Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει εδώ η στα στραβά και στα ανάποδα.. το πιο λογικό είναι οτι ανήκει και στα δύο.. ειδού η ιστορία:
Αφού με κλέψαν χθες και επειδή με το χάρβαλο που έχω στο κεφάλι μου για κράνος δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής, είπα να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να αγοράσω κρανάκι.
Επιλογή arai και ήδη από παλιότερα το είχα ψάξει με τιμές και ήξερα που να πάω. Υποψιασμένος από αυτό και αυτό το post λέω ας το ψάξω λίγο παραπάνω.
Πάω στο εν λόγο μαγαζί (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) και ζητάω να το δω στο νουμεράκι μου. Κοιτάω και το κράνος έχει κλείσει 4ετία.
-Φίλε του λέω είναι παλιό.
-Ε και; (με υφάκι)
-Τα κρανάκια και δή τα arai έχω ακούσει οτι έχουν ημερομηνία λήξεως..
-Όχι ρε φίλε δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Εξάλλου είναι φυλαγμένα.
-Του λέω ok αλλά δεν θα ήθελα κάτι παλιό (δεν ξέρω πως τα φυλλάσει.. εντάξει έχω ψώνιο και θα δώσω κάτι λιγότερο από το μισό μου μηνιάτικο, άρα θέλω καινούργιο)
-(Μπαίνει σφήνα ένας φίλος που τα λέγαν την ώρα που μπήκα.. με υφάκι πάλι) φίλε έχω το τάδε μοντέλο παμπάλαιο.. τι θα έπρεπε; να το πετάξω;;
-Αποψή σου του λέω, έχω την δική μου..
-(Ο μαγαζάτορας πάλι φανερά πειραγμένος) όχι φίλε.. υπάρχει μια άποψη και αυτή είναι η σωστή.
-Δικαιωμά μου να έχω την αποψή μου λάθος η σωστή..
...αφού συνεχίζει να προσπαθεί με επιχειρήματα άκυρα και με καθόλου ήρεμο τρόπο να υποστηρίζει την αποψή του και ταυτόχρονα με νοήματα με το φιλαράκι του να χαζογελάνε μου πετάει το φοβερό..
-Φίλε το μπουφανάκι σου που το έχεις πάρει;; (for the record έχω αγοράσει ένα d-dry της dainese)
-Του λέω από μια αποθήκη με stock
-Αγία Βαρβάρα;;
-Όχι μεγάλε.. Ηλιούπολη (στην γνωστή αποθήκη)
-Κουνάνε το κεφάλι.. μαιμού είναι φίλε..
-Του λέω που το κατάλαβες;;;;
-Είναι ραμμένο στραβά το σήμα στο μπράτσο!! :hypnotize :hypnotize
Ήθελα να γελάσω γιατί μερικοί νομίζουν πως με τέτοια μπορούν να βγουν απο πάνω.. αντί αυτού του πήρα κάτι ωραία γαντάκια και την έκανα..
Τα σχόλια δικά σας.. το δικό μου είναι α ρε τρελοί εμπόροι που γίναν όλοι...![]()
![]()