George FZR
Πρωτον:Εσυ που ξερεις τι ακριβως κανουν στην Αγγλια?
Δευτερον:Δεν χρηματιζονται τα πανεπηστημια αλλα καποιοι αλητες που καταστρεφουν και ισοπεδονουν τα παντα.
Το γιατι οι φοιτητες δεν τους ''δινουν'' ειναι πολυ επωδυνη ιστορια...
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ παιδεια,οπου το καθε παλικαρι που αποδειξει οτι ειναι αξιο εχει το δικαιομα και την ευκαιρια να σπουδασει η μηπως μιλαμε για την παιδεια οπου οσοι εχουν φραγκα σπουδαζουν και οι υπολοιποι γινονται εργατες?
Γιατι ακομα θυμαμαι τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ που γυρισε και ειπε στην αδερφη μου κατα λεξη:<και αν εσεις τα παιδια των αγροτων σπουδαζετε τα δικα μας τι θα κανουν?Να κανετε τις δουλειες των πατεραδων σας.>
ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ?
Οσοι λοιπον δεν θελουν μια τετοια παιδεια,,,
οσοι λοιπον δεν ειναι ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ και δεν τους νοιαζει απλα η διαδικασια ψηφιζω-μπαινω στο δημοσιο δεν θελουν μια τετοια παιδεια,δεν θελουν ενα τετοιο κρατος.
Μεσα απο τα φορουμ ειναι ευκολο να λεμε πολλα.Στην πραξη ομως αλλα λογια βρε παιδια.
Ειναι πολυ ευκολο να μπουν στο δρομο τα ιδιωτικα και στο τελος να χαθουν τα δημοσια,οπως ειπα και πριν απλα ξεφτιλιζοντας τα δημοσια μεχρι να αγανακτησει ο κοσμος.
Που να βρει ενας φτωχος ρε 26.000 ευρω?ΤΟ εισοδοιμα των γονιων μου ξερετε ποσο ειναι?
2 εργαζομενοι καθημερινα απο το πρωι εως το βραδυ βγαζουν 10000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Αρα ολοι οι εργατες ας γινουν εργατες?
Με συγχωρειτε ρε παιδια αλλα βλεπετε πολυ κοντα,ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε λιγο ποιο μακρυα.
Στα παπαρια μου και η αγγλια σας και η ιταλια σας και ολα.ΕΓΩ ζω στην Ελλαδα και θελω εδω να λειτουργουν τα πανεπηστημια και να λειτουργουν σωστα.
Θαρρειτε πως ειναι δυσκολο?
Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.
Αρκει να βγουν και οι φοιτητες απο το τρυπακι που καταφεραν να τους βαλουν..
Βλεπω στην μυτιληνη τους φοιτητες του πανεπηστημιου αιγαιου και βαζουν βισμα το ταδε κομμα για να τους βαλει σερβιτορους!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.