[font=Trebuchet MS][color=dark blue] 21 Noεμβρίου 2004 Ώρα 10η πρωινή στα 2α διόδια.
Το άτομο με την βιντεοκάμερα το πληρώνω εγώ!
[/color][/font]
![]()
![]()
[font=Trebuchet MS][color=dark blue] 21 Noεμβρίου 2004 Ώρα 10η πρωινή στα 2α διόδια.
Το άτομο με την βιντεοκάμερα το πληρώνω εγώ!
[/color][/font]
![]()
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
[FONT=century gothic]O XAMENOΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ!
... που λέει κι ο Αγγελλάκας. Άντε πάλι θα τα πάρεις όλα!!!![]()
Να σΕ πω ρε φιλαράκι....2α διόδια όπως ερχόμαστε ή όπως πηγαίνουμε:hypnotize χαχαχααχχααχαχχαχαχα γιατί έχω καιρό να τα ΔΩ....![]()
Αφίδναι, έτσι? Βασικά εγώ θα λεγα να δώσουμε εκεί ραντεβού και εσύ να πας να "παίτσεις" στην πίστα με τ'άλλα παιζάκια
σε πειράζει να 'ρθουν και κάτι φίλοι μου με .... TDM???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
XAXAXAXAXAXAAXXAXAAXXAXAAXXAXAXAAXAX
XAXAAXXAXAXAXAXAXAAXAXAXXXXXXXXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXA[/FONT]![]()
![]()
![]()
![]()
[font=Trebuchet MS][color=dark blue] ΤΟ μόνο που θα χρειαστεί να πάρω μετά θα είναι η άδεια του κουκουναριού σου για να την μεταβιβάσω στο όνομα κάποιας καθηγήτριας Αγγλικών που παιδεύεται με το αυτοκίνηοτ και μου ζήτησε να της αγοράσω ένα
ΠΑΠΑΚΙ για την πόλη….
[/color][/font]
![]()
[FONT=century gothic]Να πεις σ'αυτή την καθηγήτρια των Αγγλικών να σταματήσει επιτέλους να ταλαιπωρείται με τις εκάστοτε σόμπες και να έρθει να απολαύσει την άνεση FUJITSU....ε .... YAMAHA!!!! Κρίμα είναι η γυναίκα... της κάνω δώρο και 2 χρόνια Interlingua Express Lessons Με κασεττα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/FONT]
[font=Trebuchet MS][color=dark blue] Φίλε Αλβανέ ράπερ της το είπα και ξέρεις τι μου απάντησε……..???
«Ο ΚοντΓ’ρός το είπε αυτό…..??? Που τον είδες….???
Μααααα……..
ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ FAME STORY Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΟ_ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ………..????»
Αλλά κι εγώ φίλε δεν την άφησα έτσι ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΙΠΑ….
«Δεν αντεχόταν αυτή η δίαιτα μαντάμ! Πώς να το κάνουμε! Γίνεται να χάσεις 45 κιλά σε μια βδομάδα και να ξημεροβραδιάζεσαι στις σουβλακερί……??? E μα δεν μας λένε και όλους ΒΑΓΓΕΛΗ»
[/color][/font]
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣΑρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
[font=Trebuchet MS][color=dark blue] Φίλε Αλβανέ ράπερ της το είπα και ξέρεις τι μου απάντησε……..???
«Ο ΚοντΓ’ρός το είπε αυτό…..??? Που τον είδες….???
Μααααα……..
ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ FAME STORY Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΟ_ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ………..????»
Αλλά κι εγώ φίλε δεν την άφησα έτσι ΤΗΣ,ΤΗΝ ΕΙΠΑ….
«Δεν αντεχόταν αυτή η δίαιτα μαντάμ! Πώς να το κάνουμε! Γίνεται να χάσεις 45 κιλά σε μια βδομάδα και να ξημεροβραδιάζεσαι στις σουβλακερί……??? E μα δεν μας λένε και όλους ΒΑΓΓΕΛΗ»
[/color][/font]
![]()
![]()
![]()
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΛΟΜΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ?
[font=Trebuchet MS][color=dark blue] Μίλησε κανένα σκατ0….???
[/color][/font]