Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 152

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Cbr954rr

υπαρχει καποιος που να μην του εχουν κλεψει μηχανακι? .......απο το 02 εχω διαβασει πολλες κλοπες απο μελη + αυτες που εγιναν παλιοτερα και αναφερονται σε ασχετα ποστ.......μονο εδω ........

και λεμε οτι αν τον πιασουμε θα τον τσακισουμε.........και διαβαζω ενα ποστ σε αλλο φορουμ ,οτι τον τσακωσε επι τοπου ......αλλα τον αφησε να φυγει
    ......μια χαρα ,αυτος αυριο θα παει να κλεψει αλλουνου το μηχανακι και παλι θα κλαιμε ομαδικως και θα τσαντιζομαστε........ρε αντε στο διαολο παλιομαλακες

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    υπαρχει καποιος που να μην του εχουν κλεψει μηχανακι? .......απο το 02 εχω διαβασει πολλες κλοπες απο μελη + αυτες που εγιναν παλιοτερα και αναφερονται σε ασχετα ποστ.......μονο εδω ........

και λεμε οτι αν τον πιασουμε θα τον τσακισουμε.........και διαβαζω ενα ποστ σε αλλο φορουμ ,οτι τον τσακωσε επι τοπου ......αλλα τον αφησε να φυγει
    ......μια χαρα ,αυτος αυριο θα παει να κλεψει αλλουνου το μηχανακι και παλι θα κλαιμε ομαδικως και θα τσαντιζομαστε........ρε αντε στο διαολο παλιομαλακες
    Γεια σου ρε Zolo,και εγω το διαβασα και στην αρχη αναρωτηθηκα γιατι δεν του εσπασε τα μουτρα,αλλα αν ειδες το σκηνικο εγινε εξω απο το μαγαζι του,οποτε αν τον εσπαγε στο ξυλο ,μετα θα εκλαιγε την βιτρινα του για κανα μηνα καθημερινα,χωρια δεν ξερω και γω τι αλλο.

ξερεις τι μπορει να γινει τωρα?? θα προσπαθησει να το ξανακανει κι ας ειναι μεσα απο την βιτρινα.......

Και γω συμφωνώ με τους προηγούμενους που πρότειναν στικοποίηση τέτοιων ποστ.

Άν και θα ήταν λίγο περίεργο όποιο "καινούριο" 954 έβλεπα να έψαχνα το VIN του (και με κίνδυνο να μου τη πει νόμιμος ιδιοκτήτης του), είμαι σίγουρος ότι αν του έλεγα "Φίλε έχει κλαπεί ένα πρόσφατα, γι΄αυτό το κοιτάω", θα καταλάβαινε τη φάση.

Τοσες παρέες παίζουνε στην Αθήνα, αν η μηχανή έχει παραμείνει εκεί κάτι μπορεί κάτι να γίνει αν ακουστεί αρκετά.

Ελπίζω να βρεθεί γρήγορα sniper.

αμα τους δεις επιτοπου ,δεν μπορεις να κανεις και πολλα,ειδα την εξατμιση μου λαιμους τελικο κλπ σε αλλο μηχανακι,σταματημενο,εβαζε βενζινη.κανω σαματα ,φωναζω το 100 ,αλλα 10 ατομα κοιταζαν απαθεστατα,σκανε αλλοι 2 ,με αρχιζουν στις γρηγορες,καβαλαει ο αλλος το σκαει,με αφηνουν οι αλλοι 2 ,την κοπανανε τρεχοντας,καβαλαω ,τον κυνηγαω,ειχε γινει λαγος.τα νουμερα τα ειχα δει,αλλα απο ζητα γνωστο,μαθαινω οτι ουτε καν υπαρχουν.παω αστυνομια για καταγγελια,βαριεστημενα μου λενε ,μπορεις να αποδειξεις οτι η συγκεκριμενη ειναι δικη σου? λεω για τα σημαδια της,και γελανε...στο δικαστηριο που θα σου κανει για συκοφαντικη δυσφημιση να δεις τι σημαδια θα σου πει ο προεδρος.....αντε και............
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Ε οχι βρε συ sniper!!!!

Tο μονο που μπορω να πω ειναι υπομονη και πολυ τυχη μπας και το βρεις. Η μαλλον θα επρεπε να πω "βρουμε", γιατι ποιο πιθανο ειναι να εχουμε ολοι τα ματια μας ανοιχτα να το δουμε καπου, παρα αμα περιμενεις απο την αστυνομια!!!

Παντος ευχομαι να το βρεις συντομα οπως σου το πηραν

(και τα βρισιδια & καταρες προς το π@π@ρα που το πηρε )
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Γμτ.... Κ εμενα δεν μου καθεται με ΤΙΠΟΤΑ αυτη η κλοπη και το εχω παρει πολυ προσωπικα....

Νικολα, εχω το νου μου αδερφε καθε μερα, και αν δω οτιδηποτε θα το αναφερω αμεσως. Προχθες μαλιστα κατεβηκα απο το λεοφωρειο γιατι απεναντι ειδα μαγαζι με μεταχειρ κ ειχε ενα κιτρινο CBR με κιτρινες ριγες στις ζαντες, αλλα αποδειχτηκε το 600αρι.

Παντως, συγνωμη αλλα πρεπει να το πω προς ολους οσους αναφερουν το ποσο γρηγορα "φευγει" μια μηχανη: τον συναγερμο τον αποκλειετε εντελως σαν μεσο αποφυγης κλοπης;

Εμενα εχει χτυπησει 2 φορες στον ενα χρονο ζωης της μηχανης μου, και ΔΕΝ ειναι συναγερμος που θα βαραγε στο ασχετο. Την μηχανη πρεπει να την κουνησεις η να πας να την σηκωσεις απο το σταντ.
    Την μια εξω απο καφετερια και την αλλη στην πυλωτη του σπιτιου μου.

Μαλιστα την πρωτη φορα ειδα και δαχτυλιες και αποτυπωματα παλαμης στο ντεποζιτο (ηταν πλυμενη κ εκανε μπαμ)!

Αν το δικο σου ειχε συναγερμο κ χτυπαγε δεν θα εφευγαν οι κλεφτες;
    Θα μου πεις θα βραχυκυκλωναν το συναγερμο. Ναι, αλλα δεν φαινεται με τη μια οτι καποια μηχανη εχει συναγερμο!

Εστω και ΛΙΓΟ να βαραγε θα ειχε αποτρεψει την κλοπη.... Σωστα; Η κανω λαθος εδω;;

Προσωπικα παντως πιστευω οτι συναγερμος και ασφαλεια κλοπης ειναι τα καλυτερα μετρα προστασιας...
    Ειδικα ο συναγερμος νοιωθω οτι με εσωσε απο κλοπη αυτες τις δυο φορες...
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ο συναγερμός είναι περίπου μέσο αποτροπής....

Συνήθως ξέρουν τα τζιμάνια που μπαίνει και σου ανοιγουν την μηχανή (σιγά το δύσκολο) σου καλυπτουν την σειρήνα με πολυουρεθάνη (αφρός που πήζει γρήγορα) κι ακούς παπάρια μετά (δεν παίρνει πολύ ώρα αυτή η διαδικασία - μερικά δευτερόλεπτα).

Η ασφάλεια κλοπής νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ο συναγερμός είναι περίπου μέσο αποτροπής....

Συνήθως ξέρουν τα τζιμάνια που μπαίνει και σου ανοιγουν την μηχανή (σιγά το δύσκολο) σου καλυπτουν την σειρήνα με πολυουρεθάνη (αφρός που πήζει γρήγορα) κι ακούς παπάρια μετά (δεν παίρνει πολύ ώρα αυτή η διαδικασία - μερικά δευτερόλεπτα).

Η ασφάλεια κλοπής νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
    Ναι αλλά ποιές ασφαλιστικές παρέχουν τέτοια κάλυψη?

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ναι αλλά ποιές ασφαλιστικές παρέχουν τέτοια κάλυψη?
    Εγώ ξέρω μόνο την Interamerican.

Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης.....

Έχουμε και λέμε :

Πισω λάστιχο 230
    Φτερό τροχού (κάποιος παπάρας στην δουλειά μετακίνησε την μηχανή και το ABUS ράγισε το φτερό) 120
    Αλυσιδα/γρανάζια 200
    Μούτρο/φαιρινγκ (μαλακία πτώση) 800
    σέρβις (ήταν να γίνει την άλλη βδομάδα) 150
    Σταμπιλάιζερ : 450

Σύνολο : 1950Ε

Γλυτώσαμε 1950Ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι λέμε για να διασκεδάζουμε..... σκέψου να τα είχα δώσει όμως..... ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης.....

Έχουμε και λέμε :

Πισω λάστιχο 230
    Φτερό τροχού (κάποιος παπάρας στην δουλειά μετακίνησε την μηχανή και το ABUS ράγισε το φτερό) 120
    Αλυσιδα/γρανάζια 200
    Μούτρο/φαιρινγκ (μαλακία πτώση) 800
    σέρβις (ήταν να γίνει την άλλη βδομάδα) 150
    Σταμπιλάιζερ : 450

Σύνολο : 1950Ε

Γλυτώσαμε 1950Ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε τι λέμε για να διασκεδάζουμε..... σκέψου να τα είχα δώσει όμως..... ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

Χαρά στο κουράγιο και το χιούμορ σου ρε Νίκο πάντως!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Χαρά στο κουράγιο και το χιούμορ σου ρε Νίκο πάντως!

ΜΠΡΑΒΟ!!!

Τι να κάνεις ρε DimΚρήτη....

Δεν θα πεθάνουμε.... ΟΚ με πείραξε (και με πειράζει ακόμα) πολύ αλλά..... θα πάρουμε άλλη αν δεν βρεθεί σύντομα....

Ποιος μαλάκας είπε το "Κάθε εμπόδιο για καλό"; να πάει να γ@μηθεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Τι να κάνεις ρε DimΚρήτη....

Δεν θα πεθάνουμε.... ΟΚ με πείραξε (και με πειράζει ακόμα) πολύ αλλά..... θα πάρουμε άλλη αν δεν βρεθεί σύντομα....

Ποιος μαλάκας είπε το "Κάθε εμπόδιο για καλό"; να πάει να γ@μηθεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ρε φίλε, εννοείται πως δεν θα πεθάνουμε αλλά....

ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ ΣΥ!!!

ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!!!

Καλά να είμαστε όμως!

Εκείνος ο καριόλης ο FZR600 που διάολο είναι όταν τον θες, να τους ρίξει αρνητική ενέργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή VFR 800 /99 Χρώμα Μαυρο
    από pappous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2014, 01:16
  2. Κλοπή Φρένου!!!!!!!
    από the_passenger στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 22:35
  3. κλοπη σελλας
    από filip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket