Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 229

Θέμα: #ΜΟΤΟ BΙΝΤΕΟ# Καγκουριες Στην Αθηνα...

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    1.) Ουτε εγω θα συμφωνησω οτι καλα εκαναν και το εβαλαν.
    Λαθος ηταν. Προσωπικα για μενα παντα. Κατι που μαλλον καταλαβαν ή τους εκραξαν και δεν ξαναμπηκε αν δεν κανω λαθος τετοιο βιντεο απο το μοτο τουλαχιστον. Παλι καλα.
    2.) Απο την αλλη μου αρεσε σαν βιντεο και μονο.
    Το εχω κανει πιο παλια, φυσικα πιο νορμαλ, καγκουρια μεν, μαλακια δε. Αλλα το εχω κανει. (Αν καποιος πει δεν το εχει κανει ποτε, δεν θα τον πιστεψω) Εκτος αν πηρε μοτο στα 30 με το μυαλο στο κεφαλι. Στα 18 ομως... (Νομιζεις οτι εισαι αθανατος, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν εισαι τελικα).
    Ευχαριστω τον θεο και την παναγια που με εφτασαν ως εδω. Και ελπιζω να με πανε και πολυ μακρυτερα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    επισης δεν υπαρχει αναβατης μοτοσυκλετας που να τον συγκινει η ταχυτητα και να μήν έχει κάνει.. ίσως και πολύ περισσότερα απ'αυτά, στους δημόσιους δρόμους και να μην εχει κανει μαλακια ή να μην του εχει τυχει στραβη.

διορθωσα λιγο την εμπεριστατωμενη αποψη σου που εχεις για το συνολο των αναβατων.
    +1

Οσο κι αν ισχύουν τα παραπάνω όμως, επιμένω ότι δεν θα έπρεπε να δίνετε με το περιοδικό , σε εν δυνάμει αναβάτες ίσως μικρής ηλικίας που τους "βοηθάνε" να διαμορφώσουν μοτοσυκλετιστική αντίληψη.
    Καλά να το θέλουν λόγω ηλικίας. Να τους εκμεταλευόμαστε κατασκευάζοντας πρότυπα που θα γουστάρουν εκ πρωιμίου, είναι λίγο βαρύ.

Το παρασοβάρεψα μου φαίνεται!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Νέο μέλος
    αυτο το εχετε δει ????
    http://www.youtube.com/watch?v=OafUhllGV_E

Καλά, σαν τα Motard μέσα στην πόλη δεν έχει υποκατάστατο
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

χαχαχαχααχαχα ο τυπος ειναι μεγιστος καγκουρας
    συγχαρητηρια σε οσους τον διαβαζουν
    ...appetite for destruction...

ΡΕ ΕΝΑΣ FZR ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΖΟΥΡΟΥ!!!!!!!!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτα να δεις που δε μπορω να καταληξω.....ποιος ειναι ο πιο μ@λ#κ$ς.......
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Καλά ό,τι κι αν λέτε και πέρα από την πλάκα, δεκτόν ότι πήγαινε με υπερβολικά χλμετρα αλλά μήπως είδε κανείς αν έθεσε τους γύρω του σε κύνδινο ή απλά έπεζε με την ζωή του κορώνα γράμματα???

Γιατί σε σχέση με τον δικό μας και αν κάτσουμε να αξιολογίσουμε την καγκουριά, στο συγκεκριμένο βιντεάκι, ήταν καγκουριά με ευσυνηδισία! Ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλα του ιδίου που κάνει πολύ χειρότερα! Αλλά έίδατε? Εδώ μεγάλοι άνθρωποι τα είδαν και θέλεισαν να τον αντιγράψουν κάνοντας τα ίδια μέσα στην Αθήνα!

Πόσο μάλλον 18χρονα που πήραν το συγκεκριμένο περιοδικό!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Λετε να τα διαβαζουν αυτα στο μοτο?

Θα τα πουλησουν τα μηχανακια και θα παρουν πλεκτομηχανες.

Αστειευομαι.

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Έκανε καλά το MOTO που κυκλοφόρησε αυτό το cd πριν 10000000 χρόνια; Πιθανότατα. Γιατί; Γιατί το ΜΟΤΟ είναι μαγαζί - επιχείρηση και πρέπει να έχει έσοδα και επειδή είναι περιοδικό ο μόνος τρόπος για να βγάλει χρήμα είναι οι πωλήσεις. Δεδομένου ότι από περιεχόμενο δεν λέει και τίποτα (όπως και τα περισσότερα έντυπα που κυκλοφορούν) επιστρατεύει τη μέθοδο του δώρου (γυαλάκια, βραχιολάκια, καθρεφτάκια, cdακια....) Μπορεί κάλλιστα να βάλει και ένα cd με τα "Κανόνια του Βυζαρώνε" για να απογειώσει τις πωλήσεις, ε και; Τι έγινε, χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.

Το αν θα με επηρεάσει το περιεχόμενο του cd έχει να κάνει με εμένα που πιθανότατα έχω μια ροπή προς τη καγκουριά. Δηλαδή αν είμαι πιτσιρικάς με πάπια και δω το καβασάκι να περνά 1000 κόκκινα, ή νεαρή κορασίδα και δω τα κανόνια του βυζαρώνε, θα πρέπει να το έχω μέσα μου για να αρχίσω τις σούζες ή να γίνω πορνοστάρ επειδή μια ταινία μου έδειξε το δρόμο...

Στο κάτω κάτω, δεν πρόκειται να το πάω ποτέ έτσι το μηχανάκι (χεσμεντέν αλλά τουλάχιστον "όχι πια ράμματα" ) άσε να δούμε πως είναι...

Τέλος σας πετάω και ένα "Οι απόψεις των συντακτών μας δεν αντικατοπτρίζουν (πσσσσσ) τη θέση του περιοδικού" και τελειώνω. Όχου, ότι θέλω θα βάζω δώρο μαζί με το περιοδικό μου...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Βασικα το προβλημα δεν ειναι το βιντεο απο μονο του.

Αν το δεις πιτσιρικας σκετο χωρις να εχεις διαβασει ποτε μοτο δεν νομιζω οτι θα κανεις τιποτα.

Απο την αλλη αν διαβαζεις μοτο και εχεις μπει στην φιλοσοφια του περιοδικου οτι και καλα το σωστο δεν ειναι η καγκουρια, εμεις ειμαστε σωστοι δεν κανουμε τετοια και λοιπα λοιπα και μετα βγαλεις ενα DVD με καγκουριες το μυαλο συνδιαζει το σωστο με την καγκουρια.

Λες για να το κανουν οι συντακτες αυτο, σιγουρα ειναι μουρατο γιατι και αυτοι ειναι μουρατοι και θελω και εγω να γινω μουρατος.

Νομιζω δηλαδη.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Προσεξτε γιατι οταν ξυνετε πηγαινωντας ΑΟ απο Υμητου για κατεχακη σ'αυτην την πρωτη καλη δεξια μετα τα διοδια μπαινωντας απο Λ.Μαραθωνος,τα σχολικα που σας βλεπουν δεν παιρνουν και το καλυτερο παραδειγμα.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Προσεξτε γιατι οταν ξυνετε πηγαινωντας ΑΟ απο Υμητου για κατεχακη σ'αυτην την πρωτη καλη δεξια μετα τα διοδια μπαινωντας απο Λ.Μαραθωνος,τα σχολικα που σας βλεπουν δεν παιρνουν και το καλυτερο παραδειγμα.

σχεδον καθε μερα το περναω...

λες να πηγαινω πιο σιγα για να δινω το καλο παραδειγμα..??

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αφου μιλαμε για το Μοτο,ο Ντανης Φωτο ζει???Υπαρχει?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Αφου μιλαμε για το Μοτο,ο Ντανης Φωτο ζει???Υπαρχει?

Ζει! Την είχε κάνει μερικά χρόνια σε κάποιο νησί (δεν θυμάμαι, πρέπει να κοιτάξω στο συγκεκριμένο τεύχος για να δώ) και επέστρεψε! Αγόρασε κι ένα Βαρκαντέρο και γράφει ξανά τις "απόψεις" στο ΜΟΤΟ....

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  3. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???
    από free rider στο forum Off topic