Prospa8ei na psisei to Kawasakia na ta stisoune![]()
Prospa8ei na psisei to Kawasakia na ta stisoune![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Εγώ βρε καριόλη!!! Τι έχουμε τώρα, τσαμπουκά ??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιος μαλάκας είπε το "Κάθε εμπόδιο για καλό"; να πάει να γ@μηθεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης.....
Έχουμε και λέμε :
Πισω λάστιχο 230
Φτερό τροχού (κάποιος παπάρας στην δουλειά μετακίνησε την μηχανή και το ABUS ράγισε το φτερό) 120
Αλυσιδα/γρανάζια 200
Μούτρο/φαιρινγκ (μαλακία πτώση) 800
σέρβις (ήταν να γίνει την άλλη βδομάδα) 150
Σταμπιλάιζερ : 450
Σύνολο : 1950Ε
Γλυτώσαμε 1950Ε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι λέμε για να διασκεδάζουμε..... σκέψου να τα είχα δώσει όμως..... ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...........................
θα πάρουμε άλλη αν δεν βρεθεί σύντομα....
..........................
Με καθε κλοπη εεε... αγορα ηθελα να πω, νεας μοτοσυκλετας, ΔΩΡΟ 1950 Ευρω !!! :wacko:
:rotflmao:
![]()
Εκείνος ο καριόλης ο FZR600 που διάολο είναι όταν τον θες, να τους ρίξει αρνητική ενέργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LOOOOOLLLLLLLL :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Ρε τι μλκ!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FZR που σαι ρεεεεε! Ελα να τους ριξεις στη μαυρη τρυπαααααααα!!!!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Εχτές είδα στην Αριστοτέλους ένα κόκηνο φρεσκουαμένο vfr και πλησίασα μήπος και είναι το δηκό μου...μπααα.Ρε παιδία έχο την εντύπωση ότι πηγένουν έξω. Απο αστηνόμο φήλο (ναι υπάρχουν κ τέτιοι) έμαθα ότι κανονήζουν να περάσουν τα σύνορα όταν έχουν δηκούς τους φύλακες!
Τόρα που η Βουλγαρία μπήκε στην Ευρωπαική Ένωση να φοβώμαστε περησότερο η ληγότερο?
μπράβο φήλε έτσι.Ρε μήπως να κάνουμε ένα club θυμάτων κλοπής?Υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης.....
Κάτι σαν "ανώνιμοι μοτομανείς"![]()
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Έτσι τις κλέβουν εδώ και μερικά χρόνια οπότε ο συναγερμός είναι άχρηστος, αφού για να καλυφθεί η σειρήνα του γίνεται χρήση κουβέρτας και ας χτυπάει.Ποιός να ασχοληθεί ρε παιδιά πλέον, πλάκα κάνουμε;Πόσοι απο εμάς όταν ακούμε συναγερμό το βράδυ βγαίνουμε στο μπαλκόνι να κοιτάξουμε;Τέσπα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Kαλα ρε γμτ, συγνωμη, να πω κατι; ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 200 ΚΙΛΩΝ Σ Η Κ Ω Τ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΙΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ/ΚΑΡΟΤΣΑ/ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ/ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε σοβαρα γμω την π@@τανα μου;;;;;;;;;;;;;
Νικολα, τετοια ωρα τετοια λογια, αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω: συναγερμο ειχε η μηχανη επανω;
Κρίμα για τη μηχανή όμως αλλά ποιό πολύ για την ψυχολογία του Νίκου.![]()
Μόλις επέστρεψα και μπήκα να χαζέψω λίγο το φόρουμ και βλέπω αυτό......
Νίκο λυπάμαι πάρα πολύ. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί φίλε.![]()
Μακαρι να βρεθει ρε φιλαρακι.....![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Νίκο τι να πεις με τους καριόλιδεςΜακάρι να την ξαναβρείς και πότε μη σου ξανασυμβεί.
Την άλλη εβδομάδα παίρνω καινούργια μηχανή και είμαι πολύ προβληματισμένος.
Μάλλον θα την κλείσω σε φυλασσόμενο γκαράζ και θα την κυκλοφορώ μόνο εκτός Αθηνών και θα συνεχίσω να μετακινούμαι με το παπί.
Triple 1050![]()
Ο συναγερμός είναι περίπου μέσο αποτροπής....
Συνήθως ξέρουν τα τζιμάνια που μπαίνει και σου ανοιγουν την μηχανή (σιγά το δύσκολο) σου καλυπτουν την σειρήνα με πολυουρεθάνη (αφρός που πήζει γρήγορα) κι ακούς παπάρια μετά (δεν παίρνει πολύ ώρα αυτή η διαδικασία - μερικά δευτερόλεπτα).
Η ασφάλεια κλοπής νομίζω είναι ο μόνος τρόπος να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.....
Εγώ πάντως συμφωνώ με τον Ταξιδευτή για τον συναγερμό!
Και για να είμαι πιο ακριβής, θα σου πρότεινα να βάλεις με τηλεειδοποίηση. Μπορέι να είνα πιο ακριβός αλλά αν διαθέτεις τόσα για μία CBR954rr και την βελτίωσή της, δεν θα σου είναι πρόβλημα!
Στη δική σου περίπτωση μπορεί να μην προλάβαιναν να τον απενεργοποιήσουν μπροστά σε κόσμο...
Βέβαια μπορεί να μην χτύπαγε λόγω αφρού ή οτιδήποτε, αλλά όταν θα το έπαιρνες χαμπάρι, με το κινητό σου θα ήξερες ανά πάσα στιγμή ΠΟΥ βρίσκεται! Ακριβή στοιχεία και όχι Μ@λ@κίες! Οδό ή διασταύρωση οδών και ταχύτητα κίνησης! Τηλεφωνείς στην αστυνομία και τους δίνεις το στίγμα ανα πάσα στιγμή!
Εμένα μου βρήκε το αμάξι βρισκόμενος σε χωριό της ορεινής ναυπακτίας που με τα βίας πιάνει κινητό και τηλεόραση και όλοι οι δρόμοι είναι χωματόδρομοι!
Αν αργούσες πολύ να το καταλάβεις λογικά θα επενεργοποιούσαν κι αυτό. Πάντως στην περίπτωσή σου μάλλον θα το έσωνες!
Ξέρω ότι σε στεναχωρώ αλλά σκέψου το για την επόμενη!
Φιλικά!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Κρίμα φίλαράκι.Πολύ στεναχωρέθηκα πρωί πρωί.Το έχω δεί κι απο κοντά το μηχανάκι.![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
ρε συ Νικο τωρα το ειδα
και να σκεφτεισ χτες πρωι Κυριακη στν Λ. Αλεξανδρας ειδα ενα κιτρινο 954 και σε θυμηθηκα
μαλιστα κοιταξα να δω αν θα εισαι εσυ αλλα δε προσεξα πινακιδες μιας και δε το ηξερα
βεβαια αφου λες οτι ηταν χτυπημενο το δικο σου δε παιζει μιας και αυτο ηταν οκ
τι να πω ρε συ Νικο, υπομονη
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
ρε συ Νικο τωρα το ειδα
και να σκεφτεισ χτες πρωι Κυριακη στν Λ. Αλεξανδρας ειδα ενα κιτρινο 954 και σε θυμηθηκα
μαλιστα κοιταξα να δω αν θα εισαι εσυ αλλα δε προσεξα πινακιδες μιας και δε το ηξερα
βεβαια αφου λες οτι ηταν χτυπημενο το δικο σου δε παιζει μιας και αυτο ηταν οκ
τι να πω ρε συ Νικο, υπομονη
![]()
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΡΑΜΠΑΜ" ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ???
ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ???
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΡΑΜΠΑΜ" ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!!
πράγματι... το γδάρσιμο πρέπει να το ψάξει κανείς...
πιό χαρακτηριστικό είναι η αφτερ μάρκετ εξάτμιση και τα αυτοκόλλητα...
Καλό είναι να έχουμε όλοι τον νού μας. Κίτρινο 954 έχω δεί 1-2 φορές. Alert guys !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
πράγματι... το γδάρσιμο πρέπει να το ψάξει κανείς...