Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 104

Θέμα: Την ώρα που εδώ θα "διαδηλώνουμε" για το άρθρο 16...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    George FZR
    Πρωτον:Εσυ που ξερεις τι ακριβως κανουν στην Αγγλια?
    Δευτερον:Δεν χρηματιζονται τα πανεπηστημια αλλα καποιοι αλητες που καταστρεφουν και ισοπεδονουν τα παντα.
    Το γιατι οι φοιτητες δεν τους ''δινουν'' ειναι πολυ επωδυνη ιστορια...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ παιδεια,οπου το καθε παλικαρι που αποδειξει οτι ειναι αξιο εχει το δικαιομα και την ευκαιρια να σπουδασει η μηπως μιλαμε για την παιδεια οπου οσοι εχουν φραγκα σπουδαζουν και οι υπολοιποι γινονται εργατες?
    Γιατι ακομα θυμαμαι τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ που γυρισε και ειπε στην αδερφη μου κατα λεξη:<και αν εσεις τα παιδια των αγροτων σπουδαζετε τα δικα μας τι θα κανουν?Να κανετε τις δουλειες των πατεραδων σας.>

ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ?
    Οσοι λοιπον δεν θελουν μια τετοια παιδεια,,,
    οσοι λοιπον δεν ειναι ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ και δεν τους νοιαζει απλα η διαδικασια ψηφιζω-μπαινω στο δημοσιο δεν θελουν μια τετοια παιδεια,δεν θελουν ενα τετοιο κρατος.
    Μεσα απο τα φορουμ ειναι ευκολο να λεμε πολλα.Στην πραξη ομως αλλα λογια βρε παιδια.
    Ειναι πολυ ευκολο να μπουν στο δρομο τα ιδιωτικα και στο τελος να χαθουν τα δημοσια,οπως ειπα και πριν απλα ξεφτιλιζοντας τα δημοσια μεχρι να αγανακτησει ο κοσμος.
    Που να βρει ενας φτωχος ρε 26.000 ευρω?ΤΟ εισοδοιμα των γονιων μου ξερετε ποσο ειναι?
    2 εργαζομενοι καθημερινα απο το πρωι εως το βραδυ βγαζουν 10000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    Αρα ολοι οι εργατες ας γινουν εργατες?

Με συγχωρειτε ρε παιδια αλλα βλεπετε πολυ κοντα,ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε λιγο ποιο μακρυα.
    Στα παπαρια μου και η αγγλια σας και η ιταλια σας και ολα.ΕΓΩ ζω στην Ελλαδα και θελω εδω να λειτουργουν τα πανεπηστημια και να λειτουργουν σωστα.
    Θαρρειτε πως ειναι δυσκολο?
    Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.
    Αρκει να βγουν και οι φοιτητες απο το τρυπακι που καταφεραν να τους βαλουν..
    Βλεπω στην μυτιληνη τους φοιτητες του πανεπηστημιου αιγαιου και βαζουν βισμα το ταδε κομμα για να τους βαλει σερβιτορους!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
    George FZR
    Πρωτον:Εσυ που ξερεις τι ακριβως κανουν στην Αγγλια?
    Δευτερον:Δεν χρηματιζονται τα πανεπηστημια αλλα καποιοι αλητες που καταστρεφουν και ισοπεδονουν τα παντα.
    Το γιατι οι φοιτητες δεν τους ''δινουν'' ειναι πολυ επωδυνη ιστορια...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ παιδεια,οπου το καθε παλικαρι που αποδειξει οτι ειναι αξιο εχει το δικαιομα και την ευκαιρια να σπουδασει η μηπως μιλαμε για την παιδεια οπου οσοι εχουν φραγκα σπουδαζουν και οι υπολοιποι γινονται εργατες?
    Γιατι ακομα θυμαμαι τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ που γυρισε και ειπε στην αδερφη μου κατα λεξη:<και αν εσεις τα παιδια των αγροτων σπουδαζετε τα δικα μας τι θα κανουν?Να κανετε τις δουλειες των πατεραδων σας.>

ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ?
    Οσοι λοιπον δεν θελουν μια τετοια παιδεια,,,
    οσοι λοιπον δεν ειναι ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ και δεν τους νοιαζει απλα η διαδικασια ψηφιζω-μπαινω στο δημοσιο δεν θελουν μια τετοια παιδεια,δεν θελουν ενα τετοιο κρατος.
    Μεσα απο τα φορουμ ειναι ευκολο να λεμε πολλα.Στην πραξη ομως αλλα λογια βρε παιδια.
    Ειναι πολυ ευκολο να μπουν στο δρομο τα ιδιωτικα και στο τελος να χαθουν τα δημοσια,οπως ειπα και πριν απλα ξεφτιλιζοντας τα δημοσια μεχρι να αγανακτησει ο κοσμος.
    Που να βρει ενας φτωχος ρε 26.000 ευρω?ΤΟ εισοδοιμα των γονιων μου ξερετε ποσο ειναι?
    2 εργαζομενοι καθημερινα απο το πρωι εως το βραδυ βγαζουν 10000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    Αρα ολοι οι εργατες ας γινουν εργατες?

