και εχω την εντυπωση πως δεν ειναι 100% αυτο το μοντελο του 2007...
του 2007 νομιζω εχει το σχεδιασμο του fireblade στο fairing και ειναι ακομη πιο γ@μ@τω![]()
οποιος εχει φωτο ας βαλει..![]()
![]()
ε νταξ επειδη ειναι ψεκαστο κ αλλαξε η μουρη δν νομιζω να χει μεγαλες διαφορες απ το δικο μου....
:a12: για τη μλκια..
(θελω να τ αλλαξω!!)![]()
![]()
ναι βλεπω μεγαλη βελτιωση.... ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ +ΦΑΝΑΡΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν πεσεις πουλα το για ανταλακτικα ΜΗ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απορω πως πουλαει αυτο το πραμα!!!!!!!!!! τιποτα καλυτερο απο παπι δεν εχει!!!!
(τα σχολια περι "μικρης μοτοσυκλέτας" να τα κανουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ και οχι οι «κ.Θεωρίες"...)
εχεις το ντεποζιτο στα @@ σου οπως στις μοτο κ το συμπλεκτη.γι αυτο το πηρα εγω ,να μαθω να οδηγαω με συμπλεκτη.μετα το καλοκαιρι παιζει να το αλλαξω με καποια πραγματικη μικρη μοτοσυκλετα ,το rs της απριλια κ θα μαζευω λεφτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
απορω πως πουλαει αυτο το πραμα!!!!!!!!!! τιποτα καλυτερο απο παπι δεν εχει!!!!
τωρα γιατι πουλαει ,ε ειναι πιο μουρικο απ τα παπια για τα 16χρονα.οταν το πηρα κ γω 16 χρονων ημουνα, κ το χω 2 χρονια κ μια μερα!χθες ειχαμε επετειο κ του κανα ενα πλυσιματακι δωρο!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
εμετα το καλοκαιρι παιζει να το αλλαξω με καποια πραγματικη μικρη μοτοσυκλετα ,το rs της απριλια κ θα μαζευω λεφτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bλεποντας ποσο πολυ εχει πουλησει αυτη η σαχλαμαρα στην Ελλαδα, δεν μπορω παρα να ριξω ενα γερο μπινελικι στην Σουζουκι που δεν εισηγαγε επισημα το FXR150, πραγματικο μοτοσυκλετακι με κινητηρα και πλαισιο.
Α ρε πουστη μου νοσταλγια με πιανει με τους τετραχρονους 125 και 150 cc τετραβαλβιδους με 2ΕΕΚ της Σουζουκι.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ok den kako alla 125 ?? den einai malakia na se pernane kai ta papakia!!! tespa gia proti mixani kai an sesai kai pistirikakas kali einai (SXOLIO)
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
Χάλια, μου θυμίζει ποδήλατο με φέρινγκ. Τα επιχειρήματα περί συμπλέκτη και τέτοια δεν μου λένε κάτι. Υπάρχουν και παπιά με συμπλέκτη αν κάποιος δεν ξέρει και θέλει να μάθει την υψηλή τέχνη χρήσης του συμπλέκτη. Ήμαρτον.Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
ακουω τα σχολια σας...
εγω παντως πιστευω πως εμφανησιακα εχει βελτιωθει πολυ...
για ολα τα υπολοιπα ιδεα δεν εχω...
ακουω ...:wacko:![]()
![]()
Από επιδόσεις, δεν το συζητάω. Ο χαρακτηρισμός παπί με φέρινγκ προσβάλει τα παπιά κατά κύριο λόγο, αφού υπάρχουν παπιά εκεί έξω που του ρίχνουν πολύ ξύλο.
Και αυτό το αστείο ότι είναι ss. Έλεος. Τουλάχιστον κάποια εποχή (όχι και πολύ πιο παλιά) όταν λέγαμε πως ένα μηχανάκι είναι super sport, ήταν κανονικό super sport μηχανάκι. Όχι αυτή η αηδία :a04:
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Το μηχανάκι αυτό είναι δάσκαλος! Όποιος το έχει οδηγήσει το έχει καταλάβει. Πολλή καλή η γεωμετρία του και με καλά λαστιχάκια μπαίνει @@μιόντας στις στροφές. Οκ, απο γκάζι δεν λέει τίποτα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Και με ένα CBRάκι μπορείς να κάνεις και ταξίδι. Τουλάχιστον εγώ το πήγαινα Αθήνα-Πάτρα σχετικά ανετα.
Βασικά αυτό το μηχανακι το έχω ερωτευτεί![]()
και πολύ τσαντίστηκα που μου το βρίζετε:a37:
![]()
![]()
κοιτα τα μαμα ειναι γ.τ.π. κ οταν τα αλλαξα πηγα με τη μια να το παιξω ροσσι, με αποτελεσμα τουμπα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από mouse
..και με καλά λαστιχάκια μπαίνει @@μιόντας στις στροφές.
μαλιστα ακρως θεαματικοτατη καθως εμοιαζε με χαισαιντινγκ χωρις πολλα χλμ!!!πηγα να πεσω κανονικα κ ξαφνικα μου γυρναει κ πεφτει απο την αλλη το μηχανακι!!
τεσπα ,ισως εφταιγε που τα λαστιχα ηταν καινουρια ,αλλα οχι ,ειχα κανει ηδη καπου 70 χλμ ,μαλλον εφταιγε η λακκουβα-εξογκωμα που δν ειδα!!![]()
ή εφταιγε που εγω δν ξερω να το παω!!!παντως οποτε κρεμομαι σαν τη μαιμου μετα απο κανα αγωνα μοτοτζιπι που ξυπναν κ τα ενστικτα ,ε νταξ δν εχω παραπονο αλλα θα ηθελα να μου εδινε περισσοτερη εμπιστοσυνη ,γιατι με τοσες τουμπες τωρα εχω αρχισει κ ψιλο-φοβαμαι κ δν πλαγιαζω οσο παλια...ή ετσι νομιζω ...anyway το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι σουπερσπορτ δλδ δεν ειναι φτιαγμενο για αυτο το πραγμα..
γιατι ρε παιδια τοσο κραξιμο για το cbr 125?
φυσικα δεν ειναι παπι(τι ασχημη λεξη για μηχανακι)μπορει να τουσ ριχνουν ξυλο τα παπια,αλλα απο συμπεριφορα στον δρομο,απο φρενα,απο στισημο,απο ζηγισμα βαρους(ολες οι μηχανες εχουν το βαρος ρηγμενο μπρψστα)απο λαστιχα(το μεγαλιτερο λαστιχο σε παπι ειναι 2.75 εργοστασιακο)τι κανουν τα παπια?
οποτε cbr 125=ασφαλεια(για τα κυβικα του παντα)
και δεν ειναι super sport οπωσ πολλοι νομιζουν.![]()