Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Καλός μ@λ@κ@ς Το avatar του/της vaskunito
    Άστε ρε παιδιά. Βγαίνουνε αποτελέσματα σε θέματα συζήτησης σαν κι αυτό;

Θα γράψουμε γράψουμε θα γεμίσουμε 10 σελίδες και το αποτέλεσμα το ίδιο.

Ας το κλείσουμε εδώ και ας παραδεχτούμε πως ο στρατός στην συγκεκριμένη του μορφή δεν εξυπηρετεί και είναι ανοικτός σε εκμετάλευση. Τέλος
    2004 R1 red-black

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    δεν διαφωνω και γνωριζω πολυ καλα τι εχει περασει ο ιπταμενος αξιωματικος απο την σχολη ικαρων και πολυ καλητερα τι εχει περασει ο αξιωματικος της σχολης ευελπιδων και για αυτο μιλαω κιολας!!!

αλλα δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα και να λεμε οτι ο στρατος ειναι αχρηστος κτλ!!

αμα θελετε μισθοφωρικο στρατο (που ειναι καλητερος απο πολλες αποψεις) βγαλτε πρωτα ολα τα λαμογια που υπαρχουν εκτος στρατου που οπως πολυ καλα ειπες εχουν πιασει ενα σωρο θεσεις δημοσιου και τα ξυνουν και μετα σχοληθειτε με το στρατο !!!

και κοιταητε λιγο τον ευατο σας!!!

θελετε να μου πειτε οτι ολοι οσοι πιασατε μια καλη δουλεια την πειρατε αξιωκρατικα ή βαλατε και εσεις μεσω για να πιασετε αυτη τη δουλεια που εχετε????

ας κοιταξουμε λιγο τον ευατο μας και ασ σκευτουμε οτι εμεις συντηρουμε το θεσμο του "βυσματος σ"στην ελλαδσ και μετα ας κρινουμε τα υπολοιπα!!!
    κοιτα φιλε μου το οτι εισαι στρατιωτικος κανει μπαμ....και πραγματικα υπαρχουν μεσα στον στρατο ανθρωποι οι οποιο ειναι αξιολογοι και πιστευουν σε καποια ιδανικα , εγω τουλαχιστον δεν μιλα γενικα ουτε ειμαι αφοριστικος στο θεμα του στρατου.

Αν σε ενδιαφερει ναι ,ΟΛΕΣ ανεξαιρετως τις δουλειες που εχω κανει τις εχω παρει αξιοκρατικα , εχω φαει υπερωριες με το κουταλι χωρις ποτε να πληρωθω , εχω απολυθει χωρις λογο και ξαφνικα , εχω υποστει πολλα απο προϊσταμενους που ηταν πιο χαζοι απο αμοιβαδα κτλ-κτλ
    κακα τα ψεμματα το βυσμα και τα ''κονε'' ισχυουν μονο στο δημοσιο...για τον ιδιωτικο τομεα μια γνωριμια μπορει να βοηθησει , αλλα μετα θα το φας το πακετο , δεν ειναι μαλακας ο εργοδοτης σου να σε πληρωνει τζαμπα....

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Φιλε GTZ αυτο το παραμυθι περι της υπερασπισης της πατριδας αστο καλυτερα

αρκετοι απο εδω μεσα εχουμε παει στρατο και ξερουμε τι γινεται

ενα πραγμα θα πω μονο, οταν ειχα παει στο ταγμα μονιμοι μου αφηγηθηκαν ιστοριες απο τα Ιμια
    σε πληροφορω οτι ολα τα και καλα κομμαντα οταν βγηκε ανακοινωση για επιστρατευση και γινοτανε ετοιμασιες για πολεμο εκλαιγαν

μετα βεβαια οταν ξεχαστηκαν ολα, συνεχιζαν να βγαζουν το αχτι τους στον καθε ταλαιπωρο και φυσικα θα μπουμε στην Τουρκια και τετοιες μλκιες

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    το οτι ειμαι στρατιωτικος δεν το κρυβω και το εχω ξαναγραψει εδω μεσα|!!!

και ειμαι και περηφανος που ειμαι να σου πω την αληθεια!!!

αλλα δεν μπορω να ακουω ατομα που καθονται και κλαιγονται για το στρατο και λενε διαφορα για αυτον απο την στιγμη που και εκεινοι οταν ηταν στο στρατο κοιταγαν (οι περισσιτεροι) να τη λουφαρουνε!!!

