Πρό ημερών απόκτησα το suomy spec1r/xaus blau και θα ΄θελα την γνώμη σας γενικώς για τα κρανίδια της suomy...
+..
Πρό ημερών απόκτησα το suomy spec1r/xaus blau και θα ΄θελα την γνώμη σας γενικώς για τα κρανίδια της suomy...
+..
ουδείς suomatos!!!!![]()
μόλις απέκτησα κι εγώ ενα Suomy vandal αλλα δεν και δεν το εχω περπατήσει δεν μπορώ να πώ γνώμη. Θα επανέλθω σε μερικές μέρες...
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά τη γνώμη συνήθως τη ζητάμε πρίν αγοράσουμε κάτι, όχι μετά!!!
καλοφόρετο κ αχρείαστο να είναι!![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nthomas
μόλις απέκτησα κι εγώ ενα Suomy vandal αλλα δεν και δεν το εχω περπατήσει δεν μπορώ να πώ γνώμη. Θα επανέλθω σε μερικές μέρες...
για πεζοπορια το πηρες?????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για πεζοπορια το πηρες?????![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα ειναι παντρεμενος μπορει
![]()
![]()
με γεια φιλε
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
χαχαχαχαχαχα!!!! τρελοκομείο είσαστε ρε!!!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Το κράνος το πηρα πριν τρεις μέρες μετά απο αρκετό ψάξιμο και δοκιμές, δεν μπορώ να πώ περισώτερα τωρα γιατι δεν το εχω δοκιμασει σε ολες τις συνθήκες (βροχή, ταξιδι, πολύ ζεστη ή κρυο κτλ) Ελπίζω να ήμουν σαφής...![]()
Οχι ΔΕΝ το πηρα για πεζοπορεία, φοβόμουνα μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι![]()
![]()
![]()
φιλε μου μην ακους παπαριτσες...Η suomy ειναι μια ακρως παρεξηγημενη εταιρεια.Εκτος απο λιγο παραπανω θορυβο(που ολα τα αξιολογα κρανη εχουν..arai,shoei κτλπ..δεν θα συναντησεις κανενα αλλο προβλημα!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nthomas
Το κράνος το πηρα πριν τρεις μέρες μετά απο αρκετό ψάξιμο και δοκιμές, δεν μπορώ να πώ περισώτερα τωρα γιατι δεν το εχω δοκιμασει σε ολες τις συνθήκες (βροχή, ταξιδι, πολύ ζεστη ή κρυο κτλ) Ελπίζω να ήμουν σαφής...![]()
Οχι ΔΕΝ το πηρα για πεζοπορεία, φοβόμουνα μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι![]()
![]()
![]()
ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα....
εννοειται οτι το ειπα για πλακα! καλοφορετο & αχρειαστο!
Δεν μας λες κι εσυ την γνωμη σου τωρα που περασε λιγος καιρος για να το παρουμε κι εμεις
αληθεια απο που το πηρες και ποσο γιατι ακριβως αυτο το μοντελο και χρωματισμος με ενδιαφερει κι εμενα....
Παιδια αν ξερει κανεις που μπορω να βρω Suomy (για να το δοκιμασω) και αν ειναι δυνατον καλες τιμες (αν βρω καλη τιμη θα προτιμησω απο το να το παρω απο internet) θα βοηθουσε...
ευχαριστω.
πες μας και εντυπωσεις...
δυστυχως σταματησε να το βγαζει με αυτα τα χρωματα..![]()
SUOMY!!!!!!!! και παλι SUOMY
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
[B]ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΛΕΤΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ SUOMY KAI EIMAI ΠΟΛΥ ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΒΟΥΙΖΕΙ.Η SUOMY\"ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ARAI"/? ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ. THE CHOISE IS YOURS.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ SUOMY ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/03 . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΘΙΚΤΟ, ΕΥΓΝΟΜΩΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑ ΤΑ 450 ΕΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑ ΔΩΡΟ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ SUOMY ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΑ ΟΣΟΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ !!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ-> ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ SUOMY AN ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΟΥΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .... ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ
Καλησπέρα σε όλους.
Η γενική αίσθηση που μου έχει αφήσει το κράνος τους 8 περίπου μήνες που το έχω είναι ικανοποιητική.
Αν μάλιστα υπολογίσω το κόστος του που ήταν μόνο 270 euro θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Θετικά:
+ Καλός αερισμός (με κλειστή τη ζελατίνα φυσικά)
+ Βάρος
+ Επίπεδο θορύβου
+ Στεγανότητα (έχει φορεθεί αρκετά με βροχή)
+ Δεν θαμπώνει εύκολα η ζελατίνα και όταν το κάνει - σε πολύ κρύο - μόλις κινηθείς ξεθαμπώνει αμέσως.
Αρνητικά:
- Δύσκολη αφαίρεση-τοποθέτηση εσωτερικού για πλύσιμο. ειδικά τα μάγουλα.
- Δεν διαθέτει υποσιάγωνο.
- Με μέτρια ταχύτητα δεν μπορείς να έχεις μισάνοιχτη τη ζελατίνα η οποία κλείνει με τη πίεση του αέρα.
- Η ζελατίνα (35 euro) υποτίθεται ότι είναι ανταρκτική, αλλά στη πράξη χαράζεται πανεύκολα
Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι λόγο χρώματος το κράνος είναι αρκετά ζεστό αλλά σ΄ αυτό δεν φταίει η Suomy αλλά εγώ που διάλεξα το μαύρο...
Φιλικά
Νίκος
nthomas@mycosmos.gr