Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Εδώ σας ανέβασα ένα βιντεάκι από το GSXR1000K5 ενός φίλου (ναι ναι αυτό που είχα για μία ολόκληρη μέρα και έκοβα βόλτες) .Το βιντεάκι έχει τραβηχτεί από κινητό και γι'αυτο η ποιότητα είναι άθλια αλλά υπόσχομαι πως μόλις ξεμπερδέψω από την εξεταστική θα τραβήξω ένα με την καινούργια μου κάμερα.Το βίντεο είναι μία μίξη που έκανε ο φίλος που έχει το προαναφερθέν τέρας και τα βιντεάκια έχουνε όλα τραβηχτεί αργά το βράδυ περίπου στις 2-3 που δεν υπάρχει κίνηση.Τα βίντεο τα τράβηξε ο αδερφός μου που ήταν συνεπιβάτης στο KLE250 που οδηγούσα εγώ.Τα βιντεάκια έχουνε τραβηχτεί με την σειρά που φαίνονται 1.Στη οδό Φαρσάλων μετά την διαυσταύρωση με τον περιφερειακό Τρικάλων,πηγαίνοντας για Νίκαια 2.Στην Νέα Εθνική οδό στην 2η έξοδο από Αθήνα για Λάρισα και 3) στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων στον σταθμό του ΟΣΕ.

Απολαύστε!

Υ.Γ Οι οδηγοί που εμφανίζονται στο ακόλουθο βίντεο είναι επαγγελματίες.Το βίντεο τραβήχτηκε σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες.Για την ασφάλεια σας μην δοκιμάσετε κάτι αντίστοιχο

ΥΓ 2 Περιμένω και απάντηση από τον FZR600 για να κανονίσουμε καμμία κόντρα,γιατί όπως είπα και παραπάνω...

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ!

http://rapidshare.com/files/10850727/gsxr1000Akis.3gp

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
    Εδώ σας ανέβασα ένα βιντεάκι από το GSXR1000K5 ενός φίλου (ναι ναι αυτό που είχα για μία ολόκληρη μέρα και έκοβα βόλτες) .Το βιντεάκι έχει τραβηχτεί από κινητό και γι'αυτο η ποιότητα είναι άθλια αλλά υπόσχομαι πως μόλις ξεμπερδέψω από την εξεταστική θα τραβήξω ένα με την καινούργια μου κάμερα.Το βίντεο είναι μία μίξη που έκανε ο φίλος που έχει το προαναφερθέν τέρας και τα βιντεάκια έχουνε όλα τραβηχτεί αργά το βράδυ περίπου στις 2-3 που δεν υπάρχει κίνηση.Τα βίντεο τα τράβηξε ο αδερφός μου που ήταν συνεπιβάτης στο KLE250 που οδηγούσα εγώ.Τα βιντεάκια έχουνε τραβηχτεί με την σειρά που φαίνονται 1.Στη οδό Φαρσάλων μετά την διαυσταύρωση με τον περιφερειακό Τρικάλων,πηγαίνοντας για Νίκαια 2.Στην Νέα Εθνική οδό στην 2η έξοδο από Αθήνα για Λάρισα και 3) στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων στον σταθμό του ΟΣΕ.

Απολαύστε!

Υ.Γ Οι οδηγοί που εμφανίζονται στο ακόλουθο βίντεο είναι επαγγελματίες.Το βίντεο τραβήχτηκε σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες.Για την ασφάλεια σας μην δοκιμάσετε κάτι αντίστοιχο

ΥΓ 2 Περιμένω και απάντηση από τον FZR600 για να κανονίσουμε καμμία κόντρα,γιατί όπως είπα και παραπάνω...

ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ!

http://rapidshare.com/files/10850727/gsxr1000Akis.3gp

Ολα τα λεφτα.

Θελω κιαλλα τετοια.

Θελω να ανεβαζουμε και να ανταλασουμε τετοιου ειδους βιντεακια.

Μου αρεσε πολυ ηταν πολυ καλο.

Ειδικα οταν ακουσα να μιλανε Ελληνικα και να λεει το παλικαρι "Δως το"

Πως φευγει ετσι αυτο ρε...

Re: Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
    Ολα τα λεφτα.

Θελω κιαλλα τετοια.

Θελω να ανεβαζουμε και να ανταλασουμε τετοιου ειδους βιντεακια.

Μου αρεσε πολυ ηταν πολυ καλο.

Ειδικα οταν ακουσα να μιλανε Ελληνικα και να λεει το παλικαρι "Δως το"

Αυτός που λέει "Δως το" είναι ο κάμεραμαν ο αδερφός μου.Φίλε Παυλάρα θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να γεμίσω το forum βιντεάκια.Ευτυχώς έχω πολλά φιλαράκια με τούμπανα μηχανάκια (gsxr1000k5,R1 2005,Tuono κτλ).Ξέχασα να πω πως το συγκεκριμένο gixxxer φοράει Trioval Yoshimura ολόκληρη (λαιμούς-τελικό).Κατά τα άλλα είναι νορμάλ...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    και εγω ειμαι υπερ σε τετοια βιντεο..........

δεν γουσταρω αλλο με ξενους!!!!

αν ειναι θα ανεβασω ολοκληρο το βιντεο που εχω με την μηχανη απο γαλαξιδι...απλα εχει και την

τουμπα μεσα.......
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Re: Re: Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Φίλε Παυλάρα θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να γεμίσω το forum βιντεάκια.

μην το λες τοσο εντονα!!!!εγω εσυ ο αλλος μπορει να τα γουσταρει αυτα.....αλλα θα βγουν

οι νομοταγεις μοτοσυκλετιστες αυριο και θα μας σκοτησουν τα αυτια!!!

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: Re: Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    μην το λες τοσο εντονα!!!!εγω εσυ ο αλλος μπορει να τα γουσταρει αυτα.....αλλα θα βγουν

ουυυυ κάγκουρες αλήτες τσαντάκιες

Με το που βλέπω ότι απάντησε ο Λεωνίδας λεω:"Πλάκα θα έχει να μου βγάλει κανένα παλιό link του forum και από κάτω το ανεμιστηράκι".Έμμονη ιδέα μου έχετε γίνει κουφάλες RCTαδες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Με το που βλέπω ότι απάντησε ο Λεωνίδας λεω:"Πλάκα θα έχει να μου βγάλει κανένα παλιό link του forum και από κάτω το ανεμιστηράκι".Έμμονη ιδέα μου έχετε γίνει κουφάλες RCTαδες...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra

Zoropatra κατά βάθος σε όλους αρέσουν τα βιντεάκια αυτά,σε όλους αρέσει το γκάζι,σε όλους αρέσουν οι κόντρες,τα παντιλίκια κτλ κτλ,μην τρελλαθούμε,απλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να το παραδεχτούν και κάποιοι που δεν το παραδέχονται και το παίζουν κριτές των πάντων.Κάθε σχόλιο είναι δεκτό αρκεί να μην είναι υβριστικό.Αφού ρε παιδιά καταβάθος είμαστε αλήτες,τσαντάκηδες,μηχανόβιοι όπως είπε και ο Λεωνίδας παραπάνω...

Re: Re: Re: Re: Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

Zoropatra κατά βάθος σε όλους αρέσουν τα βιντεάκια αυτά,σε όλους αρέσει το γκάζι,σε όλους αρέσουν οι κόντρες,τα παντιλίκια κτλ κτλ,μην τρελλαθούμε,απλά υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να το παραδεχτούν και κάποιοι που δεν το παραδέχονται και το παίζουν κριτές των πάντων.Κάθε σχόλιο είναι δεκτό αρκεί να μην είναι υβριστικό.Αφού ρε παιδιά καταβάθος είμαστε αλήτες,τσαντάκηδες,μηχανόβιοι όπως είπε και ο Λεωνίδας παραπάνω...

κοιτα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!
    σιγουρα υπαρχουν και αυτοι που στην αληθεια δεν τα γουσταρουν γιατι ξερω μερικους.....απλα ειναι λιγοι αυτοι που το πιστευουν αυτο και πολλοι περισοτεροι αυτοι που νιωθουν αλητες αλλα δεν το λενε!!!

Zoropatra δεν τα ισοπεδώνω όλα,απλά δεν το έθεσα σωστά.Σε όλους όσους έχουν ss μηχανάκια αρέσουν αυτά και λεω για ss μηχανάκια γιατί στο βιντεάκι τέτοιο μηχανάκι βλέπουμε.Δεν εννοούσα ότι ο θείος μου με την BMW θα μπορούσε να κάνει σούζες και παντιλίκια ή ότι του αρέσουν αυτά,αλλά κάποιος ο οποίος αγοράζει ss για αυτόν τον λόγο το αγοράζει,για το γκάζι του,τις αναρτήσεις του,το γκάζι του,τα κρατήματα του,την τεχνολογία του,το γκάζι του...ξέχασα τίποτα;Α ναι και για το γκάζι του...

Re: ΒΙΝΤΕΟ Gsxr1000k5 @ ΛΑΡΙΣΑ >fzr600 ΔΕΣ

[B]

Βρε που το'χω ξανακουσει αυτο... :a13:

Zoropatra δεν τα ισοπεδώνω όλα,απλά δεν το έθεσα σωστά.Σε όλους όσους έχουν ss μηχανάκια αρέσουν αυτά και λεω για ss μηχανάκια γιατί στο βιντεάκι τέτοιο μηχανάκι βλέπουμε.Δεν εννοούσα ότι ο θείος μου με την BMW θα μπορούσε να κάνει σούζες και παντιλίκια ή ότι του αρέσουν αυτά,αλλά κάποιος ο οποίος αγοράζει ss για αυτόν τον λόγο το αγοράζει,για το γκάζι του,τις αναρτήσεις του,το γκάζι του,τα κρατήματα του,την τεχνολογία του,το γκάζι του...ξέχασα τίποτα;Α ναι και για το γκάζι του...
    για ενα απλα λιγο ποιο σπορ ταξιδακι....???

παντως παλι διαφωνω γιατι δεν εχεις σχεση η ηλικια ή το τι μηχανακι εχει ο αλλος:

π.χ μπορει να εχει ον οφ να ειναι 60 χρονων αλλα να γουσταρει αυτα

ολα αυτα τα λεω τελειως φιλικα και χωρις να υπαρχει λογος αντιπαραθεσης,απλα κουβεντα να γινεται!!!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Μερικες παρατηρησεις:

αλλά κάποιος ο οποίος αγοράζει ss για αυτόν τον λόγο το αγοράζει,για το γκάζι του,τις αναρτήσεις του,το γκάζι του,τα κρατήματα του,την τεχνολογία του,το γκάζι του...ξέχασα τίποτα;Α ναι και για το γκάζι του...
    Ναι,αλλα ο ΜΟΝΟΣ τοπος στον οποιο αρμοζει να τρεχετε τα SS σας ειναι δυστυχως η...πιστα ΟΧΙ ο δρομος.Ο δρομος ΔΕΝ εχει αμμοπαγιδες,ΔΕΝ εχει σωστο οδοστρωμα για γρηγορη οδηγηση και ΔΕΝ εισαι σιγουρος οτι αμα φυγεις απο την στροφη ΔΕΝ θα βρεις απο απεναντι καμμια νταλικα!
    Τωρα ως προς σουζες-παντηλικια κλπ κλπ σε ολους αρεσουν τα ακροβατικα,τουάχιστον καντε τα σε εναν αδειο δρομο χωρις κινηση κι οχι σε δρομο με κινηση να κανουμε endo τρομοκρατωντας τους πεζους στο φαναρι,ΟΚ?
    Δυστυχως ή ευτυχως οι δρομοι της Ελλαδας ΔΕΝ ειναι για ταξιδια με διακοσαρες,οποτε οι γρηγοροι συγκρατηστε τα γκαζια σας γιατι πρεπει παντα να σκεφτεστε οτι το σημαντικοτερο πραγμα οταν παμε μια βολτα ειναι να γυρισουμε πισω ορθιοι στους ανθρωπους που μας αγαπανε!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  2. flash βίντεο κλιπ... άγριο beat
    από gtsiros στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 20:52
  3. Το βιντεο του αγωνα Assen MotoGP σε RealPlayer
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 23:02
  4. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02
  5. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