Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 229

Θέμα: #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...

Και εγω εχω την αποψη οτι δεν επρεπε να μπει αυτο το υλικο στο περιοδικο.
    Δεν επηρεαζει εμενα στην ηλικια που βρισκομαι τωρα(29) αλλα με κατι τετοια φτιαχνομουν υπερβολικα οταν ημουν 19 και ειχα το bandit V,γι'αυτο και μετρησα 4 πτωσεις.
    Αλλα απο την αλλη με το ιδιο σκεπτικο δεν θα επρεπε να μπει και ο ghost rider που πηγαινει πιο μπουνια απο απο τον συντακτη του moto.Η μονη διαφορα ηταν οτι αυτος ετρεχε στο εξωτερικο και οχι στην Ελλάδα¨:smilea:

Μάριος

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Κοκκινα πολλα αλλα δεν εκλεισε κανεναν
    Καλά! Για ξαναδέστο καλύτερα!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Sorry ρε παιδες αλλα θα με τρελλανετε.....
    1.το βιντεο αυτο ειναι παλιο
    2. στην Αθηνα το 1994-98 που δεν γινοταν ο χαμος που υπαρχει τωρα,ολοι ετσι οδηγουσαμε....
    Δεν εχει τιποτα το φοβερο η το μεμτο!!
    Εγω εκανα τοτε Κολιατσου-γυπεδο ΠΑΟ (να παρω την γκομενα τοτε με το παπι) 7 λεπτα..καμμια φορα και 8.
    Γυριζοντας απο το κλαμπ Λομπυ το βραδι (κεντρο) μεχρι τα πατησια 4 λεπτα...(178χλμ στην πατησιων..με την ιδια γκομενα)
    Ηταν αλλες εποχες και αλλες συνθηκες τοτε που τραβηχτηκε το βιντεο..σημερα εχει τοση κινηση που αυτα θα ελεγα οτι γινονται μονο με ΚΤΜ.
    Το φαναρι στην Αλεξανδρας κ Πατησιων γωνια εκει που εχει τα Κορνερ το επιανες πρασινο καθως και το επομενο επι της Πατησιων μονο αν πηγαινες +100 στη στροφη..οποτε και σταματαγες στην Φωκιονος.
    Δεν προκειται περι καγκουρα λοιπον αλλα περι νορμαλ οδηγου μοτο για τοτε.
    Εγω ξεμπουκωνα το RGV κανωντας γυρω στην πατησιων σε λιγοτερο απο 10 λεπτα πριν παω για καφε...(ειχα προβλημα στα καρμπυρατερ)

Δεν τα λεω γιατι θελλω να το παιξω γρηγορος αλλα γιατι ετσι ηταν τοτε...

Ανω πατησια-Μενιδι πλατεια και λιγο ποιο πανω με παπι ο χρονος ηταν ενα 15λεπτο περιπου...ηταν χαλαροι οι δρομοι.
    :smilea:
    αν θεωρείς λογικό να πέρνεις τη στροφή Πατησίων και Αλεξάνδρας με 100 χιλιόμετρα όλα οκ....
    δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι πέρασε όλα τα φανάρια με κόκκινο....

Όχι ότι δεν είχε κίνηση το 1994-1998 ....τότε δεν υπήρχε και μετρό και γινόταν χαμός στο κέντρο....δεν μιλάμε για τη δεκαετία του 60 ....10χρόνια πίσω δεν ήταν τα πράγματα τόσο διαφορετικά....εγώ θυμάμαι πολλές φορές να κατεβαίνω από το λεωφορείο και να πηγαίνω με τα πόδια την Λιοσίων μέχρι τους Αγίους γιατί πήγαινα πιο γρήγορα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    αυτη η συζητηση δεν βγαζει πουθενα μην το ψαχνετε!!!!

υπαρχουν δυο αποψεις και οτι και να λεει ο ενας στον αλλον δεν βγαινει νοημα!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Θες να πείς δηλαδή οτι δεν έχεις περάσει ποτέ κάποιο όριο ταχύτητας? Δεν έχεις θελήσει ποτέ να "στήσεις" το μηχανάκι σου και να το πάς χωρίς να αγχώνεσαι μήπως γυρίσει ο κόσμος ανάποδα?
    Μηχανάκια καβαλάμε για διασκέδαση και μετά για την ευκολία μεταφοράς, διαφορετικά υπάρχουν και τα λεωφορεία/τρένα...

Ο κίνδυνος είναι κάτι το υποκειμενικό. Κάτι για το οποίο εσύ ιδρώνεις και να το σκεφτείς, για τον άλλον είναι μια απλή καθημερινότητα.
    Αυτό πρέπει να καταλάβεις, αν και κρίνοντας απο το πολύ αυστηρό πρώτο σου κείμενο δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει κάποια ελπίδα.
    Φίλε μου όταν ήθελα να τρέξω πήγαινα και λυσούσα σε μια πίστα.Και ΜΧ έχω κάνει και αγωνιζόμενος ήμουν παλιά για ένα χρόνο.Αλλά πάνω απ'όλα έχω μάθει να σέβομαι τον χώρο που είμαι.Τώρα αν εσύ θεώρεις λογικό άνθρωπο κάποιον που πάει με σούζα όποτε μπορεί και περνάει τα κόκκινα δέκα δέκα τι να πω...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    αν θεωρείς λογικό να πέρνεις τη στροφή Πατησίων και Αλεξάνδρας με 100 χιλιόμετρα όλα οκ....
    δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι πέρασε όλα τα φανάρια με κόκκινο....

Όχι ότι δεν είχε κίνηση το 1994-1998 ....τότε δεν υπήρχε και μετρό και γινόταν χαμός στο κέντρο....δεν μιλάμε για τη δεκαετία του 60 ....10χρόνια πίσω δεν ήταν τα πράγματα τόσο διαφορετικά....εγώ θυμάμαι πολλές φορές να κατεβαίνω από το λεωφορείο και να πηγαίνω με τα πόδια την Λιοσίων μέχρι τους Αγίους γιατί πήγαινα πιο γρήγορα....
    Το θεωρω λογικο εφ-οσον το εκανα και δεν νομιζω κανενας να οδηγει με 40χλμ στο κεντρο εκτος και αν εχει κολλησει στην κινηση.
    Πατησια-Νεο Ηρακλειο ηταν χαλαρη βολτα με το μηχανακι και δεν εκανες πανω απο 10 λεπτα χωρις να περασεις κανενα κοκκινο..σημερα ποση ωρα θελλεις?
    Ηταν πολυ λιγοτερα τα αυτοκινητα και αρχαιολογιες..οχι οπως σημερα..στην Πατησιων,Αχαρνων δεν παρκαρε κανενας,σημερα ειναι γεματη παρκαρισμενα κουτια.
    Ηταν αλλες εποχες.Δεν ειχαν ακομα 3-4 αυτοκινητα στην οικογενεια.
    Η ποιο ωραια βολτα ηταν να πας Φιλοππαπου στον Λουμπαρδιαρη για καφε...σημερα δεν το κανεις,γιατι δεν παει
    Εγω θεωρω οτι εζησα τα τελευταια ωραια χρονια της Αθηνας απ'ολες τις αποψεις...ειμασταν χαλαροι και ανετοι σε ολα...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Το θεωρω λογικο εφ-οσον το εκανα και δεν νομιζω κανενας να οδηγει με 40χλμ στο κεντρο εκτος και αν εχει κολλησει στην κινηση.
    Πατησια-Νεο Ηρακλειο ηταν χαλαρη βολτα με το μηχανακι και δεν εκανες πανω απο 10 λεπτα χωρις να περασεις κανενα κοκκινο..σημερα ποση ωρα θελλεις?
    Ηταν πολυ λιγοτερα τα αυτοκινητα και αρχαιολογιες..οχι οπως σημερα..στην Πατησιων,Αχαρνων δεν παρκαρε κανενας,σημερα ειναι γεματη παρκαρισμενα κουτια.
    Ηταν αλλες εποχες.Δεν ειχαν ακομα 3-4 αυτοκινητα στην οικογενεια.
    Η ποιο ωραια βολτα ηταν να πας Φιλοππαπου στον Λουμπαρδιαρη για καφε...σημερα δεν το κανεις,γιατι δεν παει
    Εγω θεωρω οτι εζησα τα τελευταια ωραια χρονια της Αθηνας απ'ολες τις αποψεις...ειμασταν χαλαροι και ανετοι σε ολα...
    φίλε θα με τρελάνεις?
    δεν πάρκαραν το 94-98 στην Πατησίων????
    μάλλον σε άλλη πόλη ζούσα....
    σίγουρα τα αυτοκίνητα ήταν λιγότερα αλλά το κέντρο ήταν εξίσου φορτωμένο με κίνηση λόγω των χειρότερων μέσων μαζικής μεταφοράς....
    σε πολλούς δρόμους τότε τα πράγματα ήταν χειρότερα από σήμερα λόγω της βελτίωσης που επήλθε απο κάποια οδικά έργα όπως υπογειοποιησεις σε διαβάσεις τρένων, τις αλλαγές στην πλατεία ομονοίας....τα έργα στον Κηφισό, την Αττική οδό κτλ....
    ξεχάσαμε την Κηφισίας πριν από τα έργα των ανισόπεδων κόμβων??
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    1.) Ουτε εγω θα συμφωνησω οτι καλα εκαναν και το εβαλαν.

Λαθος ηταν. Προσωπικα για μενα παντα. Κατι που μαλλον καταλαβαν ή τους εκραξαν και δεν
    ξαναμπηκε αν δεν κανω λαθος τετοιο βιντεο απο το μοτο τουλαχιστον. Παλι καλα.

2.) Απο την αλλη μου αρεσε σαν βιντεο και μονο.

Το εχω κανει πιο παλια, φυσικα πιο νορμαλ, καγκουρια μεν, μαλακια δε. Αλλα το εχω κανει. (Αν
    καποιος πει δεν το εχει κανει ποτε, δεν θα τον πιστεψω) Εκτος αν πηρε μοτο στα 30 με το μυαλο
    στο κεφαλι. Στα 18 ομως... (Νομιζεις οτι εισαι αθανατος, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν εισαι τελικα).

Ευχαριστω τον θεο και την παναγια που με εφτασαν ως εδω. Και ελπιζω να με πανε και πολυ μακρυτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    δηλαδη ρε αδερφε εσυ δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι το σωστο?
    οτι δεις δηλαδη θα πας να το κανεις?
    εγω ξερω πιο ειναι το σωστο και δεν θα το κανω οι πιτσιρικαδες που διαβαζουν το περιοδικο και βλεπουν το dvd θα πανε να το κανουν.γιατι δεν καταλαβα δικαιολογης το μαλακα που και στα αρχιδια μου αμα ειναι ονομα στον αγωνιστικο κυκλο με τις μαλακιες που εκανε στο δρομο?να περναει με κοκινο ουτε και εγω θυμαμαι ποσες φορες περασε που παραλιγο να πατησει και ποσους πεζους.

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Δεν υπάρχει αναβάτης μοτοσυκλέτας που να το συγκινεί η ταχύτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μην κοροϊδευόμαστε...

[/B]
    επισης δεν υπαρχει αναβατης μοτοσυκλετας που να τον συγκινει η ταχυτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους και να μην εχει κανει μαλακια ή να μην του εχει τυχει στραβη.

διορθωσα λιγο την εμπεριστατωμενη αποψη σου που εχεις για το συνολο των αναβατων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    επισης δεν υπαρχει αναβατης μοτοσυκλετας που να τον συγκινει η ταχυτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους και να μην εχει κανει μαλακια ή να μην του εχει τυχει στραβη.

διορθωσα λιγο την εμπεριστατωμενη αποψη σου που εχεις για το συνολο των αναβατων.
    Mexri tora eimaste 2 i 3 ?

TL1000S....ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Το avatar του/της kostom
    Sorry ρε παιδες αλλα θα με τρελλανετε.....

Εγω εκανα τοτε Κολιατσου-γυπεδο ΠΑΟ (να παρω την γκομενα τοτε με το παπι) 7 λεπτα..καμμια φορα και 8.
    Γυριζοντας απο το κλαμπ Λομπυ το βραδι (κεντρο) μεχρι τα πατησια 4 λεπτα...(178χλμ στην πατησιων..με την ιδια γκομενα)
    :smilea:
    ΡΕ ΣΥ..............

ΤΙ ΠΑΠΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ

Mexri tora eimaste 2 i 3 ?
    +1
    I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
    ΡΕ ΣΥ..............

ΤΙ ΠΑΠΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ
    παπι για το γηπεδο και RGV για το κλαμπ.

3 η 4 ειμαστε?

Το ίδιο περιοδικό έβαλε DVD με τούμπες πρόσφατα...

Μάλλον μόνο εγώ και 5-6 που έχουνε φάει τούμπες το πήρανε φαίνεται.

Όλα τα περιοδικά μοτοσυκλέτας κατά καιρούς βάζουν βιντεάκια με καγκουριές.

Το συγκεκριμένο μου θύμισε τη μαλακία που με έδερνε και μένα στα νιάτα μου -για λίγα χρόνια-, που εγγυημένα θα με είχε στείλει στο τάφο αν τη συνέχιζα μέχρι σήμερα (και στη καλύτερη έστειλε 2-3 γνωστούς σε χειρουργεία) -πολύ χάλι λαστιχάκι ο νέος όμως...

Σελίδα 4 από 16 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???
    από free rider στο forum Off topic