Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε παίδες.... ασχοληθείτε με το θέμα των ψεύτικων απαλλαγών κι αφήστε την ανδιοργάνωση των ενόπλων δυνάμεων σε κάποιους άλλους που αν διαβάσουν τις τελευταίες 3 σελίδες θα γελάνε με δάκρυα....

Κρίνουμε έναν στρατό απο το πως περάσαμε εμείς κάνοντας την θητεία μας;

τεσπα

Συνεχίστε και σόρρυ για την παρεμβολή....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε παίδες.... ασχοληθείτε με το θέμα των ψεύτικων απαλλαγών κι αφήστε την ανδιοργάνωση των ενόπλων δυνάμεων σε κάποιους άλλους που αν διαβάσουν τις τελευταίες 3 σελίδες θα γελάνε με δάκρυα....

τεσπα

+1...

θέμα...: ψεύτικες απαλλαγές...

Ένα φάντασμα πλανιέται...

τεσπα

Αυτός είναι ο στρατός μας σνάιπερ. Οι ψεύτικες αναβολές, τα βίσματα και η παρουσία μας στην Γιουγκοσλαβία στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, και οπουδήποτε αλλού μας χρειαστούν τα αφεντικά μας.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Αυτός είναι ο στρατός μας σνάιπερ. Οι ψεύτικες αναβολές, τα βίσματα και η παρουσία μας στην Γιουγκοσλαβία στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, και οπουδήποτε αλλού μας χρειαστούν τα αφεντικά μας.
    Τελικά εμείς θα τσακωθούμε σήμερα

Ο στρατός μας φίλε μου απαρτίζεται από εμάς και τον διοικούν πάλι άνθρωποι από την ίδια κοινωνία (τον στρατό τον διοικούν οι πολιτικοί - Οι αξιωματικοί απλά διεκπαιρεώνουν τις εντολές)...

Αν θες να αλλάξει κάτι στον στρατό, άλλαξε την κοινωνία....

Απλά τα πράγματα.

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750

Ο στρατός μας φίλε μου απαρτίζεται από εμάς και τον διοικούν πάλι άνθρωποι από την ίδια κοινωνία (τον στρατό τον διοικούν οι πολιτικοί - Οι αξιωματικοί απλά διεκπαιρεώνουν τις εντολές)...

Απλά τα πράγματα.
    +1000000000000000000000000000000000000000000
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και εμεις βαρουσαμε σκοπιες....

Βαθμοφορος στο Ρουφ εναντι αμοιβης εκδιδε πιστοποιητικα ακαταληλοτητας Ι5 με την ευκολια που το ΙΚΑ συνταγογραφει φαρμακα ...

απο το 95 μεχρι σημερα απο το γραφειο οπου προϊστατο ο κυριος εκδοθηκαν καμια 20000 χιλιαδες πιστοποιητικα ακαταληλοτητας....

Η ολη ιστορια αποκαλυφθηκε οταν εγκατεστησαν κλειστο κυκλωμα παρακολουθησης στο γραφειο του , οπου και καταγραφηκε ο κυριος να κλεβει / παραποιει στρατιωτικα εγγραφα που αφορουσαν την καταταξη ανδρων στον ΕΣ...

Απο εναν προχειρο ελεγχο διαπιστωθηκε οτι απο 3000 πσιτοποιητικα ακαταληλοτητας τα 700 ηταν πλαστα / ακυρα και αφορουσαν ποδοσφαιριστες , ''καλλιτεχνες'' , δικηγορους , δημοσιογραφους , γονους ''επιφανων'' οικογενειων...

διαπιστωση:

Το οτι ο ΕΣ ειναι για τα μπαζα το καταλαβαινει οποισδηποτε εχει αντιληπτικη ικανοτητα δεκαχρονου παιδιου.

Πιστευω οτι οσοι υπηρετησατε συμμεριζεστε αυτην την αποψη σε μικρο η σε μεγαλυτερο βαθμο...ελα ομως που τα να υπηρετησεις ειναι υποχρεωτικο....

...οχι για ολους....προφανως το να σπαταλησει κανεις σχεδον δυο χρονια καθαριζοντας χεστρες και ανεχομενος την κομπλεξικη συμπεριφορα καθε μογγολου - τσοπανου αποτελει υποχρεωση μονο οσων δεν εχουν ακρη και χρημα...

ερωτηση:

Αν στο μεγαλυτερο φρουραρχειο της χωρας δεν μπορει να παρει κανεις χαμπαρι οτι παιζει λαμογια , τι γινεται σε αλλους πολυ πιο νευραλγικους τομεις του στρατου?

Σε αυτην την χωρα υπαρχει περιπτωση να βρεθει μια υπηρεσια , ενα συστημα κατι τελος παντων που να μην υπαρχει διαφθορα?

Τελικα μηπως ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ και τρωμε στην μαπα τα σκατα προκειμενου να περνανε μερικα μουνοπανα καλα?
    (αναλογιστειτε μονο ποσες λιγοτερες σκοπιες η ταλαιπωρια θα ειχατε υποστει αν ακαποια βυσματα δεν περανανε αδειες με το τσουβαλι...)

Αν ισχυει το παραπανω ποια ειναι η αναλογια μουνοπανων / μαλακων ωστε να μην διαλυσει τελειωτικα το μαγαζι?

Και στη τελικη ολη αυτη η νεο Ελληνικη γκλαμουρο -τραμπουκο - βλαχια αλητεια ως ποτε θα γαμαει τον τοπο και εμας μαζι?

Συμπερασμα:

α)Να πα να γαμηθειτε

β)...αν επροκειτο να καταταγω αυτην την στιγμη θα επερναν τα αρχιδια μου....

Ανεκδιηγητο:

Σε μεγαλο καναλι , ο μεγαλυτερος πολεμιος και δημιος της διαφθορας Μακης Τρινταφυλλοπουλος ελαβε θεση στο θεμα καυτηριαζοντας την σαπιλα και την αποσαθρωση που επικρατει...........φυσικα οπως θα θυμαστε πολλοι......................

.....ειχε απαλλαχθει και δεν ειχε υπηρετησει!! :rotflmao: :rotflmao:

στην υγεια μας!!...για τον π**τσο ειμαστε... :rotflmao:
    Καλά τα λές...
    Και μένα τα δικά μου θα παίρνανε, αλλά πήγα, έπηξα, έφυγα και ξέπηξα.

Ο ατελείωτος χαβαλές όταν ο "μηνιαίος μισθός" του φαντάρου έσκασε ακριβώς μια βδομάδα από τη στιγμή που αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο (ένας καπνός=ένα μηνιάτικο τότε), και φυσικά δεν το έκοψα τότε αλλά πολύ αργότερα, δείχνει ότι ακόμα και οι χειρότερες καταστάσεις στο στρατό μπορεί να ξεπεραστούν με μια μαλακία της στιγμής που σου φαίνεται αστεία...

Τώρα τους έχουνε κέτερινγκ και πάνε για ένα χρόνο, και αυτοί σκάγανε κάτι μύρια για να τους έρθει το Ι5 σπίτι τους...

Τί να πεις.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι και ο "αντίπαλος" στρατός είναι για τα μπάζα -τουλάχιστον οι νεοέλληνες ακούνε διασκευασμένες τούρκικες παπαρομελωδίες εδώ και χρόνια και παίζει κοινός παρονομαστής.

Άν με φωνάξει τώρα η μαμά πατρίδα; Δε ξέρω, δεν είμαι και στα καλά μου, το πιθανότερο είναι να λέω σε όλους τους πιτσιρικάδες να μη πατήσουνε το πόδι τους ούτε για πλάκα, και να βρεθώ εγώ εκεί με άλλο ρόλο -πχ φωτογράφος.

Ένα φάντασμα πλανιέται...

Απλά τα πράγματα.

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω μαζί σου. Αυτή είναι και η πιο λογική άποψη που διάβασα μέχρι τώρα.

Μιλάμε για τον στρατό της Ελλάδας την στιγμή που ο προηγούμενος πρωθυπουργός ευχαριστούσε τους φίλους μας αμερικάνους για τα Ίμια, και ο σημερινός πρωθυπουργός παρακολουθείται από τους φίλους μας αμερικάνους και πάλι, και δεν ανοίγει μύτη.

Μη σου πω ότι μπορεί να τους ζητήσει και συγνώμμη κιόλας που τους πήραν χαμπάρι.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ζηλεύετε όλοι ρε, που δεν είχατε βύσμα και πήξατε. Εγώ πάντως στην Κω αλκολικός κόντεψα να καταντήσω. Ασε που δεν ξέρω πόσα παιδιά μπορεί να έχω στην βόρεια Ευρώπη.

Λοιπόν εγώ προτείνω να πάρουμε πυρηνικά και να τελειώνουμε με το θέμα.

Οσο για τον εθνοπατέρα του Ρουφ, sorry αλλά δυστηχώς έχουμε καταργήσει την θανατική ποινή. Γιατί όσο και να μην πιστεύεις σε στρατούς, εχθρούς, πατρίδες, ιδανικά, φορώντας τη σημαία στον μπερέ σου ΕΠΕΛΕΞΕΣ να αποτελέσεις συνέχεια κάποιων που πέθαναν για αυτόν τον τόπο. Και ξεπουλώντας τα γιωτόχαρτα τους ακυρώνεις με τον χειρότερο τρόπο.

PS Μισθοφορικός στρατός= νομιμοποιημένοι, πολύ καλά εκπαιδευμένοι, εγκληματίες. Δεν διαφωνώ, αλλά δεν επαυξάνω κιόλας.

PS II Το μόνο μέσο που έβαλα, αλλά δεν έκατσε, ήταν για να μείνω στην Κω.

PS III Οδήγησα ότι όχημα υπάρχει στο πεζικό, εκτός από κάτι Husqvarna. sniff
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    ανυποτακτος εξωτερικου απο τον Μαη - δεν παω που να χτυπιουνται
    ασχετος...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    βαζω στοιχημα μια απαλλαγη και τα γερμανικα σας νουμερα για αυτην την εβδομαδα οτι κανεις

δεν θα μαθει τιποτα για κανενα .... γιατι στην τελικη αν ο Ρουβας , ο Κορκολης και ο

Παπακαλιατης δεν πηγανε σιγα τις προσωπικοτητες ....καλυτερα κιολας μην σου πω...

αλλα για τα αλλα τα μεγαλοαρχιδια της πολιτικης της δικηγοριας και του σιαναφιου αυτου πολυ

θα ηθελα να μαθω ...και να πανε τωρα να υπηρετησουν με ολες φυσικα τις φυλακες που θα

εχουν φαει.....να τους πηζουν τα δεκαοχταχρονα ρε πουστη μου ''ψαρακα'' και ''δεν

προβλεπετε για την εσο σου'' και τετοια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    Σας ευχαριστούμε που μας θεωρείτε μαλάκες εμάς που πήγαμε....

Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε; ή απλά μπήκατε για να πείτε κι εσείς κάτι;

Τι θέλετε; να σας πουμε και μπράβο;

Με τα σημερινά δεδομένα, είσαι λαμόγιο φιλαράκο... και το πρώτο ποστ τύπους σαν κι εσένα καυτηριάζει...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    γαμω φιλε , τους την εφερες ρε!!!

τα καλοκαιρια να ρχεσαι μονο για κανα νησακι....ειναι μια προσφορα των χιλιαδων ''αλλων''

Ελληνων που υπηρετησαν μηνες εκει για να τα χαιρεσαι εσυ....

μπραβο ωραιος....και το λες κι ολας....

Σας ευχαριστούμε που μας θεωρείτε μαλάκες εμάς που πήγαμε....

Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε; ή απλά μπήκατε για να πείτε κι εσείς κάτι;

Τι θέλετε; να σας πουμε και μπράβο;

Με τα σημερινά δεδομένα, είσαι λαμόγιο φιλαράκο... και το πρώτο ποστ τύπους σαν κι εσένα καυτηριάζει...

Εχεις δικιο - δεν προσεφερα τιποτα στην συζητηση με το σχολιο μου και επρεπε να το βουλωσω
    απο την αλλη και εσυ δεν ξερεις τιποτα για μενα οποτε με κρινεις αδικα

ειμαι στον 12 χρονο μου εξω, σπουδες και δουλεια, σε λιγο θα παντρευτω και θα κανω παιδια εδω, Ελλαδα δεν θα γυρισω πριν την συνταξη - μονο ως τουριστας

πες μου γιατι να παρατησω την δουλεια μου και την οικογενεια μου για να καθαριζω τουαλετες ενα χρονο?
    ασχετος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    γαμω φιλε , τους την εφερες ρε!!!

τα καλοκαιρια να ρχεσαι μονο για κανα νησακι....ειναι μια προσφορα των χιλιαδων ''αλλων''

Ελληνων που υπηρετησαν μηνες εκει για να τα χαιρεσαι εσυ....

μπραβο ωραιος....και το λες κι ολας....
    εδω και πολλα χρονια δεν υπαρχει λογος υπαρξης γενικης επιστρατευσης - οι λογοι εχουν καλυφθει πιο πανω- και δεν αισθανθηκα ποτε την αναγκη να νιωσω τυψεις για την ανυποταξια μου

ειληκρινα θεωρω ατυχους αυτους που εχουν παει τα τελευταια χρονια
    ασχετος...

Εχεις δικιο - δεν προσεφερα τιποτα στην συζητηση με το σχολιο μου και επρεπε να το βουλωσω
    απο την αλλη και εσυ δεν ξερεις τιποτα για μενα οποτε με κρινεις αδικα

ειμαι στον 12 χρονο μου εξω, σπουδες και δουλεια, σε λιγο θα παντρευτω και θα κανω παιδια εδω, Ελλαδα δεν θα γυρισω πριν την συνταξη - μονο ως τουριστας

πες μου γιατι να παρατησω την δουλεια μου και την οικογενεια μου για να καθαριζω τουαλετες ενα χρονο?
    εγώ δεν σου είπα τι να κάνεις με την ζωή σου... δικαίωμά σου.... το σχόλιό σου σχολίασα...

Κάνε ότι καταλαβαίνεις... απλά μην μας λες μαλάκες...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. Καταρα Ο Στρατοσ
    από bsari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 20:45
  3. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic