Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 89

Θέμα: ΕΛΛΑΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
    εδω και πολλα χρονια δεν υπαρχει λογος υπαρξης γενικης επιστρατευσης - οι λογοι εχουν καλυφθει πιο πανω- και δεν αισθανθηκα ποτε την αναγκη να νιωσω τυψεις για την ανυποταξια μου
    ειληκρινα θεωρω ατυχους αυτους που εχουν παει τα τελευταια χρονια
    Αφου δεν μας θεωρείς και μαλάκες, πάλι καλά.

Εχεις δικιο - δεν προσεφερα τιποτα στην συζητηση με το σχολιο μου και επρεπε να το βουλωσω
    απο την αλλη και εσυ δεν ξερεις τιποτα για μενα οποτε με κρινεις αδικα

ειμαι στον 12 χρονο μου εξω, σπουδες και δουλεια, σε λιγο θα παντρευτω και θα κανω παιδια εδω, Ελλαδα δεν θα γυρισω πριν την συνταξη - μονο ως τουριστας

πες μου γιατι να παρατησω την δουλεια μου και την οικογενεια μου για να καθαριζω τουαλετες ενα χρονο?
    Θα είχες δικαίωμα να μιλήσεις μόνο αν είχες ήδη ζήσει την ζωή που ονειρεύεσαι. Αλλά από φίλους και γνωστούς που έμειναν στην Αγγλία, ειδικά στην Αγγλία, νομίζω μόνο 1-2 έχουν ξεμείνει εκεί. Οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα τις συνέπειες των επιλογών τους.......
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

εκονομικ ιμιγκραντ Το avatar του/της mrklyk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    εγώ δεν σου είπα τι να κάνεις με την ζωή σου... δικαίωμά σου.... το σχόλιό σου σχολίασα...

Κάνε ότι καταλαβαίνεις... απλά μην μας λες μαλάκες...
    σε αυτο εχεις δικιο - συγγνωμη δεν ηταν αυτη η προθεση μου - ατυχης επιλογη smiley...
    ασχετος...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εδω και πολλα χρονια δεν υπαρχει λογος υπαρξης γενικης επιστρατευσης - οι λογοι εχουν καλυφθει πιο πανω- και δεν αισθανθηκα ποτε την αναγκη να νιωσω τυψεις για την ανυποταξια μου

ειληκρινα θεωρω ατυχους αυτους που εχουν παει τα τελευταια χρονια
    Βούρκωσα τώρα....

Επίσης κι εγώ δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να φορολογούμαι.... αλλά πληρώνω...

Α.. δεν μας είπες.... θα αλλάξεις και υπηκοότητα; (γιατί στην εθνικότητα είσαι ΟΚ όπου και να είσαι.. λαμόγια υπάρχουν παντού)

Μας θεωρείς άτυχους.... εγώ γενικότερα πέρασα γαμάτα στο στρατό.... κι ας περπάτησα με τα πόδια πολλές εκατοντάδες χλμ...

Κάνε μας την χάρη και μίλα για τίποτα άλλο που να ξέρεις....

Σόρρυ ρε φιλαράκο, αλλά απο τζάμπα μάγκες έχουμε, δεν θέλουμε άλλους...

Α και που σαι... αν θες δώσε το όνομά σου μπας και σε θυμηθούμε αν βάλεις ποτέ υποψηφιότητα για βουλευτής....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Αφου δεν μας θεωρείς και μαλάκες, πάλι καλά.

Θα είχες δικαίωμα να μιλήσεις μόνο αν είχες ήδη ζήσει την ζωή που ονειρεύεσαι. Αλλά από φίλους και γνωστούς που έμειναν στην Αγγλία, ειδικά στην Αγγλία, νομίζω μόνο 1-2 έχουν ξεμείνει εκεί. Οι υπόλοιποι πληρώνουν ακόμα τις συνέπειες των επιλογών τους.......
    οι υπολοιποι δεν ειχαν τα αρχιδια να παραμεινουν και τρεξαν στην μαμα τους μαλλον εννοεις...
    ασχετος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    οι υπολοιποι δεν ειχαν τα αρχιδια να παραμεινουν και τρεξαν στην μαμα τους μαλλον εννοεις...
    Οι υπόλοιποι επήξαν από την μαλακία των αγγλών και από την "καλή ζωή" δουλευώ 300 ώρες τη βδομάδα και στα 35 είμαι τελειωμένος. Και πολλά άλλα........
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    χαλαράαααα....

συζήτηση κάνουμε..... ας λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί πΕρικαλώ...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Μισθοφορικος στρατος?
    Μονο σε αυτο θα απαντησω....
    Δηλαδη κατι σαν το στρατο που εχουμε σημερα?Οπου σε ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ συνταγμα πεζικου καθομουν εγω(διαβιβαστης που υπαγομουν διοικητικα στην ΔΔΒ)να φτιαξω τα φωτα στα bmp και στα παπακια γιατι οι εποπ βαριοντουσαν(να μην τους χαρακτηρισω....)
    οι εμθ ειχαν παλιοσει...
    οι παραγογικοι ειχαν σπουδασει και δεν καταδεχονταν...
    και τουλαχιστον οι αλλοι ηταν αξιωματικοι....
    Τελος για ρωτηστε εναν εποπ :τι δουλεια κανεις?
    Εδω στην μυτιληνη τουλαχιστον,απαντανε΅στο δημοσιο ειμαι.....

Ε και γαμω τους στρατους θα κανουμε......

Οσο ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟς
    με οοοολη μου την καρδια σας καλω να μεινετε και να δουλεψετε να δειτε απο που και ΠΩΣ βγαινουν τα λεφτα.....
    Οχι οτι δεν εχουμε στρατο αλλα αποτελειτε απο 80% ντοπιους......οποτε.....

Την υπολοιπη συζητηση καλυτερα ας την αφησουμε γιατι στην τελικη οπως ο ταδε εβαλε βισμα στον στρατο ετσι και ο ταδε βαζει βισμα και βολευετε για μια ζωη στην ταδε δημοσια υπηρεσια.Ετσι και ο ταδε βαζει βισμα και σβηνει κληση ετσι και ο ταδε κανει κατι αλλο.....
    Ο στρατος μοναχα σας πειραξε?Στο κατω κατω μια θητεια ειναι,οχι μια ζωη.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Δυστυχώς κάναμε την ζωή μας θητεία.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    δεν σε παιρνω στα σοβαρα καλε μου φιλε, δεν σε ξερω, δεν με ξερεις - σιγα μην χαλαστω για παρτη σου

καλα εδω δεν χαλαστηκες που για παρτη σου καποιος εκανε εξι μηνες παραπανω στα

συνορα με αυτα που λεμε εδω θα χαλαστεις?

και αυτος ο καποιος μπορει να ειχε διακοψει τις σπουδες του η να ειχε επιστρεψει πισω για να

κανει την θητεια του....σε αντιθεση με εσενα .... που περναγες τραγικες στιγμες τρωγωντας fish

& chips στο βρωμονησο

αληθει υπορχει Αγγλικη λεξη συνωνυμο της ''ευθιξιας''?

για το φιλοτιμο ξερω πως δεν υπαρχει....

Λεει η επιγραφη στο διοικητιριο

"Τιμη εις εκεινους που στην ζωη των ορισαν να φυλατουν θερμοπυλες"

Συνεχιζα κι εγω απο μεσα μου το τροπαρι,που δε τολμουσε να γραψει στην επιγραφη κοτζαμ εθνικος στρατος.

"ποτε απο το χρεος μη κινουντες" κλπ κλπ

Το να υπερασπιστεις την πατριδα σου ειναι ασχετο απο το να υπηρετησεις στο στρατευμα επειδη σε καλεσε η πατριδα σου,θα ηταν σχετικο αν δεν το καναμε απο χρεος αλλα απο ελευθερη επιλογη.Και ποιοι απο εμας το εκαναν απο ελευθερη επιλογη;

Μας τσουβαλιασαν σ'ενα ρεο ,και τωρα που απολυθηκαμε το παιζουμε πατριωτες;

Οσοι δεν το εκαναν εχουν πολλα ελαφρυντικα.Γιατι μιλαμε για μια χωρα μπουρδελο ,καπου η ιεροτητα της πατριδας η ιδια της η ουσια ,χανεται μεσα στο συμφερτο των αχρειων που την διαχειρηζεται και ειναι πολυ δυσκολο να διατειρουμε τοτε τα πατριωτικα μας αισθηματα.Και κανεις δεν μπορει να πει οτι καποιος απο το εξωτερικο ή ανυποτακτος γενικα δεν θα την υπερασπιστει οταν χρειαστει.Αυτο συνεβει το 40'.

Γι αυτο πατριωτες χαλαρωστε.Αν και υπηρετησατε ακομα δεν αποδειξατε τα πατριωτικα σας αισθηματα.Και δεν αποκλειεται να χρειαστει.Τοτε θα μαθουμε στα σιγουρα ποιος ειναι ποιος.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Λεει η επιγραφη στο διοικητιριο

"Τιμη εις εκεινους που στην ζωη των ορισαν να φυλατουν θερμοπυλες"

Συνεχιζα κι εγω απο μεσα μου το τροπαρι,που δε τολμουσε να γραψει στην επιγραφη κοτζαμ εθνικος στρατος.

"ποτε απο το χρεος μη κινουντες" κλπ κλπ

Το να υπερασπιστεις την πατριδα σου ειναι ασχετο απο το να υπηρετησεις στο στρατευμα επειδη σε καλεσε η πατριδα σου,θα ηταν σχετικο αν δεν το καναμε απο χρεος αλλα απο ελευθερη επιλογη.Και ποιοι απο εμας το εκαναν απο ελευθερη επιλογη;

Μας τσουβαλιασαν σ'ενα ρεο ,και τωρα που απολυθηκαμε το παιζουμε πατριωτες;

Οσοι δεν το εκαναν εχουν πολλα ελαφρυντικα.Γιατι μιλαμε για μια χωρα μπουρδελο ,καπου η ιεροτητα της πατριδας η ιδια της η ουσια ,χανεται μεσα στο συμφερτο των αχρειων που την διαχειρηζεται και ειναι πολυ δυσκολο να διατειρουμε τοτε τα πατριωτικα μας αισθηματα.Και κανεις δεν μπορει να πει οτι καποιος απο το εξωτερικο ή ανυποτακτος γενικα δεν θα την υπερασπιστει οταν χρειαστει.Αυτο συνεβει το 40'.

Γι αυτο πατριωτες χαλαρωστε.Αν και υπηρετησατε ακομα δεν αποδειξατε τα πατριωτικα σας αισθηματα.Και δεν αποκλειεται να χρειαστει.Τοτε θα μαθουμε στα σιγουρα ποιος ειναι ποιος.
    +100000

Ρε παιδια, οκ το θεμα μας ειναι τα βυσματα κ ποιοι πανε κ ποιοι οχι κλπ.
    ΑΛΛΑ μπορει κανεις να απομονωσει αυτο το θεμα απο το γενικοτερο μπαχαλο και την αποδιοργανωση του στρατου;

Εγω ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που θα επικροτησει εναν στρατο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ και ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.
    Ποιος δεν θελει στην δουλεια του να ειναι αποδοτικος;
    Αν πληρωνεις για κατι δεν ΑΠΑΙΤΕΙΣ να εχεις και το αναλογο αποτελεσμα/αποδοση;

Αν λοιπον θεωρησουμε οτι πληρωνουμε ΟΛΟΙ για μια υπηρεσια ασφαλειας (Στρατος), δεν θελουμε να εχουμε και αποτελεσμα;

Σας ρωταω: ΠΟΥ ειναι; Κολλησατε στο "μισθοφορικος".
    Εγω σας λεω πειτε το οπως αλλιως θελετε. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ.
    Και αυτη τη στιγμη με τους χιλιαδες υπαλληλους που νομιζουν οτι εχουν βολευτει στο δημοσιο, το στρατευμα ΔΕΝ αποδιδει. Το μονο που ξερει να κανει ειναι παρελασεις, ταρατατζουμ και να πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Ναι στο στρατο, αλλα στον ΣΩΣΤΑ εκπαιδευμενο και ΜΑΧΙΜΟ στρατο. Τι να το κανω οταν ..."στελεχη" δεν ηξεραν ουτε απο που ανοιγει ενας υπολογιστης, η οταν ο μονιμος που ηταν υπευθυνος χειρισμου του φορητου μετεορολογικου σταθμου δεν ηξερε καν αγγλικα για να διαβασει το manual, ποσο μαλλον να το στησει κλπ;

Εξαλλου οπως πολυ σωστα λεει κ ο αδερφος Stavrogin, ΑΝ γινει ποτε το "μπαμ" τοτε θα φανουν ποιος ειναι ποιος...

ΥΓ. Sniper, wired, hymador, αστε το ρε το παιδι και μην το πειραζετε. Η ζωη τον τιμωρησε ηδη σκληρα: παντρευεται αγγλιδα!
    Νίκος
    Open Horizons

ΥΓ. Sniper, wired, hymador, αστε το ρε το παιδι και μην το πειραζετε. Η ζωη τον τιμωρησε ηδη σκληρα: παντρευεται αγγλιδα! [/B]
    αγγλοπολονεζα παρακαλω

επι του θεματος - οποιον τον ενδιαφερει ας ριξει μια ματια και σε αυτο το site/forum

www.omhroi.gr

τα παιδια εκει εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και χρονια τωρα βοηθουν ανυποτακτους και αντιρρησίες
    ασχετος...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ως συνηθως το post εφαγε ''εμπλοκη'' .....πεντε μερες φυλακη* σε ολους

(*για τον mrklyk που δεν ξερει τι ειναι αυτο ... οχι δεν παιζουμε monopoly...)

...τωρα - φυσικα - εχει παρεμβληθει η ''δικαιοσυνη'' και το νομικο πλαισιο προστασιας προσωπικων δεδομενων ...και φυσικα κανενα ονομα δεν θα βγει στην φορα....

το λοιπον...

θα γινει λιγο ''σουσουρο'' αυτες τις ημερες

βουλευτες θα ''βγαινουν απο τα ρουχα τους'' υποσχομενοι καθαρση και εξυγιανση

η ΤV θα προβαλλει σε βαθμο απαξιωσης το θεμα

ενας υπουργος θα υποσχεθει οτι θα αποδωθει δικαιοσυνη

ο εισαγγελεας θα παρεμβει για να μας διαβεβαιωσει οτι ατιμωρητος δεν θα μεινει κανεις οσο ''ηχηρο'' και αν ειναι το ονομα του

τα δυο μεγαλα κομματα θα αλληλοκατηγορουνται για το ποιος ειναι περισσοτερο διεφθαρμενος

ενα πρωϊναδικο θα αλλαξει αστρολογο

η Σουλα που δουλευει δευτερο πιστολακι στα Πετραλωνα θα παρει αρνητικη απαντηση σχετικα με την συμμετοχη της στο fame story 8...

ο Μαμαλακης θα παρουσιασει συνταγες απο τα Κιουρκα και τον Ασπροπυργο

κτλ-κτλ....

το ειπα και στο πρωτο post

στην υγεια μας ...για τον π**τσο ειμαστε....:rotflmao:

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ο Μειμαρακης δηλωσε οτι το μαχαιρι θα μπει μεχρι το κοκκαλο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

το πολυ πολυ αντε να ξεφυγει κανενα ονομα τραγουδιστη, ηθοποιου κτλ
    Για τους μεγαλοκαρχαριες τουμπεκι ψιλοκομμενο.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ως συνηθως το post εφαγε ''εμπλοκη'' .....πεντε μερες φυλακη* σε ολους

(*για τον mrklyk που δεν ξερει τι ειναι αυτο ... οχι δεν παιζουμε monopoly...)

...τωρα - φυσικα - εχει παρεμβληθει η ''δικαιοσυνη'' και το νομικο πλαισιο προστασιας προσωπικων δεδομενων ...και φυσικα κανενα ονομα δεν θα βγει στην φορα....

το λοιπον...

θα γινει λιγο ''σουσουρο'' αυτες τις ημερες

βουλευτες θα ''βγαινουν απο τα ρουχα τους'' υποσχομενοι καθαρση και εξυγιανση

η ΤV θα προβαλλει σε βαθμο απαξιωσης το θεμα

ενας υπουργος θα υποσχεθει οτι θα αποδωθει δικαιοσυνη

ο εισαγγελεας θα παρεμβει για να μας διαβεβαιωσει οτι ατιμωρητος δεν θα μεινει κανεις οσο ''ηχηρο'' και αν ειναι το ονομα του

τα δυο μεγαλα κομματα θα αλληλοκατηγορουνται για το ποιος ειναι περισσοτερο διεφθαρμενος

ενα πρωϊναδικο θα αλλαξει αστρολογο

η Σουλα που δουλευει δευτερο πιστολακι στα Πετραλωνα θα παρει αρνητικη απαντηση σχετικα με την συμμετοχη της στο fame story 8...

ο Μαμαλακης θα παρουσιασει συνταγες απο τα Κιουρκα και τον Ασπροπυργο

κτλ-κτλ....

το ειπα και στο πρωτο post

στην υγεια μας ...για τον π**τσο ειμαστε....:rotflmao:

:a19: :a19: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cnn Δημοψηφισμα Για Ελλασ Euro 2004
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 16:19
  2. Καταρα Ο Στρατοσ
    από bsari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 20:45
  3. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!