ναι,ειναι ολοκληρη συνωμοσια εναντιον σουΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εισαι και εσυ στο σχεδιο.
την επομενη φορα που θα ξανατραβηξεις βιντεο να προσεχεις μην στην πεσουν τπτ περιεργα παπακια
ναι,ειναι ολοκληρη συνωμοσια εναντιον σουΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εισαι και εσυ στο σχεδιο.
την επομενη φορα που θα ξανατραβηξεις βιντεο να προσεχεις μην στην πεσουν τπτ περιεργα παπακια
...appetite for destruction...
μην του απαντησει κανεις!!!!
συνεχιστε μεταξυ σας, αλλα μην του απευθυνεστε....θα εχει γελιο η υποθεση!!!
TI MALISTA?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Μαλιστα.
DIATAKSTE LENE.....
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Γιώργη τι λέει το μπεμπε;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
συνεχιστε μεταξυ σας, αλλα μην του απευθυνεστε....θα εχει γελιο η υποθεση!!!
Να σου πώ οτι ήμουν στα πρόθυρα για K1200R... αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για FZR600R
Τι να κάνω, είμαι σε δύλιμα...![]()
Δεν υπάρχει σχέδιο... τις συμπτώσεις να προσέχεις (τοίχο τοίχο μη σε πετύχω που λένε)Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Εισαι και εσυ στο σχεδιο.![]()
![]()
Μ' εκείνα τα μαξιλαράκια θα κάνουμε κάτι; Έχω χάσει και το επιρρίνειοΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
συνεχιστε μεταξυ σας, αλλα μην του απευθυνεστε....θα εχει γελιο η υποθεση!!!Shark RSF είναι
...οι εντυπωσεις μεχρι τωρα ειναι αριστες!!! ποτε δεν περιμενα οτι ενα bmw μπορει να στριβει ετσι!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Γιώργη τι λέει το μπεμπε;;;;
Να σου πώ οτι ήμουν στα πρόθυρα για K1200R... αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για FZR600R
Τι να κάνω, είμαι σε δύλιμα...![]()
χθες για να καταλαβεις, εστριψα απο την φειδιπιδου αριστερα στην Β Σοφιας με 176.7 χλμ/ωρα ξυνοντας το μποξερ στην ασφαλτο, και η μηχανη ακλονητη!!!!!
βεβαια ενας κωλογερος πηγε και σταματησε στο φαναρι που ηταν κοκκινο πιο κατω και παραλιγο να με σκοτωσει ο ηλιθιος!!!! φθηνα τη γλιτωσα σου λεω......ακου να σταματανε σε κοκκινο φαναρι χωρις να υπολογιζουν τιποτα......
ειχα σκοπο να το γυρισω σε βιντεο, αλλα 100 μετρα πιο κατω με σταματησε η αστυνομια, και μου κοψε δικαστηριο για φθορα δημοσιας περιουσιας, και λεω να μη το ξανακανω.....
δεν ειμαστε για να πληρωνουμε ασφαλτοστρωση τωρα.........
δεν μπορουσαν να μουν τιμη γιατι ειχαν απογραφη! υπολογισουν γυρω στα €20 για μαξιλαρακια και περιπου €50 για ολοκληρο σετ (αν εχεις μοντελο που αλλαζουν ολα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μ' εκείνα τα μαξιλαράκια θα κάνουμε κάτι; Έχω χάσει και το επιρρίνειοShark RSF είναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
TI MALISTA?
DIATAKSTE LENE.....
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Apoliente de notres sanisimo el para tora.
Sanatimus pore dilo marente.
ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Τι φανταζεσαι θα γινει οταν με πετυχεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
Cosmic Master
:a44:
του κιτσου η μανα καθονταν, στην ακρη στο ποταμι....