δεν δεν μιλαω για τον καθενα ξεχωριστα αλλα για το συνολο!!!

και εχουν δει αρκετα τα ματια μου και θα δουν ακομα περισσοτερα!!!

οσο για αυτους που εκλεγαν για αυτο που λες εκλεγαν διοτι αυτοι μονο ηξεαν τι επροκοιτο να γινει ενω ολοι οι αλλοι δεν ηξεραν τι τους περημενοι!!!
    και αυτοι μπορει να εκλεγαν αλλο δεν ειπαν ποτε σηκωνομαι και φευγω και δεν παγω να υπερασπιστω την πατριδα μου και να κοιτανε να πανε στο εξωτερικο για να μην υπηρετησουν οπως ειπε καποιος εδω μεσα!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    διαβασε λιγο τα 13 περιστερια(http://cyprusref.ethnodata.gr/3_98/98c-3d.htm
    http://www.geocities.com/Athens/5912...peristeria.htm

να δεις το ποσο ενδιαφερονται οι πολιτοι για τους στρατιωτικους και ποσο οι στρατιωτικοι για την πατριδα και το καθηκον τους και αναλογηστητε το ποσο θα πρεπει ξνα ενδιαφερεστε εσεις!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750

αλλα δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα και να λεμε οτι ο στρατος ειναι αχρηστος κτλ!!

και κοιταητε λιγο τον ευατο σας!!!

θελετε να μου πειτε οτι ολοι οσοι πιασατε μια καλη δουλεια την πειρατε αξιωκρατικα ή βαλατε και εσεις μεσω για να πιασετε αυτη τη δουλεια που εχετε????

ας κοιταξουμε λιγο τον ευατο μας και ασ σκευτουμε οτι εμεις συντηρουμε το θεσμο του "βυσματος σ"στην ελλαδσ και μετα ας κρινουμε τα υπολοιπα!!!
    Δεν ισοπεδώσαμε τίποτα.

Δεν είπα ότι είναι άχρηστος (δεν βγαίνουν έτσι εύκολα αποφθέγματα τέτοιου είδους).
    Ότι δεν λειτουργεί αποδοτικά είπα και ότι 2 χρόνια έκανα τον δούλο χωρίς να αποκομίσω τίποτα (εκτός του να πάρω μία καλή ιδέα για το πως λειτουργεί η Ελληνική κοινωνία).

Όσο για το αν πιάσαμε δουλειά με βύσμα ή όχι, με καλύπτει ο el_hym.
    Eσύ μας ισοπεδώνεις όλους μας.

Ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    GT,

Οι ιπτάμενοι είναι μόνιμοι αξιωματικοί (Ικαροι) και οχι φαντάροι (μοδίστρες...χαχαχαχα). Άρα δεν έχει σχέση αυτό που λες. Αν θυμάμαι καλά οι εκπαίδευση των παραπάνω , είναι Ακαδημαϊκή-Στρατιωτική-Ψυχολογική και δεν έχει σχέση με την 40ημερη (το πολύ) βασική που περνάει ο φαντάρος με βολές απηρχαιωμένων όπλων και πορείες (που ελαχιστοποιήθηκαν).

Γενικά είμαι της γνώμης και εγώ οτι ο στρατός πρέπει να γίνει μισθωτός. Μην μου πεί κανείς οτι τα παιδιά που πάνε τώρα 9 και 12 μήνες (το μέγιστο), νιώθουν τι συμβαίνει.
    Αντίθετα σαν μισθωτός, πρέπει να "δουλέψεις" και φυσικά να λάβεις καλύτερη εκπαίδευση.
    Οι στρατοί των περισσοτέρων χωρών , είναι μισθωτοί και μάλιστα ιδιαίτερα αποδοτικοί. Μην ξεχνάμε οτι πλέον δεν παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο ο πληθυσμός των μονάδων , όσο ο εκσυγχρονισμός τους. Δηλαδή εκεί που θέλεις να κάνεις μια δουλειά με 4 άτομα, να αρκεί ένα με τεχνολογικά μέσα.
    Οπότε ο αριθμός των 500-600.000 μάχιμων σήμερα, θα μειωθεί ίσως στις 200-300.000 αλλά θα είναι μόνιμοι... πιο άρτια (πιθανόν) εκπαιδευμένοι και με σαφώς καλύτερα μέσα.

Το πρόβλημα όμως της Ελλάδος , είναι ενα και έχει ακόμα στράτευση. Ονομάζεται Τουρκία και είναι χώρα γείτονα με 3.000.000 μάχιμους. Και εκεί κάπου μπερδεύουν τα πράγματα.

Στο θέμα χασίματος χρόνου , δεν θα διαφωνήσω. Ειδικά για όσους έκαναν 18-22 μήνες. Που σημαίνει δύο χρόνια πεταμένα, ή μάλλον καλύτερα... .ασύνδετα με την ζωή τους μετά, καθώς πέρα απο μερικές γνωριμίες (αν γίνουν και αυτές) δεν θα τους βοηθήσει σε τίποτα. Αντίθετα δύο χρόνια σπουδών ή επαγγελματικής εμπειρίας, β οηθούν στα υπόλοιπα 50-60 χρόνια που θα ζήσουν. Και αυτό είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, για να μην πάει κάποιος σε ενα στρατόπεδο και μετά το πέρας των πρώτων 40-60 μερών , να το κωλοβαράει σε κάποιο φυλάκιο στην πινέζα ή σε κάποιο ξερονήσι.

Που θα βρεθούν τα χρήματα , ειπε κάποιος για μισθοφορικό στρατό... Απλό... Να κόψουν 10-20.000 Δημοσίους υπαλλήλους που τα ξύνουν ολημεροίς και ολονυχτοίς και να τα δώσουν σε τομείς όπως στρατός, αστυνομία , που πραγματικά είναι αναγκαίοι για την διασφάλιση και την επιβίωση της Ελλάδος.
    Αλλά είπαμε... σε κάποια άλλη χώρα ίσως τα παραπάνω.

Gandalf

+1
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Διαβαζω τοσες σελιδες και παρατηρω τελικα οτι ολοι γραφουνε συμφωνα με το τι εχει ζησει ο καθενας στο στρατο...
    Ειμαστε αυτο που ζουμε...

Για εμενα, ο στρατος ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο στη ζωη ενος αντρα, αλλα ειναι και χρονος χαμενος...
    88 ΜΜΑ/Κ στην Λημνο, η δευτερη χειροτερη μοναδα του Πυροβολικου στην Ελλαδα οπου και εζησα το μεγαλυτερο μερος της θητειας μου... 14+ μηνες...
    Μπορει οταν υπηρετουσα στη γκαζμαδονησιδα να εφτυνα αιμα και να εβριζα την τυχη μου, αλλα τωρα μετα απο τοσα χρονια αναπολω και εχω να θυμαμαι και αλλα τοσα καλα που εζησα...

Ξημερωμα στο φυλακιο του Αγ. Ευστρατιου να βλεπω το Αιγαιο και να κανω χιλιαδες σκεψεις μεσα στη σιωπη... Χριστουγεννα στη μοναδα, Πασχα στη μοναδα οπου ολο το διπλανο χωριο με εκατονταδες κερια αναμμενα ηρθε παρελαση στο στρατοπεδο, περιπολιες με χιονοθυελλα και τοσα αλλα....

Αλλα υπαρχει και η αλλη πλευρα...
    Ενος στρατου που κοιταζει να βολεψει τα δικα του παιδια, που περνανε απο στρατο και δεν ξερουν καν τι χρωμα εχει η σκελεα, ενω αλλοι να εκτιθενται σε κινδυνο με απαρχαιωμενο εξοπλισμο, με συναδελφους αρρωστους κλπ...

Η μοναδα μου ηταν ταγμα ανεπιθυμητων. Οποιος ερχοταν εκει ειτε φανταρος ειτε στελεχος ηταν γιατι ειχε κανει καποια μ@λ@κια....
    Ο διοικητης καθε πρωι εμπαινε στο θαλαμο με κλωτσιες και με τη σφυριχτρα του ουρλαζε "πολεμος", και στην αναφορα εβγαζε στον τακο το μισο στρατοπεδο...