Με συγχωρειτε ρε παιδια αλλα βλεπετε πολυ κοντα,ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε λιγο ποιο μακρυα.
    Στα παπαρια μου και η αγγλια σας και η ιταλια σας και ολα.ΕΓΩ ζω στην Ελλαδα και θελω εδω να λειτουργουν τα πανεπηστημια και να λειτουργουν σωστα.
    Θαρρειτε πως ειναι δυσκολο?
    Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.
    Αρκει να βγουν και οι φοιτητες απο το τρυπακι που καταφεραν να τους βαλουν..
    Βλεπω στην μυτιληνη τους φοιτητες του πανεπηστημιου αιγαιου και βαζουν βισμα το ταδε κομμα για να τους βαλει σερβιτορους!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ.

gia tin 1 erwthsh..menw monima Agglia,exw teliosei aggliko panepistimio

oso gia to 2. Pioi einai oi alites? eXeis onomata? Exei tixei se sena? H eisai kai esy "mou pe enas filos oti o mpatzanakis tou exei ena diseggono pou ladwse kai tou dosane ptixio"

ELEOlado pia!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Οπως προειπα μεσα απο φορουμ λεμε πολλα.Εγω φιλαρακι τουλαχιστον ειχα τα αρχιδια να ''δωσω'' την πασπ εν ετει 2000 οταν φοιτητες στο τει της Θεσσαλονικης περνουσαν τα μαθηματα χωρις καν να ειναι παρον.Το αποτελεσμα?
    Για 3 εξαμηνα δεν περασα ουτε ενα μαθημα.Μεχρι που ''φιλικα'' ηρθε ενας καθηγητης και μου ειπε να ζητησω συγνωμη και να παραδεχτω οτι το κανω για πολιτικους λογους....παντα φιλικα.

οταν ολα τα παλικαρακια δεν πατουσαν το ποδι τους και εγω σαν μαλακας διαβαζα μηπως και περασω κανα μαθημα...
    Και οπως ειπα στα παπαρια μου και η αγγλια και ολη η ευρωπη.Εγω μιλαω για δημοσια και δωρεαν παιδεια.Γιατι για να καταφερω να σπουδασω οταν οι παρεα μου επινε το απογευματινο καφεδακι στην παραλια καθομουν σαν μαλακας μεσα στην μαυριλα του στουντιο και ετοιμαζα τις διαφιμησεις,οταν πηγαινανε εκδρομουλες του σαββατου ετρεχα με μια κουλουρα καλωδιο στο μυλο να βγαλω ενα μεροκαματο.Οταν οι γονεις μου εκοβαν στο μισο τα φαι τους για να πληρωσουμε το ιιεκ οπου πηγενα συγχρονος με το τει.Και δοξα Τον Θεο με το χαρτι του ιιεκ και με δεκαπεντε εξετασεις και 3 χρονια ενσημα καταφερα να παρω μια αδεια ασκησεως επαγγελματος.

Για αυτο λοιπον μιλαω.Για τα δεκαδες παιδια που με πονο στην ψυχη τους σταματανε το σχολειο και πανε στα χωραφια.πανε στην οικοδομη γιατι δεν φτανουν τα 500 ευρω το μηνα να ζησει οικογενεια και να σπουδασει παιδι.
    Για τις δεκαδες υποτροφιες που τρωνε μεταξυ τους τα πουστρακια.
    Για τις μιζες και τα βισματα,
    για τους μαλακες στην τηλεοραση που μιλανε για μεγαλα οικονομικα κερδοι των εργατων...
    Αντε ρε γινετε και εσεις εργατες να δειτε πως ειναι.
    Ολοι αυτοι οι ανθρωποι φτανουν σε σημειο πεινας για να σπουδασουν και να καταφερουν κατι τα παιδια τους.
    Υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι ενα παιδι δεν σπουδασε γιατι δεν ηθελε,,,μπορουσε να παει αγγλια?Τι λετε?
    Δεν μεγαλωσε ολος ο κοσμος οπως μεγαλωσανε καποιοι,ουτε ολος ο κοσμος εχει τα φραγκα καποιων.
    Το κουλουρι που παιρνω το πρωι,για καποιους ειναι πολυτελεια.Πως αυτα τα παλικαρια θα σπουδασουν?Αλλα δεν χρειαζετε ε?Ας γινουν εργατες....

Μπορειτε λοιπον τωρα να βαλετε στο μυαλο σας τι θα πει ΔΩΡΕΑΝ παιδεια?

Υ.Γ.δεν γνωριζω και δεν εχω προσωπικα με κανεναν.Να με συγχωρειτε για τον τονο μου.
    www.tsakosart.gr

δεν ξερω αν σας φαινονται πολυ μιζερα αυτα που λεω αλλα στην χωρα που μεγαλωσα εγω ετσι ειναι τα πραγματα.

ΕΛΕΟλαδο
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    www.tsakosart.gr

soundstorm, μάλλον σου διαφεύγει το γεγονός ότι κάποιοι από εμάς σπούδασαν στην Αγγλία .......

ΔΩΡΕΑΝ !

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Ναι βέβαια φτιάξαμε κι εμείς millenium dome πρόπερσι...

Ρε συ αφού τα ξέρεις πρώτο χέρι, πλάκα μας κάνεις?
    Δεν λέω οτι δεν έχουν επιστήμονες οι άνθρωποι.
    Λέω οτι δεν βγάζουν πολιτικούς μηχανικούς με την νομική έννοια.
    Εντομεταξύ δεν είμαι και σίγουρος οτι χρειάζεται μηχανικός για να φτιάξεις κάτι στην Αγγλία, σε αντίθεση με την Ελλάδα που ακόμα και κοτέστι θέλει άδεια.
    Κατά καιρούς συνεργάστηκα με πολλά παιδειά που έχουν σπουδάσει αγγλία.
    Εκεί το αντικείμενο το έχουν σπάσει σε πολλά κομμάτια.
    Αλλος είναι στατικός άλλος υδραυλικά άλλος οδοποιία άλλος εδαφομηνικός άλλος manager κατασκευών άλλος μηχανικός αναπαλαίωσης κτηρίων, και πολλά άλλα ,πολύ μεγάλη εξειδίκευση.
    Στην Ελλάδα ολα αυτά τα πτυχεία γίνονται ένα μετα το δικατσα.
    Πολ μηχανικός.
    Υπογράφεις όλες τις κατασκευές σε μελέτη και επίβλεψη στον ιδιωτικό τομέα και με εμπειρία αργότερα και στο Δημόσιο τομέα.
    Βλέπεις οτι είναι λίγο περίεργο.
    Και πολύ βολικό για τους εργοδότες, που πατάνε εκεί και τους έχουν να δουλεύουν σε άσχετα με αυτά που σπουδάσανε αντικείμενα και απο μισθό .....
    Ενώ οι γερμανοί και οι γάλλοι έχουν παρόμοιο σύστημα με εμάς.

Καποιοι.
    Θεωρεις το εκπαιδευτικο συστημα στην αγγλια το τελειο?
    Τοτε στην επομενη πορεια βγες και απετησε να γινει ετσι και στην Ελλαδα.
    www.tsakosart.gr

Καποιοι.
    Θεωρεις το εκπαιδευτικο συστημα στην αγγλια το τελειο?
    Τοτε στην επομενη πορεια βγες και απετησε να γινει ετσι και στην Ελλαδα.
    Δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα.
    Και καλά θα κάνεις να κρατάς τις υποδείξεις για τον εαυτό σου μέχρι να σε ρωτήσω τι μου προτείνεις.

You BETA believe...

Οκ.Δικα μου.

Να σε ρωτησω κατι?
    Οταν λες δωρεαν στην αγγλια εννοεις του τυπου : πληρωνει τα εξοδα μια εταιρεια και μετα σε αναγκαζει να δουλεψεις για παρτυ τους?
    www.tsakosart.gr

Οκ.Δικα μου.

Να σε ρωτησω κατι?
    Οταν λες δωρεαν στην αγγλια εννοεις του τυπου : πληρωνει τα εξοδα μια εταιρεια και μετα σε αναγκαζει να δουλεψεις για παρτυ τους?
    Όχι.

Όταν πήγα εγώ (94-98), μπορούσες να φοιτήσεις ως EU student (φοιτητής από άλλη χώρα της Ευρωπαικής ένωσης). Τότε η παιδεία ήταν δωρεάν και τα δίδακτρα για κάθε φοιτητή το εκάστοτε πανεπιστήμιο τα έπαιρνε από το κράτος - ΕΕ (το ακριβές νομικό πλαίσιο δεν το γνωρίζω και δεν το έψαξα παραπάνω αφότου έγινα δεκτός και μετά την εγγραφή μου τα υπόλοιπα ήταν αυτοματοποιημένη διαδικασία). Να διευκρινίσω ότι έκανα μόνος μου την αίτηση μέχω UCCAS χωρίς να παρακολουθήσω κάποιο προπαρασκευαστικό στα εδώ 'κολλέγια' ή να βάλω κάποιον ατζέντη να μου τα 'προωθήσει' (συνήθως με το αζημίωτο).

Με το που βγήκε ο Blair, μπήκε κάποιο ποσό που αντιστοιχούσε σε μέρος των διδάκτρων το οποίο το πλήρωναν οι φοιτητές (Άγγλοι ή από άλλη χώρα της ΕΕ). Νομίζω ότι ήταν 1000 λίρες και οι περισσότεροι λογικά θα το κάλυπταν μέσω φοιτητικών δανείων (παγιωμένη τακτική αφού οι οικογένειες των Άγγλων φοιτητών ελάχιστα συνεισφέρουν στα έξοδα τους). Δεν γνωρίζω με ακρίβεια τι έγινε γιατί τέλειωσα πριν τις παραπάνω αλλαγές.

Φυσικά το δωρεάν αφορούσε το πρώτο πτυχίο, μετά πληρώνεις (όπως νομίζω κι εδώ).

You BETA believe...

Να σε ρωτησω κατι?
    Αυτό που ρωτάς παίζει πολύ για την κάλυψη των μεταπτυχιακών (θα σου καλύψουμε το κόστος αλλά θα μείνεις 3 χρόνια στην εταιρεία κ.τ.λ.)

Πάραυτα έχω υπόψιν παράδειγμα που με κάποια σοβαρή δικαιολογία αποχώρησε μετά από ένα χρόνο.

Να σου υπενθυμίσω ότι εδώ σε παρόμοιες συνενοήσεις, η εταιρεία είναι σαν να σ'έχει αγοράσει (και κάτι ξέρω για να στο λέω).

You BETA believe...

Εμενα φιλε μου μια μερα με καλεσε μια φιλη που εργαζετε στον οεεκ της θεσσαλονικης και μου ειπε οτι χωρις πτυχιο αει ή τει(λογο οτι δεν υπηρχε ακομα στην Ελλαδα κατι αναλογο για ηχοληψια) μπορω απλος με εξετασεις να περασω σε μεταπτυχιακο στην αγγλια.Κολοτουμπες εκανα απο την χαρα μου.Ολα πληρωμενα μου λεει.
    Αφου περασε η χαρα την ρωτησα πως?
    Και μου λεει θα σου πληρωσει η B&C ενοικιο και μεταπτυχιακο αλλα θα δουλεψεις μετα σε αυτη την εταιρεια για 7 χρονια!!!Συμβολαιο κανονικοτατα.
    Δεν λεω απο τη μια δινανε ευκαιρια σε ενα κρατος που δεν ειχε ολοκληρομενη παιδεια...
    Αλλα απο την αλλη το κανανε για τις αναγκες των εταιρειων για φτηνο απολυτα εξιδικευμενο προσωπικο....

Το θεμα μου ομως ειναι αλλο..
    με πολυ απλα λογια.
    Να μην καταστραφει η παιδεια στην Ελλαδα και να μην γινει ιδιοτικη γιατι μετα ο μεσος Ελληνας και ολα τα χαμηλοτερα στρωματα θα μεινουν εξω....
    www.tsakosart.gr

Εμενα φιλε μου μια μερα με καλεσε μια φιλη που εργαζετε στον οεεκ της θεσσαλονικης και μου ειπε οτι χωρις πτυχιο αει ή τει(λογο οτι δεν υπηρχε ακομα στην Ελλαδα κατι αναλογο για ηχοληψια) μπορω απλος με εξετασεις να περασω σε μεταπτυχιακο στην αγγλια.Κολοτουμπες εκανα απο την χαρα μου.Ολα πληρωμενα μου λεει.
    Αφου περασε η χαρα την ρωτησα πως?
    Και μου λεει θα σου πληρωσει η B&C ενοικιο και μεταπτυχιακο αλλα θα δουλεψεις μετα σε αυτη την εταιρεια για 7 χρονια!!!Συμβολαιο κανονικοτατα.
    Δεν λεω απο τη μια δινανε ευκαιρια σε ενα κρατος που δεν ειχε ολοκληρομενη παιδεια...
    Αλλα απο την αλλη το κανανε για τις αναγκες των εταιρειων για φτηνο απολυτα εξιδικευμενο προσωπικο....
    Μήπως θα'πρεπε να το δεχτείς (πάντα μιλώντας γενικά), ειδικά για το χώρο σου ο οποίος είναι μάλλον από τους πολύ δύσκολους και μόνον αν μπεις στο δημόσιο (ΕΤ κ.τ.λ.) έχεις εξασφάλιση αν μη τι άλλο ότι πληρώνεσαι στην ώρα σου.

Πιστεύω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μπορούσες να αποχωρήσεις (εάν το ήθελες) νωρίτερα.

You BETA believe...

Το θεμα μου ομως ειναι αλλο..
    με πολυ απλα λογια.
    Να μην καταστραφει η παιδεια στην Ελλαδα και να μην γινει ιδιοτικη γιατι μετα ο μεσος Ελληνας και ολα τα χαμηλοτερα στρωματα θα μεινουν εξω....
    Καμμία αντίρρηση επ'αυτού.

Αλλά και τώρα δεν νομίζω ότι οι πιο φτωχές οικογένειες υποστηρίζουν εύκολα τους φοιτητές τους.

Εγώ θα έλεγα ότι ένα μέρος του προβλήματος είναι ότι εφόσον δεν υπάρχει (ή κάνω λάθος?) εγχώρια αντικειμενική αξιολόγηση των δημοσίων πανεπιστημίων, πως θα υπάρξει για τα ιδιωτικά.

Όσο για το κόστος των διδάκτρων..... οι τράπεζες ευκαιρίες για νέα δάνεια ψάχνουν, να δεις που όλοι θα βρουν λεφτά.

Το πρόβλημα είνα αν θα βρουν μετά δουλειά (για να ζήσουν, πόσο μάλλον να ξεπληρώσουν τα χρωστούμενα) σε μια χώρα που γενικώς ΔΕΝ παράγει.

Και πριν πεις (σχήμα λόγου) Αγγλία (Γαλλία, Γερμανία κ.ο.κ.) γίναμε, οι καθιερωμένες δομές που έχουν τέτοιες χώρες, μάλλον σε βοηθάνε να γνωρίζεις εκ των προτέρων μέχρι που θα σου πιάσουν τον κώλο (όσον αφορά δανεισμούς, υποχρεώσεις κ.τ.λ.).

You BETA believe...

Ειναι γελοια τα πραγματα απο μερους της Ελλαδας και των οργανισμων της.
    Εγω ηθελα απλα ενα ''χαρτι'' που θα μου εδινε την δυνατοτητα να κανω μελετες για δημοσιες εγκαταστασεις.
    Δεν εχω αυτη τη δυνατοτητα,αλλα οι εταιρειες οπου οι ιδιοκτητες ειναι ναι μεν ηχοληπτες με 10 κιλα αρχ@@@@ αλλα δεν εχουν καν μια πιστοποιηση μπορουν να το κανουν.Κ εγω αυριο αν κανω εναρξη μια εταιρεια θα μου δωσουν αυτη τη δυνατοτητα....
    Καταλαβαινεις για τι μπαχαλο μιλαμε?
    Οσο για το μεταπτυχικο,ναι θα μπορουσα να το κανω αλλα μετα παλι θα εχανα αφου θα δουλευα στην κατασκευη ηχου ως μηχανικος(καμπινες-μεγαφωνα)και οχι ως ηχοληπτης...
    Οποτε συνεχισα να εργαζομαι στην ταδε εταιρεια και τα βραδια στο σκυλαδικο.....
    (μεγαλη ιστορια ειναι αυτο το επαγγελμα...)
    Πλεον δεν με απασχολει ιδιαιτερα το μεταπτυχιακο αν ολα βεβαια πανε κατ΄ ευχην..
    Σκεψου ομως αν θα ηταν σωστη η παιδεια στην Ελλαδα....και αν το δημοσιο λειτουργουσε ποσο ποιο σωστα θα ηταν τα πραγματα.
    www.tsakosart.gr

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναθεμα την ωρα που αγορασαν ολοι μοτοσυκλετα
    από AFTER στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 16:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •