Εδώ σας ανέβασα ένα βιντεάκι από το GSXR1000K5 ενός φίλου (ναι ναι αυτό που είχα για μία ολόκληρη μέρα και έκοβα βόλτες).Το βιντεάκι έχει τραβηχτεί από κινητό και γι'αυτο η ποιότητα είναι άθλια αλλά υπόσχομαι πως μόλις ξεμπερδέψω από την εξεταστική θα τραβήξω ένα με την καινούργια μου κάμερα.Το βίντεο είναι μία μίξη που έκανε ο φίλος που έχει το προαναφερθέν τέρας και τα βιντεάκια έχουνε όλα τραβηχτεί αργά το βράδυ περίπου στις 2-3 που δεν υπάρχει κίνηση.Τα βίντεο τα τράβηξε ο αδερφός μου που ήταν συνεπιβάτης στο KLE250 που οδηγούσα εγώ.Τα βιντεάκια έχουνε τραβηχτεί με την σειρά που φαίνονται 1.Στη οδό Φαρσάλων μετά την διαυσταύρωση με τον περιφερειακό Τρικάλων,πηγαίνοντας για Νίκαια 2.Στην Νέα Εθνική οδό στην 2η έξοδο από Αθήνα για Λάρισα και 3) στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων στον σταθμό του ΟΣΕ.
Απολαύστε!
Υ.Γ Οι οδηγοί που εμφανίζονται στο ακόλουθο βίντεο είναι επαγγελματίες.Το βίντεο τραβήχτηκε σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες.Για την ασφάλεια σας μην δοκιμάσετε κάτι αντίστοιχο![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ 2 Περιμένω και απάντηση από τον FZR600 για να κανονίσουμε καμμία κόντρα,γιατί όπως είπα και παραπάνω...
ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ!
http://rapidshare.com/files/10850727/gsxr1000Akis.3gp