SKATA!!!!ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 04'
δεν με πάει καθόλου
SKATA!!!!ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 04'
δεν με πάει καθόλου
αστονα λαμπρουκο τον τρελλοσαλονικιο......Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ολα που λέω είναι πραγματικά... θες φωτό???![]()
![]()
οταν με το καλο θα ανεβουμε σερρες θα του σπινιαρουμε στο upside down και θα δει....
![]()
:ZZZ:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
εεε με τετοια προσφορα που βγαλανε λογικο ηταν να εξαφανιστουν......Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
δεν με πάει καθόλου
το προβλημα σου ειναι οτι ειναι γυμνο ή οτι ειναι του '04?
αν ειναι το δευτερο...δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα???![]()
Ρε σεις εδω εγω με το γυμνο και πιανω σχετικα ευκολα τα 210 ,το S δεν θα πηγαινει μεχρι 220?( παροτι εχει λιιιιιιιγο λιγοτερη ιπποδυναμη ) Τι λεει πια αυτος ο Ιωαννιδης? Εγω με το δικο μου εχω δει ως 220 νταν.Παραπανω δεν πηγαινε
Αληθεια , ποιος ειναι ο Πορνοκιος?Κι αυτος Sv εχει?
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
EEE EIPES TO ONOMA IWANNIDIS??? NA PAS SE ENA PRATHRIO ELIN NA KSEPLYNEIS TO STOMA SOU ME SUPER AMOLYBDH!!!!
ENTAKSEI MALAKIA MOU EGW EXW KALIBRAREI TO KONTER MOU OPOTE EXW PRAGMATIKH TELIKH 215-220KM
ALLA LEW TO DIKO MOU EINAI TOUMPANO KAI SAS BAZW OLOUS KATW KAI BGAZETE PARAPANW GAZIA APO MENA?? E OXI LOIPON....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
EEE EIPES TO ONOMA IWANNIDIS??? NA PAS SE ENA PRATHRIO ELIN NA KSEPLYNEIS TO STOMA SOU ME SUPER AMOLYBDH!!!!
ENTAKSEI MALAKIA MOU EGW EXW KALIBRAREI TO KONTER MOU OPOTE EXW PRAGMATIKH TELIKH 215-220KM
ALLA LEW TO DIKO MOU EINAI TOUMPANO KAI SAS BAZW OLOUS KATW KAI BGAZETE PARAPANW GAZIA APO MENA?? E OXI LOIPON....![]()
εχμμμ γκουχου γκουχου....δεν ειναι μονο το δικο σου τουμπανο......
ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΑ.......
:rotflmao:
![]()
![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
swstooosss bravo poly kalh apanthsh an kai me ekanes na lerwsw thn o8onh me frape apo ta gelia!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
swstooosss bravo poly kalh apanthsh an kai me ekanes na lerwsw thn o8onh me frape apo ta gelia!!!
![]()
![]()
![]()
Αν ψάξεις θα δείς ότι στο νέο 03+ κολάνε καλύτερα τα Pirelli Diablo (απλά ή corsa, ή ακόμα και strada -> τουριστικά)
και στα μοντέλα 02- κολάνε καλύτερα τα Racetech νομίζω έεε gcrook ποια έχεις?
Τα Πιρελια δεν κολλανε μια στο Εσβι και με αυτα το μηχανακι στριβει χειροτερα και απο παπι εικοσαετιας τελεια και παυλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν ψάξεις θα δείς ότι στο νέο 03+ κολάνε καλύτερα τα Pirelli Diablo (απλά ή corsa, ή ακόμα και strada -> τουριστικά)
και στα μοντέλα 02- κολάνε καλύτερα τα Racetech νομίζω έεε gcrook ποια έχεις?
Ειμαι για 3η φορα κατενθουσιασμενος με τα Michelin Pilot Power.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
!CAUTION FLAME ALERT!
Το δικό μου και του div400 στρίβουν με πιρέλια....
...τώρα αν είσαι εσύ "κουλάντζα"....
!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΕΪΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ!!!
Ο κατασκευαστής δίνει 33 μπρος 36 πίσω...
μες την πίστα με 29,31 πατηθήκαν όλα ομοιόμορφα...![]()
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΜΩΡΗ:rotflmao:
Πλιζ οχι ασχετη κουβεντα ρε παιδες σε αυτο ειδικα το τοπικ.![]()
-..Not Yet!
Ευχαριστω για τις πληροφοριες σχετικα με τα Dunlop Sportmax D220. Θα φροντισω να τ' αντικαταστησω το συντομοτερο δυνατον.
Καλη Χρονια και Καλα Xιλιομετρα σε ολους.
Νταξει κομπλε εισαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
εννοω αυτα που γραφεις για τον ανορθωτη.
περιμενα να ειναι κατι απλουστερο οπως ανεφερε ο Λαμπρος.
![]()
Αφου δεν βαρεσε καμια μπιελα.....![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!