Για δευτερη συνεχη χρονια εωρταζεται η ημερα μοτοστκλετας.
Αναγνωριζεται απο την πολητια ο ρολος της μοτοσυκλετας.Τα σχολεια σας παρακαλω.
Για δευτερη συνεχη χρονια εωρταζεται η ημερα μοτοστκλετας.
Αναγνωριζεται απο την πολητια ο ρολος της μοτοσυκλετας.Τα σχολεια σας παρακαλω.
Το είχαμε συζητήσει και πέρσυ νομίζω αυτό... Τα ίδια θα λέγαμε και φέτος. Όσοι πήγαν στις συζητήσεις είχαν άλλη άποψη και όσοι πήγαν και είδαν μόνο τις αντιπροσωπείες που είχαν στήσει περίπτερα είχαν άλλη άποψη.
Εγώ συμφώνησα με τους δεύτερους. Μία από τα ίδια μου φάνηκε... Ευκαιρία "να δείξουμε τα προϊόντα μας και να πουλήσουμε τίποτα" γιατί κατά τα άλλα αποτέλεσμα δεν είδαμε.
Ας μας δείξει η πολιτεία το ενδιαφέρον της στην πράξη άμα έχει τέτοιες ευαισθησίες. Το προβλήματα παραμένουν ίδια από πέρσυ.
Θάνος..
Ημέρα μοτοσικλέτας
ημέρα γυναίκας
ημέρα πατέρα
ημέρα μητέρας
ημέρα του θειου, της γιαγιάς , και δεν ξέρω και εγώ τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Από ΗΜΕΡΕΣ χορτάσαμε, η ουσία μετράει και αυτή δυστυχώς λείπει…….θέλεις γιατί είμαστε το εύκολο χρήμα θέλεις γιατί έχουμε μάθει να πληρώνουμε για το ψώνιο μας, δεν ξέρω;;
Η μάνα δεν γιορτάζει μια φορά το χρόνο αλλά κάθε μέρα, έτσι είναι και η μοτοσικλέτα, αν την αγαπάς το δείχνεις κάθε μέρα……..
Όσο για τους ΑΛΛΟΥΣ ας τιμούν τη μοτοσικλέτα με άλλους τρόπους που αντί να δίνουν κίνητρα στον κόσμο να πλησιάσει την μοτοσικλέτα μας βάζουν σε δεύτερη κατηγορία……..θα μαζευτούν όλοι όμως μεθαύριο θα πούνε τις μαλακίες τους θα έρθουν τα κανάλια και μετά τι…….. θα παίζουμε την γάτα με το ποντίκι.
Παιδία μείνετε μακριά από τις "δημόσιες σχέσεις" και δείτε την ουσία, τη φιλία τη συντροφικότητα τη καλή παρέα τη ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ για μας και όχι γι’ αυτούς….
Ας προστατέψουμε το είδος μας και από αυτούς και από εμάς.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ.
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Πιστευω και εγω σε αυτα που παραπανω αναφερωντε. Ομως οταν καθομαστε και κλαιμε την μοιρα μας και περιμενομε μια μερα να ξυπνησομε και να εχουν ολα τα προβληματα λυθει σιγουρα αυτο δεν προκειτε να γινει ποτε.Πιστευω οτι αν δεν οργανωθουμε και δεν παλεψωμε ειτε μονοι μας ειτε μεσο της ομοσπονδιας καλυτερες μερες δεν θα δουμε.Και οτι καταφερε η ομοσπονδια να πετυχει αυτην την ημερα ως ημερα εορτης για των χωρο μας απο την πολητεια ισως σημενει οτι αυτη η μεγαλη κοινωνικη ομαδα που απαρτιζει απο εμας αποκτα φωνη και υποληψη.
Χωρις αγωνες τιποτα δεν κερδιζεται.![]()
Ποίας ομοσπονδίας έχεις δει ποτέ τα χάλια τους στις πανελλήνιες;;;
Και εγώ μαζί σου είμαι να παλέψουμε και να φωνάξουμε αλλά δυστυχώς πάντα κάποιοι έξυπνοι θα είναι από πάνω και θα εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις……
Εδώ γίνετε και θα γίνετε στην πολιτική μας ζωή δεν θα γίνετε στο μοτοσυκλετισμό που είναι και «ψώνιο».
Στη θεωρία όλα καλά αλλά μετά για σας.
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αυτη η γενικη αποψη ως προς την ομοσπονδια την ξερω και εγω πολυ καλα.Φιλε μου εχεις ομος ενδιαφερθει να δεις τα πραγματα απο πιο κοντα,να οργανωθεις, να πεις την αποψη σου σε μια γενικη συνελευση, να ζησεις το προβλημα απο μεσα δηλαδη;
Ειναι σιγουρα πιο ευκολο να κρινωμε απο την καφετερεια.