Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 175

Θέμα: Moto Vs Αuto ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...

Exei kaneis xronous apo serres me aytokinito?
    opoio kai an einai ayto?
    o dikos mou einai 1'30 me srad 750 '96
    DEN EIMAI ODYGOS AGONWN (3 fores exw paei serres)
    DEN EXW AGONISTIKH MOTO.

kai fylos me TUONO toso gyrise......

AGONISTIKO 550
    MAMA MV AGUSTA
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Προς bored και λοιπούς αυτοκινητολάγνους:

Υπάρχει (άλλη) μια μικρούλα διαφορά στο να οδηγείς μηχανή σε σύγκριση με το να οδηγείς αυτοκίνητο, και παρόλο που για κάποια χρόνια έτυχε να οδηγάω καί κουτιά καί μηχανές με εξωφρενικές ταχύτητες για δημόσιο δρόμο -και μερικές φορές σκέφτομαι πόσο φάρδος ήμουν τώρα που υποτίθεται ότι έχω λίγο μυαλό μέσα στο κράνος-, οφείλω να την υπενθυμίσω...

Τη κλειστή στροφή που παίρνεις χαλαρά κι ωραία με 140χλμ (τυχαίο νούμερο) οδηγώντας μια μηχανή, όσο και να κοπανάς το κώλο σου κάτω δεν πρόκειται να την φχαριστηθείς το ίδιο οδηγώντας ένα αμάξι. Δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση, όσα καλσόν και να σκίζετε.

Την ίδια στροφή αν τη πάρεις με 60 με μηχανή, πάλι σου λέει περισσότερα από ότι αγγαρεύοντας με το κουτί. Άν εκτιμάς και το δρόμο καλά, οι εκπλήξεις λείπουνε.

Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε, για κάτι κωλάμαξα που κάνουνε λέει χρόνους σε πίστες, ούτε πρόκειται να τα οδηγήσετε ποτέ -και το πιθανότερο άν τα είχατε θα ήταν ή να πηγαίνατε παντού κότα style, ή να κουρεύατε κολώνες. Βλέπεις το κοινό σημείο καί του νεόπλουτου αλλά και του παλαιόπλουτου (τί λέξις) που οδηγάνε τέτοια σαράβαλα είναι ότι δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν.

Και κάτι τελευταίο...

Να οδηγάς αυτοκίνητο μπορεί να μάθεις σε ένα απόγευμα, και με λίγο εξάσκηση μέσα σε ένα χρόνο να μην είσαι κινούμενος δολοφόνος όπως μερικοί μερικοί. Το να οδηγήσεις μηχανή, και μάλιστα γρήγορα, θέλει γερή εξάσκηση και αρκετές γνώσεις έστω και για να πάρεις σωστά μια στροφή -εκεί που για το κουτί ισχύει μόνο το "κράτα σταθερό γκάζι, και άν σου φύγει το πίσω μάζεψέ το με λίγο ανάποδο τιμόνι"...

Περαστικά, και σύντομα σε δύο τροχούς (με φουλ εξοπλισμό).

Τη κλειστή στροφή που παίρνεις χαλαρά κι ωραία με 140χλμ (τυχαίο νούμερο) οδηγώντας μια μηχανή, όσο και να κοπανάς το κώλο σου κάτω δεν πρόκειται να την φχαριστηθείς το ίδιο οδηγώντας ένα αμάξι. Δεν υπάρχει ουδεμία σύγκριση, όσα καλσόν και να σκίζετε.
    δηλαδή, αν εγώ οδηγώ αμάξι και το ευχαριστέμαι, σύμφωνα με τη λογική σου, κάποιο πρόβλημα έχω; Απαγορεύεται ή είναι αδύνατο να απολαύσω τη στροφή με αμάξι;
    Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε, για κάτι κωλάμαξα που κάνουνε λέει χρόνους σε πίστες, ούτε πρόκειται να τα οδηγήσετε ποτέ -και το πιθανότερο άν τα είχατε θα ήταν ή να πηγαίνατε παντού κότα style, ή να κουρεύατε κολώνες. Βλέπεις το κοινό σημείο καί του νεόπλουτου αλλά και του παλαιόπλουτου (τί λέξις) που οδηγάνε τέτοια σαράβαλα είναι ότι δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν.
    κωλάμαξα, σαράβαλα... μάλιστα! βλέπω ξέρεις να κρίνεις. Τί ελαιόλαδο αγοράζεις; πλησιάζει η αλλαγή λαδιών...
    Να οδηγάς αυτοκίνητο μπορεί να μάθεις σε ένα απόγευμα, {...}εκεί που για το κουτί ισχύει μόνο το "κράτα σταθερό γκάζι, και άν σου φύγει το πίσω μάζεψέ το με λίγο ανάποδο τιμόνι"...
    ε, εδώ καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι την οδήγηση αυτοκινήτου, πόσο έχεις προχωρήσει και τι άγνοια έχεις. "τόσα ξέρεις, τόσα λες".
    καλά κρασά:a51:
    --αυτοκινητολάγνος (λες και το να σου αρέσει το αυτοκίνητο ΚΑΙ η μηχανή είναι περίεργο ή αδύνατο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από bored
    δηλαδή, αν εγώ οδηγώ αμάξι και το ευχαριστέμαι, σύμφωνα με τη λογική σου, κάποιο πρόβλημα έχω; Απαγορεύεται ή είναι αδύνατο να απολαύσω τη στροφή με αμάξι;

κωλάμαξα, σαράβαλα... μάλιστα! βλέπω ξέρεις να κρίνεις. Τί ελαιόλαδο αγοράζεις; πλησιάζει η αλλαγή λαδιών...

ε, εδώ καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεσαι την οδήγηση αυτοκινήτου, πόσο έχεις προχωρήσει και τι άγνοια έχεις. "τόσα ξέρεις, τόσα λες".
    καλά κρασά:a51:
    --αυτοκινητολάγνος (λες και το να σου αρέσει το αυτοκίνητο ΚΑΙ η μηχανή είναι περίεργο ή αδύνατο)
    Κάτσε ρε παλίκαρε, δηλαδή λές ότι έχει άδικο ο zireus? Μήπως δεν καβαλάς μηχανή?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

bored
    TI MOTO KAVALAS????
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος
    και να μην απαντήσεις bored....δεν κάνει τίποτα! ούτως η άλλος τα συμπεράσματα έχουν βγεί απο όλους! μηχανή ο πιτσιρικάς...και να συνεχίζει να πετά λαλακίες ότι ένα νορμαλ αμάξι(που πάει και καλύτερα στους δρόμους από ότι ένα ss όπως υποστειρίζει...) σε αξία κυνηγά μια μηχανή σε πίστα...δεν τίποτα...άστον στην βαρεμάρα του και στην πέρα ώς πέρα λαθεμένη σε απελπιστικό βαθμό άποψη του! Βλακείες ακούμε παντού δεν θα ακούσουμε έδω μέσα??????

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

μιας και το

κουράσατε και μπηκαν και ολοι οι περιοδικάκηδες ..που μάλλον δεν εχουνε ιδεα ουτε απο μοτο..ουτε απο αυτοκίνητα..(εδω μπήκαν και οι ασχετοι απο την ΛΕΙΒΑΔΙΑ και μας είπαν για 318 και Ναυπακτο...που εχουμε και εξωχικο πλεόν..-ουρτ ρε...)

εγω σας εγραψα χρονους απο τουτου που κάναν αγωνιζωμενοι στις Σερρες για λογαριασμο του περιοδικου drive...

και σας είπα οτι τα μοτο γυρνάν (παλι απο αγωνιζομενους)- 10 sec .
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΟΥΤΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....

Παλαιό μέλος
    και επιμένουν κιόλας απαντάν με ειρωνιά, λένε πράγματα που είναι...άλου για αλου(ακου αμάξι που γυρνά σε πίστα ποιο γρήγορα απο ss και είναι και ποιο άνετο στους δρόμους απο αυτήν!)και δεν κοστίζουν πολλά και...ότι να ναι ρε Σπύρο ότι να ναι όμως! να ξεκινάς να τους ρίχνεις μπατσάκια και όταν κουραστείς να αναλάβει ο επόμενος μπάς και....ξυπνήσουν αλλά πάλλι.....τεσπα καβάλα τον Δούκα σου να καβαλώ και εγώ την Αφρικανή καλωνή μου και...άσε το κάθε λαλημένο να πετά τις λαλακιες του! Η επιστήμη έχει σηκώσει ψυλά τα χέρια! ε πια!

κόφτε τις μαλακίες πιά

ένα caterham είναι πιό γρήγορο από μηχανή σε πίστα, είναι νορμάλ τιμής και δεν είναι "supercar". 500 κιλά 250 άλογα. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά ούτε έχουν αναρτήσεις τσιμέντο και γι'αυτό είναι πιό άνετα στο δρόμο από ss.

Είχαν απαγορευτεί από τους αγώνες γιατί ήταν εκτός ανταγωνισμού.

Είναι πανάλαφρα και όταν λέμε πάνε γαμιόντας το εννοούμε. Δυό-τρεις εδώ μέσα ξέρουν για τι μιλάω και ξέρουν ότι δε λέω ό,τι μου κατέβει.

μιλάω για αυτοκίνητο που στην πίστα είναι πιό γρήγορο από koenigsegg ccx (800hp), ferrari enzo, carrera gt...

http://www.carpages.co.uk/caterham/c...n_21_04_03.asp

http://en.wikipedia.org/wiki/Caterham_Cars

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheOneAB
    να ξεκινάς να τους ρίχνεις μπατσάκια και όταν κουραστείς να αναλάβει ο επόμενος
    σοβαρά; έτσι ε;
    αυτό σε κάνει τί; μάγκα; άντρα; σοβαρό;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    κόφτε τις μαλακίες πιά

ένα caterham είναι πιό γρήγορο από μηχανή σε πίστα, είναι νορμάλ τιμής και δεν είναι "supercar". 500 κιλά 250 άλογα. Δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά ούτε έχουν αναρτήσεις τσιμέντο και γι'αυτό είναι πιό άνετα στο δρόμο από ss.

Είναι πανάλαφρα και όταν λέμε πάνε γαμιόντας το εννοούμε. Δυό-τρεις εδώ μέσα ξέρουν για τι μιλάω και ξέρουν ότι δε λέω ό,τι μου κατέβει.

μιλάω για αυτοκίνητο που στην πίστα είναι πιό γρήγορο από koenigsegg ccx (800hp), ferrari enzo, carrera gt...

εγω ήρθα και έβαλα αυτοκίνητα και τους χρόνους τους σε πίστα που βολευει αυτοκινητα.
    οταν θα εχεις χρόνο που κανει το αυτοκίνητο που λες στις Σερρες θα εχει νόημα η κουβέντα.μεχρι τοτε..ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΣ ΕΣΥ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    2 σχόλια:Επειδη το έχω το περιοδικο ένας χρόνος του 1.35-1.36 είναι καλός όταν ένα αμάξι υστερει σε δύναμη(το γρηγορότερο αμάξι του τεστ έχει στα φρένα της Κ1 μόλις 207χιλ/ώρα...μια SS1000 έχει μαζέψει κανα 250αρι...ίσως και παραπάνω.....επίσης στην είσοδο της Κ13 το καλύτερο αμαξι του τεστ έχει 140κάτι όταν η μοτο έχει 180+....) και κυρίως σε στήσιμο(νομίζω δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν ξέρω και πολλά απο αμάξια ότι τα συγκεκριμένα είναι σε αντιστοιχία με σπορτούρινκ μοτοσυκλέτα(π.χ VFR) και όχι με ss..έτσι εξηγείται το γεγονός ότι το σοuπερ-μίνι σουζουκι swift που είναι μικρό αλλά απόλυτο κάνει σχεδον ίδιο χρόνο με το θηριο το Focus ST με την διπλάσια ροπή και δύναμη.To ST μπορει να παίρνει κεφάλια στο δρόμο αλλα για πίστα δεν κάνει,το χουν ''μαλακώσει'' και βαρύνει πολύ.

τεσπά κι εγώ μοτό γουσταρω γιατί εκτός της αίσθησης που δεν περιγράφεται μου δίνουν την οικονομική δυνατότητα να παω όσο πιο μακριά μπορώ...σε θέματα ταχύτητας,ορίου,επικινδυνότητας..γιατί έτσι κι αλλιώς είναι απ τη φύση της ''ειδική'' σε τέτοια θέματα σε σχέση με το αμάξι.

τ αμάξια με λεφτά και κατάλληλα χέρια είναι εξίσου συναρπαστικά.

λίγες σκηνές με το ''βλέμμα του τρελού'' (1.8 Mb)

http://www.rapidfile.fr/wget.php?id=IWgSIZ40

Παλαιό μέλος
    ακου να σου πώ ανάπηρε και ειλικρινά η τελευταία φορά που προσπαθώ....να τους ρίχνεις μπατσάκια ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ έγραψα κατάλαβες φουκαριάν?όσο το τι με κάνει το οτιδήπωτε το αφήνω...και εν συνεχεία έγραψες για ένα αμάξι?!?ειδικό που όπως σου χουν πει ανάπηρε οι 1000 μύριοι ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ στους δρόμους!όσο το δεν είναι ακριβό....να μια τέτοια στιγμή θα πρεπέ κάποιος να σου ρίξει/σφυρίξει μια φαπίτσα μπας και ξυπνήσεις/πέσει το 10αρικο! ελπίζω να γινα κατανοητός....

Νέο μέλος Το avatar του/της k600
    κόφτε τις μαλακίες πιά

Καλα τι κολημα εχεις φαει με αυτα τα αυτοκινητα ρε φιλαρακι????
    ΔΕν παιρνεις απο λογια εσυ,ντε κ καλα να συμφωνησουμε με τις αποψεις σου!!!

Ε οχι ρε φιλαρακο δεν συμφωνω με αυτα που λες γιατι η μονη σου εμπειρια στα γρηγορα αυτοκ κ μηχανες ειναι απο το google κ απο το ΚΑΛΑΜΙ που εχεις καβαλησει!!!Αλοιως δεν θασουν τοσο ξερολας!!!!

ΥΓ. μαλλον για κουλαδι σε κοβω στο οδηγημα αυτοκ η μηχ!!!
    Tα ομορφα κοριτσια δεν ειναι ελευθερα
    και τα ελευθερα συνηθως δεν ειναι ωραια!

Καταδυτικός Μαραθώνιος-Diving For Children

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    τα κειτεραμ ειναι απ τα λιγα αυτο που αξιζουν..σαν μηχανη με 4 ροδες ενα πραγμα..οτι πιο αγνο στα 4 τροχα μετα απο καρτ..δν πρεπει να ναι πολυ ακριβα για τα δεδομενα των αυτο ,αλλα δν ξερω αν αντιπροσωπευονται εδω..κ η χρηση τους ειναι μονο για πιστα..track day cars..κατι σαν τα supersport των αυτο..αυτα τα lotus κλπ..

μπλα μπλα μπλα

Καθότι είμεθα στις διαμάχες, θα μπορούσα να ασχοληθώ και να πω ότι ένα πυραυλοκίνητο δίτροχο ίσως είναι πιο αργό από ένα πυραυλοκίνητο τετράτροχο (καί σε πίστα, αρκεί να στρίβει).

Η ουσία είναι ότι σε τέτοια ποστ με θεωρητικά στοιχεία που δεν υπάρχει ιδία πείρα από κάποιον που όντως πήρε ένα caterham και το τσάκισε σε μια πίστα (ή έστω μια Ferrari), η συζήτηση πάσχει. Η άλλη ουσία είναι ότι το πυραυλοκίνητο μηχανάκι θα γούσταρα να το πάω βόλτα, το άλλο όχι.

Ο δούκας όμως έδωσε χρόνους τουλάχιστον.

Και bored... Δεν μιλάω για πράγματα που δεν έχω κάνει, εσύ;

Σελίδα 7 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. άλλη μια κόντρα αιωνίων : moto vs car (περιοδικο motojournal.fr)
    από road spirit στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 332
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2010, 01:41
  2. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Moto Vs Car
    από perrakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 16:11
  3. Extreme Trackdays ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΣΚ 30 - 31 ΜΑΪΟΥ
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2009, 18:33
  4. MOTO vs TOYTOY 1-0