύτως σχέση με αυτά που λέμε! Το βάρος μου αν θες ίσως να μπορέσω να στο πω, αλλά, για οτιδήποτε άλλο, να μου εξηγήσεις λεπτομερώς, όπως έκανα εγώ μέχρι τώρα, για ποιο λόγο ρωτάς και αν με πείσεις ότι όντως θα βοηθήσει πάνω στο θέμα συζήτησης, εγώ θα απαντήσω. Το να φτάνεις στο σημείο, σχεδόν να παρακαλάς, δεν κάνει καλό ούτε στην εικόνα του κόμματός σου, ούτε στη δική σου.

Re: Γ@μώ την χώρα μου γ@αμώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
    Λοιπόν δεν ξέρω γιατί αλλά μετά από 2 χρόνια ξανακατέβηκα στο Ελλαδιστάν. Είμαι εδώ και 3 μέρες γιά τις γιορτές και διαπίστωσα (και πάλι) τα εξής, τα οποία και δεν άλλαξαν καθόλου από την τελευταία φορά που ήμουνα εδώ:

-Δρόμοι χωρίς σήμανση και η όποια υπάρχει κρύβεται πίσω από δέντρα, θάμνους, την μπογιά του Παναθηναικού, την ταμπέλα του μανάβικου του κυρ Κώστα.

-Μηχανόβιοι ξεκράνωτοι, με το κράνος αγκαζέ, χωρίς γάντια, με πάντόφλες και βατραχοπέδιλα. Γιατί ατύχημα με 40 χλμ/ω πάνω σε σκούτερ μάλλον θαν θα πονέσει το ίδιο με ατύχημα με την ίδια ταχύτητα πάνω σε Varadero.

-Ανύπαρκτα, ανισόπεδα πεζοδρόμια με τρύπες, ρωγμές, κρατήρες, κουφάλες κτλ. Τα οποία τα έχουν καβαλήσει όλα τα 4x4 της γειτονιάς. Έτσι ο πεζός αναγκάζεται να περπατάει στους δρόμους οι οποίοι δεν έχουν και τον απαραίτητο φωτισμό.

-Διαβάσεις πεζών. Έ τι είναι αυτό;

-Όρια ταχύτητας, λωρίδες κυκλοφορίας, προτεραιότητα και ότι άλλα ισχύουν σε άλλες χώρες αλλά σε μας είναι απολύτως προαιρετικά και εξαρτώνται από την διάθεση/ικανότητα του εκάστοτε οδηγού.

Αυτά. Έτσι χριστουγεννιάτικα ήθελα να τα πω. Κι ας μην ακούσει κανένας.
    Πόσο καλοί οδηγοί εντός των τειχών είμαστε μπορείτε πάντα να βλέπετε από τα στατιστικά των νεκρών ανά έτος.

Άμα δε ψήσεις τον Έλληνα οδηγό να μη πίνει όταν οδηγάει, να φοράει κράνος κλπ, και να συμπεριφέρεται στους κωλόδρομους τουλάχιστον αμυντικά και προσεκτικά, δεν μικραίνει το σκορ.

Και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει είτε σωστά είτε λάθος.

Το χωνεύεις, και κάνεις πιο πολλά χιλιόμετρα.
    Αλλιώς φταίει η "κακιά η ώρα", οι "γιορτές" και τα αρ#ίδια μου στο μπρίκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Ώστε κι εγώ, ή ντρέπομαι να πω ποιο κόμμα με αντιπροσωπεύει ή δεν έχω επιχειρήματα, έτσι; Δε μου λες zzr.. σε μια συζήτηση όπως η παραπάνω σε τι ακριβώς βοηθούν οι πολιτικές μου πεποιθήσεις; Αυτός δήλωσε ποιο κόμμα ψηφίζει;;; Εσύ; Τι κόμμα ψήφισες;;;
    πρώτον: μίλησα για πολιτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις...έχει σημασία αυτό...όχι μονο πολιτικές....(καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν συνδέουν την ιδεολογία με την πολιτική)...

δεύτερον: δεν έχει σημασία αν βοηθούν τη συγκεκριμενη συζητηση...δεν μπορώ να αντιληφθώ εφόσον σε προκαλεί κάποιος τόσο απροκάλυπτα να πεις τις ιδεολογικές σου τοποθετήσεις γιατί δεν τις λες.....

τρίτον: η πολιτική έχει να κάνει με όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής .....

τέταρτον: για να σου ληθεί η περιέργια στο παρελθόν έχω ψηφίσει διάφορα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά εδώ κ κάποια χρόνια εστερνίζομαι το ρητό "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάποια πράγματα θα ήταν απαγορευμένες"....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πρώτον: μίλησα για πολιτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις...έχει σημασία αυτό...όχι μονο πολιτικές....(καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν συνδέουν την ιδεολογία με την πολιτική)...

δεύτερον: δεν έχει σημασία αν βοηθούν τη συγκεκριμενη συζητηση...δεν μπορώ να αντιληφθώ εφόσον σε προκαλεί κάποιος τόσο απροκάλυπτα να πεις τις ιδεολογικές σου τοποθετήσεις γιατί δεν τις λες.....

τρίτον: η πολιτική έχει να κάνει με όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής .....

τέταρτον: για να σου ληθεί η περιέργια στο παρελθόν έχω ψηφίσει διάφορα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αλλά εδώ κ κάποια χρόνια εστερνίζομαι το ρητό "αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάποια πράγματα θα ήταν απαγορευμένες"....

ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.....!!!!!!!!!

Δέν τό είπα όπως τό ρητό πού άνέφερες άλλά......σίγουρα περισσότερο άπό ότι τά χρόνια
    τού vandiemen........άκολουθώ αύτό τό ρητό.......!!!!!!!!!!

VANDIEMEN..........

Άν κάτσεις καί διαβάσεις ......

ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ....!!!!!!!!!
    Τώρα έσύ βλέπε ότι θές....!!!!!!!!

Τουλάχιστον θά μάς πείς τί μηχανάκι έχεις...????
    Ή καί αύτό είναι μυστικό.....?????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Για σένα μπορεί να μην έχει σημασία. Έχει για μένα! Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Όταν εσύ μιλάς για το απορυπαντικό που χρησιμοποιεί η γυναίκα σου, μπορεί να δηλώνεις πρώτα ότι είσαι κομμουνιστής, κατά το "με λένε Γιακουμάκη και είμαι καθαρός πέντε μέρες".
    Επειδή πιστεύεις εσύ, ότι είναι σωστό, δε σημαίνει ότι είναι σωστό για όλους! Η γνώμη του καθενός είναι προσωπική! Υποκειμενική! Πως το λένε; Κι αν το τίμημα, αν δεν κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων είναι να "μη σου αρέσω".. ε τότε καλύτερα.. γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί αν επεδίωκα να κάνω αρεστή την παρουσία μου εδώ, να είχα και άλλα..
    Δεν είχα καμμία, μα καμμία απορία να μάθω τις πολιτικές επιλογές σου. Το ερώτημα ήταν ρητορικό για να δείξω ότι ενώ επιμένετε με τις μπάντες να μάθετε τι ψηφίζω, εσείς οι ίδιοι μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει τίποτα για τον εαυτό σας.
    Ξέρω, ξέρω.. θα πεις ότι τώρα εσείς είπατε ε; Τώρα να πω κι εγώ! Ε όχι, που να σκάσετε!! Εγώ σε αντίθεση με κάποιους, όταν λέω κάτι, το τηρώ μέχρι να με πείσουν με λογικά επιχειρήματα για το αντίθετο. Αν δε γίνει αυτό, με παρακάλια δεν πείθομαι.

Για σένα iriniaa, με το να δηλώνεις ότι απάντησες, πιστεύεις ότι πείθεις κάποιον; Το μόνο ερώτημα στο οποίο απάντησες είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκεις και το οποίο ήταν ρητορικό. Βάλε ένα παράδειγμα ερώτησης (επί του θέματος) στην οποία να απάντησες. Σε προκαλώ.

Παλαιό μέλος
    Για σένα μπορεί να μην έχει σημασία. Έχει για μένα! Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Όταν εσύ μιλάς για το απορυπαντικό που χρησιμοποιεί η γυναίκα σου, μπορεί να δηλώνεις πρώτα ότι είσαι κομμουνιστής, κατά το "με λένε Γιακουμάκη και είμαι καθαρός πέντε μέρες".
    Επειδή πιστεύεις εσύ, ότι είναι σωστό, δε σημαίνει ότι είναι σωστό για όλους! Η γνώμη του καθενός είναι προσωπική! Υποκειμενική! Πως το λένε; Κι αν το τίμημα, αν δεν κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων είναι να "μη σου αρέσω".. ε τότε καλύτερα.. γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί
    αν επεδίωκα να κάνω αρεστή την παρουσία μου εδώ, να είχα και άλλα..
    Δεν είχα καμμία, μα καμμία απορία να μάθω τις πολιτικές επιλογές σου. Το ερώτημα ήταν ρητορικό για να δείξω ότι ενώ επιμένετε με τις μπάντες να μάθετε τι ψηφίζω, εσείς οι ίδιοι μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει τίποτα για τον εαυτό σας.
    Ξέρω, ξέρω.. θα πεις ότι τώρα εσείς είπατε ε; Τώρα να πω κι εγώ! Ε, όχι που να σκάσετε!! Εγώ σε αντίθεση με κάποιους, όταν λέω κάτι, το τηρώ μέχρι να με πείσουν με λογικά επιχειρήματα για το αντίθετο. Αν δε γίνει αυτό, με παρακάλια δεν πείθομαι.

Για σένα iriniaa, με το να δηλώνεις ότι απάντησες, πιστεύεις ότι πείθεις κάποιον; Το μόνο ερώτημα στο οποίο απάντησες είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκεις και το οποίο ήταν ρητορικό. Βάλε ένα παράδειγμα ερώτησης (επί του θέματος) στην οποία να απάντησες. Σε προκαλώ.

ΛΟΙΠΟΝ VANDIEMEN...................

Ή έφηβος είσαι ή κορίτσι...........

Άπάντα μου σέ αύτό τουλάχιστον νά ξέρω μέ ποιόν μιλάω.......
    Αύτό δέν είναι δίκαιο,έσύ τά ξέρεις όλα....!!!!!!!

Τό νά μή καβαλλάς μηχανή σέ ένα μοτοσυκλεττιστικό forum ...........
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.......
    Έδώ δέ μιλάνε μόνο όσοι έχουν χιλιάρια, άλλά.....ΟΛΟΙ.....!!!!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΛΟΙΠΟΝ VANDIEMEN...................

Ή έφηβος είσαι ή κορίτσι...........

Άπάντα μου σέ αύτό τουλάχιστον νά ξέρω μέ ποιόν μιλάω.......
    Αύτό δέν είναι δίκαιο,έσύ τά ξέρεις όλα....!!!!!!!

Τό νά μή καβαλλάς μηχανή σέ ένα μοτοσυκλεττιστικό forum ...........
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.......
    Έδώ δέ μιλάνε μόνο όσοι έχουν χιλιάρια, άλλά.....ΟΛΟΙ.....!!!!!!!!

ρε ιρινιαα πατα το προφιλ του ανθρωπου να δεις ονομα, επωνυμο, μηχανη κλπ....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μάγκες το κουράσαμε ΠΑΑΑρα πολύ.

Irinia-man, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να αναφέρει ατομικά-προσωπικά στοιχεία.

Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σου - ειδικά εσύ (έστω και αν αντιλαμβάνομαι την διάθεση χιούμος που έχεις).

Anyway, χαλαρώστε..........

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Μάγκες το κουράσαμε ΠΑΑΑρα πολύ.

Irinia-man, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να αναφέρει ατομικά-προσωπικά στοιχεία.

Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σου - ειδικά εσύ (έστω και αν αντιλαμβάνομαι την διάθεση χιούμος που έχεις).

Anyway, χαλαρώστε..........

E AΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ............

Τί μέ μαλλώνεις.....??????

TROOPER.........

Tό δικό μου προφίλ τό είδες...???

Δέ γίνεται στό προφίλ νά βάλουμε καί τί κόμμα ψηφίζουμε...?????????!!!!!!!!!
    VANDIEMEN.........άκόμα έλπίζω, ε...πές ρέ πεισματάρη καί σύ ένα.....Καλή Χρονιά...!!!
    Μιά εύχούλα είναι αύτή,πές τήν κι άς πέσει χάμωωωωωωωωωωωωωω.......

Φεύγω παιδιά μου πάω νά δουλέψω γιατί θά μέ χωρίσει ή γυναίκα μου.......
    καί σέ αύτές τίς ήλικίες είναι δύσκολα τά πράμματα,μόνο Ταμάρες καί Σβετλάνες κυκλοφοράνε.......!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Iriniaa το ποιος φέρεται σαν έφηβο κοριτσάκι έχω την εντύπωση ότι είναι οφθαλμοφανές. Τι είναι ποιο λογικό κατά τη γνώμη σου; Το να μιλάς για ένα θέμα, μη λέγοντας τίποτα σχετικό, παρά μόνο να λες άσχετες (ας μη χαρακτηρίσω! Συμπληρώστε κατά βούληση ................) και να λες κι από πάνω ότι έχεις δίκιο, ή ξάφνικα, επειδή σου ήρθε μια αναλαμπή και ζητάς τα προσωπικά δεδομένα του συνομιλητή σου, για λόγους τους οποίους δεν εξηγείς (σε τι θα σου χρειαστούν), να μη σου τα δίνει;
    Πες μου τα πάντα για σένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό ταυτότητας, Α.Φ.Μ., τηλέφωνο, αριθμό πινακίδας, αριθμό πιστωτικής κάρτας και ότι άλλο ξέχασα) και θα το σκεφτώ πολύ, αν θα σου πω το αγαπημένο μου χρώμα!
    Όσο δε μιλάς και δεν απαντάς σε τίποτα απολύτως έτσι θα σου μιλάω και θα σου συμπεριφέρομαι. Το πως, συμπλήρωσέ το επίσης κατά βούληση: σαν ........................ που είσαι.

Παλαιό μέλος
    Iriniaa το ποιος φέρεται σαν έφηβο κοριτσάκι έχω την εντύπωση ότι είναι οφθαλμοφανές. Τι είναι ποιο λογικό κατά τη γνώμη σου; Το να μιλάς για ένα θέμα, μη λέγοντας τίποτα σχετικό, παρά μόνο να λες άσχετες (ας μη χαρακτηρίσω! Συμπληρώστε κατά βούληση ................) και να λες κι από πάνω ότι έχεις δίκιο, ή ξάφνικα, επειδή σου ήρθε μια αναλαμπή και ζητάς τα προσωπικά δεδομένα του συνομιλητή σου, για λόγους τους οποίους δεν εξηγείς (σε τι θα σου χρειαστούν), να μη σου τα δίνει;
    Πες μου τα πάντα για σένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, αριθμό ταυτότητας, Α.Φ.Μ., τηλέφωνο, αριθμό πινακίδας, αριθμό πιστωτικής κάρτας και ότι άλλο ξέχασα) και θα το σκεφτώ πολύ, αν θα σου πω το αγαπημένο μου χρώμα!
    Όσο δε μιλάς και δεν απαντάς σε τίποτα απολύτως έτσι θα σου μιλάω και θα σου συμπεριφέρομαι. Το πως, συμπλήρωσέ το επίσης κατά βούληση: σαν ........................ που είσαι.

ΑΣΤΟ ΦΤΑΝΕΙ..............

Θά μάς πάρουν στό ψιλό........

Παλαιό μέλος
    Οk.. λήξαν κι από μένα!

Παλαιό μέλος
    Οk.. λήξαν κι από μένα!
    ΔΕΣ ΤΟ Π.Μ. ΣΟΥ

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γ@μώ την τύχη μου πρωί-πρωί
    από kalogeros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2009, 22:20
  2. Γ@μω την γκαντεμιά μου!
    από hercul στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2008, 16:57
  3. Γ@μω την ανεργία μου......
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 143
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 19:16
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02
  5. Γ@μω την γκαντεμια μου
    από voudarxos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2004, 20:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας