Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Αν περασει με κοκκινο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    egw milaw gia to kokkino

Ante kai perase enas me kokkino..kai perneis esy tin troxaia
    kai ton stamatane 5 fanaria pio katw

pas esy epi topou kai les autos einai,mpaglaroste ton
    kai leei o allos oti esy les psemata

Ti kanei o troxaios?

Einai o logos sou enantion tou dikou...

νομιζω πως μπορουν να ακολουθησουν το οχημα για λιγο να δουν πως συμπεριφερεται κλπ ...

αλλα δεν νομιζω πως θα γινει κατι...μεχρι να ρθουν οι τροχαιοι......
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Εχετε ακουσει ποτε ο Κουγιας να εχει φαει κληση???

:rotflmao: :rotflmao:
    παντως προχτες που ειχαμε αυτη τη συζητηση δεν μου ειπε τιποτα...

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ…………..
    ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ……………
    ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΕΙΝΟ (η όπως κι αν γράφετε αυτό)
    Δεν θέλω να το κάνω διαμάχη ούτε να χαλάσω το θέμα
    Απλά θέλω να δηλώσω την άποψη μου.
    (τώρα όποιος πει για χαμένες ζωες κλπ ας πάρει όπλο να καθαρίσει τον τόπο από τους ασχέτους και τους πιωμένους οδηγούς, εγώ θα τον ευχαριστήσω από τώρα)

Αλλιώς αφήστε τα όργανα να κάνουν την δουλειά τους
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Κανονικά θα έπρεπε να φαινεται από τις κάμερες!!

Έγινε τόσος ντόρος για τις κάμερες, δώσαμε τόσα χρήματα και τελικά δεν δουλεύουν
    'Αλλο ένα μέτρο που έπιασε πάτο.
    xexcuse me, αλλα δεν επιασε πατο γιατι δεν δουλεψε, αλλα γιατι φιλτραρεται αν πρεπει να δουλεψει και οχι να "δουλεψει"...

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    xexcuse me, αλλα δεν επιασε πατο γιατι δεν δουλεψε, αλλα γιατι φιλτραρεται αν πρεπει να δουλεψει και οχι να "δουλεψει"...

Δεν είπα ότι έπιασε πάτο γιατί δεν δούλεψε(μάλλον δούλεψε στους Ολυμπιακούς)....

Εγώ συμφωνώ με τις κάμερες(αν κούφια ώρα γίνει κάτι, ίσως να μπορέσεις να μάθεις κάτι μέσω της κάμερας)

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ....
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Να κάνεις καταγγελία μπορείς αλλά για να πάρει κλήση πρέπει να είναι μάρτυρας της παράβασης ο ίδιος ο αστυνομικός που την δίνει καθώς αν γίνει δικαστήριο θα πρέπει να είναι παρόν. Με βούλευμα ο λόγος των αστυνομικών στην επιβεβαίωση της παράβασης είναι ισχυρότερος από αυτόν του πολίτη.

Αν καταγγείλεις κάποιον για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη εκ των υστέρων δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα εκτός κι αν σε τρακάρει ή σε χτυπήσει αλλά και πάλι θα συγκρουστούν οι (ψευδο)μάρτυρές σας στο δικαστήριο αν του κάνεις μήνυση. Σε περίπτωση που σε έχει χτυπήσει με το όχημά του γίνεται αυτεπάγγελτη καταγγελία από την αστυνομία για σωματική βλάβη.

Σε περίπτωση τροχαίου συμβάντος μπορεί ο παραβάτης να φάει κλήση για παραβίαση ΚΟΚ μόνον αν υπάρχουν τρίτοι μάρτυρες και εφόσον το παραδεχτεί και ο ίδιος.

Αν κάνεις σε κάποιον μήνυση για παραβίαση ΚΟΚ για π.χ. απόπειρα σωματικής βλάβης ή φθοράς ξένης περιουσίας τότε πολύ απλά θα επικαλεστεί μάρτυρες δικούς του και το δικαστήριο θα τον αθωώσει για αμφιβολία ακόμα και αν έχεις τρίτους μάρτυρες δικούς σου.

Το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα δυστυχώς είναι ανεπαρκές αλλά στην ουσία αυτό που λείπει είναι η υπευθυνότητα του πολίτη απέναντι στο κράτος (και τούμπαλιν αφού το κράτος είναι οι πολίτες) και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και τα δικαιώματά του.

Στη γερμανία μπορείς να καταγγείλεις κάποιον επώνυμα για παραβίαση ΚΟΚ και θα φάει κλήση απλά πρέπει να αποδείξεις την πράξη του. Πάνε σπίτι του οι αστυνομικοί και του λένε πως σε είδαν να κάνεις αυτό κι αυτό... αν το αρνηθεί και εσύ έχεις επιδείξει φωτό ή και άλλους μάρτυρες του κάνει μήνυση και η αστυνομία για εμπαιγμό της αρχής και στο τέλος πληρώνει ακόμα και το μεροκάματο των αστυνομικών για εκείνη τη μέρα.

Ο Ελληνας δε θα μπορέσει να διαχειριστεί ποτέ (τουλάχιστον τα επόμενα 20 χρόνια) ένα παρόμοιο νομικό πλαίσιο διότι είμαστε Ουγκάντα και η μόνη διαφορά μας με τους συμπαθείς Ουγκανέζους είναι 15 πόντοι μικρότερη "φύση" (δεν ισχύει σε εμένα φυσικά ) και ότι αυτοί είναι μαύροι ενώ εμείς άσπροι ... περίπου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ…………..
    ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ……………
    ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΕΙΝΟ (η όπως κι αν γράφετε αυτό)
    Δεν θέλω να το κάνω διαμάχη ούτε να χαλάσω το θέμα
    Απλά θέλω να δηλώσω την άποψη μου.
    (τώρα όποιος πει για χαμένες ζωες κλπ ας πάρει όπλο να καθαρίσει τον τόπο από τους ασχέτους και τους πιωμένους οδηγούς, εγώ θα τον ευχαριστήσω από τώρα)

Αλλιώς αφήστε τα όργανα να κάνουν την δουλειά τους
    ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!! (αν φυσικα το νομικο πλαισιο με καλυπτε)
    και αν το καναμε ολοι μας θα ηξερε ο καθε ασυνηδειτος οτι κατα 99% θα τον πιασουν και οχι οτι κατα 99% δεν θα τον πιασουν....
    Τωρα σχετικα με τις χαμενές ζωες καταλαβαινεις πως αν καναμε τα παραπανω δεν θα χρειαζοταν να καταφυγουμε στην λυση που προτεινεις.........

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Να κάνεις καταγγελία μπορείς αλλά για να πάρει κλήση πρέπει να είναι μάρτυρας της παράβασης ο ίδιος ο αστυνομικός που την δίνει καθώς αν γίνει δικαστήριο θα πρέπει να είναι παρόν. Με βούλευμα ο λόγος των αστυνομικών στην επιβεβαίωση της παράβασης είναι ισχυρότερος από αυτόν του πολίτη.

Αν καταγγείλεις κάποιον για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη εκ των υστέρων δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα εκτός κι αν σε τρακάρει ή σε χτυπήσει αλλά και πάλι θα συγκρουστούν οι (ψευδο)μάρτυρές σας στο δικαστήριο αν του κάνεις μήνυση. Σε περίπτωση που σε έχει χτυπήσει με το όχημά του γίνεται αυτεπάγγελτη καταγγελία από την αστυνομία για σωματική βλάβη.

Σε περίπτωση τροχαίου συμβάντος μπορεί ο παραβάτης να φάει κλήση για παραβίαση ΚΟΚ μόνον αν υπάρχουν τρίτοι μάρτυρες και εφόσον το παραδεχτεί και ο ίδιος.

Αν κάνεις σε κάποιον μήνυση για παραβίαση ΚΟΚ για π.χ. απόπειρα σωματικής βλάβης ή φθοράς ξένης περιουσίας τότε πολύ απλά θα επικαλεστεί μάρτυρες δικούς του και το δικαστήριο θα τον αθωώσει για αμφιβολία ακόμα και αν έχεις τρίτους μάρτυρες δικούς σου.

Το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα δυστυχώς είναι ανεπαρκές αλλά στην ουσία αυτό που λείπει είναι η υπευθυνότητα του πολίτη απέναντι στο κράτος (και τούμπαλιν αφού το κράτος είναι οι πολίτες) και ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και τα δικαιώματά του.

Στη γερμανία μπορείς να καταγγείλεις κάποιον επώνυμα για παραβίαση ΚΟΚ και θα φάει κλήση απλά πρέπει να αποδείξεις την πράξη του. Πάνε σπίτι του οι αστυνομικοί και του λένε πως σε είδαν να κάνεις αυτό κι αυτό... αν το αρνηθεί και εσύ έχεις επιδείξει φωτό ή και άλλους μάρτυρες του κάνει μήνυση και η αστυνομία για εμπαιγμό της αρχής και στο τέλος πληρώνει ακόμα και το μεροκάματο των αστυνομικών για εκείνη τη μέρα.

Ο Ελληνας δε θα μπορέσει να διαχειριστεί ποτέ (τουλάχιστον τα επόμενα 20 χρόνια) ένα παρόμοιο νομικό πλαίσιο διότι είμαστε Ουγκάντα και η μόνη διαφορά μας με τους συμπαθείς Ουγκανέζους είναι 15 πόντοι μικρότερη "φύση" (δεν ισχύει σε εμένα φυσικά ) και ότι αυτοί είναι μαύροι ενώ εμείς άσπροι ... περίπου...

+1001

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Κομβικά φανάρια δεν βαφτίζουμε ποτέ όπως και να έχει!!!
    Αλλά κάτι περίεργες ώρες ή κάτι φανάρια που βλέπουν όχημα κάθε 5 λεπτά,ε με λίγο προσοχή βαφτίζεται!!!

Τώρα όσον αφορά τους "Αρτέμηδες" πολύ απλά μηχανή και πινακίδα είναι δύο πράματα που δεν συμβαδίζουν.Ότι παράβαση και να κάνεις το πρόστιμο είναι μεγαλύτερο απο τα 44ευρώ.(προστιμα μέσω κάμερας εννοώ ή κανά μπλόκο με κουτάκια)
    ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Δεν φτάνει το μονόπετρο για ένα μπουκαλάκι λάδι ….θέλω κι άλλα !!!

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    Πρωτον,δεν μιλαμε ρε παιδια να γινεις Αρτεμης Ματσας,απλα οταν πανε να σε σκοτωσουνε να μπορεις να κανεις κατι...
    Δευτερον,απο ολα τα παραπανω καταλαβα ενα πραγμα,μπινελικι,στα πολυ χοντρα και καμια κλοτσια στην πορτα η κανα μπουκετο λουλουδια στην μαπα και αντε γεια,το θεμα ειναι οτι αυτη την λυση την ηξερα,σκατα,τελικα ειμαστε ζουγκλα και πρεπει να γινουμε μεγαλυτερα θερια απο τους αλλους γυρο μας για να μας χαιρονται οι οικογενιες μας γιατι τα οργανα του κρατους παιζουν τα οργανα τους,τον περισσοτερο καιρο τουλαχιστον....
    Ο πυργος της Βαβελ

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από warlord
    Πρωτον,δεν μιλαμε ρε παιδια να γινεις Αρτεμης Ματσας,απλα οταν πανε να σε σκοτωσουνε να μπορεις να κανεις κατι...
    Δευτερον,απο ολα τα παραπανω καταλαβα ενα πραγμα,μπινελικι,στα πολυ χοντρα και καμια κλοτσια στην πορτα η κανα μπουκετο λουλουδια στην μαπα και αντε γεια,το θεμα ειναι οτι αυτη την λυση την ηξερα,σκατα,τελικα ειμαστε ζουγκλα και πρεπει να γινουμε μεγαλυτερα θερια απο τους αλλους γυρο μας για να μας χαιρονται οι οικογενιες μας γιατι τα οργανα του κρατους παιζουν τα οργανα τους,τον περισσοτερο καιρο τουλαχιστον....
    Εγω ειμαι της αποψης οτι οταν πανε να σε σκοτεινιασουν βγαζεις το οπλο και πυροβολεις στα γονατα...τελειωνει καθε ιστορια ετσι απλα...αν συνεχισει να βριζει την ωρα που σερνεται του ριχνεις αλλη μια στον δεξι ομω και σταματαει...
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 333
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2008, 15:31
  2. Νταλίκα με Κόκκινο
    από Draculas-GR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2007, 20:42
  3. Αμα θες περνα με κοκκινο........
    από hornet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7