Φανταροι τρελλαμενοι οπως ο λεγομενος και "μαγειρας" που ειχε επιτεθει με μαχαιρι σε συναδελφο του, που ηταν ηδη στον 26 μηνα θητειας/φυλακης, αρρωστοι που δεν θα επρεπε ΚΑΝ να ειναι εκει, οπως ο τυπακος στο θαλαμο μου που ειχε Ηπατητιδα Β και ομως βρισκοταν εκει μαζι με ολους τους αλλους...

Τα στελεχη που βγαινουν απο τις σχολες καταρχας υποκεινται μια ωραιοτατη πλυσουλα εγκεφαλου περι ιδανικων, στρατου, φυλλαξης Θερμοπυλων και αλλα ωραια ΑΛΛΑ τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με το σημερινο στρατο...
    Θα μπορουσα ΚΑΛΛΙΣΤΑ να πω παραδειγματα, αλλα δεν θα το κανω αρκει να σας πω ομως οτι ημουν γραφεας του 2ου και 3ου γραφειου στην μοναδα και ξερω ΚΑΛΑ τι ειναι ο στρατος...
    Αυτο που ενδιαφερει το σημερινο στρατο ειναι το φαινεσθαι. Οταν ερχοταν ο Ταξιαρχος η ο Στρατηγος εκρυβαν ολους τους φανταρους στα ΡΕΟ, ΑΦΟΥ πρωτα ειχαν σοβατισει και αποψιλωσει τα παντα επι 2 μερες...

Ο στρατος οπως ειναι τωρα ειναι ενα μπαχαλο... Τα υψηλοβαθμα στελεχη κοιτανε να γλειψουν πολιτικα βυσματα για να ανεβουν, τα μεσαια γλυφουν τους απο πανω τους, ενω οι μελλοντες φανταροι κοιτανε να ΒΡΟΥΝ βυσμα για να γλυτωσουν και να βγουν γιωταδες....
    Χρηματισμοι, ρεμουλες, και στελεχη που ειναι χειροτεροι απο τους δημοσιους υπαλληλους.

Νομιζει κανενας στρατιωτικος απο εδω οτι θα βελτιωθουν τα πραγματα; Εδω ξερω νεα παιδια που μπαινουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ Ευελπιδων κλπ διοτι θα εχουν σιγουρο μισθο. ΔΗΜΟΣΙΟ FOREVAH δηλαδη!

Μας κουνανε το καροτο του κινδυνου εξ ανατολας και εμεις καθομαστε και μασαμε σαν γιδια....
    Ο στρατος ειναι business κυριοι! Καποιοι θελουν να δικαιολογουν τα υπερογκα ποσα που δαπανουνται απο το ΑΕΠ καθε χρονο, γιατι εκει υπαρχει ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ.

Για εμενα ο σημερινος στρατος θα επρεπε να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ πληρως. Να αντικατασταθει απο ενα ΠΟΛΥ μικροτερο, μισθοφορικο σωμα, ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ, που θα πληρωνονται καλα αλλα θα ειναι και φονικες μηχανες αν τους ζητηθει.

Εδω ο Τουρκικος στρατος οπως ξερω ειναι στην μεση μιας μεγαλης αναδιοργανωσης με σκοπο να κανουν ενα σωμα μικροτερο και πιο ευελικτο... Εμεις γιατι να εχουμε αυτο το χαλι που εχουμε σημερα;

Οι 300 του Λεωνιδα σφαγιασανε το ενα εκατομμυριο Περσες καποτε. Το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα.
    Διωχτε τα παλιοσκυλα που ξυνονται στις καρεκλες των διαφορων γραφειων του στρατου. Δωστε τους μισθους τους σε Στελεχη αξια (που ΥΠΑΡΧΟΥΝ), και τα υπολοιπα λεφτα να πανε ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ......

Για σκεφτειτε το.... Ποσο πιο ομορφα θα ζουσαμε τοτε.....
    Νίκος
    Open Horizons

Φιλε Ταξιδευτη θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου , οντως ετσι ειναι τα πραγματα

Τωρα οσο αφορα τους κοπανατζηδες ποιος να ασχοληθει αφου οι περισοτεροι ειναι μεσα και εξω κοντα δλδ στην βουλη.

Ο Μικρουτσικος εγινε και υπουργος εχοντας τρελοχαρτο.

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Ρε σεις τι έγινε ξαφνικά? Γίναμε όλοι ειδήμονες και προτείνουμε μισθοφορικό στρατό?

Ωραίες ιδέες, λες και δεν ξέρουμε πως και πότε χρησιμοποιείτε ο μισθοφορικός στρατός. Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε.

Δηλαδή προτείνετε ένα στρατό άβουλο και δουλοπρεπή. Το χρήμα θα κανονίζει τι και πως. Ωραίοι.

Δεν είπε κανείς ότι σήμερα η κατάσταση είναι υπέροχη. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν. Από την εκπαίδευση μέχρι την διάρκεια της θητείας. Αλλά όχι και να γίνει ο στρατός μισθοφορικός.

Όνειρο ζωής είναι να γίνεις μισθοφόρος.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    αλλη μια συζήτηση επιπεδου οπου πρεπει με σοβαρα επιχειρήματα να πείσουμε 20χρονους "αντι-πάντες»* για τη χρησιμότητα του στρατου.... δηλ τα αυτονόητα πρεπει να τα κανουμε και λιστα για μερικους....

BTW το θεμα μας ειναι αλλο.... και προσωπικά εμενα με ενοχλει ΠΑΡΑ πολυ η άνιση μεταχείριση των στρατευμένων ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΕΔΩ-ΕΞΩ-ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

* (νεα δικια μου ορολογια για να περιγράψω καποιον που δε τα εχει καλα με τον εαυτο του και του φταινε τα παντα. ΠΡΟΣΟΧΗ οχι ΠΟΛΛΑ αλλα ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω του)

ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ........αλλα και μεις ειμαστε μαιμουδες 2 φορες.........

αυτοι οι τραγουδισταδες που ειπες δεν πηγαν.........εμεις τρεχουμε και τους τα σκαμε ενω ξερουμε οτι ειναι μαιμουδες.........
    ξερετε ποσοι ειναι γραμμενοι στο μοναχολογιο??? και δεν ξερουν που πεφτει το αγιον ορος.
    επιδιωκουμε τα φακελακια.............και μετα κλαιμε

τι να πιασεις και που να τελειωσεις .........διπλωματα μαιμου θες?????? γιατροι ,επιστημονες .....ολοι ουρακοταγκοι .........ζουγκλα ειμαστε

ενταξει ξεκινανε απο την λειτουργια του κρατους ........μπαχαλο........

για το αεροδρομιο στα σκοπια εγινε τιποτα???????? κοτες ολοι........που ειναι τα σωματεια ,να κανουν κατι??????

οσο για τους εξοπλισμους ,πιστευω μας το επιβαλουν τα αφεντικα........με το ζορι θα παρετε αλλιως θα σας σκισουμε ........τωρα αν κονομανε μετα ειναι αλλο θεμα........

ΤΕΛΟΣ .........εχουν χαζεψει τον κοσμακη και τον εχουν κανει να μην σκεφτεται παρα να ειναι μπροστα σε μια τηλεοραση.......και να βλεπει χαζοπαιχνιδα ,εχουν πετυχει τον σκοπο τους και γελανε με κατι γραφικους που λενε τετοια

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    Φιλε GTZ αυτο το παραμυθι περι της υπερασπισης της πατριδας αστο καλυτερα

αρκετοι απο εδω μεσα εχουμε παει στρατο και ξερουμε τι γινεται

ενα πραγμα θα πω μονο, οταν ειχα παει στο ταγμα μονιμοι μου αφηγηθηκαν ιστοριες απο τα Ιμια
    σε πληροφορω οτι ολα τα και καλα κομμαντα οταν βγηκε ανακοινωση για επιστρατευση και γινοτανε ετοιμασιες για πολεμο εκλαιγαν

μετα βεβαια οταν ξεχαστηκαν ολα, συνεχιζαν να βγαζουν το αχτι τους στον καθε ταλαιπωρο και φυσικα θα μπουμε στην Τουρκια και τετοιες μλκιες

Φιλε μου ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ μιας και είσαι στη Λεσβο.... επρεπε να εισαι πιο φιλικος προς το στρατο για δυο λογους

1. η Λεσβος ειναι ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ της "φίλης και γείτονος"... και η πρωτη Ελληνικη γη που θα πατησουν σε περίπτωση σύρραξης
    2. μια απο της κυριες πηγες εισοδων του νησιου σου (οπως και μεγαλου μερους της περιφερειας) προερχετε εμεσα ή αμεσα απο την ύπαρξη στρατόπεδων στο νησι σου

επισης μιας και υπηρέτησες στο τοπο κατοικιας σου (με διανυκτερευσεις στο σπιτι σου...), ειναι προκλιτικό να μιλάς για "ταλαιπωρία" ... τουλαχιστον οχι σε εμας που υπηρετήσαμε 1000 χιλομετρα μακρια απο το σπιτι μας...

+1 @gandalf....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Ρε σεις τι έγινε ξαφνικά? Γίναμε όλοι ειδήμονες και προτείνουμε μισθοφορικό στρατό?

Ωραίες ιδέες, λες και δεν ξέρουμε πως και πότε χρησιμοποιείτε ο μισθοφορικός στρατός. Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε.

Δηλαδή προτείνετε ένα στρατό άβουλο και δουλοπρεπή. Το χρήμα θα κανονίζει τι και πως. Ωραίοι.

Δεν είπε κανείς ότι σήμερα η κατάσταση είναι υπέροχη. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν. Από την εκπαίδευση μέχρι την διάρκεια της θητείας. Αλλά όχι και να γίνει ο στρατός μισθοφορικός.

Όνειρο ζωής είναι να γίνεις μισθοφόρος.
    μαλλον δεν εχεις καταλλαβει τιποτα....

μην μπλεκεις την εννοια του μισθοφορικου στρατου με την λεγεωνα των ξενων....

ο στρατος ουτως η αλλως πρεπει να μην εχει βουληση αλλα να εκτελει (εντολες ...)δηλαδη τωρα που σε βαζουν να καθαριζεις σκατα και να καθαριζεις επι 18 μηνες (12 ποσο ειναι τωρα?) αντι να σου μαθουν κατι ουσιαστικο δεν ειναι δουλεία?

και τι μπορει να αλλαξει δηλαδη? θα στελνουμε δυναμεις στις περιοχες οπου εκανε παρτυ το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοι?...το κανουμε ηδη....

θα χρησιμοποιηθει ο στρατος για πραξικοπημα? εχει γινει και αυτο...

το χρημα κανονιζει και τωρα τα τι και τα πως στο ΕΣ...

ονειρο ζωης να γινω μισθοφορος??....ε?...σε ποιους αναφερεσαι?

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μαλλον δεν εχεις καταλλαβει τιποτα....

μην μπλεκεις την εννοια του μισθοφορικου στρατου με την λεγεωνα των ξενων....

ο στρατος ουτως η αλλως πρεπει να μην εχει βουληση αλλα να εκτελει (εντολες ...)δηλαδη τωρα που σε βαζουν να καθαριζεις σκατα και να καθαριζεις επι 18 μηνες (12 ποσο ειναι τωρα?) αντι να σου μαθουν κατι ουσιαστικο δεν ειναι δουλεία?

και τι μπορει να αλλαξει δηλαδη? θα στελνουμε δυναμεις στις περιοχες οπου εκανε παρτυ το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοι?...το κανουμε ηδη....

θα χρησιμοποιηθει ο στρατος για πραξικοπημα? εχει γινει και αυτο...

το χρημα κανονιζει και τωρα τα τι και τα πως στο ΕΣ...

ονειρο ζωης να γινω μισθοφορος??....ε?...σε ποιους αναφερεσαι?

Καταρχήν το μισθοφόρος δεν πάει για σένα, ούτε για κανέναν άλλον στο φόρουμ.

Δυστυχώς ο μισθοφορικός στρατός έχει σαν πρότυπο την λεγεώνα των ξένων.

Η ουσιαστική αναδιοργάνωση του στρατού, στο θέμα της εκπαίδευσης και της θητείας, καθώς και στον ρόλο που παίζει, σε βρίσκει αντίθετο?

Όλα αυτά τα στραβά που λες και εσύ ότι γίνονται, ή έγιναν μέχρι σήμερα, φαντάσου σε ποιο βαθμό θα διογκωθούν αν ο στρατός γίνει μισθοφορικός.

Και μην ξεχνάς πως στις περισσότερες δημοκρατίες της μπανάνας στην λατινική αμερική, ο στρατός μισθοφορικός είναι.

Δεν δίνουν που δεν δίνουν λόγο, με τις ευλογίες των κυβερνήσεων μας, μετά τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. Καταρα Ο Στρατοσ
    από bsari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 20:45
  3. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic